Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2012, 10:51 AM   #20 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: LÜTFEN!!! CEVAP ARIYORUM. aynı parçada iki telkin!!!

Alıntı:
bir damla deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üzülmeli miyim?

Mesajınızda bir çok yanlış anlama var. Gerçi bunları tek tek yazacak değilim.

Olayı neden üzerinize çektiğinizi anlayamadım. Burada kullanıcılar kendi aralarında tartışıyorlar. Neden müdahele ediyorsunuz?

Tartışma kendi yolunu bulacaktır zaten. Müdaheleye gerek yoktu. Bu hoşuma gitmedi. Psikolojik bir baskı yaptınız.

Sizin de bakış açınıza göre; "aradığınız forumda zaten var, biraz araştırma yapın" denilip, hem boş yere alan kaplayıp, hem soruyu soran kullanıcının psikolojisini bozup, hem de gereksiz bir tartışma ortaya çıkarıp, gereksiz bir zaman harcanmasına neden olunma durumuna ben zorlaştırma diyorum.

Haliyle böyle bir cevap şekline, öyle bir tepki veresim vardır.

Telkinleri kimin hazırladığı, güvenilip güvenilmeyeceği, içinde ne olduğu beni ilgilendirmez. Hiç de ilgilendirmedi bugüne kadar.

Benim burada eleştirdiğim şey basma kalıp bakış açısıdır. Bu beni sinirlendiriyor.
"Üzülmeli miyim?"

Bilmem bu kişinin tercihidir. Benim böyle bir ifadem yok, olamaz da. Mesajımdan üzülmeniz gerektiği gibi bir fikre ulaştıysanız üzülün, napıyım...

Sonra "müdahale etmek" ne demek? Söyledikleriniz arasında baştan sona çelişki var. Ben kimseden yorum yapayım mı diye izin istemem bu 1. Ben sizin emir eriniz değilim, paralı uşağınız da değilim bana ne yapmam gerektiğini söyleyemezsiniz 2. 3. konu neden hoşlanıp hoşlanmadığınız da beni ilgilendiren bir mesele değil. Burada 80 bin küsür üye var. Herkesin istediği gibi biri olamam. Herkesin istediği cevapları da veremem. Mesajlarımıza neden yanıt verilmiyor diye sızlanıp sonra da niye müdahale ettiniz diye saçmalayamazsınız.

Her şeyin size bu kadar zor gelmesinden belli ki sizin için zaten hayat yeterince zor. Saçmalıklarınıza buradan daha fazla cevap vermeyeceğim. Sorununuz varsa özel mesaj yoluyla iletin forumu kirletmeyin. Davranış tekrarı halinde siteden uzaklaştırılacaksınız. Yok öyle mesajlarımıza cevap verilmiyor diye ağlayıp, sonra niye müdahale ettiniz demek...

Yok psikolojik baskı yaptınız, yok bilmem ne yaptınız... Bu cümleleri kurarak kendi yaptıklarınızı bana yansıtmaya çalışmayın, gerek yok.

Sorular hem sitede binlerce defa yanıtlandığı hem de burada yanıt verildiği için konuyu kapatıyorum.

İyi günler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline