Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkürler Turhan bey...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-03-2011, 02:29 AM   #91 (permalink)
Moderator
 
Neptün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 1,110
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Neptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to beholdNeptün is a splendid one to behold
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Teşekkürler Turhan bey

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Kendimi seviyor ve onaylıyorum.
Neptün isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-03-2011, 05:00 PM   #92 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Blogere giremedim haftasonu yine her yolu kapatıyorlar yahuuu neyse bu gün yeni bir yol buldum herkese bol para dilerim :)

28. Gün: Nasıl İyilik Kaynağı Olunur
Umarım sizi hayatınızın dümenin, tüm kontrolün elinizde olduğu gerçeği konusunda yeterince etkilemişimdir. Düşüncelerinizin gücü doğrultusunda gelecekte yaşayacağınız tecrübeleri yaratırsınız. Bu zihninizi inanılmaz derecede özgürleşebileceği bir durumdur fakat aynı ölüde sorumlulukta getirir.

Artık tüm yaşadıklarınızın sorumluluğunun tam olarak sizde olduğunun arkına varmalısınız. iyilik, kötülük, güzellik ve çirkinlik ne yaşıyorsanız sizin elinizde. Bu sizsiniz ve sadece siz zihninizin hangi tecrübeleri size yaşatacağını seçebilirsiniz. Muhtemelen ailenizden ve çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve düşmanlarınızdan sınırlı yaşamak sınırlı hayaller kurmakla ilgili gereğinden fazla yardım almışsınızdır. fakat eninde sonunda neye inanacağınız konusunda özgürsünüz ve seçim tamamen size ait.

Artık başkalarını suçlamayı yada bir dış neden aramayı bırakın; biri sizi kandırmışsa ona sizi kandırması için siz izi vermişsinizdir ya beklentilerinizle yada bilgisizliğinizle. "Neden daha iyi değil" demektense "nasıl daha iyi yaparım" diye sormalısınız. Hayatınızın, zenginliğinizin, ve mutluluğunuzun sorumluluğunu alın. Ve tüm bunları iyileştirmeye karar verin.

Paranın sizi sorumluluklarınızdan kurtaracağını sanmayın. Kararlı bir şekilde odaklanmış düşüncenin gücünü bilen bir insan olarak çevrenizdeki hatalı düşüncelerinin mağduru insanlara yardım edin. onların düşünce şekillerini değiştirin. Artık sorumluluğunuz iki kat arttı. özgün ruhsal gücünüzü dünyayı daha iyi bir hale getirmek için kullanmalısınız. Zenginliğinizle, yaratıcılığınızla, insanların mutluluk içinde yaşayacağı bir dünya yaratılmasına katkıda bulunmayı insanlığa borçlusunuz. Cesur ve atak olun, evrenin sonsuz zenginliğini ve bu zenginlikle gelen sorumluluğu kabul edin. Bu tutumla bu dünyadaki iyiliklerin gücüne sahip olursunuız.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmek için ayırın;

SINIRSIN ZENGİNLİĞİN SORUMLULUĞUNU ÖZGÜRCE VE SEVİNÇLE KABUL EDİYORUM. GÜCÜMÜ KENDİ HAYATIMI VE BAŞKALARININ HAYATINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN KULLANABİLDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM.

GÜNÜN EGZERSİZİ: Hayatınızda yada çevrenizdeki birilerinin hayatında iyileştirme ihtiyacı duyduğunuz şey nedir. Bugün memnun olmadığınız bir durum seçin ve "nasıl daha iyi hale getiririm" diye düşünün. Seçtiğiniz durumu iyileştirmek için küçük yada büyük bir eylem seçin ve yerine getirin. Bir tene yapıcı bir eylememkarar verin ve yerine getirin.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2011, 04:53 PM   #93 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

29. Gün : Harekete Geçme Zamanı
Hayatınızda sınırsız zenginliği tecrübe etmek istiyorsanız şimdi arzularınız yönünde harekete geçme zamanı. Öncelikle en önemli adım zenginlikle ilişkili doğru zihinsel yapıya sahip olmak, bu güne kadar bunu sağlayacak konuları ve kullanabileceğimiz yöntemleriş tartıştık ancak şimdi fiziksel aktivite zamanı.
Kendinizi dünyanın dışına çekin, enerjinizi, ruhunuzu, bilginizi serbest bırakın, ve paranın size doğru akışını seyredin. Bu güne kadar size her gün zenginlikle ilgili bir görev vererek eylem odaklı düşünce sisteminizi geliştirmeye çalıştım. Şimdi sıra sizde, her gün parayı kendinize çekecek neler yapabileceksiniz. Günlük amacınızı koyun ve bunu gerçekleştirin.
Eğer evrenden payınıza düşen zenginliği almak için gerekli eylemleri gerçekleştirmeyecekseniz. Böyle bir programa 30 gün harcamak anlamsız. Buna rağmen zihninizi geliştirmenin hasadını kaçınılmaz olarak toplayacaksınız. Düşüncelerinizin gücüne inanırsanız gerçek özgürlük sizi saracaktır. Düşünceleri haraketlerle genişletmek zorundasınız.
Nasıl düşüncelerinizi gerektiği kadar odaklamadan, gideceğiniz yönü ve amaçlarınızı bilmeden bir eylem gerçekleştirmek verimsiz bir çabaysa; amaçlarınızı bildiğiniz halde ulaşmak için çaba sarfetmemekte o kadar anlamsızdır.
Karma öğretisinin etki tepki kuramını hatırlayın; verebileceğinizden fazlası, almaya açık olduğunuzdan fazlası. Ayrıca yapabileceğiniz çok basit bir eylemide hatırlamanızı istiyorum; Her gün 5 yada 10 dakikanızı zihninizi yeniden yönlendirmek için zenginlik düşüncelerine ayırın. Bunu bir aydır zaten yapıyorsunuz, buna devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kararlı olarak ekmeye devam edin, biçmeye başlayacaksınız. Bolluk düşünceleri ektiğiniz sürece zenginlik ve refah biçeceksiniz.
Beş dakikanızı aşağıdaki düşüncelerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜM İÇİN EYLEME GEÇECEĞİM. KENDİMİ SERBEST BIRAKACAĞIM VE EVRENİN HEDİYELERİNİ ÖZGÜRCE KABUL EDECEĞİM. SÜREKLİ OLARAK BOLLUK VE REFAH DÜŞÜNCELERİ EKECEĞİM.
Günün Egzersizi : Artık kendinizi günde 10 dakikanızı düşüncelerinizi geliştirmek için ayırmaya alıştınız. Bu gün bu program bittikten sonrada buna deevam etmeye karar verin. H ergün On dakikanızı hayatınızı güzelleştirmek için ne yapabileceğinizi düşünmeye ayırın. Hayallerinizi imgelemek için, pozitif olumlamalar yapmak için yada size ilham verecek kitaplar okumak için on dakika ayırın bu zihninizi hayatınızı güzelleştirmek konusunda pozitif tarafta kalmanızı sağlayacaktır. Bugün yapıcı bir hayatın peşinden koşmaya karar verin.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2011, 07:33 PM   #94 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden?
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 09:09 AM   #95 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 6
Tesekkür: 22
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
güzelolacak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

bloğunuz engellenmiş egzersizin ilk günlerini nerden bulacaz şimdi
güzelolacak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 11:46 AM   #96 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 20
Tesekkür: 68
21 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Gulba is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Bu başlık altında önceki sayfalara bakın, diğer günleri bulacaksınız...

sevgiler...
Gulba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2011, 01:24 PM   #97 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 2
Tesekkür: 2
4 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GRETA is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

çok teşekkür ederim hepsini arşivime aldım uygulayacağım ...
deneyen varmı arkadaşın da sorduğu gibi ...
GRETA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2011, 06:15 AM   #98 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 170
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Arakadaşlar tecrübelerini burada paylaşırlarsa diğer arkadaşlarada fikir verir; Egzersizin 30. gününü yayınlıyorum.Devam etme kararlılığı gösteren herkesi tebrik ediyorum. Unutmayın en önemli şeylerden biri kararlı ve tutarlı olmak.

30. Gün : Kutlayın Eğlenin hayatın tadını çıkartın :
Muhteşem, Yaptınız ! karar verdiğiniz gibi 30 gün zihninizi yeniden yapılandırmak için çalıştınız. Bugün kendinizi kutlayın, taktir edin, yapabileceklerinizden zevk alın, ve harekete geçin.
30 günlük çalışmayı tamamladığınız ve bu süreçte başardıklarınız için kendinizi taktir edin bu önemli. Sıklıkla hayatımızda bir şeyi pozitif yönde değiştirdiğimizde, bunun hakkında iyi düşünmeyi ve kendimizi taktdir etmeyi unuturuz. Fakat başka şeylere bakmadan önce kendimizdeki uyanışı görmeli ve takdir etmeliyiz. Bu gün sadece kendiniz hakkında iyi şeyler düşünün. Tutarlı bir şekilde otuz günlük bir programa devam etmek günümüz oradan oraya sürüklenen toplumunda çok büyük bir beceridir.
Ayrıca şu da ifade edilmeli ki ; psikolojik evrim hayatın devam eden bir parçası. Umarım sizde zenginlik yolunda kendinizi şu kısacık bir aydan öncekinden çok daha yol almış çok daha başarılı hissediyorsunuzdur. Fakat eğer günlük hayatınıza uygulamaya devam etmezseniz bu hisler hayatınızı bir büyü gibi bir anda değiştirmeyecektir.
30 gün diyet yapıp hayatınızın kalanınında hep ideal kiloda kalmayı bekleyemezsiniz. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar formda kalmayı bekleyemezsiniz. Pozitif düşüncelerde de böyledir. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar sınırsız zenginliği tecrübe edemezsiniz. Bunun yerine gelişmeye ve öğrenmeye açık olarak olarak devam etmelisiniz. Günlük pozitif düşünme ve bolluk düşüncesi noktaları oluşturup günlük olarak bunlara devam etmelisiniz.
Zenginlik bilinci hayatınızda sizinde karşınıza çıkacaktır ve sadece 30 günlük programda değil. Bu nedenele tekrar gelerek bu programdaki bilgileri tazeleyeceğinizi umuyorum. Böylece tekrar pozitif hislerin gücünü zihnimize yerleştiririz. Zenginlik bilinci konusunda düzinelerce başka kitaplar da var. Beyin gücünüzün sırlarını öğrenmeyi alışkanlık haline getirin, arzularınızı nasıl zahmetsizce otomatik olarak hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz. En önemlisi eğlenin ve hayatınızın tadını çıkartın bu hep pozitif olmanıza yardım eder.
Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEYNİMİ SÜREKLİ BOLLUK VE ZENGİNLİK DÜŞÜNCELERİ İLE DOLDURACAĞIM. ÖĞRENMEYİ GÜNLÜK TECRÜBELERİMDEN BİRİ HALİNE GETİRECEĞİM. HAYAL ETTİĞİM HAYATI ZAHMETSİZCE YARATACAĞIM VE TECRÜBELERİME HEP ŞÜKRAN DUYACAĞIM. SEVİNÇLE YAŞAYACAĞIM.
Günün Egzersizi :Kendinizi ödüllendirin. Herhangi bir şekilde sizin için özel birşeyler yapın, kendinizi tebrik edin ve ekonomik özgürlük yolundaki kritik ilk aşamayı tamamladığınız için mutlu olun. Gidi eğlenin ve hayatın tadını çıkarın,

Günün Sözü : Durmadığınız sürece ne kadar yavaş gittiğiniz önemli değildir.
__________________
http://yapabiliriz.blogspot.com/

ÇOK İYİ ISRAR EDERİM.

Ben hayatın sunduğu tüm güzellikleri hakediyorum ve şu an kendime çekiyorum. Bolluk enerjisinin benimle dolaşabilmesi için şimdi izin veriyorum" . "Yüksek bolluk enerjisini hakediyorum ve vücudumu sarmasına izin veriyorum. Bu enerji ile uyum sağlıyorum"

Başta kendimi sonra herkesi affettim.
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2011, 10:52 AM   #99 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 24
Tesekkür: 7
19 Mesajinıza toplam 94 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shakti is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Blogspot açılmıyor değil mi? Ben de bu egzersizlere başlamak istiyorum.. egzersizi uygulayanların deneyimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum
shakti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2011, 01:26 PM   #100 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foster is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

blog adresi nerde ben bulamadım
foster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkürler Turhan bey...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.