Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2011, 01:46 PM   #14 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: çok düşünmek :s

Odak değiştirmek kesinlikle benim de kullandığım bir yöntem işe yarıyor. Hatta bu yöntem yeteri kadar etkili kullanılırsa sadece negatif düşünce için değil çekilen ağrı, acı hislerini bile azaltıyor. Sevgili Maviinci senin bahsettiğin yazıyla analiz yöntemini de çok beğendim odak değiştiremediğim bi anda bunu da deneyeceğim. Bir de film listeni istersen şu başlık altında paylaşabilirsin. Film izlemeyi çok seven biri olarak ben heycanla bekliyor olacağım.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post797368

Çok düşünmek kötü değildir ki hayatınız düşüncelerinizi aynasıdır. Kötü olan negatif düşünmek! Güzel şeyler düşünüp güzel şeyleri çağırın hayatınıza. Biri canınızı sıkan birşey yaptığında bunun sizi etkilemesine izin vermeyin, affediyorum deyin geçin. Onlara kızdıkça kendi günümüzü(lerimizi) mahvediyoruz. Onları değil ama kendimizi değiştirebiliriz. Yani onların yaptıklarını, söylediklerini umursamazsak olumsuz düşüncelerimizden de kurtuluruz.

Odak değiştirmek bazen bir kuşun kanat çırpışı, bazen baharda açan papatyalar, bir ağacın dalına veya pencerenin kenarına konmuş şarkı söyleyen bir kuş, denizin bin bir mavi tonu, yeşilin bin bir tonu, içtiğin suyun tertemiz olması ve seni yenilediğini düşünmek, sevdiğin bir şarkıyı söylemek, güneşin seni ısıtması... daha bir sürü örnek türetebilirim. Daha geniş düşünüp odak değiştirmek için başka milyonlarca örnek bulunabilir.

Kedimi seviyorum ben olduğum gibi mükemmelim kimsenin beni onaylamasına ihtiyacım yok ben kendi yaptıklarımı onaylıyorum, hayatı ve yaşamayı seviyorum. Negatif düşüncelerimin bana hiç bir faydası yok. O halde pozitif düşünmek için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım.

Ne düşündüğümüzün farkında olarak düşünelim. Düşüncelerimizin hayatımızı etkilediğini unutmayalım.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla