Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ Bolluk ve bereket bir zihin durumudur. Yaşamınıza daha çok bolluk enerjisi çekmek zihinsel durumunuzu bereket içinde yasayanların zihinsel durumlarına uygun hale getirmekle mümkündür. Bolluk bilincini kazandığınız anda yasamanızda sadece para’nın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-2008, 10:20 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

Bolluk ve bereket bir zihin durumudur. Yaşamınıza daha çok bolluk enerjisi çekmek zihinsel durumunuzu bereket içinde yasayanların zihinsel durumlarına uygun hale getirmekle mümkündür. Bolluk bilincini kazandığınız anda yasamanızda sadece para’nın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin de bol olduğuna şahit olacaksınız.
Bolluk ve Bereket hem maddi hem manevi zenginlik demektir.
Yaşamınıza bu enerjiyi daha çok çekmeniz için iste size 10 tane ipucu;

1- Almayı Öğrenin
Bazı insanlar sadece vermek isterler almak onlar için kotu ve yanlış bir şeydir. Ben vermeyi çok severim ama almak beni rahatsız eder diyen insanlardansanız öncelikle sunu bilin ki bolluk enerjisi sizi ziyaret etmeyecektir. Kim istenmediği yere gider ki. Verdiğiniz gibi almayı da bilmeli ve aldıklarınızı hak ettiğinizi bilmelisiniz. Almak da vermek kadar doğaldır ve unutmayın almayı bilmeyenin, verecek bir şeyi kalmaz.

2- Para Kirli Değildir.
Bazı insanlar için para pis bir şeydir. Zenginlik günahkârlıktır. Her gördükleri zengin için kim bilir bu parayı kimin canini yakarak kazandı diye düşünürler. Oysa evrendeki her şey enerjidir ve para da bir enerjidir. Para nötr bir enerjidir onun iyi mi kotu mu algılanacağı size bağlıdır. Bir insan parasıyla iyi güzel şeylerde yapabilir. Ya da para temiz bir şekilde de kazanılabilir. Tüm zenginler kotudur düşüncesiniz aklınızdan çıkartın ve parayı pis bir şey gibi görmeyin. Kendinizle ilgili olumlu kanılarınız varsa para içinse olumsuz kanılara sahipseniz paranın size gelme olasılığı hemen hemen yok olur. Nasıl mı? Ben iyiyim, para kotu ikilemi su noktaya gider. Para bana gelmeyecektir. Bu düşünceyi değiştirin.

3- Sözlerinize dikkat edin
Bolluk ve bereketi size çeken önce zihinsel durumunuz, sonra sözlerinizdir. Ben paraya hiç değer vermem, zaten hep kaybederim, para ile aram yoktur gibi sözleriniz parayı sizden uzaklaştıracaktır. Bilinçaltınızı bu sözlerle programlarsanız, bilinçaltı bu komutları gerçekleştirmek için sadik bir hizmetkâr gibi çalışacaktır ve kendi kendini gerçekleyen kehanetiniz ortaya çıkacaktır. Zenginlik, bolluk ve bereket ile ilgili olumlamalar yapmanızı öneririm. Örneğin; Her gecen an para bana artarak geliyor, Bolluk ve bereket içindeyim, yaşamımda her şey yeterli, yasamım bolluk ve bereket içinde, bana gelen parayı severek alıyorum ve o da daha çok geliyor gibi olumlamaları yapabilirsiniz.

4- Koşulsuz isteyin
İnsanlar genelde bir istekleri olduğu zaman bunu bazı koşullara bağlarlar. Su arabayı satsam da ameliyat olsam, falanca gelse de su isimi halletse, şuraya gitsem de sunu elde etsem gibi. Oysa istekleriniz size birçok farklı yoldan gelebilir, siz bir yola dikkatinizi ve enerjinizi vererek diğer yolları tıkamış olursunuz. Örneğin ameliyat için arabayı satmak isteyen kişinin gerçekte istemesi gereken şey şifadır. Şifa bir insana birçok yoldan gelebilir, araba satılmasa da, ameliyat olacak para başka bir şekilde gelebilir. Hatta o ameliyatı olmadan bile şifa bulabilir. Oysa kişi dikkat ve enerjisini arabayı satarak şifaya verdiği için diğer yolları kapamış oldu. Koşulsuz istemek yasamda amaçlara kavuşmanın temel şartlarından biridir. Şartları, durumu, mantığı bir kenara bırakın sadece isteyin. Ne istiyorsanız onu isteyin. Para mı,ask mı, is mi her ne istiyorsanız onu....

5- Yaşamınızda boşluk oluşturun
Evren boşluk sevmez ve mutlaka doldurur. Eğer eviniz tıka basa eşya dolu ise ve eşyaları yenilemek istiyorsanız paranızın olmasını beklemeyin. Eşyaları daha en basından atin (tabi yasamak için gerekenleri değil) Bir sure sonra yeni eşyalar bir şekilde gelecek. Yeni elbiseler istiyorsanız eskileri fakirlere verin. Eğer yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakin. Yaşamınızda yeniliklere ve bolluğa yer acın ki gelsin. Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun suredir birikmiş ıvır zıvırla başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni gelecek. Unutmayın evren boşluk sevmez.

6- Borçları değil, Kazançları Düşünün
Bir zamanlar bir öğrencim bir ayin kirasını ödeyince diğerini düşünüyorum demişti ve para sorunundan yakınmıştı. Bende borcunu değil, kazanacaklarını duşun demiştim. Dikkatinizi neye verirseniz onu büyütürsünüz. Borçlara verirseniz borçları, kazançlara verirseniz kazançları. Bu en basit formüllerden biridir. Dikkatinizi kazançlarınıza verin ki onlar buyusun. Bu öğrencim bu formülü basarî ile uyguladı. İsten ayrıldı, serbest çalışmaya başladı, simdi meslektaşlarına Gore 4–5 kat daha fazla para kazanıyor. Unutmayın ancak fakir insanlar parayı kafalarına takarlar.

7- İmgeleme yapın
İmgeleme bolluk ve bereketi kendinize çekmeniz için en etkili yöntemlerden biridir. Bol bol imgeleme yapın. Dikkat edin hayal kurun demiyorum. Hayal kurmak daha basından isteklerinizin hayal olduğunu kabul etmektir! İmgeleme bundan başka bir şeydir. İsteklerinizi imgeleyin, imgenize duygu yükleyin ve evrene gönderin. İmgelemede istediğinizin olduğunu hissedin, aynı heyecanı duyun, mutluluğu yasayın ve bunun olacağına yürekten inanın.

8- Düzenli olun.
Zengin insanların ortak yanları, son derece düzenli olmalarıdır. Evleri, ofisleri, arabaları çok temiz ve düzenlidir. Gerçekten de benzer enerjilerin bir birini çektiği suptil dünyada bolluk enerjisini çekmek için temiz enerji alanına sahip ortamlarda yaşamalısınız. Düzensiz ve pis ortamlarda biriken negatif enerji ancak kitlik enerjisini kendisine çeker. Bolluk ve bereket için temiz ve düzenli ortamlarda yasamanız, is yapmanız gereklidir. Simdi çekmecelerinizi ve dolaplarınızı düzenleyin. Pis şeyleri temizleyin ve düzenleyin. Zengin olmak istiyorsanız zenginler gibi davranmayı öğrenmelisiniz.

9- Büyük Düşünün
Evrende her şey enerjidir. Bir tabak yemek de, son model arabada. Eğer yemek bulmak kolay ama araba zor derseniz isleyişi algılamadınız demektir. İstediğiniz arabada olsa yemek de ikisini de elde etmeniz ayni mekanizma ile çalışır. Oysa yemeği her gün buluyorsunuz, çünkü bulacağınızı biliyorsunuz, buna inancınız tam. Oysa son model arabayı bulacağınıza inancınız yok. Eğer doğru şekilde istemeyi bilirseniz, yemek de araba da ayni şekilde size gelecektir. Ancak arabayı da bulacağınıza, yemeği bulacağınız kadar emin olmanız ya da arabayı da açken yemek ister gibi istemeniz gerekir. İkisine sahip olmanın en önemli farkı budur. Bu yüzden büyük düşünün ve hayallerinize sinir koymayın. Sonuç da ne isterseniz elde etmenizin koşulları ayni.

10- Vermeyi de unutmayın
Küçük bahşişler, küçük hediyeler ve arkadaşlarınıza yemek ısmarlamalar. Bunların hepsi aldıklarınızı paylaşmanız için önemlidir. Unutmayın evrene ne gönderirseniz size 10 kati geri gelir. Evrene bolluk içinde olduğunuzun mesajını gönderin. Vermeyi bilin ki alasınız. Şükretmeyi ve diğer insanları da düşünmeyi unutmayın.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 11:35 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 55
Tesekkür: 72
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkangs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

Selamlar,

payalasim icin tesekkür ederim. Ben kendime bir olumla yaptim yazida yazan ile birlikte...

yani su sekil:

"Her gecen an para bana artarak geliyor, Bolluk ve bereket içindeyim, yaşamımda her şey yeterli,
yasamım bolluk ve bereket içinde, bana gelen parayı severek alıyorum ve o da daha çok geliyor.
Para kazanmak kolay. Para iyidir. Herkese yetecek kadar para var. Para mutlulugun bir parcasidir.
Gerekenden fazla Param var. Para harcamak zevkli ve ayni anda mutluluk veriyor.
Dis fircalamak ne kadar kolaysa para kazanmakta o kadar kolay."
serkangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 11:49 PM   #3 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ


paralarım sınırsız kaynaklardan sınırsız bir bolluk ve bereketle kolayca elime geliyor...bolluk, bereket ve refah içindeyim çok şükür çok şükür çok şükür..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-05-2008, 12:12 AM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 115
Tesekkür: 2
59 Mesajinıza toplam 379 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura aboutgüllerinperisi has a spectacular aura about
Standart Ynt: BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

arkadaşlar sizi biraz gülümseteyim sabahları güne Rafet El Roman'ın 'şanslıyım' şarkısı ile başlayıp yine onunla devam ediyorum.. bu gece çok şanslıyım....................................param var hem aşkım
güllerinperisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2008, 11:43 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 55
Tesekkür: 72
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkangs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

@hayalaz:

olumlaman cok güzel ;) bir satirda herseyi kapsamissin super
serkangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2010, 12:20 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
iyiniyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 27
Tesekkür: 56
27 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iyiniyet will become famous soon enoughiyiniyet will become famous soon enough
Standart Cevap: BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

ben yeni kayıt oldum ve yaklaşık altı aydır çekim yasasıyla ilgileniyorum. ve hayata daha pozitif bakmaya başladım.ama imgelemeye henüz geçemedim arkadaşlar imgeleme konusunda beni bilgilendirriseniz çok sevinirim teşşekkür ederim.
iyiniyet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ Bolluk ve bereket bir zihin durumudur. Yaşamınıza daha çok bolluk enerjisi çekmek zihinsel durumunuzu bereket içinde yasayanların zihinsel durumlarına uygun hale getirmekle mümkündür. Bolluk bilincini kazandığınız anda yasamanızda sadece para’nın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.