Cevap: sosyal fobikim:( yardım bekler hale geldim:( Ah CSM, yazdıklarını okurken nasıl da kendimi buldum. Ben de seninle aynı durumdayım. Önceleri son derece kendime güvenli, hatta bu güveni dışa yansıttığımdan ötürü ukala diye tanımlanırken, kaplan görünümlü kedi yavrusuna dönüverdim!
Devlet memuruyum, işimde de çok başarılıyım. Önceleri biraz sıkılganlığım vardı, çok fazla diyalog kurmazdım insanlarla. Fazla kişiyle muhatap olmuyorum, seçiciyim diye kandırırdım kendimi. Meğerse benim hayatımı mahvedecek bu sıkıntının filizlerini suluyormuşum! Bu günlerde bana önemli bir birimin müdürlüğü verilmek üzere, birkaç ay öncesine kadar sabırsızlıktan ölürdüm alabilmek için. Ama bugün, bu süreç uzadıkça uzasın diye dua eder oldum.
İnsanların karşısına çıkıp eğitim vermek, birşeyler anlatmak, hem de bütün gözler benim üzerimdeyken! Aman Allahım!
Hadi şaşırırsam, hadi söyleyeceklerimi unutursam ve insanlar benim arkamdan gülerse!
Hadi daha konuşmaya başlarken son zamanlarda sıkça olduğu gibi nefes alışverişim düzensizleşip, heyecen içinde tek kelime bile etmeden nefes almaya çalışırken nasıl kaçarım ben oradan?
Bazen tanımadığım insanlarla göz temasım uzarsa dahi içim daralmaya, çarpıntım olmaya başlıyor.
Yani işin en kötüsü; yukarıda da belirttiğim gibi, insanlar benim dışıma bakıp o kaplana saygı duyarlarken, ben içimdeki kediciği saklamak için çırpınıyorum.
Tek korkum, hadi dışarı çıkarsa?
Şimdi bu telkin müziklerini deneyeceğim. Umarım işe yarar.
Hepimize kolay gelsin... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |