Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2010, 10:37 PM   #1 (permalink)
elisya
Üsteğmen
 
elisya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 306
Tesekkür: 565
297 Mesajinıza toplam 1,016 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the roughelisya is a jewel in the rough
Standart Cevap: elisya nın seyir defteri

merhaba günlükcük

son günlerde bi türlü gitmek bilmeyen dalgalanmalarım var. Bu dalgalanmalar daha ne kadar sürecek.. boğuluyorum.. camları açıp bağırmak, sabahlara kadar ağlamak istiyorum..
içimdeki öfke birikip birikip patlamaya hazırlanıyo, karşıma çıkan ilk insana kafa göz giresin geliyo sinirden. anca geçer heralde ... gene eski 2-3 ay önceki halime döndüm sanki.

Telkinlerimi dinliyorum. günde 8 saat dinleyemiyorum ama, belkide bu yüzden telkinler pek bir işe yaramıyordur.

üzgün, yorgun, hayhattan mutsuz, bu yaşımda içim geçmiş gibi, hiç bir şeye isteğim yok olan haldeyim. en ufak bir olumsuzluk alt üst etmeye yetiyo ..

hele bu sabah patronla yaptığım tartışma iyice tuz biber oldu. Butün gün bunu düşündüm hiç aklımdan çıkaramadım. artık çalıştığım iş yerimi sevmiyorum. sevmediğim bir yerde de çalışmak istemiyorum.
Benim istediğim iş bu değil dedim hep kendi kendime.. sonra aklıma
yeni bir iş bulmadan da çıkamayacak olmam gelince iyice kötü oldum. :(((
istifayı basıp arkama bakmadan kaçmak istedim hep.

neden hayatım bu kadar kötü.. ben böle hiç hayattan mutlu olamadan yaşlanıp ölücem galiba.. bu kötü kaderim neden değişmiyor..

Şu herkesin üye olduğu ( feysbuk) sitesinde arkadaşlarımın çektirdikleri fotografları görünce özenmemek elde değil.
herkes mutlu , herkes çok iyi yerlerde para sıkıntıları yok, her sene tatillere gidiyolar. En azından sevdikleri ve iyi para kazandıkları bir işleri var. Bundan eminim çünkü hala konuşuyorum o arkadaşlarla, iş yerlerinden ve hayattan bir sıkıntıları yok. Bu sene nereye tatile gitmeyi seçmek yada hangi insan hangiyle çıkmış merak etmekten başka.

ben bu arkadaşlarla aynı okulda aynı sınıfta okudum.
Neden ben bu yaşıma gelmeme rağmen adam gibi hayata tutunamazken, elimde avucumda hiç bir şeyim ve de bir birikimin hala yokken, hep çabalamak zorunda kalırken, onlar hayatlarından memnunlar. Bu nasıl bir adalettir. Ben onlardan farklı değilim ki.

anlayamıyorum. nedir onlarda olupta bende olmayan. Kader mi Kısmet mi Şans mı bilmiyorum.

Ama ben böle bi hayat istemiyorum. Her gün patronla kavga ettiğim bir işte çalışmak istemiyorum. İnsanların beni üzmesini istemiyorum. Bu yaşında deli gibi çalışıpta hala elimde avucumda hiç bir şeyimin olmamasını istemiyorum.

istemiyorum... istemiyorum...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

elisya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla