Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2012, 09:14 PM   #9 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart İkinci yazı ve egzersiz hakkında notlarım...

Not: Oyunun adı ve yazının başlığına çok ön yargılı yaklaştığımı biliyorum ve bunu itiraf etmek istedim. Ama yazıda faydalı bilgiler var bu bir gerçek.

En son mor renklendirdiğim olumlamayı da çok sevdim. Özellikle bazı cümleleri renklendirip vurgulamak istedim.

Bahsedilen egzersizle ilgili video da paylaşılma ihtimali varmış ne zaman olur bilmiyorum ama görürsem onu da mutlaka bu başlığa eklerim.

Kendim bu oyunu burada bahsedilen gibi yapmak yerine tuhaftrı aynı defterime "hedeflerime ulaştığım zaman olmak istediğim beni" yazmaya karar vermiştim. Sonra bu egzersizi görünce doğru karar verdiğimi düşündüm. Ben bunu bir öncelikle yazarak yapmayı düşünüyorum.

Belki yazdıklarıma biraz daha ilaveler yaparım. Tabi hedefler ile ilgili yazdığım şeyleri ara ara imgeliyorum. Bu imgelemeler benim hedeflerime ulaşırken yavaşladığımı düşündüğüm anlarda motivasyonumu arttırıyor. İlk başta bahsettiğim deftere bana iyi hissettirecek olumlamaları da yazmayı seçiyorum.

Defterim yeşildi ve soğuk geliyordu. Bu arada ama forumda eski yıllardan birinde yeni yılda yapılan defterlerle ilgili sevgili Shamanic'iğin bir yazısını okudum ve defteri kırmızı kapla kapladım. Nedense o kırmızı kap bana harika bir enerji yansıttı okuduğum yazı ile de bağlantılı olarak. Daha çok sevdim defterimi üzerine stickerlar bile yapıştırdım.
(Çok harika bir kap çünkü ışıltılı iyi yansıtıyor pozitif enerjimi bana geri;) )

O yazı okumak isteyenler için burada:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hediyesi.html

Değişmek isteyenlere selam olsun, faydası olmasını dilerim. Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla