Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-08-2008, 12:06 AM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: KENDİNİZLE KONUŞUN

Kardelen çok doğru bir konuya değinmişsin.Öncelikle teşekkür ederim sana.Yıllarca kendisiyle konuşmuş bir kişi olarak yazıyorum sana.Aynayı elime alırdım ve 'evet Belgin nerede hata yaptın bakalım' derdim.Ve gözyaşlarımla son bulurdu konuşmalarım.''Ben bunları hak etmedim,bana bu yapılmazdı''diyerek sonlandırırdım cümlelerimi ve gerisi tahmin edersin herhalde.

Yeni yeni ayna elimde gülebiliyorum.Yeni dediğim şunun şurasında 2 ay fazla değil.Ve diyorum ki ''evet yeni hayatım asıl?Yolunda gitmeyen bir şey var mı?Varsa nasıl çözebilirim.''Bunları derken bir şeyi daha fark ettim.Önceden kendimle başkası gibi sen tekiliyle konuşuyordum.Bu da kendimi kabullenmediğimi ifade ediyormuş bana.Ama şimdi ben diyebiliyorum.Kendimi kabullenmişim.

Herkese tavsiye ettiğim ilk şey sabah uyandığınızda aynaya bakıp kendinize seni çok seviyorum diyerek güne başlayın.Kendinizi bağışlayın herşey için.Ve bunu gözlerinizin içine bakarak yapın.Kendinize sarılın ve size sarılan kollar yabancı gelmesin.
Siz olduğunuzun farkına varın. Sevin kendinizi,hemde yeni doğmuş bir bebeği sever gibi içten ve masum bir edayla.Kendinizi sevin ve farkına varın kendinizi sevdiğinizin.

Aynayı eline al ve yüzleş gerçekle.Seni tanı ve sar sarmala.İşte en büyük gerçeklik,işte en büyük koşulsuz sevgi.

Sevgi ve saygılarımla.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla