Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

Işıldayan Safir 11-03-2011 12:40 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Alıntı:

Gulba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792829)
Çok teşekkürler... Toplam kaç günlük egzersiz bu?

Bildiğim kadarıyla 30 günlük. dusun2

Zafer yolcusu 11-03-2011 12:42 PM

Zenginlikle ilgili bir konu görünce yazayım dedim. 2 ay önce para politikası ve teorisi dersine çalışıyodum.sınava çalışmayı bitirdim.Ve sürekli para para demekten sıkılmıştım .ÇÜnkü ders para ile ilgili:) Sınava giderken yolda para buldum yol böle bi olay:D:D:D

Işıldayan Safir 11-03-2011 01:02 PM

Alıntı:

santa1234 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792831)
Zenginlikle ilgili bir konu görünce yazayım dedim. 2 ay önce para politikası ve teorisi dersine çalışıyodum.sınava çalışmayı bitirdim.Ve sürekli para para demekten sıkılmıştım .ÇÜnkü ders para ile ilgili:) Sınava giderken yolda para buldum yol böle bi olay:D:D:D

ahahahaah Para Banka çalışasım geldi bir an. khkh56

Zafer yolcusu 11-03-2011 01:39 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792832)
ahahahaah Para Banka çalışasım geldi bir an. khkh56

Gerçektende birşeyi tekrar edersen oluyor.Beyin sonuca ulaşmadan rahat edemiyor.aaaaaa yeter artıkk sürekli dırdır aynı şey diyerekten kendine çekiyor.Beyninizi çok istediğiniz şeyler için bıktırın sevincli

Neptün 11-03-2011 02:00 PM

En son 26. gün yazılmış. Turhan bey devam edicek mi acaba?

Işıldayan Safir 11-03-2011 02:48 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792834)
En son 26. gün yazılmış. Turhan bey devam edicek mi acaba?

Yazar mutlaka. Zaten konunun başında söylemiş.

Turhan 12-03-2011 01:14 AM

deneme neden yazamıyorum

Turhan 12-03-2011 01:16 AM

27. Gün: Para Sizi Mutlu Etmeyecek ama Mutluluk Size Para Getirebilir.

Merhaba Arkadaşlar Başımıza birşey gelmediği sürece yazmaya devam ama bu aralar çok fırtınalıyım zamanımı ayarlamak biraz zor oluyor. tabi sizler başlarda söylediğimiz gibi düzenli olarak ve mümkünse günün aynı saatine denk düşürmeye çalışarak devam etmelisiniz.

27. Gün: Para Sizi Mutlu Etmeyecek ama Mutluluk Size Para Getirebilir.

Eğer paranın sizi mutlu edeceği gibi bir beklenti içindeyseniz anlamanız gereken şey sizi mutlu edecek şeyin para olmadığıdır. Sizi sadece sizin coşkunuz, aşkınız, enerjiniz ve umutlarınız gerçekten tatmin eder.

Parayı mutluluk için anahtar olarak görmemek önemlidir. Para sadece mutluluğunuza yardım eder ama sağlamaz. Eğer hayatı gerçekten seviyorsanız ve sevdiğiniz sizi mutlu eden şeyleri yapıyorsanız para zahmetsizce hayatınıza akar.

Bu programdaki egzersizlerin çoğu sizi buna yönlendirmeyi amaçlamıştı. Programın sonlarına geldiğimiz şu günlerde sizi ekonomik durumunuzdan bağımsız olarak yaşamınızı sevmenize yardım edecek hisleri hatırlatmak istiyorum.

Yine hatırlatayım geliştirmeniz gereken ene önemli duygu şükran duygusu. Zenginlik bilincinin anahtarı şu an sahip olduklarınıza şükran duymak ve bu duyguyla ileriye bakmaktır. Etraflıca düşündüğümüzde şükran duyacak pek çok şeye sahip olduğumuzu görürüz.

Hayatınıza derinlik katmak için en yaygın yol, tradeji ile dolu olmayan hayatınız için devamlı şükretmektir. Elbette hepimizin hayatına tirajik olaylar girer, ancak bunlar çok sık değildir ve biz sağlıklı bir davranış olarak bunlara üzüürüz ama hayat devam ediyor yolumuza devam ederiz.

Günleri pek çoğu her nasılsa dikkat çekici bir biçimde sürprizlerle doludur. Hayat genelde o kadar sıradan ve tahmin edilebilir hale gelmişki biz rahatlığın tuzağına düşeriz. Bakışaçımıza derinlik katmak monoton hayatımızdan heyecan duymamızı sağlar. Arkadaşlarınızdan yada akrabalarınızdan birini kaybetmediğiniz hergün harika bir gündür. Felç geçirmediğiniz yada sakatlık bırakacak bir kaza geçirmediğiniz hergün harika bir gündür. Gizemli bir hastalıkla hastaneye gitmediğiniz hergün harika bir gündür.

Basitçe ve aptalca görünebilir ama gününüzün yüzde 99u olağanüstü birşeyler yaşamdığınıza teşekkürle geçerse şansızlıklarınız azalır. Geniş bakış açısı şüketmek için en kolay yoldur ve şükretmek zenginlik için en olay yoldur.

Beş dakikanızı ayırıp aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin:

ŞİMDİ FARKEDİYORUM Kİ PARA MUTLU OLMAM İÇİN BİR NEDEN DEĞİL. PARA SEVİNÇ İÇİNDE, YARATICI HAYATIMIN SADECE BİR YAN ETKİSİ.

Günün Egzersizi :

16. günde hazırladığınız şükran duyacağınız şeyler listesini tekrar okuyun. Bu listeye sahip olmak isteyipte henüz sahip olamadığınız fakat yeni düşünce yapınızla yakın zamanda sahip olacağnız şeyleride katın. Şimdi gelecekte yaşayacağınız mutluluklar için şükredin. Mutluluk ve iyimserliği iliklerinize kadar hissedin.

Işıldayan Safir 12-03-2011 01:17 AM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792928)
deneme neden yazamıyorum

Turhan bey şimdi herkes sabırsızlıkla bekliyor ya evren herkeste bir heyecan duygusu yaratmak istiyor olmalı. ttli3

Perfinya 12-03-2011 02:04 AM

4. günündeyim egzersizin. Harika gidiyor.

Neptün 12-03-2011 02:29 AM

Teşekkürler Turhan bey

Turhan 14-03-2011 05:00 PM

Blogere giremedim haftasonu yine her yolu kapatıyorlar yahuuu neyse bu gün yeni bir yol buldum herkese bol para dilerim :)

28. Gün: Nasıl İyilik Kaynağı Olunur
Umarım sizi hayatınızın dümenin, tüm kontrolün elinizde olduğu gerçeği konusunda yeterince etkilemişimdir. Düşüncelerinizin gücü doğrultusunda gelecekte yaşayacağınız tecrübeleri yaratırsınız. Bu zihninizi inanılmaz derecede özgürleşebileceği bir durumdur fakat aynı ölüde sorumlulukta getirir.

Artık tüm yaşadıklarınızın sorumluluğunun tam olarak sizde olduğunun arkına varmalısınız. iyilik, kötülük, güzellik ve çirkinlik ne yaşıyorsanız sizin elinizde. Bu sizsiniz ve sadece siz zihninizin hangi tecrübeleri size yaşatacağını seçebilirsiniz. Muhtemelen ailenizden ve çevrenizden, arkadaşlarınızdan ve düşmanlarınızdan sınırlı yaşamak sınırlı hayaller kurmakla ilgili gereğinden fazla yardım almışsınızdır. fakat eninde sonunda neye inanacağınız konusunda özgürsünüz ve seçim tamamen size ait.

Artık başkalarını suçlamayı yada bir dış neden aramayı bırakın; biri sizi kandırmışsa ona sizi kandırması için siz izi vermişsinizdir ya beklentilerinizle yada bilgisizliğinizle. "Neden daha iyi değil" demektense "nasıl daha iyi yaparım" diye sormalısınız. Hayatınızın, zenginliğinizin, ve mutluluğunuzun sorumluluğunu alın. Ve tüm bunları iyileştirmeye karar verin.

Paranın sizi sorumluluklarınızdan kurtaracağını sanmayın. Kararlı bir şekilde odaklanmış düşüncenin gücünü bilen bir insan olarak çevrenizdeki hatalı düşüncelerinin mağduru insanlara yardım edin. onların düşünce şekillerini değiştirin. Artık sorumluluğunuz iki kat arttı. özgün ruhsal gücünüzü dünyayı daha iyi bir hale getirmek için kullanmalısınız. Zenginliğinizle, yaratıcılığınızla, insanların mutluluk içinde yaşayacağı bir dünya yaratılmasına katkıda bulunmayı insanlığa borçlusunuz. Cesur ve atak olun, evrenin sonsuz zenginliğini ve bu zenginlikle gelen sorumluluğu kabul edin. Bu tutumla bu dünyadaki iyiliklerin gücüne sahip olursunuız.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmek için ayırın;

SINIRSIN ZENGİNLİĞİN SORUMLULUĞUNU ÖZGÜRCE VE SEVİNÇLE KABUL EDİYORUM. GÜCÜMÜ KENDİ HAYATIMI VE BAŞKALARININ HAYATINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN KULLANABİLDİĞİM İÇİN GURUR DUYUYORUM.

GÜNÜN EGZERSİZİ: Hayatınızda yada çevrenizdeki birilerinin hayatında iyileştirme ihtiyacı duyduğunuz şey nedir. Bugün memnun olmadığınız bir durum seçin ve "nasıl daha iyi hale getiririm" diye düşünün. Seçtiğiniz durumu iyileştirmek için küçük yada büyük bir eylem seçin ve yerine getirin. Bir tene yapıcı bir eylememkarar verin ve yerine getirin.

Turhan 17-03-2011 04:53 PM

29. Gün : Harekete Geçme Zamanı
Hayatınızda sınırsız zenginliği tecrübe etmek istiyorsanız şimdi arzularınız yönünde harekete geçme zamanı. Öncelikle en önemli adım zenginlikle ilişkili doğru zihinsel yapıya sahip olmak, bu güne kadar bunu sağlayacak konuları ve kullanabileceğimiz yöntemleriş tartıştık ancak şimdi fiziksel aktivite zamanı.
Kendinizi dünyanın dışına çekin, enerjinizi, ruhunuzu, bilginizi serbest bırakın, ve paranın size doğru akışını seyredin. Bu güne kadar size her gün zenginlikle ilgili bir görev vererek eylem odaklı düşünce sisteminizi geliştirmeye çalıştım. Şimdi sıra sizde, her gün parayı kendinize çekecek neler yapabileceksiniz. Günlük amacınızı koyun ve bunu gerçekleştirin.
Eğer evrenden payınıza düşen zenginliği almak için gerekli eylemleri gerçekleştirmeyecekseniz. Böyle bir programa 30 gün harcamak anlamsız. Buna rağmen zihninizi geliştirmenin hasadını kaçınılmaz olarak toplayacaksınız. Düşüncelerinizin gücüne inanırsanız gerçek özgürlük sizi saracaktır. Düşünceleri haraketlerle genişletmek zorundasınız.
Nasıl düşüncelerinizi gerektiği kadar odaklamadan, gideceğiniz yönü ve amaçlarınızı bilmeden bir eylem gerçekleştirmek verimsiz bir çabaysa; amaçlarınızı bildiğiniz halde ulaşmak için çaba sarfetmemekte o kadar anlamsızdır.
Karma öğretisinin etki tepki kuramını hatırlayın; verebileceğinizden fazlası, almaya açık olduğunuzdan fazlası. Ayrıca yapabileceğiniz çok basit bir eylemide hatırlamanızı istiyorum; Her gün 5 yada 10 dakikanızı zihninizi yeniden yönlendirmek için zenginlik düşüncelerine ayırın. Bunu bir aydır zaten yapıyorsunuz, buna devam etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kararlı olarak ekmeye devam edin, biçmeye başlayacaksınız. Bolluk düşünceleri ektiğiniz sürece zenginlik ve refah biçeceksiniz.
Beş dakikanızı aşağıdaki düşüncelerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
EKONOMİK ÖZGÜRLÜĞÜM İÇİN EYLEME GEÇECEĞİM. KENDİMİ SERBEST BIRAKACAĞIM VE EVRENİN HEDİYELERİNİ ÖZGÜRCE KABUL EDECEĞİM. SÜREKLİ OLARAK BOLLUK VE REFAH DÜŞÜNCELERİ EKECEĞİM.
Günün Egzersizi : Artık kendinizi günde 10 dakikanızı düşüncelerinizi geliştirmek için ayırmaya alıştınız. Bu gün bu program bittikten sonrada buna deevam etmeye karar verin. H ergün On dakikanızı hayatınızı güzelleştirmek için ne yapabileceğinizi düşünmeye ayırın. Hayallerinizi imgelemek için, pozitif olumlamalar yapmak için yada size ilham verecek kitaplar okumak için on dakika ayırın bu zihninizi hayatınızı güzelleştirmek konusunda pozitif tarafta kalmanızı sağlayacaktır. Bugün yapıcı bir hayatın peşinden koşmaya karar verin.

teoman_ 17-03-2011 07:33 PM

bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden? dusun2dusun2

güzelolacak 18-03-2011 09:09 AM

bloğunuz engellenmişrt67sad456 egzersizin ilk günlerini nerden bulacaz şimdi4897

Gulba 18-03-2011 11:46 AM

Bu başlık altında önceki sayfalara bakın, diğer günleri bulacaksınız...

sevgiler...

GRETA 18-03-2011 01:24 PM

çok teşekkür ederim hepsini arşivime aldım uygulayacağım ...f678h
deneyen varmı arkadaşın da sorduğu gibi ...956k

Turhan 20-03-2011 06:15 AM

Arakadaşlar tecrübelerini burada paylaşırlarsa diğer arkadaşlarada fikir verir; Egzersizin 30. gününü yayınlıyorum.Devam etme kararlılığı gösteren herkesi tebrik ediyorum. Unutmayın en önemli şeylerden biri kararlı ve tutarlı olmak.

30. Gün : Kutlayın Eğlenin hayatın tadını çıkartın :
Muhteşem, Yaptınız ! karar verdiğiniz gibi 30 gün zihninizi yeniden yapılandırmak için çalıştınız. Bugün kendinizi kutlayın, taktir edin, yapabileceklerinizden zevk alın, ve harekete geçin.
30 günlük çalışmayı tamamladığınız ve bu süreçte başardıklarınız için kendinizi taktir edin bu önemli. Sıklıkla hayatımızda bir şeyi pozitif yönde değiştirdiğimizde, bunun hakkında iyi düşünmeyi ve kendimizi taktdir etmeyi unuturuz. Fakat başka şeylere bakmadan önce kendimizdeki uyanışı görmeli ve takdir etmeliyiz. Bu gün sadece kendiniz hakkında iyi şeyler düşünün. Tutarlı bir şekilde otuz günlük bir programa devam etmek günümüz oradan oraya sürüklenen toplumunda çok büyük bir beceridir.
Ayrıca şu da ifade edilmeli ki ; psikolojik evrim hayatın devam eden bir parçası. Umarım sizde zenginlik yolunda kendinizi şu kısacık bir aydan öncekinden çok daha yol almış çok daha başarılı hissediyorsunuzdur. Fakat eğer günlük hayatınıza uygulamaya devam etmezseniz bu hisler hayatınızı bir büyü gibi bir anda değiştirmeyecektir.
30 gün diyet yapıp hayatınızın kalanınında hep ideal kiloda kalmayı bekleyemezsiniz. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar formda kalmayı bekleyemezsiniz. Pozitif düşüncelerde de böyledir. 30 gün egzersiz yapıp hayatınızın sonuna kadar sınırsız zenginliği tecrübe edemezsiniz. Bunun yerine gelişmeye ve öğrenmeye açık olarak olarak devam etmelisiniz. Günlük pozitif düşünme ve bolluk düşüncesi noktaları oluşturup günlük olarak bunlara devam etmelisiniz.
Zenginlik bilinci hayatınızda sizinde karşınıza çıkacaktır ve sadece 30 günlük programda değil. Bu nedenele tekrar gelerek bu programdaki bilgileri tazeleyeceğinizi umuyorum. Böylece tekrar pozitif hislerin gücünü zihnimize yerleştiririz. Zenginlik bilinci konusunda düzinelerce başka kitaplar da var. Beyin gücünüzün sırlarını öğrenmeyi alışkanlık haline getirin, arzularınızı nasıl zahmetsizce otomatik olarak hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz. En önemlisi eğlenin ve hayatınızın tadını çıkartın bu hep pozitif olmanıza yardım eder.
Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEYNİMİ SÜREKLİ BOLLUK VE ZENGİNLİK DÜŞÜNCELERİ İLE DOLDURACAĞIM. ÖĞRENMEYİ GÜNLÜK TECRÜBELERİMDEN BİRİ HALİNE GETİRECEĞİM. HAYAL ETTİĞİM HAYATI ZAHMETSİZCE YARATACAĞIM VE TECRÜBELERİME HEP ŞÜKRAN DUYACAĞIM. SEVİNÇLE YAŞAYACAĞIM.
Günün Egzersizi :Kendinizi ödüllendirin. Herhangi bir şekilde sizin için özel birşeyler yapın, kendinizi tebrik edin ve ekonomik özgürlük yolundaki kritik ilk aşamayı tamamladığınız için mutlu olun. Gidi eğlenin ve hayatın tadını çıkarın,

Günün Sözü : Durmadığınız sürece ne kadar yavaş gittiğiniz önemli değildir.

shakti 21-03-2011 10:52 AM

Blogspot açılmıyor değil mi? Ben de bu egzersizlere başlamak istiyorum.. egzersizi uygulayanların deneyimlerini de sabırsızlıkla bekliyorum

foster 21-03-2011 01:26 PM

blog adresi nerde ben bulamadım

foster 21-03-2011 01:35 PM

mahkeme kararıyla durdurulmuş diyor site ya 1.günden itibaren nasıl bulucam

Turhan 21-03-2011 11:29 PM

Forumu okursan forumunönceki sayfalarında hepsi verildi Üşenme, Erteleme, Vazgeçme

shamanic 22-03-2011 01:33 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793615)
bu egzersizleri yapıpda zengin olan varmı?
en azından zenginlik olmasa bile maddi durumunda son günlerde artış hisseden? dusun2dusun2

teomancım ben bu eğitimi günlük olarak facebookta da yayınlamaya başladım.. superxy

daha 13 gün olmasına rağmen onlarca kişiden güzel haberler geliyor.. bunlardan iki tanesi net kazançlarının arttığını söylüyorlar.. :zpzp:

buradaki egzersizler çok güzel, ilave olarak tezahür sanatı da hedef belirleme ve olumlama nın incelediklerini verdiğini için birleştirerek gitmek faydalı olabilir bu konulara aşina olmayanlar için.. en azından ben bana gelen soruları bu şekilde rahat cevaplandırdım..

bu çeviri ve harika katkıları için Turhan Bey'e tekrar teşekkür ederim..

pek çok insanın mutlulukla yaydığı pozitif enerji dilerim senin de hayatında en kısa sürede arzuladığın hedefleri gerçekleştirmene kolaylık sağlar sevgili Turhan...

hepinizden her daim güzel haberler almak dileklerimle..

sevgiler..

shamanic 23-03-2011 03:03 AM

güzel haberler demiştik ya dün gece
bu gün onlara bir yenisi eklendi...

mutlaka çalışmaları düzenli olarak yapın dostlar.. cilgin897

forumumuzun üyelerinden nurhanzayı pek çoğunuz tanıyordur..

kendisi çerkezköy kadınlar derneğinde gönüllü olarak canla başla çalışmakta.. superxy
oradaki kadınlar ile birlikte bu çalışmayı yürüttüğünün haberlerini vermişti..

aşağıdaki alıntı bu gün bildirdiği güzel haber, kendi cümleleri ile:
"Bacım oyle olagan ustu seyler oluyor kı, etrafımdakılerde sasırıyor, mesela dun valımızle 1 saat sohbet ettık fotolar cektırdık, mıkro kredıler cıktı, 10 aıle faydalanacak yalnız bana degıl etrafımdakı bırcok kısıyede yol acılıyor. ISKUR mudurumuz becerı 10 kursları sayesınde bambaska fırsatlar sundu, dernegımıze ılk gunlerımı bılıyorsunuz benım, nerden nereye mucıze gıbı"

işte böyle...

Turhan beycim iyi ki çevirdiniz.. iyi ki paylaştınız..

sevgiler..

nlg 23-03-2011 09:38 AM

art56art56güzel haber ben de en kısa bir türlü konsante olamıyorum bu gün başlamaya karar verdim bu çalışmaya

Turhan 23-03-2011 01:35 PM

BU tür gezel haberler hepimiz için sevindirici;
Arkadaşlar konsantre olabilmek çok önemli bir düşünceye konsantre olma yeteneğinizi geliştirin. yaşamınızın tüm alanlarında faydalı olacaktır. Konsantre olma yeteneğiniziş Melih Duyarın ücretsiz KONSANTRASYONUN GÜCÜ e-kitabı ile geliştirebilirsiniz.
Programı mümkün olduğunca düzenli şekilde takip edinki zihniniz düzene girsin disiplini vekkararlılığı içinizde hissedin.

Herkese mutluluklar

ipekibrisim 23-03-2011 09:37 PM

bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar....
ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler....

Zafer yolcusu 24-03-2011 12:40 AM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794155)
bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar....
ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler....

Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56

papatyagibiyaşamak 24-03-2011 03:24 PM

Evet gerçekten çok güzel bir egzersiz, olumlu etkilerini hala hissediyorum yeniden teşekkürler turhan bey... :)

Turhan 24-03-2011 10:59 PM

Arkadaşalar egzersizleri yapan arkadaşlardan olumlu tepkiler almak hepimizi sevindiriyor. Merak eden yada sadece inanmadığını belirtmek için ne ldu işe yaradımı diye soran arkadaşalar olabilir. Sonuçları buraya yazmanız ponların motive olmasına yardımcı olacaktır ama onlara benim diyecek başka bir sözümde var:
ARKADAŞLAR SİZDEN SADECE GÜNDE 10 DAKİKANIZI KENDİNİZE AYIRMANIZI İSTİYORUZ BUNUN İÇİN NE PARA ALIYORUZ NEDE BAŞKA BİRLŞEY İSTİYORUZ. NEDEN KENDİNİZ DENEMEKTEN BU KADAR ÇEKİNİYORSUNUZ. BUYURUN GÜNDE 10 DK İLE KENDİNİZ DENEYİN VE SONUÇLARI KENDİNİZ YAZIN "İŞE YARADI" YADA "AMAN HEM Bİ İŞE YARAMADI HEMDE SİZİN YÜZÜNÜZDEN Bİ AY HER GÜN 10 DK KENDİME KATLANMAK ZORUNDA KALDIM" DEYİN.

Viper123 24-03-2011 11:28 PM

hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

hayathan 25-03-2011 12:40 AM

Site mahkeme kararıyla durdurulmuş Turhan arkadaş.. Bende vadı sanırım o yöntem. Olsun gelmesi gerekirse o gelir zaten...

ipekibrisim 25-03-2011 04:06 AM

Alıntı:

Zafer yolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794173)
Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56

Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

cadi_bm 25-03-2011 10:21 AM

Ben de bugün başladım eminim çok faydalı oluyor.Teşekkürler Turhan ;))

Zafer yolcusu 25-03-2011 11:52 AM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794277)
Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

Teşekkür ederim yoğun ama güzel geçen günlerim arasına 10 dk bunu da ekleyeceğim değişiklikleri buradan aktarırım s45apk

Turhan 25-03-2011 06:30 PM

Alıntı:

Viper123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794266)
hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

:) Sevgili Viper123 kaygılanmakta haklısın diyecem demeye çalıştım diyemedim yahuuu :) içeriği zaten okuyacaksın, senden gizli kelimeler, bilinçaltı kayuırları falan istenmiyor. eğer günde yarım sayfa okuyarak beynini yıkayabiilirsem burada satır arlarında da yapabilirdim.
Ama bir konuda haklısın medya devamlı beynimizi yıkamaya olaylara kendi istedikleri yönden bakmamıza çalışıyor.
Mesela Libyada ayaklanmalarda insanlar öldü diye müdahale edildi müdahale sırasında arıza nedeniyle düşen pilotlara doğru yürüyen sivil kalabalığa pilota ulaşmasınlar diye 200 kg bomba atıldı kaç ölü var bilen yok ama pek çok medya kuruluşu sadece pilotların kurtarıldığını yazdı.
Neyse sadece okuyacaksın içeriği okuyunca göreceksin egzersizi yapıp yapmamakta içeriğe göre sana kalmış ama hiçö bir siyasi mesaj taşımıyor.

Neptün 26-03-2011 02:01 PM

Çok çok teşekkürler Turhan bey ve sevgili Özlem hanım. Harikasınız gerçekten!

Işıklı yol 31-08-2013 11:52 AM

EVEEEEEEET PARA İSTEYENLER. GÜNCELLİYORUM BU BAŞLIĞIguitarwave44:zpzp:8977

mehtap1606 31-08-2013 06:25 PM

Teşekkürler mucuk

Işıklı yol 31-08-2013 07:23 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788749)
BEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.

Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzularınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğun şekilde hissedin.

Ben Para Mıknatısıyım

actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM.