Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

shamanic 08-03-2011 08:13 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Parayı Para değil doğru düşünce çeker
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...7RWF-3lOfYiNrn
Merhaba, birinci dersle başlayalım arada yorumlarıda yayınlayacağız.

Öncelikle bu kurstan nasıl faydalanacağımızı açıklayalım. Bu kurs 30 gün sürecek yani hepsini bir günde okuyup bitirmenize gerek yok okursanızda zararı yok ancak her gün için verilen egzersizleri yapmanız gerekecek.

Hayatınızı değiştirmek için sadece günde 10 dakikanızı bu kursa ayırmanız yeterli. Bu 10 dakika düşünce şeklinizi ve bilinçli zihninizin çalışma alışkanlıklarını değiştirecek. Sadece zenginlik üzerinde düşünerek hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyorsanız lütfen işe aşağıyı okuyarak başlayın.

1.- Öncelikle kendinize bir defter edinin; hergün içine o günün deklerasyonunu ve o günün egzersizlerini yazacağınız bir deftere ihtiyacınız olacak. Hergün belirli bir zaman dilimini seçmeniz gerekiyor tavsiyemiz sabah uyanınca veya akşam yatmadan önce daha uygun. Ama diğer saatlerde olabilir en önemlisi hergün aynı saatte yaparak belirli bir disipline alıştırmak.

2.- Hergün derse başlamadan önce 1 dakikanızı kendinizi hazırlamak için ayırın. daha önce hiç sahip olmadığınız kadar çok enerjiye sahip olduğunuzu hissedin, derin ve yavaş nefes alın ve her derste bunu başaracağınız inanın.

3.- Her günün düşüncesini ve deklerasyonunu okuyun ve 5 dakika oradaki düşüncelerin içinize işlemesine izin verin. Gerçekten inanıp inanmamanız önemli değil sadece inanıyormuş, gerçekten hissediyormuş gibi yapın. Sadece 5 dakikalığına bütün kalbinizle inanıyormuş gibi yapın. Başarı ve Zenginliğe sahipmişsiniz gibi yapın.

4.- Harekete geçin; günün deklerasyonunu bir kere sesli okuyun ve tekrar her harfini hissediyormuş gibi defterinize yazın. Tamamen inanmanız gerekmiyor ama tamamen inanmış gibi yapmanız gerekiyor.

5.- Ve her günün egzersizini o sırada yapın programa uymak ve disiplin çok önemli sadece günde on dakikanızı ayıracaksınız bunu yapabilirsiniz.
Temelde çekim yasasını işleteceğiz.

shamanic 08-03-2011 08:17 PM

1. Gün: Şu An Hayatınızın Dönüm Noktasıdır.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...hiCkVoCgahdIFX
Şu meşhur sözü duydunuzmu "bir ampülü değiştirmek için kaç terapist gerekir. Yanıt Bir tane fakat ampülün değişmeyi gerçekten istemesi gerekir." Hoş bir şaka gibi olsada gerçeklik payı oldukça fazladır. Siz değişimi istemedikçe, hiç bir yöntem size yardımcı olamayacaktır.

Burada hayatınız hakkında yeni bir düşünce şekli bulacaksınız. Bu program sizi zenginlikleri hayatınıza çekecek ve doğuştan hakkınız olan zenginliği kabul etmenizi sağlayacak yani bir düşünce yapısına ulaştıracak.

Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun hayatınızı isteklerinizi sınırlamaya koşullandınız. Şimdi geçmişi geride bırakma zamanı. Önümüzdeki 30 günde zihninizdeki psikolojik enkazı süpürecek ve dünün çöpleri olarak fırlatıp atacağız.

Hayatınızı hernekadar konforsuz, sınırlı ve kötü olasada, olduğu gibi kabul etmeniz için birçok bahaneniz olabilir ancak eğer bu satırları okuyorsanız hayatınızda pozitif değişiklikler yapmaya hazırsınız demektir.

Değişiklik nasıl olacak? bunun için sadece bir yol var. Şunu anlamalısınızıki; Hayatınıza şimdiye kadar olduğu gibi devam etmek size hayatınızı değiştirmek için birşeyler yapmaktan daha çok acı verecek.

Şunu çok iyi biliyoruzki aynı sınırlı yaşama devam etmek sadece tatminkar olmayan hayatınızı sürdürmek demektir. Bu nedenle bu sayfaları okuyorsunuz. Şimdi yeni bir hayata başlamaya hazırsınız. Herzaman söylendiği gibi bugün yaşamınızın geri kalan kısmının ilk günü ve sadece siz yaşamınızın yönünü belirleyebilirsiniz.Tembellik yerine gelişmeyi, büyümeyi seçin.

Bu size bağlı, sadece değişime karar vermeniz gerekiyor. Değişimi seçmeniz gerekiyor. Şunu anlamalısınız şu anda yaşamınzın yönünü belirleme gücüne sahipsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın zenginliği, mutluluğu ve gelişmeyi seçin.

Bu gün başlamalısınız. Şu anda başlayın. Geçmiş gitti, gelecek sadece bir düş, Sadece şu anda değişimi başlatmak için harekete geçebilirsiniz. Erteledikçe ertelemek için ve mutsuz tembelliğinizi sürdürmek için daha fazla bahane bulacaksınız. Bunu yapın, bunu şimdi yapın, Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin:

http://www.yde.yildiz.edu.tr/images/hrk-mgkwand-01.gifŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. GEÇMİŞ YAŞANDI BİTTİ, GELECEK HENÜZ YAŞANMADI. SADECE YAŞANAN ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLİRİM.ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. TAM ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM.

shamanic 08-03-2011 08:22 PM

2. Gün: Yıllardır Biriktirdiğimiz Tembellik ve Hantallıktan Nasıl Kurtuluruz
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...FaD7n9gLSkzgyg
Tebrikler!
Bu gün ikinci gün!

Eğer birinci gündeki egzersizi tamamladıysanız ve ikinci güne devam etmeye hazırsanız kişisel haklarınıza %99 yaklaştınız demektir. Değişimi istemek çok kolay ve bunun gibi değişimi cesaretlendiren programlara başlamak çok kolay, fakat değişimi taahhüt etmek ve programda verilen eylemleri egzersizleri disiplinli ve sürekli şekilde takip etmek gerçekten zordur. Sizi çeldirecek zamanınızı çalacak programı aksatmanıza neden olacak yüzlerce sebep çıkacaktır. başarılı olmanın yolu bunları safdışı edip disiplinli olarak programa uymaktır.

İkinci gün burda olmanız değişime ve gelişime karar verdiğiniz anlamına gelir. Bu gün artık kendinize programı 30. üne kadar takip edeceğinize dair söz vermelisiniz. AKLINIZA HİÇ BİR ŞEY GELMESİN 30 GÜNÜN HİÇ BİRİNDE BENİM İÇİN YADA HER HANGİ BİR HAZIR PAKET İÇİN ÖDEME YAPMANIZ ÜYE OLMANIZ İSTEMEYECEK SADECE HER GÜN PROGRAMINIZA UYGUN OLARAK O GÜNÜ YAZISINI OKUYUN.
Bunu yaparsanız sizi temin ederim yaşamınıza zenginliğin akması sadece an meselesi. Ve bugün ne kadar güçlü isterseniz pratik elle tutulur sonuçları görmeniz o kadar kolay hızlı olacak. Küçük bir Psikolojik taahhüt inanç hayatınızda anılık değişimlere yol açacaktır. Para kazanmayı hedefleyen beyin gücünüz zenginliği hatatınız çekecektir.
Siz açık bir biçimde hayatınızda değişiklik yapmayı seçtiğinizde olağanüstü bir güçle yoğunlaşacak ve iradeniz size düşlediğiniz hayatı sağlayacak yolu çizecektir.

Doğru bir şekilde yoğunlaşmış bir zihin hayattan istediğiniz şeyleri doğru bir biçimde ifade etmenin temel sırrıdır. Yaşadığımız evrenin sırrı budur; hayatınız zihninizin çizdiği şekilde biçimlenir. Ne yazıkki biz zihnimizde yıllar önce programlanan bilinçsiz düşüncelerimizin şekillendirdiği hayatı yaşarız. İyi haber ise bu düşünceler bilinçli ve hedefe yönelik düşüncelerle kolaylıkla değiştirilebilir.

Hayatınızda memnun olmadığınız bir bölüm varsa Size garanti veririm sürekli olarak geçmişte bir yerde beyninize işlenmiş negatif örnekleri, düşünceleri tekrar edip duruyorsunuz ve bunu değiştirmek için bilinçli bir şekilde çaba sarf etmiyorsunuzdur. Tam şu anda hayatımnızdaki bu negatif örnekleri değiştirme şansına sahipsiniz.

Şu anda zihninizi yeniden programlamak ve negatif düşünceleri geçmişte bırakmak için bu programa 30 gün devam edeceğinize dair kendinize söz verin.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

FİNANSAL KADERİMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN KENDİME SÖZ VERİYORUM. ZİHNİMDE OLUŞTURABİLDİĞİM TÜM DÜŞÜNCE GÜCÜMLE BU PROGRAMI 30 GÜN TAKİP EDEREK ZİHNİMİ YENİDEN PROGRAMLAMAYA VE YAŞAMIMI DAHA ÜST ZENGİNLİK SEVİYESİNE ÇIKARTACAĞIMA SÖZ VERİYORUM.

http://members.lycos.nl/pretpagina1005/klok/019.gifGÜNÜN EGZERSİZİ: Bir takvime bu programa başladığın günü işaretle. 30 gün sonrasını say ve programın biteceği günü işaretle. Bu tarihe yoğunlaş ve hiçbirşeyin seni 30 gün boyunca bu programı takip etmekten alıkaomayacağına dair kendine söz ver. 30 gün sen hayatında pozitif değişiklikler yapsanda yapmasanda geçer değişimi seç. değişeceğine söz ver.

Günün sözü :
Her zaman aşağıyı hedefleyen insanlar genellikle hedefi buluırlar. Hiç bir şeyi amaçlarlar ve hiç birşeyi alırlar.

shamanic 08-03-2011 08:32 PM

3. Gün: Amaçların Büyülü Gücünü Harekete Geçirmek İçin 3 Basit Adım
DÜNYADA HİÇ BİR ŞEY AÇIKÇA TANIMLANMIŞ BİR HEDEFTEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...GnVZ-biyxhrYZ2
Bu gerçek hayatın en önemli sırlarından biridir. Hiç sihirli lambayı ovmayı diledinizmi. Cini serbest bırakın ve bütün hayalleriniz gerçek olsun. Bu cin beyninizin içinde yaşıyor, amaçlarınız gerçekleştirmek için Güçlü bir iradeyle uyandırılmayı bekliyor.
http://i41.tinypic.com/2z69r39.jpg
Şunu aklınızdan çıkarmayın bilinç altınız sizin bilinçli düşüncelerinizin ve iradenizin kölesidir. Yeterki siz onu idare edecek kadar bilgi ve iradeye sahip olun. Bunu vahşi bir atı ehlileştirmeye benzetebilirsiniz. yeterince bilgi ve iradeye sahipseniz at size hizmet eder değilseniz her üzerine bindiğinizde kendinizi yerde bulursunuz.

Yaşamınız hakkında neye inanırsanız bilinçaltınız size size o gerçekliği çizecektir.

Aslında olay görüldüğü kadar basit. Biraz düşünürseniz yaşamınızda bunun pek çok kanıtını görebilirsiniz. Yoksul olduğunuza inanın yokluğu yaşıyacaksınız. Zenginlikle onurlandırıldığınıza inanın bolluk ve bereket büyülü mbir şekilde yaşamınıza akacaktır.

Şüphecimi? Şüphelenmelisiniz zaten. Fakat bu gerçeği yadsımadan önce denemeye bir şans verin. sonuçlardan şok olacak ve memnun olacaksınız.

Zihninizi isteklerini ifade etmeye ikna etmek için basit ve açık adımları takip etmelisiniz. Günde sadece bunun için günde 5-10 dakikanızı ayırmak çok büyük bir bedel değil.

1.- Ne istediğiniz tam olarak tanımlayın.

Mümkün olduğunca açık ve detaylı bir şekilde ne istediğinizi, tanımlayın, bilinçaltrınız için en kolayı arzularıza hizmet etmektir.
Örneğin yeni bir işmi istiyorsunuz?
Ne yapmak istediğinize karar verin ne kadar kazanmak istediğinize, nerde çalışmak istediğinize vs. mümkün olduğunca detaylandırın. Elbette detayları bazı değişikliklere açık bırakacaksınız. Fakat bu egzersiz bilinçaltı zihninizi niyetleriniz konusunda en ciddi olduğunuza ikna edecektir.

2.- Amacınızı yazın :

Niyetinizi yazmanız tam olarak ne istediğinizi açıkça belirlemenizi sağlar. Yine defalarca kanıtlanmıştır ki amaçlarını yazan insanlar onlara ulaşmakta çok daha başarılı olmuşlardır.

3.- Gün içinde bu amacı defalarca tekrar edin.
Amacınızı belirten zihninize kazıyabileceğiniz ve fırsat buldukça tekrar edebileceğiniz kısa ifadeler yaratın. Basitçe şu cünle ile başlıyabilirsiniz "Ben şu anda ......... kendime çekiyorum." ve boşluğa niyetinizi yazın.

Yada "Ben ..............ödüllendirildim." gibi bir cümlede kurabilirsiniz.

Boşluklara hayalinizi koyun. ve gün içinde tekrar edin.

Tekrar söylüyorum inanmak zorunda değilsiniz. "İnandım ondan oldu yada İnanmadım ondan olmadı" vs demeyeceğiz. Sadece bunları yapın inanıp inanmamanız önemli değil; ne önemli? burada belirtilen çalışmaları yapmak önemli. siz sadece bunları inanıyormuş gibi yapın yeter. İnanmasanızda olur.

5 dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın. Yada hissediyormuş gibi yapın.

AMAÇLARIMI AÇIKÇA TANIMLADIĞIMDA BAŞARISIZ OLMAYACAĞIMI BİLİYORUM.
bunun yerine şöyle de diyebilriz;
amaçlarımı açıkça tanımladığımda her geçen an başarılı olacağımı biliyorum.

YUKARIYI HEDEFLEDİM VE HEDEFİME ULAŞACAĞIM. HAYATIMIN YÖNÜNÜ SEÇECEĞİM VE AMACIMA KAÇINILMAZ BİR BİÇİMDE ULAŞACAĞIM.

bunun yerine de şöyle desek olur acaba;

Bu yazdıklarımı veya okuduklarımı ve daha iyisini hedefledim ve her geçen gün hedefime daha çok gerçekleştiriyorum.

geniş zamanlı ekler yerine kıyaslamalı cümleler daha yararlı oalcaktır,
naçizane önerim.
ark5

GÜNÜN ÇALIŞMASI : Hayatınız için şimdiye kadar başarmanızın mümkün olmadığı bir amaç yazıp detaylı bir şekilde tanımlayın.Bu 30 günde ekonomik gelişme için çalışacağımızdan ekonomik bir amaç yazın. Bu amacı her gün defalarca tekrarlayın. bunu ndoğru olduğuna kalpten inanın. doğru olduğunu varsayın, doğru olduğunu kabul edin ve doğruymuş gibi davranın.

http://img516.imageshack.us/img516/2129/1035hj3ib4.gifGÜNÜN SÖZÜ: Çoğu insanın amaçlarına asla ulaşamamasının nedeni onları açıkça tanımlamamış olmalarıdır, yada hiç bir zaman ciddi olarak olaabileceğine yada gerçekleşebileceğine inanmamışlardır.

Kazananlar size nereye gittiklerini, yol boyunca uygulayacakları planlarının ne olduğunu ve macerayı kiminle paylaşacaklarını söyleyebilirler.

shamanic 08-03-2011 08:45 PM

4. Gün : Sizi Sınırlayan Düşüncelerinizi Anında Değiştirmenin Yolu
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...xBEHlq-kPAHUp_
Değişime karar verdiniz. Harekete geçmek için kendinize söz verdiniz. Ekonomik hedefiniz üzerinde karar verdiniz.

Şimdi: Beyninizi daha üst zenginlik seviyesine yeniden programlamak için, geçmiş yaşantılarınızdan kaynaklanan hangi düşüncelerin sizi sınırladığını bulmalısınız ve bunları değiştirmeye karar vermelisiniz.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...NHhY22XH7Y4R2Q
Şimdi bunların tam olarak farkında olmasanız bile bu otuz günün sonunda bunları netleştirmiş olmalısınız. Yaşamınızdaki tecrübeleri inançlarınız size çeker. Ekonomik tatminsizliğinizin nedeni sizin entellektüelliğinizle, bilgi ve başarınızla yada koşullarınızla ilgili değildir. Ancak sizin ekonomik özgürlükle ilgili inançlarınızdır. Sizden çok daha eğitimsiz, beceriksiz insanların sizden çok daha iyi gelir seviyelerinde olduklarını görmüşsünüzdür. Bunun nedeni onların kendi kaderleri ile ilgili inançları ile sizin inançlarınız arasındaki farktır.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...0qH9d-CdoMJ4Bw
İlginç görünüyor değilmi; kendinize şu soruları sorun ve olabildiğince içten yanıtlayın. Bilinçaltı zihninizden hiç bir şeyin gizlenemediğini unutmayın. Araştırırsanız sizi sınırlayan inançlarınızı bulacaksınız.

Paraya sahip olmak ile ilgili hangi negatif inançlara düşüncelere sahipsiniz?
Buna kim paraya ulaşmak istemez kim para hakkında negatif duygular besler deyip geçmeyin sahip değilseniz vardır. korkuyor olabilirsiniz. yada başka düşünceleriniz olabilir. Eşine kızıp ona yoksulluk çektirmek için para istemeyen (kendisi bile farkında olmadan) insanlar bile var inanın.

Paraya sahip olmanın sığlık olduğuna mı inanıyorsunuz?
Zenginlerin cimri ve aç gözlü olduğunamı inanıyorsunuz?
Zenginliğin yaşamınızda çekişme, çatışma, anlaşmazlık ve karmaşa yaratacağınamı inanıyorsunuz?
Bazı arkadaşlarınızı kaybedeceğinizemi inanıyorsunuz?
Çok fazla paraya sahip olmanın çok fazla sorumluluk getireceğinemi inanıyorsunuz?
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...nkjn9kYhazRSNw
Sizi paradan uzak tutan düşünce yada düşünceler her ne ise bulup bu düşünceleri değiştirmeye karar vermelisiniz. Kendi kendinize neden ekonomik olarak tatmin olamadığınızı sorun. Hangi inançlarınız sizi zenginlikten uzak tutuyor.

Para konusundaki çekirdek inancınızı bulmaya çalışın. Örneğin pek çok inasanın para konusundaki çekirdek inancı "Para Kötülüklerin temelidir" şeklindedir. Bu düşünce çerçevesinde zihniniz bir çok alt düşünce (çok param olursa kötü bir insan olurum yada başıma kötü şeyler gelir vs vs gibi) geliştirir ve bu bilinçaltları onları bu kötülükten uzak tutmak için parayı onlardan uzaklaştırır.

Siz de çok çok alt düşünce geliştirerek bu çekirdek inancınızın otomatik olarak değişmesini sağlayabilirsiniz. çekirdek inanç bulma ve değiştirme konusunda pek çok kaynak bulabilir profesyonel yardımda alabilirsiniz. Ama en basit yolarından biri düşüncelerinizi bilinçli bir şekilde değiştirmek için para ile pek çok iyi düşünce geliştirirseniz, çekirdek inancınızı değiştirebilirsiniz.

Farkına varmanız gereken şey para iyi yada kötü değildir. Fakat sizin yaratıcı enerjinizi fiziksel dünyaya aktarmanızda bir araçtır. Kendinizin parayı iyi bir amaç için kullanacak iyi bir insan olduğunu kabullenin. Duygusal, psikolojik, ruhani yönden yeni bir seviyeye çıktığınızı kabul edin ve ekonomik bolluğun sizin yeni ve gelişmiş iradenizin daha iyi bir ifadesi olduğunu kabul edin.

http://img229.imageshack.us/img229/8721/1084ct1bf0.gifÖNCEKİ İNANÇLARIM TOPLUMUN EMPOZE ETTİĞİ SINIRLANDIRILMIŞ İNANÇLARIMIN SONUCU OLUŞMUŞ BİR YANILGI İDİ. BEN ŞİMDİ FARKEDİYORUM Kİ PARA SADECE BENİM YARATICI ENERJİMİN BİR İFADESİ. VE ENERJİM ARTTIKÇA ZENGİNLİK OTOMATİK OLARAK BENİM HAYATIMA AKACAKTIR. / Akmakta, akıyor

http://img133.imageshack.us/img133/7896/244pd9ls8.gifGÜNÜN EĞZERSİZİ :
İki dakikanızı ayırarak aşırı zenginlikle ilgili farkında olduğunuz tüm sınırlayıcı olumsuz düşünceleri yazmaya çalışın. Zenginlikle ilgili ana düşüncenizi, çekirdek inancınızı bulmaya çalışın. Bu düşüncenizi pozitife çevirmeye çalışın ve yeni bir olumlama yaratarak bunu birkaç dakika tekrar edin. Örneğin çekirdek inancınız "Para kazanmak zordur" şeklinde ise, bunu sadece "Para kazanmak çok kolay" diye değiştirin ve şimdi bunu defalarca tekrar edin hatta defalarca yazın. Gün içinde ne zaman para hakkında negatif düşündüğünüzü fark ederseniz hemen bu olumlamayı tekraredin.

shamanic 08-03-2011 08:56 PM

5. Gün : Kendinizi Diğerlerinin Negatif Etkisinden Kurtarmak.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...hotzfPQkA3UneQ
Kendinizi bir insan olarak gelişme üzerine odaklamasınız. Kaçınılmaz olarak dirençle yüzyüze geleceksiniz yada negatif insanlarla ve negatif iç konuşmalarla karşılaşacaksınız.

KENDİNİZİ NEGATİFLİKTEN KURTARMALISINIZ.

Negatif insanlardan ve negatif durumlardan kaçının. Gelişmeye çalışırken hiç kimsenin negatif düşüncelerini size empoze etmesine izin vermeyin. Yeni düşüncelerinizin ve tavırlarınızın kaynağını yada yaşamınıza akan paranın nereden geldiğini onlar tamamen sizi destekleyecek ve teşvik edecek kimseler olmadıkça kimseye açıklamak zorunda değilsiniz.

Hiç kimse ile yeni düşüncelerinizi tartışmayın ve savunmaya kalkmayın. Onları duymazdan gelin hatta yeni düşünce sisteminizi ve bu programın prensiplerini anlamayacak kimselerden uzak durun. Bu işin kolay kısmı.

Zihninizden durmaksızın gelen negatif iç sesinizide susturmak zorundasınız. Bütün negatifliklerin, eleştirilerin ve kuşkuların yerine hayatınızdaki her şeyi değiştirebileceğiniz gibi güzel bir inanç koyun.

Problemleriniz yokmuş gibi davranmak yada herşeyin düzgün gittiğini varsaymak zorunda değilsiniz. Ancak problemlerinizi çözebileceğinizin ve amaçlarınıza ulaşabilecek potansiyelinizin olduğunun farkında olmalısınız. Bunlar boş hayaller değil kelimesi kelimesine gerçeklerdir.

hayatınızdan negatifliği uzaklaştımanın en kolay yolu geleceğe iyimser bakmaktır.Muhtemelen geçmişiniz negatif düşüncelerle ve acı ile doludur. Fakat siz gelişirken bu acıları yanınızda sürüklemenizin gereği yok.

Yaşamınızı ruhunuzun pozitif ifadesine çevirecek güce sahipsiniz. Yaşamınızda sizi tatmin etmeyen herşeyi değiştirebilecek güce sahip olduğunuzun farkına varın. Bu bilgi size çevrenizi saran negatifliklerle başadebilmeniz için direnç kazandıracaktır. Ayrıca pozitiflik ve iyimserlik ile problemleri gelişmek için fırsata çevirmek daha kolaydır.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğuna ayırın.

NEGATİF İNSALARDAN UZAK DURACAĞIM VE NEGATİF İÇ KONUŞMALARI ENGELLEYECEĞİM. DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERİRSEN HER TÜRLÜ PROBLEMİMİ ÇÖZEBİLECEĞİMİ BİLİYORUM. ŞİMDİ EKONOMİK ZENGİNLİĞE KARAR VERDİM VE HEDEFİME ULAŞACAĞIM.

veya dusun2

Hayatıma beni geliştirecek, pozitif düşünen insanları davet ediyor ve kabul ediyorum. içsel konuşmalarım ve düşüncelerim her geçen an daha da olumlu ve pozitif olmakta. .... Şimdi maddi ve manevi zenginliğimi onaylıyor ve daha fazlasını sevgiyle kabul ediyorum, hedeflerime aldığım her nefeste daha da kolay ulaşacağımı biliyor ve kabul ediyorum.

http://img362.imageshack.us/img362/1185/1032mg5vx6.gifHAREKETE GEÇİN : gelecek hakkında iyimserlik negatiflikten kurtulmanın en kolay en kestirme yolu. Bu gün kendinize kendinizi karamsar, gergin, veya kuşkucu hissettiğinizde ve diğer zamanlarda tekrarlayabileceğiniz; kısa, basit bir pozitif cümle bulun.

Örneğin "Ben, sağlıklı, varlıklı ve başarılıyım." yada " hergün hergün daha iyi oluyorum" yada sadece "Herşey istediğim gibi gidiyor." Kendinizi rahat hissedeceğiniz bunlara benzer bir cümle bulun yada bunlardan birini seçin ve gün içinde sık sık söyleyin.

shamanic 08-03-2011 09:08 PM

6. Gün : Ototelkinin Gücü
http://www.forumti.com/customavatars/avatar16815_21.gif
Sizinde anladığınız gibi bu zenginleşme programının amacı ototelkinleri günlük kullanarak beyninizi yeniden programlamanızı sağlamak. Bunun için basit bir neden var: çalışıyor! Tutarlı bir şekilde pozitif telkinler kullanmak hayatınızda inanılmaz değişiklikler yapabilir.

Bunun nedeni şaşırtıcı bir şekilde basit olması ve bende onu ima ediyordum. Bilinçaltınız kati bir şekilde düşünüp inandıklarınıza göre deneyimlerinizi hazırlıyor. Bunu daha öncede belirttim. "Siz düşündüğünüz kişi değilsiniz. ama ne düşünüyorsanız o kişisiniz." ve " siz bütün gün boyunca ne düşünüyorsanız o sunuz"

Yine söylüyorum kendinizi rahat hissetmiyorsanız inandırıcı gelmiyorsa inanmak zorunda değilsiniz. Ancak burada verilen düşünceleri ve egzersizleri 30 gün boyunca denemelisiniz. Sadece inanıyormuş gibi burada yazılanları yapın. Çünkü çalışıyor. gerçek hayatta sonuç alacaksınız.

Yaşamınızı daha tatmin edici bir seviyeye çıkaracak çok faydalı yeni psikolojik araçlar öğreniyorsunuz. Şüphelerinizin, korkularınızın. tereddütlerinizin yolunuza çıkmasına izin vermeyin. Çok basit diyede ihmal etmeyin aksatmayın sadece 30 gün boyunca burada yazılanları okuyun ve yapın.Sadece deneyin ne kaybedeceksiniz.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...DwvIdUdqig8kqM
Aslında siz zaten günde 24 saat hipnotik telkinler kullanıyorsunuz. Ben yaratıcı değilim, ben fakirim, ben güçsüzüm, ben sağlıklı değilim gibi olumsun şeyler düşünürseniz bilinçaltınızı bu düşündüklerinizi hayatınıza çekmesi için koşullandırıyorsunuz demektir ve aklınızda olsun bilinçaltınız inandığı şeyleri hayatınıza getirebilecek güçtedir.

Bunu bütün gün yapıyorsunuz. Hayatınızı kontrol etmenin kilit noktası zihninizi hayal ettiginiz şeyleri yaşamınıza çekecek düşüncelerle doldurmak. Bunun en kolay yolu işe afirmasyonlar ile başlamak. Afirmasyonlar tek başlarına hayatınızı değiştirecek güce sahip değillerdir. Ancak onlar beyninizi bu telkinlerin gerçek olması için yollar armaya ve bulmaya teşvik ederler.

Siz zihninize "Tüm ihtiyaçlarım karşılanıyor" dediğinizde bu hemen sizin mental bakışınızı değiştirecek ve bu sizi yeni inancınızı somut bir şekilde ifade etmek ve gerçekleştirmeye çalışmak için cesaretlendirecek. Pozitif olumlamalar, afirmasyonlar zihninizin yönünü oluşturur. Olumla va afirmasyonları hayatınızın yönünü belirleyecek şekilde kullanacak güce sahipsiniz. Bunu Kullanın.

Şimdi beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;

http://img156.imageshack.us/img156/1...5dvi5ovkx2.gifEVRENİN SINIRSIZ ZENGİNLİĞİ İÇERİSİNE DALDIM. TÜM İHTİYAÇLARIM ANINDA KARŞILANIR. ZENGİNLİĞİM VE REFAHIM İÇİN ŞÜKRAN DUYUYORUM. HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR.

GÜNÜN EGZERSİZİ.:
Bu günün eylemi dünkünün devamı, zihninizi yoğunlaştıracağınız,basit bir olumlu cümle buldunuzmu. Herhangi bir negatiflikle karşılaştığınızda bunu aklınızdan geçirdinizmi. Yaptıysanız Tebrikler, yapmadıysanız lütfen bugün yapın. Zihninizin yoğunlaşacağı basit bir olumlanızın olması ve bunu kullanarak devamlı pozitif kalmanız gerçekten hayati önem taşıyor.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...BALwiCCwY8uoGwGÜNÜN SÖZÜ : Hedefleriniz ve onlara ulaşmak için planlarınız gideceği limanı olamadan denizlede dolaşan gemi gibisinizdir.

bluegirlx 08-03-2011 09:12 PM

ya çok heycanlandım..hemen uygulamaya başlayacağım bu gece..şunu farkettim bunları okurken... maaşla çalışıyorum ,her ay hesabıma aynı para yatıyor.. nasıl zengin olacağım ki diye düşünüverdim.. bu benim kısıtlayıcı düşüncem olmalı..şimdi bu düşüncemi değiştirecek başka bir düşünce bulmalıyım...

buldum bile..girlhaha değişmeyi seçiyorum..25889

emeğinize sağlık ....çok güzel olacak..

shamanic 08-03-2011 09:17 PM

7. Gün: Modern Bilimin En Büyük Sırrı:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...HcbwHvV5_uZVqQ
Zenginlik yolunda ilerlemek istiyorsanız en başta kabul etmeniz gereken bir gerçek vardır. Fiziksel evrenin anlamsız, sorumsuz, rastgele olduğu ve insanın tesadüfler arasında kimyasal bir kaza sonucu oluştuğu düşüncesini elemelisiniz.

Aslında kesinlikle tersi doğrudur. Evren yaşayan, bilinçli, tüm fiziksel gerçeklikleri gösteren bilgili bir varlıktır. Düşünceler, duygular, akıl ve yaşam tarzı evrenimizin esasıdır.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...OvL9YGAxawHhEQ
Protonlar elektronlar ve diğer tüm temel yapı taşlarının aslında enerjinin ve bilginin değişik şekilleri olduğunu modern bilim bize ürkütücü bir şekilde gösterdi.

Evrendeki herşey enerjinin dolaşımı ve değişiminin bir ürünüdür. Fiziksel olarak yaşadığımız tüm tecrübeler fiziksel duyularımızı kullanarak o enerjiyi yorumlama şeklimizin sonucudur.

Bunu kavramak gerçek özgürlük ve kişisel gücümüze sahip olmanın ilk adımıdır. Eğer evrenin rastgele, anlamsız ve kötü bir yer olduğuna inanırsanız tecrübe edeceğiniz hayatta o şekilde olacaktır. Diğer yandan eğer beyninizin yaşayacaklarınızı yönettiğine inanırsanız evren size tüm ihtiyaçlarınızı verecektir. ve siz bunun doğruluğunu teyid edeceğiniz tecrübeler yaşıyacaksınız.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...LnSutyXREObdQA
Bu günki egzersizimiz evrenin enerjisini hissetmek. Vucudunuzda çalıştığınızı sizin için nefes aldığını hissedin, kalbinize itaat ettiğini, hastalıklarla savaştığını ve hücrelerinizi onardığını hissedin. Bu enerji vucudunuzdan akarak dünyanızı şekillendiriyor ve aynı şekilde vucudunuzu şekillendiriyor.

Aşağıdakilerin doğruluğunu hissetmek için beş dakikanızı ayırın.

FİZİKSEL GERÇEKLİĞİN GÖRÜNÜŞÜNE DAHA FAZLA ALDANMAYACAĞIM. EVRENİN YARATICI ENERJİSİNİN BANA DOĞRU AKTIĞINI HİSSEDİYORUM. VE DÜNYADAKİ KENDİ TECRÜBELERİMİ ŞEKİLLENDİRECEK ENERJİYE SAHİP OLDUĞUMUN FARKINDAYIM.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...JfL9tDwzGSNGjDGÜNÜN EGZERSİZİ: Beş dakika sessizce ve hareketsizce oturun ve vucudunuza doğru akan enerjiyi hissedin. Evrenin sesinin beyninize dolduğunu ve bir ışık demetinin gözlerinizden beyninize aktığını hissedin.
Şimdi düşüncelerinizin aynı yollarla dünyanızı şekillendirmek için dışarıya aktığını hayal edin. Gerçeğin bunun harfi harfine aynısı olduğunu hayal edin ve hayatınızı değişrtirmek için bilinçli bir şekilde bundan sonra her zaman pozitif ve yapıcı düşünceler göndermeye karar verin.

yelda_k 08-03-2011 09:22 PM

aaa çok şaşırdım tamm ihtiyacım olann şeydii.

ama işte 1 aydır netim yoktuu vede kaçırmışımm nese baştan başlarım geçtee olsaaa çok mutlu oldum teşekkür ederimm.

para meditasyonu yapmıştım özlem hanımın sayesindee yavas yavas parayı buluorumdaaa

shamanic 08-03-2011 09:26 PM

8. GÜN: NEDEN HİSLERİNİZ ZENGİNLİĞİN KAPISIDIR
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...xl506c64HP_0vO
Duygularınız yaratıcı enerjinizi fiziksel deneyimlere çevirebilecek muhteşem bir güç içerir. Bu deneyimlere varlık ve zenginliğide dahil edebiliriz. Bu anahtar inançlarınızı fiziksel gerçekliğe dönüştürür dolayısıyla hayatınızı inançlarınıza dönüştürür. Şiddetli ve yoğun halde doğru duygu ve düşüncelere sahip olursanız arzuladığınız hayat zaten sizin olur. Bunu yapmak gerçekte zor değildir. Tüm ihtiyacınız kısa ama yoğun olarak konsantre olduğunuz periyodik ve tutarlı bir şekilde kullanılan zaman dilimleri.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...lO6W7DYMGATafw
Bu nedenle hergün beş dakikanızı o günün deklerasyonuna mümkün olduğunca yoğun konsantre olarak toparlıyabileceğiniz tüm gücünüzü kullanarak o düşünce üzerinde yoğunlaşın diyorum.

Hatırlayın başlarken : Gerçek değişim siz tam olarak değişmeyi istemediğiniz sürece gerçekleşmez demiştik. Hani ampul ve psikolog fıkrasında. Arzular duygusal yoğunluğun ürünleridir. Değişmemenin acısı değişimin acısından üstün gelmeye başladığında hayatınız birden bire dönüşecek. Bu nedenle bugün ve sonrasında olumlamalarınızı, afirmasyonlarınızı mümkün olduğunca yoğun olarak hissetmeye çalışın. Bu program boyunca aşağıdaki adımları takip edin.

1.- Durumunuzu değiştirin: Ayakta durun ve derin derin nefes alıp yavaş yavaş verin bu arada daha önce hiç sahip olmadığınız kadar fiziksel enerjiye sahip olduğunuzu hissedin. Çok güçlü bir enerji ile doluymuşsunuz gibi varsayın. Sınırsız enerjiniz varmış gibi davranın hissetmeye çalışın.

2.- Aklınızı pozitif, umut dolu beklentilerle doldurun: İstediğiniz sonuçları göreceğiniz beklentisinde olun. Amaçlarınıza ulaşacağınızı bilin. Bu programa kesinlikle başarısızlık sözkonusu değil düşüncesi ile yaklaşın. Bilinçli olarak bilinç altınızı ikna etmeye çalışın. Kuşku ve kaygılara yer vermeyin onları mantığa büründürüp eleyin.

3.- Deklerasyonları en azından bir kere sesli okuyun: Deklerasyonları yazın, ve 5 dakika boyunca tüm gücünüzle üzerine konsantre olun. Konsantrasyon probleminiz varsa konsantrasyon artırıcı eğzersizleride ayrıca bulabilirsiniz. Amaçlarınıza konsantre olun ve onları zaten başarmışsınız gibi hissedin. Amaçlarınıza ulaştığınızda ne hissedeceğinizi önce hayal edin ve sonra bütün o duyguları amaçlarınıza ulaşmışsınız gibi hissedin. Evet kendinize rol yapın işe yarıyor.12389

4.- Aklınıza gelen tüm düşünceleri yazın, gerçekleşenler için şükredin. İnançlı inançsız her kesin sahip olduklarına şükrettiği bir yolu vardır kendi yolunuzla şükredin. Bugünün egzersizlerini takip edin.128956

http://img507.imageshack.us/img507/5...e3354opex0.gifŞİDDETLİ HEYECANIM ARZULARIMLA KARIŞTI YARATICI ENERJİMİ BÜTÜN ARZULARIMI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN SERBEST BIRAKIYOR.

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...bKOIiuIYq8mefwGÜNÜN EGZERSİZİ : Bu gün kontrol noktasındayız. bir hafta boyunca değişimi taahhüt ederek egzersizleri yaptınız. Takviminize dönüp geriye bakın ve gerçekleşen tüm değişimleri hissedin. Hayatınızda pozitif bir değişiklik yaptığınızın farkına varın. Kendinizden memnun olun ve geçmişe dönük tüm programı gözden geçirin atladığınz birşey varsa yapın.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...9mY_4Re8FRkJZZGününü sözü : Ne istediğine karar ver, Karşılığında ne vereceğine karar ver

shamanic 08-03-2011 09:33 PM

9. Gün: Arzularınız Zihinsel Evriminizin Anahtarıdır
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...2uxELTmbAfYHF1
Arzularınız insan olarak psikolojik gelişiminizin yönünü belirler. Eğer arzularınızı takip ederseniz ve kendi kendinize bunları aslında neden istediğinizi kendi kendinize sorarsanız arzularınızın her zaman belirli bir duygusal seviyeye ulaşmanızla bağlantılı olduğunu göreceksiniz.

Örneğin tam şimdi zenginliği arzuluyorsunuz. Fakat zenginlik size ne verecektir. Gerçekten binlerce onbinlerce banknotunuz olmasınımı istiyorsunuz; ki bunlar sadece zenginliğin göstergesidir. Yoksa gerçekte yeterince paraya sahip olduğunuzda bunun size vereceği tatmin hissinimi arzuluyorsunuz. Asıl arzunuz para değil para ile yapabileceklerinizi yapabilme özgürlüğünüzün olmasımı.

Bence yanıt gayet açık. Gerçekte kimse parayı istemez. sizde istemiyorsunuz; para sadece renkli kağıtlardır ve devamlı başkalarından korunması gerekir.

Aslında istediğiniz özgürlük, bağımsızlık, paylaşabilme gücü, problemleri çözebilme gücü, kendinizi ve yardım etmek istediğiniz başkalarını iyileştirme gücü. Yani aslında mutlu olmak istiyorsunuz.

Bunlar hislerdir maddeler değil. Bunlar sizin arzuladığınız duygusal seviyelerdir. Ve neden bunları arzuluyorsunuz? Çünkü bunlar insan olarak sizin dugusal evriminizin bir sonraki seviyesi. Daha çok vermek, daha çoğuna sahip olmak ve daha çok şey yaşamak istiyorsunuz. Arzularınıza pozitif gelişmeyi tetikleyici şekilde bakmalısınız.

Ne yazıkki çoğumuz çok şey istediğimizde kendimizi suçlu hissetmeye şartlandırılmışız. Çoğunluk sahip olmayı istemek ile sahip olmak arasında kaba bir çelişki olduğuna inanır. Özetle çoğumuz yoksullukla dolu dünyada zenginliğin kötülükle kardeş olduğuna inandırılmışız.

Bu görüş insanlığın önemli bir gerçeğini göz ardı eder. Evrim bağımsız bir tecrübedir ve herkes yaşam enerjisini arzularını gerçekleştirmek için nasıl kullanacağını kendibaşına öğrenmelidir. Dünyanın gerçek acıları ile sarıldığımızda başkalarına yardım edemeyiz. Gerçek empati diğer insanlar gibi üzgün ve fakir olmak demek değildir. Gerçek empati kişisel gücünüzü , iyimser gücünüzü ve zenginliğinizi kullanarak sizi memnun etmeyen durumları çözebilmek, değiştirebilmektir. Sişzde bir kurban olursanız nasıl diğer kurbanlara yardım edebilirsiniz. Sadece onlarla aynı kaderi paylaşırsınız ki buda ne size ne onlara fayda sağlamaz.

Beş dakikanızı aşağıdaki cümlelerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...PE6FZsK9yUxiLM
BEN GÜÇ, ÖZGÜRLÜK VE ZENGİNLİK İSTİYORUM/ ve kabul ediyorum. BEN BUNLARI KENDİM VE GEZEGENDEKİ HERKES İÇİN İSTİYORUM. KİŞİSEL GÜCÜMÜ DÜNYANIN DÜZEYİNİ YÜKSELTMEK, DÜNYAYI DAHA YAŞANABİLİR BİR SEVİYEYE ÇIKARMAK İÇİN KULLANACAĞIM. ARZULARIM POZİTİF VE GELİŞMEYİ PEKİŞTİRİCİ DÜŞÜNCELER.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...Gle777LqrJcFJcGünün Egzersizi :
Bugünkü göreviniz arzulamanın verdiği suçluluk duygusundan kurtulmak. Kendinizi mükemmel, kutsanmış, zenginliği kendinize çekerken hissedin ve zenginliğinizi ve gücünüzü dünyada memnun olmadığınız durumları değiştirmeye yardım etmek için kullanacağınıza söz verin.

http://img65.imageshack.us/img65/2872/sweetit9oc4.gifGünün Sözü: Kişi arzularını kaybetmemeli, onlar aşkı, mutlu ve uzun bir hayat için uyarıcı olabilir.

shamanic 08-03-2011 09:41 PM

10. Gün: Hemen şimdi, Nasıl Mutlu Oluruz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...3LhYlh814nCb_V
Bugün yarın için yaşamaya son vereceğiniz gün. Yaşayacağınız bütün tecrübe şu an yaşayacağınızdır, bu nedenle önce kendinizden memnun olarak andan mutlu olmayı öğrenmelisiniz.

Pek çok insan mutlu olmayı ileride gerçekleşecek bir arzunun gerçekleşmesine kadar erteler. İnsanlar mutlu olmayı ertelerken ".......daha iyi bir iş bulunca ", "......hayatımın aşkını bulunca", "..........sona erince", " ........yeni ev alınca" gibi cümlelerle ileriki bir tarihe ertelerler. Bu ve benzeri sayısız bahaneleri kullanarak hak ettiğimiz mutluluk ve tatmin duygusunu tatmadan yaşamımızı sürdürürüz.

Genellikle bir amaç gerçekleştiğinde hemen yeni bir amaç yaratır böylece şu anda sahip olduklarımızn tadını çıkartacağımıza, hayatımızın beklentilerimize layık bir hale gelmesini bekleyerek yaşamımızı sürdürürüz.
http://www.giffs.hpg.ig.com.br/news_...os1/smurf3.gif
Elbette daha iyi bir hayat beklentisi yaşamsal derecede önemlidir. Hepimiz daha iyi bir yaşama sahip olmak için uğraşıyoruz. Ama daha iyi bir geleceği yaratmak için uğraşırken neden elimizdekilerin tadınıda çıkartmıyoruz. Sahip olduğunuz iyi şeylerin, gerçekleşmiş olan arzularınızın bir listesini yapın ve bunlara sahip olmanın tadını çıkarın.
Bunun farkına varmanın en iyi yolu tüm yaşamınızın şu anda olduğunu anlamaktır. Geçmiş yaşandı ve bitti, Yarın sadece bir hayal sadece şimdi ve şu anda varsınız. Geçmiş gelecek her ikiside beyninizin bir varsayımı soyut birer kavram. Gerçek olan sadece yaşadığınız şu an. Hayatınızı değiştirebilmeniz sadece şu anda bulunduğunuz yer ve durumun tadını çıkararak mümkün. Şu anda mutlu olamazsanız ne zaman hep mutlu olacaksınız.

Çok şükür anın tadını çıkartmanın ve farkında olmanın basit bir yolu var. Sadece şu anda ne yaşadığınızın tam olarak farkında olmak. Hislerinizin farkında olmaya yoğunlaşın ve fiziksel gerçekliği zevk düşkünü doğayı hissedin.

Çevrenize bakın, dünyayı gerçekten görmeye çalışın ve kulaklarınızdan beyninize erişen tüm sesleri doğanın seslerini dinlemeye çalışın.

Şu anda nerede olduğunuzun kesinlikle farkında olduğunuzda, beyniniz daha yoğun bir düşünme haline geçecek, dahada rahatlıyacak, neşe doğal olarak geçmişin ve gelecek kaygısının getirdiği gerginlik ile yer değiştirecektir. Şu anda içinde bulunduğunuz sonsuzluğun farkına vardığınızda her zaman sahip olduğunuz gücün farkına varırsınız ve bu güç arzularınız gerçekleştirmek için kullanılmaya başlanabilir.

Beş dakikanızı aşağıdaki cümlelerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

BEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...uqleVaDte6VZrE
Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzulaınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğum şekilde hissedin.

shamanic 08-03-2011 10:19 PM

11. Gün: Tam Olarak Odaklandığınız şeye Sahip Olacaksınız.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...J-PrtnZmTAfRWX
Dün bulunduğunuz anın farkında olma egzersizi yaptınız. Umarım zihninizin yoğunlaştığı alanı değiştirerek çevrenizde şu anda neler olduğunun farkına vararak duygusal düzeyinizi endişesiz ve daha memnun bir seviyeye çıkarabilmişsinizdir.

Bu zihninizin odaklanması ile ilgili ilk adımınız. Önce içinde bulunduğunuz evrenin ve sahip olduğunuz gücün farkına varın ki sonra hayal ettiğiniz zenginliği hayatınıza çekebilesiniz.

Zihninizi düşüncelerinizi bir noktaya odaklamak geliştirebileceğiniz en kullanışlı ve pratik yetenektir. Bunun nedeni düşüncelerinizi bir noktaya odaklamanın üzerine yoğunlaştığınız deneyimleri hayatınıza çekecek olması.

Belkide kendimizi tekrar etmeye başladık fakat zenginliği hayatınıza çekmek istiyorsanız bu gerçeğin tam olarak farkına varmanız ve bunun gerçekliğini anlamanız yaşamsal öneme sahiptir.

İçinizdeki siz,içinizdeki güç, ki biz buna bundan sonra bilinçaltınız diyeceğiz. size yaşayacağınız tecrübeleri harfi harfine yaratır. Bu yaratım rastgele, keyfi yadakazara olmaz ve siz bu güçten kesinlikle sorumlusunuz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...0TsVQ_6CmqhJWg
Bilinçaltınız size bilincinizin inançlarına göre bir yaşam deneyimi hazırlar. İyi haber; siz bilinçli düşünceleriniz üzerinde yüzdeyüz kontrol gücüne sahipsiniz. Bu sizi son derece özgürleştirecek bir düşünce olabilir. Zihninizin odaklanacağı konuyu ve hayatınızın yönünü seçebilirsiniz.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...KVwoB1wd-POve9
Yani haytınıza zenginlik deneyimleri çekmek istiyorsanız sahip olduğunuz zenginliklere odaklanmalısınız. Hayatınızda sahip olduklarınıza şükür etmelisiniz ve size daha fazla zenginlik getirebilecek imkanlarınıza odaklanmalısınız. ( Burada bir dostum "şükür edince "bu halinden memnun" diyor daha fazlasını vermiyor" demişti :) bende "sahip olduklarım için teşekkür ederim ama daha fazlasına layığım ve istiyorum" diyeceksin demiştim. neyse devam edelim).

Hergün bugün yaptığınız gibi eğzersiz yaparak bilincinizi doğal yollarla fakirlik halinden zenginlik haline çevireceksiniz. Dün öğrendiğiniz odaklanma tekniğini hatırlayın. Basitçe nerede olduğunuzun ve şu anda bulunduğunuz dünyanın farkına varın. Sonra odaklanmanızı dileklerinize çevirin ve nasıl olmasını istediğinize odaklanın ve arzularınızı hayat geçirin. Arzularınız gerçekleştiğinde neler hissedeceğinizi çok güçlü bir şekilde hissedin.

Beş dakikanızı aşağıda sözlerin doğruluğunu anlamaya ayırın:

BUNDAN SONRA HAYATIMDA GÖRÜNEN YOKLUĞA ODAKLANMAYACAĞIM./
veya bundan sonra hayatımdaki varlığın ve zenginliğin daha çok farkındayım, şükürler olsun..
< dünya da her bir dakikada
18 insan açlıktan ölüyor
107 insan hayatını kaybediyor
250 bebek doğuyor. 11'i açlık sınırında, 15'i sakat dünyaya geliyor
9 kişiye HIV/AIDS virüsü bulaşıyor
40 kadın sağlıksız biçimde kürtaj oluyor
380 kadın hamile kalıyor. Bunların 190'ı istenmeyen gebelik
1 kadın doğum sırasında hayatını kaybediyor
5 deprem oluyor vesaire..
bu gerçekleri biliyor olmak, sağlık ve refah konusunda ne kadar zengin olduğunuzu size hatırlatacak ip uçlarıdır..

ODAĞIMA HAYATIMA GELEBİLECEK OLAN ZENGİNLİKLERİ KOYDUM VE ŞU ANDA SAHİP OLDUĞUM ZENGİNLİKLERE MİNNETTARLIKLA ŞÜKRETMEYE ODAKLANDIM.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...bOdyjMjvwlRkZg
Günün egzersizi :
Üçüncü günde koymuş olduğunuz ekonomik hedefi kontrol edin. Umarım bu hedefi takip eden günlerde okumayı hatırlamışsınızdır. Şimdi beş dakika bu hedefe odaklanın. Gerçekleşmek üzere olduğunu varsayrak bu hedefi şu anda sadece üzerinde yoğunlaşarak bu tecrübeyi hayatınızda gerçekleştirebilecek gücünüz olduğunu hissedin.

ipekibrisim 08-03-2011 10:25 PM

harikasınız. süper oldu bu çalışmayı buraya eklemeniz. teşekkürler...

shamanic 08-03-2011 10:27 PM

12. Gün : Manyetik Gücünüzü Nasıl Yükleyeceksiniz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...K5ApaJpKri9uGc
Şimdiye kadarki çalışmalarımızın psikolojik alt yapısı sizin yaratıcı enerjinizin bir mıknatıs gibi zenginliği arzuladığınız deneyimleri yaşamınıza çekeceği gerçeğine dayanmaktaydı.

Kişel magnetizma kolay anlaşılan birşey değildir. Arzularınızı karşılamak için gerekli ortamları hayatınıza çeker.

Bu programı takip ederek, değişime karar vererek, amaçlarınızı açık ve net olarak tanımlayarak, değiştirme gücünüze inanarak ve düşüncelerinizi amacınız üzerinde odaklayarak; otomatik olarak sizi amaçlarınızın gerçekleşmesi için gerekli kişilerle tanıştıracak, amaçlarının gerçekleşmesine yardımcı olacak şartları size sağlayacakve amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak parayı sağlayacak bir manyetik alan oluşturdunuz.

Bu manyetizma bugüne kadarki tecrübelerinizi hayatınıza çeken basit ve doğal yaratıcı enerjinizin güçlendirilmiş halidir. Daha önce belirttiğim gibi bilinçli olarak hayatınızın yönüne karar vermezseniz, bilinçsiz bir şekilde yıllardır beyninize kazınan yokluk düşüncelerini tekrar etmeye devam edeceksizniz. Böylece manyetik enerjinizin yaşamınıza daha önce yaşadığklarınıza benzer olayları çekmesine izin vereceksiniz. Her ne kadar bu tecrübeler sınırlı ve sizi tatmin etmeyen düşünceler olsada.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...FKewdlcnxwlFtA
Beyniniz her zaman sizi korumayı amaçlar bu nedenle hep bildiği yoları dener. Macerayı sevmez, ta ki siz onu yönlendirene kadar Unutmayın bilinçaltınızın amacı size mutlu, varlıklı, zengin bir yaşam sunmak değildir. Onun amacı hayatta kalmanızı sağlamaktır. Yaşamınızı daha önce tecrübe ettiği bildiği yolları kullanarak şekillendirir. Siz bilinçaltınıza bilinçli iradenizle yeni yollar göstermedikçe de değişime kapalıdır. Ancak siz bilinçli iradenizle düşüncelerinizi şekillendirerek bilinçaltınıza yeni yollar gösterebilir ve yaşamınızı bunlara göre şekillendirmesini sağlayabilirsiniz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...YFUkd6atBDWZ-5
Bilinçaltının bu özelliği bize insanların çoğunun ilişkilerinde ve kariyerlerinde neden hep aynı hataları tekrarladığını, açıklar. Bu çıkmazdan kurtulmanın tek yolu bilinçli bir şekilde değişime karar vermektir. Bilinçli bir karar sizin manyetik gücünüzü ateşleyerek çekim yasasını amaçlarınız doğrultusunda kullanmanızı sağlar. Bilinçli inançlarınızın doğru bir şekilde kullanılması ile iyiliği manyetik olarak kendinize çekeceksiniz., bu yolla sınırlar ve negatif insanlar yerine pozitif olaylar ve insanlar yaşamınıza girmeye başlıyacak.

Takip eden derslerde yaratıcı ruhunuzu bir üst basamağa çıkartacak bazı özel ve pratik teknikler vereceğim. Bu gün sadece hayatınızın kalitesinin farkına varmanızı istiyorum. Yaşadığınız herşeyin size bilinçli iradeniz tarafından hazırlandığını farkedin.ve bugünden sonra tutarlı olarak daha yapıcı deneyimleri hayatınıza çekmeye karar verin.

Yaşadığınız herşeyi aslında sizin yarattığınızı anlamanın enkolay yolu hayatınızda gerçekleşmiş olan olaylar üzerinde düşünmektir. Detaylı olarak düşündüğünüzde yaşananları daha önce değişik şekillderede düşündüğünüzü, bazen isteyerek, bazen hayal kuaraken bazende öfke ve korkuyla gözünüzde canlandırdığınızı fark edeceksiniz.

Örneğin olmasını hiç istemediğiniz bir olayın gerçekleşmesi halinde nasıl öfkeleneceğinizi çevrenizdekilere nasıl tepki vereceğinizi vs gözünüzde canlandırıyorsanız hayırlı olsun olayı ve kurguyu yapmışsınız geriye bilinç altınıza hazır reçeteyi hayata geçirmek kalıyor. Mutluluk, sevinç, öfke, kızgınlık çok güçlü duygulardır ve manyetik gücünüzü ateşler. Bu programda bunları doğru bir şekilde kullanmayı öğreneceğiz.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...2F9ECBmaLc-qSl
YARATICI RUHUM BEREKETLİ BİR ZENGİNLİĞİ VE POZİTİF TECRÜBELERİ TUTARLI BİR ŞEKİLDE HAYATIMA ÇEKEN BÜYÜLÜ, MANYETİK BİR ENERJİ İLE DOLDU.

http://img366.imageshack.us/img366/9409/47vt4oa5.gif
GÜNÜ EGZERSİZİ:
Sessizce oturun ve ruhunuzun enerjisinin görünebilir bir manyetik enerji gibi vücudunuzdan dışarı sızarak tüm dünyaya yayıldığını, yaşayan tüm canlılara dokunduğunu canlandırın. Şimdi bu manyetik enerjinin sizin bilinçli düşüncelerinize daima yanıt verdiğini ve arzularınızı tam olarak yerine getirdiğini canlandırın.

shamanic 08-03-2011 10:34 PM

13. Gün: Ekonomik Mucizeler
BEKLENTİLERİNİZLE NASIL EKONOMİK MUCİZELER YARATACAKSINIZ
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...-g4oUq1R0d4JxR
Şu basit egzersizi yapın; Bu programı tamamlayınca sahip olacağınız bir beklenti yaratın, gerçekte nasıl daha zengin bir yaşam sürebileceğinizi biliyorsunuz. Zenginliği kendinize çekebileceğinizi umun. Ekonomik amaçlarınıza farklı bir bakış bakın ve bunlar gerçekleştirebileceğinizi umun. Bunlar hakkında umut sahibi olmak nasıl hissettirdi. Muhtemelen pek teşvik edici olmadı. Ne zaman bir umut hissetseniz bir beklentiniz olsa umutlarınızın gerçekleşmiyeceğine dair kaygı ve acı duyarsınız.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...gNhG-9Ue9ijrfO
Şimdi bu egzersizi tekrar yapın ancak bu sefer umut dolu bir beklenti olsun. Kati bir inançla isteyin. Bu zenginlik programını bitirdiğinizde, ekonomik zenginliğinlik amacınız hakkında memnun olacaksınız. Zenginliğin size doğru aktığı beklentisinde olun. Tüm amaçlarınızın gerçekleşeceğini bekleyin.

Beklenti umuttan daha güçlü bir duygudur. Beklentilerde isteğinizin zaten yolda olduğunu varsayarsınız. Beklentilerde şüpheye yer yoktur. Bugün sizden beklentide olmanın sevincini yansıtan bir duygu yaratmanızı istiyorum. Ve bu duyguyu hevesle bu programın sonuna kadar taşımanızı istiyorum. Bu gün şüpheyi, ekonomik kaygıları yenmeyi, bunların yerine bol zenginlik beklentisini koymanızı istiyorum.

Şu adımları uygulayın.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...ybXKHNPhQyCaUl
Zenginliğin manyetik olarak size aktığı beklentisinde olun. Beyninizin her gün büyüyen bir zenginliği uyandırmakta olduğu beklentisinde olun. Paranın nerden geleceğini bilmediğiniz halde her türlü kaynağa açık olduğunuzu bilerek beklenti içerisinde olun. Size para kazanma fikirleri verecek insanlarla tanışacağınız beklentisinde olun. Pratik para kazanma yöntemleri ile karşılaştığınızda bunların farkına vacağınız beklentisinde olun. Size cazip gelen kolayca izleyebileceğiniz para kazanma zenginlik yaratma yolları bulabileceğiniz beklentisinde olun. Zenginlik yaratma yolunda doğal olarak başarı ile yürüdüğünüz beklentisinde olun.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...Gc_3GoRo3gPu6Q
5 dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın.

HAYATIMDA GERÇEKLEŞEN EKONOMİK MUCİZELERİ SEVİÇLE KABUL EDİYORUM. EVRENİN İHTİYAÇLARIMI KOLAYCA KARŞILAYACAĞINI BİLİYORUM, BÖYLECE TÜM İHTİYAÇLARIMIN KARŞILANMASINI BEKLİYORUM. SEVİNÇLE TAM BİR EKONOMİK BAĞIMSIZLIK BEKLİYORUM / içinde olmayı seçiyorum, bunu veya daha iyisini kabul ediyorum.
http://img145.imageshack.us/img145/2313/1028tf4lk8.gif
Günün Egzersizi:
Yukarıda verilen egzersizi uygulayın. sevinç dolu beklenti hissini hissedebileceğiniz kadar güçlü hissetmeye çalışın. Kesinlikle tüm arzularınız kesinlikle hayata geçecek. Hayatınızda mucizeler bekleyin. ve beş dakikalığına ekonomik bu mucizelerin sizin olduğuna inanın.

shamanic 08-03-2011 10:44 PM

14. Gün : Daima Doğru Zamanada Doğru Yerdesiniz.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...kmFRoMoJNHyHSe
Hayatınıza doyurucu bir zenginlik çekebilmek için bu serveti kabul etmeye hazır olmalısınız. Ayrıca karşılaştığınız her durumun size para kazanma fırsatı sağlayabileceğini düşünen açık fikirli biri olmalısınız. Karşılaştığınız her insan size yaratıcı fırsatlar açabilir. Yada zihninizde parlayan bir kıvılcım size kazançlı bir girişimin yolunu açabilir.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...dD5Nf4L4orvE-1
Herzaman yaratıcı enerjinizi hayatınıza çekecek fırsatlar için alarm durumunda olmalısınız. Bu her zaman öğrenmeye açık olmak ve her an bol parayı hayatınıza çekebilecek bir yol bulma beklentisinde olmak, yeni bir fikir geliştirmek, yada hayatınızı zenginleştirecek başka bir yol bulmak demektir.

Hayatı bu şekilde yaşamak size sadece zenginlik değil ayrıca daha tadı çıkarılabilir zevkli bir hayat verir. Her gün çevrenizde dolaşan fırsatları gördüğünüzde zihniniz daha endişesiz bir hal alır, daha iyi odaklanır ve arzularınız gerçekleştirmek için daha iyi bir ortam yaratır.

İyiliği hakim kılmanın en iyi yolu her olayda doğru yerde ve doğru zamanda olduğunuzu varsaymaktır. Böylece yaratıcı bir fikir aklınıza geldiğinde siz bunu kabul etmeye psikolojik olarak hazır olursunuz ve fiziksel olarakta üzerinde çalışmaya hazır olursunuz. Bu yolla günlük deneyimlerinizi faydalı hale getirebilirsiniz.

Bu açık fikirlilik ve beklenti halini geliştirmeye başlamak için en kullanışlı yol sabahları uyandığınızda başlamaktır. Güne "Acaba bu gün gerçekten muhteşem olan ne olacak" diye yada sizi iyimserlikle dolduracak, her gün karşılaştığınız zenginlikleri farketmenizi sağlayacak benzeri başka cümlelerle başlayın.
http://img73.imageshack.us/img73/247...5215eb5it4.gif
Heyecanlı bir şeyler olacağını ve gününüzü otomatik olarak pozitif yöne çevireceğini ve yaşamınızın çok daha tatmin edici deneyimlerle dolu olacağını varsayın.

Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin.

BEN DAİMA DOĞRU YERDE ZAMANDA DOĞRU YERDE OLURUM. VAR OLAN SINIRSIZ İMKANLARA TAMAMEN AÇIĞIM VE FIRSATLAR KENDİLİĞİNDEN OLUŞTUĞUNDA BUNLARI KULLANARAK HAREKETE GEÇMEYE HAZIRIM.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...vJx4aFxKLXxKlw
Günün Egzersizi :

Önümüzdeki 24 saatte duyduğunuz her yeni şeyin yeni bir ekonomik fırsatı gösterebileceğinin farkında olun. Şu anda psikolojik gelişiminiz için kullanışlı olabilecek herşeyi farketmeye karar verin. Şimdi birkaç dakikanızı ayırarak kendinizi önünüzdeki 24 saat içinde aklınıza gelebilecek fikirlere hazırlamaya ayırın. Ayrıca kendinize şu soruyu sormayı asla unutmayın "Acaba bu gün gerçekten muhteşem olan ne olacak" ve içtenlikle muhteşem bir şeyler olmasını bekleyin.

shamanic 08-03-2011 10:54 PM

15. Gün: Çaba Harcamadan Nasıl Yaşıyacaksınız
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...dNh0MDuxuG3aRH
Hayatımız hakkında o kadar çok olumsuz düşüncelerle doldurulduk ki, tam olarak nasıl mutlu olacağımızı hatırlamamız bile bir mucizedir. Her seferinde yaşamın bir mücadele olduğu, çalışmanın zor olduğu, sorunları çözmenin muazzam bir efor istediği, para kazanmanın zor çok zor olduğu bize hatırlatılıyor.

Kültürümüz aşırı derecede bireyselik üzerine kurulmuş durumda, yarışma ve tüketicilikten sıyrılıyoruz. Gerçekten rahatlamak ve hayatın akışından zevk almak zahmetsiz yaşamdan zevk almak gelişimimizin bir parçaso olacak. Gerçekte eforumuzu ruhsal durumumuzu ortaya çıkarmaya ve yaratıcı enerjimizi kullanmaya harçıyacağız.

Sadece toplumsal beklentilerimizin ardına bakarsan nasıl kandırıldığımızı rahatça görebiliriz. Doğal hayat özel bir efora gerek duymadan dinamik, aktif, devamlı büyüyen ve gelişen bir yapıya sahiptir. Dünyada gerçekten önemli olan herşey zorlu çabalarla değil, bilinçli irademizi kullanarak yapılmaktadır. Dünya ormanı büyümesini kolayca sürdürüyor, mevsimler kolayca değişiyor, bünyelerimizde ki hücreler mikroskopik bir hücreden entellektüel bir varlığa değişiyor. Vucudunuz sizi hayatta tutabilmek için yüzlerce karmaşık işlemi birden yapar ancak bilinçli iradeniz bunların çoğunun farkında bile olmaz.

Öğrenmemiz gereken şey bilinçli irademizin yaşamsal fonksiyonlarla hiç bir şekilde ilgilenmediği. Evrenin işleyişini yöneten derin bir güç var ve siz bu güçün nasıl vucudunuzdaki her hücrenin ve dünyadaki tüm yaşayanların ihtiyaçlarını karşılıyorsa sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağına inanç geliştirmelisiniz.

Bilinçli iradeniz sadece yaşamınızın odağını yönetmek için kullanılmalı. Bilinç hangi yönde gelişeceğinizi seçer sonra içinizdeki sonsuz enerji görevi tek başına yürütür. Parayı hayatınıza hiç bir ekstra efor harçamadan çekebileceğinizi fark edin.

Açıkçası enerjinizi fiziksel dünyada kullanmanız gerekecek ancak bunu yaparken stresli değil zevk alarak hoşluk duygusu içinde kullanın. Beyninin nasıl çalıştığını hala bilmeyenler için zor bir çalışma, sizin için hayat kolay ve hoş.

EVRENİN SONSUZ GÜCÜ TÜM İHTİYAÇLARIM KARŞILAYACAĞINA İNANIYORUM. KAYGILANMAMA VEYA MÜCADELE ETMEME GEREK YOK. SADECE HAYATIMDAN ZEVK ALMALI VE ZENGİNLİĞİ BOLLUĞU KOLAYCA ZAHMETSİZCE HAYATIMA ÇEKEBİLECEĞİMİN FARKINA VARMALIYIM.
http://img133.imageshack.us/img133/7896/244pd9ls8.gif
Günün Egzersizi :
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...fPVjIurfvl_fyg
Bu günü egzersizi gayretsizlik. Sadece bilinçli iradenizi bundan sonra kaygılanmak için kullanmamaya karar verin. Ne zaman düşüncelerin zihninizde gerginlik yarattığını fark ederseniz dikkatinizi amaçlarınıza yöneltin ve sonsuz gücü olan bilinçaltınızı bırakın detaylarla uğraşsın.

shamanic 08-03-2011 10:59 PM

16. GÜN: Gerçek Zenginlik İçin Anahtar
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...6KcZL6yp4eus1H
Şükretmek gerçek zenginliğin anahtarıdır. Eğer bankada milyonlarca liranız varsa ve tüm enerjinizi bunları başkalarından nasıl koruyacağınızla yada bunları kaybetmemek için ne yapacağınızla geçiriyorsanız gerçekte zengin değilsiniz demektir. Günlük ihityaçlarınızın karşılandığının farkına vardığınızda, şu anda sahip olduklarınıza ve hayatta olduğunuza şükrettiğinizde gerçekten zenginsiniz demektir.

Daha öncede belirttiğimiz gibi, amaçlarınızı hayatınıza daha hızlı çekmek için amaçlarınızın sizin için zaten gerçekleştiğini mümkün olduğunca kuvvetli hissetmeleisiniz. Olmuş gibi yapmak bunun bir yolu, tüm hayalleriniz gerçek olmuş gibi rol yapabilirsiniz. Önemkli olan hayalleriniz gerçekleştiğinde yaşayacağınız sevinci mümkün olduğunca hissetmektir. Bu nedenle amaçlarınız gerçekleştiğinde neler hissedeceğinizi düşünün ve bunları amaçlarınız başarı ile gerçekleşmiş gibi rol yaparak, oldukça yoğun bir şekilde hissedin. Bu hislerdeki enerji gelişimizin için gerekli olayları ve nesneleri düzenler. Şükür etmek şu anda sahip olduklarınızın değerini bilerek bundan duyulan mutluluğu ifade etmek hayatınıza çekmek istediğiniz yeni deneyimlerin yaratacağı memnuniyetide daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Hem sizi iyimser, memnun bir ruh haline sokar ki işte asıl anahtar budur.

Bugün hayatınızdaki tüm olumlu şeylerin listesini çıkarın ve bunlar için şükredin. Arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için teşekkür edin. Yedikleriniz için teşekkür edin. Akıl ve beden sağlığınız için teşekkür edin. Gelişebildiğiniz ve öğrenebildiğiniz için teşekkür edin. Hayatınızda şimdiye kadar farkına varmadığınız basit, küçük ancak elinizden alındıklarında değerini anlıbileceğiniz şeyleri fsrkedip bunlara sahip olduğunuz için minnettarlığınızı belirtin.

http://img264.imageshack.us/img264/1667/64387520xe4.gifÖyleyse, sahip olduğumuz zenginliklerin için (görebilmek bile bir zenginliktir sadece sahip olmayanlar değerini bilir) memnuniyetinizi hissedin, hayatınıza zenginlikleri çekebilmenin psikolojik prensiplerini öğrendiğiniz için memnuniyet duyun. Eğer gerçek, samimi bir pozitif memnuniyet duygusu oluşturamıyorsanız kendinize şu soruyu sorun. “Sahip olduklarımı hangisi için şükran huygusunu hissetmeliyim.” Bu soruyu sorduğunuzda zihniniz size yanıtla gelecektir.

Bundan sonra ne zaman para harcasanız bunu şükrederek yapın. Kendinizi fakir hissetsenizde harcayacak paranız olduğuna şükredin. Yiyecek yemeğiniz olduğuna şükredin, bu geceyi geçirecek sıcak bir yatağınız olduğuna şükredin. Zenginlik bilincinin geliştirilmesinde şükür etmek en önemli ve en basit adımdır. Her fırsat bulduğunuzda şükretmeyi deneyin.

http://img522.imageshack.us/img522/9214/11dy9pe9.gifŞU ANDA SAHİP OLDUĞUM TÜM ZENGİNLİKLER İÇİN MİNNET DUYUYORUM. GELECEKTEKİ REFAHIM VE HEYECANLI TECRÜBELERİM İÇİN ŞÜKRAN DOLUYUM.

Günün Egzersizi:

http://img24.imageshack.us/img24/7893/54264911dq4.gifBeş dakika sahip olduğunuz için minnet duyduğunuz herşeyi yazın. Hayatınızda özel olan herşeyi, sahip olduğunuz ve sahip olmaktan minnettar olduğunuz herşeyi “bütün organlarım çalışıyor”, “hapiste değilim”, “sıcak su akan bir musluğum var” gibi yüzlerce şey yazabilirsiniz bunlar size çok basit gelsede dünya üzerinde bunlara sahip olamayan o kadar çok insan varki. Önümüzdeki 24 saatte bunlara bir çok kez bakın ve bunara sahip olduğunuza şükredin. Hayatınızdaki basit şeylere teşekkür etmek sizi imtiyazlı kılmanın bir yoludur.

shamanic 08-03-2011 11:11 PM

17. Gün: Güçlü Bir Özgüven Nasıl Geliştirilir

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...KMWjiJpGWBqYIG
Hayallerinizi gerçekleştirmek için sağlıklı bir özgüven geliştirmeniz gerekir. Hayallerinizi gerçekleştirmak için gerekli kişisel yeteneklere doğuştan sahip olduğunuza inanmanız gerekir. Hiç bir zaman gerçekten önemli olan birşeyleri başaramamış olsanız bile hayallerinizi gerçekleştrebilecek potansiyele sahip olduğunuza inanmalısınız.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...KMWjiJpGWBqYIG
Unutmayınki her ne kadar bunları gerçekleştirmek için gerekli yetenekleriniz henüz gelişmemiş olsada eğer siz bu hayalleriniz gerçekleştirebilecek potansiyele sahip olmasanız bu hayallerede sahip olmazdınız. Aklınızı hayal ettiğiniz hayata içten gelerek odaklayın hayallerinizin kaçınılmaz olarak gerçekleşeceğini bilin. Bu kararlılık huygusu sağlıklı bir özgüven güvenin temelidir.

Zihninizi odaklayarak özgüvende dahil olmak üzere ihtiyaç duyduğunuz tüm kişisel özelliklerinizi geliştirebilirsiniz. Burada anahtar hatıralarınız negatif yönlendirmeler için değil yapıcı yönlendirmeler için kullanmaktır. Kişisel başarılarınızı gözden geçirin şimdiye kadar başardığınız küçük yada büyük şeyleri. Yarım kalan başarılarınızın nedenlerini düşünün. Neden yarım kaldı aynı hataları tekrar yapmayın. Öz güveninizi yada şevkinizi kaybettiğinizde başarmakta olduğunuz işlerinde yarım kaldığını göreceksiniz. Oysa tüm başarılarınızın arkasında özgüveniniz vardır.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...EmDQi7hFa-oC4Q
Pek çok insanın özgüveni yıkılmıştır. Çünkü onlar geçmişteki başarısızlıklarına yoğunlaşmıştır. Elbetteki onlarıda düşüneceğiz ve başarısızlıklarımızdaki hataları bulacağız ama başarılarımıza yoğunlaşacağız. Aslında ne zaman gerçekten isteyip özgüvenle bir işe girişmişsek ve bu şevki, özgüveni sonuna kadar sürdürebilmişsek o işlerin başarı ile tamamlandığını göreceğiz. Asla unutmayın başaranlarla aynı güçtesiniz sadece sizin odağınız başarı değil, ya dağınıksınız yada başarısızlıklara odaklanmışsınız. Küçükken hepinizin yaptığı mercekle kağıt yakma deneyini düşünün. En sıcak günlerde bile güneşe tutatark bir gazeteyi yakamazsınız ancak bir mercekle bunu çok kolaylıkla başarabilirsiniz. Mercek güneşin ışıklarınımı güçlendirdi hayır sadece bir noktaya odakladı.

Herkes geçmişte başarısızlıklarla karşılaşır siz neden farklı olasınızki. Geçmişteki başarısızlıkların yolunuzu tıkamaması için farklı olarak ne yapmanız gerekir. Sadece pozitif enerjinize odaklanın, ve bu enerjiyi hayatınıza pozitif deneyimler katmak için kullanmaya karar verin.
http://th162.photobucket.com/albums/...layingopen.png
Şimdi zenginliği hayatınıza çekme yeteneğinizi artımak için iradenizi geliştirmeye karar verdiniz. Zenginlik bilincine sahip olma arzusu sizin için gerçek bir amaç oluşturdu. Şu anda bu yazıyı kazara okumuyorsunuz. İstekli ve öğrenmeye açıksınız ve evrenin yaratıcı gücü size bunları öğretmekten mutlu. Bu dersleri inana ve istekle özümsemeyi ve zahmetsizce hayatınıza uygulamayı kabul edin. Başarılı bir hayat kurabilme yeteneğiniz olduğuna kesinlikle emin olun.

http://img223.imageshack.us/img223/6609/62328992.gif
HAYALLERİME UYGUN BİR YAŞAM KURABİLECEĞİMDEN KESİNLİKLE EMİNİM. YAŞAMIMDA BOLLUK VE ZENGİNLİK YARATABİLECEĞİMDEN KESİNLİKLE EMİNİM.

http://img439.imageshack.us/img439/602/7527oq.gifGünün Egzersizi: Hayatınızdaki başarıları hatırlayın. Siziş geçmişte beşerılı kılan yeteneklerinize odaklanın. Hyatnızdaki en önemli üç başarınızı yazın. Bu başarıların hayatınıza getirdiği memnuniyet duygusunu hissedin.

shamanic 08-03-2011 11:16 PM

18. Gün : Aklın, Gücün ve Cesaretin Büyüsü:http://plaatjessite.mine.nu/magie/over47.gif
Her ne yapabiliyor yada yapmayı hayal ediyorsanız bunu gerçekleştirmek için başlayın. Cesaret büyük bir güç ve büyü taşır. Herhangi bir hayalinizi gerçekleştimek için güçlü ve kararlı olmalısınız. Afirmasyonlar bilinçinizi artırmak ve ruh halinizin sizi amaçlarınıza doğru motive edecek şekilde yönlendirilmesi için mükemmel araçlardır. Ancak aklınızdan çıkarmayın, Güç, tembellik ve kayıtsızlık tarafından devamlı kemirilir. HAREKETE GEÇMELİSİNİZ. Her ne yapmak istiyorsanız, bunu doğru duygusal ruh hali ile yapmalısınız. Bu risk alma, korkusuz olma ve azim demektir.

http://img90.imageshack.us/img90/5280/14jh2.gif
Çoğu insanın hayatında en üzücü şeylerden biri, hayatlarında çok istedikleri şeyler için risk almamalarınıdan geçiyor. Eğer hayalleriniz ekonomik amaçlarınız içinse, bunun psikolojik kökenlerini almalı, bunları günlük yaşamınıza kararlı bir şekilde uygulamalısınız.

Öğrendiğimiz herşeyin arkasındaki gerçeği anlamaya çalışmalısınız. Doğal yollarla, zahmetsizce ihtiyaçlarını ve arzularını evrene mükemmel bir şekilde izah iderek, yaratıcı enerjisini geliştiren ve fiziksel zenginlikleri alabilen bir insan olmak için evrimimize devam ediyoruz. Evren yanınızda, eğer bir kez düşerseniz bir dahaki için pek çok ders alırsınız. Düşmekten korkmayın GİDİN VE YAPIN.

http://img135.imageshack.us/img135/1861/21cp8.gifŞİMDİ HAREKETE GEÇECEĞİM. KOŞULLARIN BANA İZİN VERMESİ İÇİN DAHA FAZLA BEKLEMEYECEĞİM VE ARTIK HATA YAPMAKTAN KORKMAYACAĞIM. CESARETLE BAŞLAYACAĞIM VE KAÇINILMAZ OLARAK BAŞARACAĞIM.

http://img510.imageshack.us/img510/3418/12hs4.gifGünün egzersizi : Hayatınızda şimdiye ertelediğiniz, ama hayatınıza katmanız gereken şey nedir, yeni bir işe başlamak mı istiyorsunuz, sigarayı bırakmakmı, düzenli egzersizlere gitmekmi, her ne ise bugün başlayın, ertelemeyi bırakmaya karar verin. Sizde biliyorsunuz bunu ya yapacaksınız yada asla tatmin olmayacaksınız, öyleyse şimdi başlayın.

shamanic 08-03-2011 11:21 PM

19. Gün : FIRSATLAR HERYERDE
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...8nnDWIKwjF9G9u
Fırsatlar heryerde. Eğer çok büyük bir zenginlik istiyorsanız tarihte dünyanı şu günkü halinden daha iyi bir zaman dilimi bulamazsınız. Dünyada milyarlarca insan yaşıyor ve ihtiyaçlarının karşılanması için sevinçle para ödüyorlar. Sadece bu popülasyonun ihtiyaçlarından herhangi birinin çok küçük bir yüzdesini bile karşılamanız finansal özgürliğünüz için yeterli. Bu kadar basit ve hiç bu kadar kolay olmamıştı.

http://plaatjessite.mine.nu/magie/tovenaar-07.gif
Bugün beyninizi her zaman para kazanma fırsatlarının farkında olması için programlıyacağız. Okuduğunuz yada televizyonda seyrettiğiniz herhangi birşey, bir konuşma esnasında geçen bir fikir sizin düşlediğiniz paranın kaynağı olabilir.

Eğer zihninizi çevrenizdeki para kazanma fikirlerine açarsanız bunları daha önce nasıl farketmediğinize şaşarsınız. Basitçe ihtiyacınız olan şey, günlük yaşamınızda çevrenizde oluşan fırsatları bulmak. Gerçekte beyniniz sorduğunuz her probleme çözüm bulur. Para kazanma fırsatları bulmaya odaklandığınızda para kazanma fırsatlarını bulacaksınız.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...62vW3GFDUI7eaG
Önümüzdeki 24 saat için ödeviniz, hayatınızda zenginlik yaratmak için yaratıcı enerjinizi kullanırsanız bunu nasıl yapabileceğinizi imgeleyin.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...69A-Hs0z-dp9n8
Gelir sağlayacak 5 yada 10 tane fikir üretin. Bunların yapmakla uğraşacağınız fikirler olmasına dikkat edin. Aya gemi gönderip ordan altın toplatacam gibi değil daha az uçuk olan gerçekçi uygulanabilir fikirler olsun. Herhangi bir planınız olsun yada olmasın, bu fikirlere sahip düşünceler sizi beyninizi para kazanmanın mümkün olduğuna, fırsatları kovalamaya uyandırır.

Ekonomik durumunuzu değiştirmek için tek ihtiyacınız olan şey, güzel bir fikir. Devamlı aramaya başladığınızda ve yeni fikirlere açık olduğıunuzda mutlka size ilham verecek ve yaratıcı enerjinizi ekonomik zenginlik için kullanmanızı sağılıyacak bir fikir yakalıyacaksınız.

Öyleyse şimdi para kazanmak için üç tane fikir yazın. Önümüzdeki 24 saatte bun fikirleri 5 yada 10’a çıkarın. Ve herzaman bunu aklınızda tutun FIRSATLAR HERYERDE.

FIRSATLAR HERYERDE. DEVAMLI HAYATIMA EKONOMİK ZENGİNLİK SAĞLAYACAK YENİ YOLLAR ÖĞRENİYORUM. KESİNLİKLE EKONOMİK KADERİMİ DEĞİŞTİRECEK BİR FİKİR BULACAĞIM./ bulmayı kabul ediyorum..

Günü Egzersizi :
http://img115.imageshack.us/img115/5527/74478117bu8.gif
En az 3 tane gelir getirecek fikir yazın. Bunları 5 yada 10 taneye çıkarmanız muhteşem olur. Önünüzdeki 24 saatte önünüze çıkacak tüm fırsatlara ve fikirlere açık olmayı taahüt edin.

nlg 08-03-2011 11:28 PM

harikasınız arkadaşlar cok teşekkür ederim bu calışmaya ulaşamıcam diye üzülmüştümevren dilegimi kabul etti coook teşekkürlerkiss3

shamanic 08-03-2011 11:33 PM

20. Gün: Asla Ekonomik Özgürlük Yaratma Eğitimini Durdurmayın.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...DGlKFyA-ZsoY8g
Umarım dünkü ders zihnini fırsatlara dair konusunda uyandırmıştır. Ekonomik genleşmeye gidecek sınırsız yaratıcı düşüncenin parmaklarınızın ucunda olduğunu fark etmişsinizdir.

İdeal olan fiziksel olarak kolayca yerine getirilebilecek bir düşünce gerçekleştirmiş olmanız ve hızlıca para kazanmaya başlamanızdır.

Belki bu kadar şanslıydınız. Seve seve ve kolaylıkla yerine getirebileceğiniz fiziksel bir kaynağa yada araca ihtiyaç duymadan gerçekleştirebileceğiniz bir seri düşünce geliştirebilmiş olmanız daha da iyidir. Biz bunlara YARI PİŞMİŞ FİKİRLER diyoruz. Dünkü egzersizde yapmış olduğunuzu farz ediyorum. Fakat hala en az 3 adet yarı pişmiş fikre ihtiyacınız var. Bu mükemmel bir başlangıçtır fakat dormayın. Hayatınızdaki her yeni fırsatı yakalamak için alarm durumunda kalmaya her anınızda devam edin. Bu yeni fikirlere açık ruh haliniz ile birlikte bu fikirlerininizin anahtarı olacak bilgileri edinmeye başlamalısınız.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...lTsHRfd6-ztTGf
Hergün yeni birşeyler öğrenmeye kararlı olmalısınız. Bilgi sadece ekonomik özgürlüğün anahtarı değil aynı zamanda gençlik, coşku ve enerjininde anahtarıdır. Öğrenmeyi bıraktığınız gün yaşlanmaya başladığınız ölüme yaklaştığınız gündür.

İşimi düzgün yapıyorsam geçtiğimiz 20 günde sizinde uygulamaya değer birşeyler öğrenmiş olmanız lazım. Umarım bu bilgiler ruhunuza diğer düşünceleri yarıp geçmeniz için yardımcı olmuştur. Her gün birşeyler öğrenmeye çelışmanın önemi her gün gelen bilgiler arasında şu anda aramakata olduğunuz finansal zenginliğin anahtarının da olma ihtimali zaten böyle bir fikre sahip ve uyguluyorsanız bile zenginliğinizi arttıracak yeni yollar bulabilme ihtimalinizin olması.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...77xekdCYSQ2Q07
Böylece herzaman yeniliklere öğrenmeye açık ve beklenti içinde bir düşünce yapısı ile daha çok ve daya iyi uygulanabilir fikirleri hayatınıza çekersiniz. Ve her gün biriken bilgilerinizle güçlü, odaklanmış ve pratik uygulanabilir yöntemler geliştirmeniz kaçınılmaz.

Bugün sizden amaça yönelmiş ve kararlı bir şekilde yeni birşeyler öğrenmenizi istiyorum. Aslında ne öğrendiğiniz çokta önemli değil yeterki beyninizi bu şekilde çalışmaya alıştırın. Her gün yeni birşeyler öğrenmeye çalışın. Edindiğiniz bu bilgileri yeni bulduğunuz fikirlerden birine fikri geliştirmek için uygulamanızı istiyorum. Yada edindiğiniz fikirlerle yeni para kazanma fikirleri gelişirmye çalışın.

http://img169.imageshack.us/img169/9...rinc002dh3.gif
HER GÜN YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENİYOR VE BANA EKONOMİK ÖZGÜRLÜK SAĞLAYACAK YENİ ŞEYLERİN FARKINA VARIYORUM. BEN HERZAMAN YENİ BİLGİLERE VE DÜŞÜNCELERE AÇIĞIM.

Günün Egzersizi:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...lihk7L3QGtg4tw
Son 24 yada 48 saati düşünün. Daha önce hiç bilmediğiniz ne öğrendiniz. Hafızanızı bu sürede kazandığınız her bir bilgi kırıntısı için kontrol edin ve bu bilgilerin arasında para kazanma düşüncelerinin tohumu olabilecek birşeyler olup olmadığını kontrol edin. Bundan sonra bunu her gününm sononda yada başında son 24-48 saat içinde öğrendikleriniz de dahil tüm bilgilerinizi kontrol ederek yapın. Ama özellikle somnn 24 saat içinde öğrendiklerinizin daha çoküstünde durun.

shamanic 08-03-2011 11:40 PM

21.:GÜN: İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Para Her Zaman Var.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...ic9QzqrHmvUi6R
21. Gün :
Bu program boyunca paranın sadece sizin yaratıcı enerjinizin bir sembolü olduğuna sizi ikna etmeye çalıştım. Bu nedenle eğer bütün enerjinizi işe yaramayan bir işe yada düşünceye harcarsanız kaçınılmaz olarak yokluk duygusuyla karşı karşıya geleceksiniz.

Eğer, bununla birlikte ısrarla hayatınızda pozitif yaratıcı enerji yaratmak için uğraşmaya devam ederseniz ve ısrarla bu enerjinizi dışa vuracak, gelir getirecek yöntemler aramaya devam ederseniz doğal olarak hayatınızdaki zenginliği artıracaksınız.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...nY5D0yISbX6N0A
Anahtar kelime yine fiziksel form da para aramak değil, fakat zenginliği ve bolluğu hayatınızda yoğun şekilde hissetme duygusunu aramak. Daha öncede bahsettiğimiz gibi milyonlarınız olabilir ancak korku ve kavga içerisindeyseniz bu zenginlik değildir.

Diğer yandan hayatınızı çoşku ve şükranla yaşamak için bir kuruşa bile ihityacınız yok. Harika gerçek ise sizin şu anda bu zenginlik hislerini varsayarak öğreniyor olmanız. Kolaylıkla ve zahmetsizce ihtiyacınız olan tüm fiziksel parayı elde yaratacaksınız.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...YTb3bzyMtIZ1TP
Takip eden birkaç derste paranın sembolik değerini anlamanızı sağlayacak ve beyninizi ikna edecek bazı fiziksel işaretleri, jestleri öğreneceksiniz. Bugün biryere bir miktar para koyum ve ne kadar ihtiyacınız olursa olsun bu parayı harcamayacağınız konusunda bir karar alın.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...i7-P_tKLrCqyuQ
Bu paranın miktarının ne kadar küçük yada büyük olduğu önemli değil. Ancak bu andan sonra temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar paranız olduğunave israf edeceğiniz bir miktar parayı gelecek için biriktirebileceğinize karar verin. Bu para ayrıca daha fazla parayı hayatınıza çekmek için bir mıknatıs olacaktır. Her zaman bir kenara koyabileceğiniz bir miktar paranız olduğunu bilmek parayı hayatınıza çekmekte size yardımcı olacaktır. Sadece ihtiyacınız olandan fazlasının var olduğunu bilmelisiniz. Ve kazandığınız her kuruşun günlük olarak tüketilmesine gerek olmadığını hissetmeniz önemli. Sembolik olarak beyninizi ihtiyacınızdan fazlasının var olduğuna inandırırsanız ihtiyacınızdan fazlası var olur.

Beş Dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...HdtpvuHYzxYFOB
PARA BENİM YARATICI ENERJİMİN FİZİKSEL SEMBOLÜDÜR. HERGÜN POZİTİF RUHSAL YARATICI YETENEKLERİMİ ARTIRIYORUM. BÖYLECE HERGÜN PARAYI HAYATIMA ÇEKEBİLİRİM./ daha kolay çekiyorum

Günün Egzersizi: Yukarıda verilen egzersizi yapacağız. Önce ne kadar para ayıracağınıza ve nereye koyacağınıza karar verin (evde bir yer olduğu gibi banka gibi bir yerde olabilir). Bunu şimdi yapın ve kendinize bu parayı harcamayacağınıza söz verin. Her zaman temel ihtiyaçlarınızı karşılayaca para vardır.

shamanic 08-03-2011 11:56 PM

22. Gün : İyiliğin Büyülü Gücü
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...K9w3i7YYLpXrLA

Tekrar tekrar belirttiğim gibi zengin olmak için önce kendinizde zenginlik hissini oluşturmanız gerekir. Başarılı olmak için başarıyı hissetmeniz gerekirş başarıyı hissetmenin muhtemelen en iyi yoluda kendinizden, diğerlerinden, menun olmaktır. Bugün hala yoklukla çevrili olsanız bile zihninizi sınırsız zenginliğe açmanın başka bir yolunu öğreneceksiz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...fOqOwXSJshvBVX
Defalarca fiziksel olarak paranın sadece yaratıcı enerjinizin bir sembolü olduğunu tekrar ettik. Bu düşünceyi aklınızda tutarak fiziksel dünya ile tüm etkileşiminizin mevcut psikolojik durumunuzun bir sembolü olduğunu söyleyerek bir adım ileri gidebiliriz.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...LgwLGChVe1lhXn
Defalarca tekrarladığım gibi hayattaki tüm deneyimleriniz zihninizin odaklanması ile çiziliyor. Bu kelimesi kelimesine gerçeğin ifadesidir. Bu bilgi ile fiziksel deneyimlerinizi karşılaştırarak düşünce şeklinizi analiz edebilirsiniz. Eğer hayatınızdaki bazı şeylerden memnun mutlu iseniz beyniniz bu alanda verimli çalışıyor demektir. Eğer mutlu değilseniz birşeyler değişmeli. İyilik, iyimserlik değişimin kestirme yoludur.

Kendinize ve karşılaştığınız herkese iyi davranarak ve hayatınızın her aşamasında iyi yardımsever tepkiler vererek zihninize bu dünyanın bir üyesi olduğunuzu, sevildiğinizi, sevdiğinizi, herşeyin olması gerektiği gibi olduğunu, ve sorumluluğun tamamen sizde olduğunu öğretirsiniz.

İyilik öfkeyi, korkuyu, endişeyi ve ihtilafları anında dağıtır. İyi davranmak sizi layık olma hissi ile doldurur. Siz mulu olmaya, sevgiye ve zenginliğe layıksınız. Bu ruh hali ile tüm deneyimlerinizden memnun ve son derece iyi biri olabilirsiniz. Böylece zahmetsizce sizi başarılı yapacak koşulları kendinize çekebilirsiniz.

İyi biri olmak ayrıca size diğerlerinden pek çok iyi tepki gelmesini sağlayacaktır. Size daha önce kapalı olan pek çok fırsatın açıldığını göreceksiniz. Kendinize iyi davranarak evrenin sonsuz zenginliğine layık olduğunuz konusunda beyninizi eğiteceksiziniz. Ve tüm bunlar sonuçta büyülü bir şekilde pek çok faydalı tecrübeyi hayatınıza çizecektir.

http://www.biddytarot.com/blog/wp-co...cious-mind.jpg
BEN MUTLULUĞA, SEVGİYE VE ZENGİNLİĞE LAYIĞIM. BEN KENDİME VE KARŞILAŞTIĞIM HERKESE SEVGİ VE İYİLİKLE YAKLAŞIYORUM.

Günün Egzersizi :
http://img128.imageshack.us/img128/8261/angel10in4.gif
Bu gün tanımadığınız birine bir iyilik yapın ve bunu kimseye söylemeyin. Sadece beklentiniz olmadan birşeyler verebilmenin mutluluğunu hissedin. Şimdi önümüzdeki 24 saat içinde yapacxağınız bir iyiliğe karar verin ve bunu gerçekleştirin. Eğer bulabilirseniz Bir İyilik Yap Denize At adlı kitabı okuyun.

shamanic 09-03-2011 12:03 AM

23. Gün: Evrenin Hediyelerini Özgürce Kabul Etmek
http://img100.imageshack.us/img100/1571/ahappy9rs6.gif
Bugün sizi hakettiğiniz zenginlikten alıkoyan zenginlik bilincinin çok önemli bir yönünü ele alacağız: minnetle kabul edebilme.

Bu zenginlik programını 3 haftadır takip ediyorsunuz. Eğer bu işi düzgün yaptıysam bu süreci beklediğinizden daha çok sevdiğinizi düşünüyorum. Size otuz gün içinde beklediğiniz zenginliğe kavuşacağınızı iddaa ettim.

Diğer bir yandan eğer bu programı özenle takip ettiyseniz ve hala yaşamınızda fiziksel etkilerini görmediyseniz, hala bazı psikolojik engelleri aşamadınız demektir. Panik olmayın bunlarıda aşacağız “bunları kendi başına aş” deyip sizi yanlız bırakmayacağım.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...DGJYGp_5j6VqHw
Bu bizim toplumumuzda en yaygın yoksunluk nedenidir.Tamamen özgür olmak bireyselleşmek diye bize empoze edilen düşünceleri devamlı absorbladığımızdan her bişeyle kendi başımıza başetmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Eğer birilerinden yardım alırsak yada para biz çok çalışmadan gelirse kendimizi suçlu yada yetersiz hissediyoruz. Bu düşünceler zenginliği çekmeyecektir.

Şunu idrak edin bu dünyaya hayatta kalmak için herkesten izole bir şekilde için boğuşmaya gelmediniz. Bizim takıntımız kendimizi izole etme inadımızı körüklüyerek dünyanın geri kalanını umursamaz görünmektir.

Gerçekte ise siz tamamen çevrenizdeki dünyaya ve çevrenizdeki insanlara bağlısınız. Tek başınıza beslenemez ve korunamazsınız.

Gerçekten mutlu olmak için hayatta kalabilmek için devamlı dış dünyadan hayatınıza yardım aldığınızın farkında olmalı ve size gelen herşeyi sevgiyle kabul etmelisiniz. Böyle hissederek kendinizi daha çok varlığa ve zenginliğe açmış olursunuz, yaşamınız ve mutluluğunuz için önemli oldukları için diğer insanları kabul etmeye ve sevmeye daha elverişli bir ruh haliniz olur.

Beş dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;

İNSANLARIN BANA TEKLİF ETTİĞİ HER TÜRLÜ HEDİYE VE DESTEĞİ ŞÜKRANLA KABUL EDECEĞİM / ediyorum VE BENDE YAPABİLDİĞİM HERKESE MUTLULUKLA HEDİYELER VE YARDIM SUNACAĞIM. / sunuyorum ŞU ANDAN İTİBAREN EVRENİN BANA SUNDUĞU HER TÜRLÜ HEDİYEYİ ŞÜKRANLA KABUL EDECEĞİM./ ediyorum
http://img100.imageshack.us/img100/3899/holiday3wa3.gif
Günün Egzersizi: Size en son teklif edilen yardımı hatırlamaya çalışın.
Bunu özgürce ve hoş bir şekilde kabul ettinizmi?
Yoksa teklifi red ettiniz yoksa karşılığını ödemeyemi çalıştınız yada kabul ettiğiniz için kendinizi suçlumu hissettiniz.

Bu davranışınız size kabul etme konusundaki tavrınız hakkında pek çok bilgi verir. Şu andan itibaren evrenin size sunduğu hediyeleri hangi formda olursa olsun serbestçe kabul etmeye karar verin.

http://img228.imageshack.us/img228/2...7bh1dd1za6.gif

shamanic 09-03-2011 12:12 AM

24. Gün : Zenginliğinizi
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...TdOUdMFAAGiZ4w
Paylaşmaktan Zevk Almanın Beş Yolu
http://img189.imageshack.us/img189/8490/87457862.gif
Muhtemelen daha önce defalarca gelirinizin küçük bir kısmını bağışlamanın önemini duymuş yada okumuşsunuzdur. Bende size aynı tavsiyede bulunacağım.
http://www.couponsaver.org/blog_imag...nd-love-56.jpg
Fakat sadece gelirinizin bir kısmını bağışlamanızı değil aslında bunun temel nedeninin anlamanızı istiyorum. Zenginliği paylaşmayı paylaşmaktan gerçekten zevk almayı öğrenmenizi istiyorum. Başkalarına yardım edebilecek paranız olduğu için ve paylaşabileceğiniz servetiniz olmasından zevk almayı başkalarına bağışta bulunabildiğinizde kendinizi bunu yapabildiğiniz için daha güçlü hissetmenizi istiyorum.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...N_APc0Vkv3YWLA
1. Para sizin yaratıcı enerjinizin bir sembolüdür: Paraya bağlandığınızda beyninize paranın gitmesinden korktuğunuzu söylersiniz böylece enerjinizin akışını kesersiniz. Gitmediği gibi gelmezde. Paranızın bir kısmını paylaşarak beyninize yaratıcı enerjinizin sınırsız olduğunu ve herzaman yeterince paranız olacağını söylersiniz. .

2. Zengin olmak için zenginliği hissetmelisiniz.: Zengin olmak için her zaman ihtiyaçlarınızı karşılayacak paraya sahip olduğunuzu düşünmelisiniz. Paranızı paylaşarak her zaman ekonomik gücünüzü önemsediğinizi ve bu güce sahip olduğunuzu gösterirsiniz.

3. Pek çok insan paranın kötü olduğunu yada en azından iyi olmadığını düşünür: Fakat aslında para ne iyi nede kötüdür. Para sadece fiziksel realiteler için araçtır. Yine para iyi amaçlarla kullanılabileceği gibi kötü amaçlarlada kullanılabilir. Para kendi başına nötr dür. Paranın iyi yönde kullanılacağını belirleyecek güç sizde. Zenginliğinizi paylaşarak inandığınız şeylere yardım ederkek paranın dünyaya pozizif bir etki yaratabildiğini kabul ettiğinizi gösterirsiniz.

4. Vermek Harika Hissettirir: Sizi parayı paylaşmaktan alıkoyan psikolojik bir engele sahip olduğunuzda parayla ilgili negatif enerji yaymaya başlarsınız. Böyle yaparsanız para ile ilgili enerjinizi boşa harcamaya başlayabilirsiniz Bağışlamakla parayı kaybetmekten korkarak enerjinizi bıoşa harcamaktansa paylaşmaktan zevk alarak çoğalmasını sağlayacak pozitif enerji yayabilirsiniz.

5. Gidenler ve kalanlar nelerdir ; Parayı bağışlamak zenginliğin size akmasını sağlayacak kanalları açar. Siz parayı bağışladığınızda para farklı yollardan size tekrar geri gelir. Çok geçmeden paranın hayatınıza sonsuz bir şekilde aktığını hissedeceksiniz ve paranızı guruve sevgi ile paylaşacaksınız.
http://img132.imageshack.us/img132/4462/s175hj5.gif
Beş dakikanızı Aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissetmeye ayırın:

Zenginliğimi özgürce paylaşıyorum. Hayatımı zenginliğin akışına minnetle açtım. İhtiyaçlarımı karşılayacak ve başkaları ile paylaşabilecek kadar para her zaman var.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...XfsfAcOhrgZ9-w
Günün Egzersizi : Bugün sahip olduğunuz serveti paylaşmanın bir yolunu bulun. Elde ettiğiniz gelirin küçük bir kısmı ile ihtiyacı olan birilerine yardım etmeye karar verin. Nasıl paylaşacağınız önemli değil ancak sahip olduğunuz parayı paylaşmaktan zevk almanız önemli. Bugün zenginliğinizi sizi mutlu edecek bir şekilde paylaşmanın bir yolunu bulun.

http://img504.imageshack.us/img504/7233/75430493sa7.gif

neşeli hayat 09-03-2011 12:19 AM

büyük bir hizmet bu

shamanic 09-03-2011 12:24 AM

eveet benden bu kadar yrl78

bu kadar değer verilerek hazırlanmış bir yazının yasak kurbanı olmasını istemedim..

sevgili turhan'a çok teşekkür ederim.. http://img151.imageshack.us/img151/4894/s189us9.gif
bu güzel yazı dizisini çevirerek bize kazandırdığı ve elbette çevirilerilerine devam edeceği için.. ark5

http://www.maviyurek.net/smileworld/...tanma-0008.gifkendisinin sevgi dolu yüreğine sığınarak bazı noktalarda çok minik değişikler yaptım.. ark5

yine de aslına sadık kalarak ekledim ve farklı noktaları öneri olarak kırmızı renk ile belirttim..

gerçekten çok yararlı çalışmalar..
yazıda serbest bırakılan olumlamalar ile ilgili daha önce benim eklediğim tezahür sanatından da kaynak olarak faydanabilirsiniz..

dilerim her birimize en kısa sürede arzuladığımız güzellikleri sunan bir anahtar olur..
http://bpucette.b.p.pic.centerblog.net/tmp4k6m4.gif
her daim sevgiyle

bluegirlx 09-03-2011 12:41 AM

bu gece bizi çok mutlu ettin..bugün aldığım en güzel hediyeydi ..teşekkürlerr..teşekkürler...teşekkürler...

mavi günlük 09-03-2011 12:57 AM

Harikasınız... Özlem Hanım, Turhan Bey, ve tabii Atakan Bey tüm hediyelerinizi ve desteklerinizi mutlulukla kabul ediyorum. (23. gündeyim de..:)) Çok teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun.

nlg 09-03-2011 10:07 AM

O0daha önce bu calışmayı yapan arkadaşlar hayatınıza ne gibi etkileri oldu bizimle paylaşırmısınız bizi de motive etmiş olursunuz teşekkür ederim şımdidensmiliyface

Turhan 09-03-2011 05:05 PM

Özlem çok teşekkür ederim çokta güzel olmuş editörüm olurmusun lütfen :)

Neyse 25. günü aşağıda veriyorum herkese sevgiler.
2.5 Gün
Dün elde ettiğiniz gelirinizin küçük bir kısmı ile yapıcı yönde yardım yapmanın önemine değinmiştim. Yinede asıl önemli olan ekonomik yardımdan çok benzersiz kişiliğiniz ile dünya ya yapacağınız yardımlardır.

Mutlu olmanız için paranın miktarından bağımsız olarak, iyi birşeyler yaptığınızı hisetmeniz önemli. Yaardımlar hayatınıza anlam katar, arkadaşlarınıza, ailenize, dostlarınıza yada üm dünyaya farletmez, yardım etmez size olumlu ve güçlü bir duygu verir. Diğerlerinin hayatına nasıl yardımda bulınacağınız tamamen size kalmış ama bunu yapmış olmaktan guru duyacağınız mutlu olacağınız bir şeyler bulmalısınız. "gitti paracıklarım" " öff parayıda yardıma harcadık ay sonunu nasıl getirecğiz" gibi olumsuz duygular uyandırmayacak birşeyler bulmalısınız yada kendinizi bu konuda eğitmelisiniz. sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım ama kritik bir nokta;olduğu için önemli. sonuçta yardımda bulunacaksınız ve yardım etmekten mutlu olacaksınız ne olduğu çok önemli değil.

Paraya sahip olmaktan duyacağınıuz mutluluk yerine eşinize arkadaşlarınıza, ülkenize yani birilerinin hayatına yada insanlığa katrkıda bulunarak hayatınıza anlam katacak sizi mutlu edecek birşeyler bulmalısınız. Bunu nasıl yapacağınız size kalmış ama birilerinin hayatına katkıda bulunarak mutlu olacağınız bir yol bulun. Bağış yapmaktan yada para saçmaktan bahsetmiyorum kendi özgün kişiliğinize uygun birşeyler olmalı.

25 günlük eğitimin sonunda artık tahmin edebileceğiniz gibi değer katma duygusu yaratmak, bir şeyler üreterek evrene değer katarken yada bağışta bulunurken pozitif hissetmek, size anlatmaya çalıştığım tüm diğer psikolojik süreçlerle beraber gider, hayatınızı zenginlik enerjisinin akışına ve fiziksel sağlığa açar.

Bugün eşsiz kişiliğinize odaklanmanızı istiyorum. Hangi özellik sizin kişiliğinizi tanımlar. Güçlü ve zayıf yanlarınız, çoşkularınız, gariplikleriniz, takıntılarınız nelerdir? Bugün bu özelliklerinizden zevk alın ve bu özelliklerin sizi diğerlerinden ayıran sizi farklı kılan özellikler olduğunun farkında olun.

Bugün tekliğinizle (benzersiz olmanızla) gurur duymanızı ve dikkatinizi eşsizz kişiliğinizle nasıl diğerlerinin yaşamına olumlu katkılarda bulunacağınıza odaklayın. Dünyada bir amaç için bulunduğunuzun farkına varın. Eşsiz kimliğinizle burdasınız çünkü insanlığın evriminin devamı için yapmanız gereken birşeyler var. Kendinizin ve başkalarının hayatında nasıl bir pozitif katkıda bulunabileceğinizi bulmak için dikkatinizi kendi hayatınız imkanlarınız üzerinde yoğunlaştırmaya karar verin.

5 dakikanızı aşağıdakilerin doğruluğunu hissetmeye ayırın;
BEN BENZERSİZİM, BU DÜNYADA BENİM GİBİ BİR İNSAN YOK. DÜNYAYA KATKIDA BULUNABİLECEĞİM BU ÖZGÜNLÜĞÜMDÜR. BU ÖZGÜNLÜĞÜMLE HAYATIMA ZENGİNLİK KATACAĞIM.

Günün Egzersizi; En az bir tane sizin dışınızda birine yada birşeylere olumlu katkıda bulunacabilecedğiniz en az bir tane eylem düşünün ve bunu yazın. Ve bu gerçekleştirmeye karar verin. Tüm imkanlarınızda bunu gerçekleştirmek için uğraşın.

shamanic 09-03-2011 09:08 PM

ben teşekkür ederim sevgili turhan..
zevkti benim için.. ark5

sevgiler..

Turhan 10-03-2011 05:56 PM

26. Gün : Para Kazanma Fikirleri için Rüyalarınızı Değerlendirin

Eğer genelde rüyalarınızı yoksayıyorsanız en büyük kaynağınızı çöpe atıyorsunuz demektir.
Rüyalarınız bilinçaltınızla bilinçli iradeniz arasındaki yaşamsal bir bağı ifade eder. Rüyalar sadece nöronlarınızın siz uyurken yaptığı rastgele çağrışımlar değildir. Rüyalarınız sizi tüm insanların bağlı olduğu psikolojik ağa bağlar. Rüyalarımız bizi Carl Jung un bahsettiği cağımızın kollektif bilinçine bağlar ve rüyalarımızın gücü bize yaşamamız ile ilgili çok önemli şeyler öğretebilir.
Modern bilim vucudumuzun ölçülebilir fiziksel ihtiyaçları için beynimizin sadece %10-15 ini kullandığımızı söylüyor. Yani fiziksel realiteyi sürdürmek beynimizin sadece %10-15 kadarını meşgul ediyor. Beynimizin kalan %85-90lık büyük kısmı yaratıcılığımız, duygularımız, ve rüyalarımızla ilgileniyor.
Anlıyacağınız içinde yaşadığınız fiziksel gerçeklik beyin gücünüzün sadece küçük bir kısmına denk geliyor. Ruhsal gücünüzün büyük bir bölümü size yaşayacağınız deneyimleri çizmekle meşgul, karşılaşmanız gereken yada karşılaşmak istediğiniz insanlarla hoş tesadüfler ayarlamak, psikolojik seviyenize göre siz daha karar vermeden dallanmış bir gelecek planı çizmek ve bu plan üzerinde tercihlerinize göre size yakın geleceği hazırlamak gibi işlerle uğraşıyor. her dal bir yol ayrımı seçim ise size kalıyor.

Bütün bu işlerin çoğu siz uyurken yapılıyor. Siz uyuduğunuzda arzularınızı, korkularınızı, umutlarınızı, en basit duygu düzeyinde açığa çıkarırsınız. Ve bunların arasından hangi deneyimleri yaşıyacağınızı seçersiniz. Bu muhteşem bir güçtür ve ben bunu bugün ele almanızı kontrol etmeye başlamanızı istiyorum.

Dikkatinizi sadece rüyalarınıza değil ayrıca ne yapmanız gerektiğini bileç iç sesinize de verin. Düşüncelerinize önem verin onların gerçekleşmesi için motive ve yardım edin. Hislerinize güvenin.

Beş Dakikanızı aşağıdaki sözlerin doğrulupunu hissetmeye ayırın.
HİSLERİM VE RÜYALARIMLA GELEN BİLGİLERE İNANIYIR VE GÜVENİYORUM. RÜYALARIMI HATIRLAYACAĞIM VE RÜYALARIMDA BANA VERİLEN BİLGİLERİN FARKINDA OLACAĞIM.

Günün Egzersizi :
Şu anda sadece rüyalarınıza değil ayrıca sezgilerinize de güvenmeye karar verin. Bu gece yatarken zenginlik defterinizi (günlük not aldığınız defteriniz) yanınıza alın ve kendi kendinize rüyalarınızı hatırlayacağınızı söyleyin. İterseniz bilinçaltınıza size para getirecek bir yolu rüyalarınızda size açıklamasınıda söyleyebilirsiniz. Yarın sabah, uyanıor uyanmaz (burası önemli uyandıktan 5 -10 dakika sonra pek çok ayrıntıyı unutabilirsiniz. Mesela ben hiç bişe hatırlamıyorum 20 senedir rüya görmedim sanırım yada hatırlamıyorum) yazdıktan sonra bu rüyadan çıkartabileceğiniz bir şey varmı diye düşünmeye başlayın rüyadan neler öğrenebilirsiniz. Ne gibi bir bilgi yada mesaj var. Buradaki zenginlikler sembolik olabilir. Bunları çözmeye çalışın bulduğunuz bakışaçısı size büyük bir sürpriz olabilir.

foster 10-03-2011 06:29 PM

ben 1. günü bulamadım zaten verdiğiniz blogada girilmiyor anlamadım bişey yardım edermisiniz?

Işıldayan Safir 10-03-2011 06:48 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792500)

1. Gün: Şu An Hayatınızın Dönüm Noktasıdır.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...hiCkVoCgahdIFX
Şu meşhur sözü duydunuzmu "bir ampülü değiştirmek için kaç terapist gerekir. Yanıt Bir tane fakat ampülün değişmeyi gerçekten istemesi gerekir." Hoş bir şaka gibi olsada gerçeklik payı oldukça fazladır. Siz değişimi istemedikçe, hiç bir yöntem size yardımcı olamayacaktır.

Burada hayatınız hakkında yeni bir düşünce şekli bulacaksınız. Bu program sizi zenginlikleri hayatınıza çekecek ve doğuştan hakkınız olan zenginliği kabul etmenizi sağlayacak yani bir düşünce yapısına ulaştıracak.

Şimdiye kadar her ne sebeple olursa olsun hayatınızı isteklerinizi sınırlamaya koşullandınız. Şimdi geçmişi geride bırakma zamanı. Önümüzdeki 30 günde zihninizdeki psikolojik enkazı süpürecek ve dünün çöpleri olarak fırlatıp atacağız.

Hayatınızı hernekadar konforsuz, sınırlı ve kötü olasada, olduğu gibi kabul etmeniz için birçok bahaneniz olabilir ancak eğer bu satırları okuyorsanız hayatınızda pozitif değişiklikler yapmaya hazırsınız demektir.

Değişiklik nasıl olacak? bunun için sadece bir yol var. Şunu anlamalısınızıki; Hayatınıza şimdiye kadar olduğu gibi devam etmek size hayatınızı değiştirmek için birşeyler yapmaktan daha çok acı verecek.

Şunu çok iyi biliyoruzki aynı sınırlı yaşama devam etmek sadece tatminkar olmayan hayatınızı sürdürmek demektir. Bu nedenle bu sayfaları okuyorsunuz. Şimdi yeni bir hayata başlamaya hazırsınız. Herzaman söylendiği gibi bugün yaşamınızın geri kalan kısmının ilk günü ve sadece siz yaşamınızın yönünü belirleyebilirsiniz.Tembellik yerine gelişmeyi, büyümeyi seçin.

Bu size bağlı, sadece değişime karar vermeniz gerekiyor. Değişimi seçmeniz gerekiyor. Şunu anlamalısınız şu anda yaşamınzın yönünü belirleme gücüne sahipsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın zenginliği, mutluluğu ve gelişmeyi seçin.

Bu gün başlamalısınız. Şu anda başlayın. Geçmiş gitti, gelecek sadece bir düş, Sadece şu anda değişimi başlatmak için harekete geçebilirsiniz. Erteledikçe ertelemek için ve mutsuz tembelliğinizi sürdürmek için daha fazla bahane bulacaksınız. Bunu yapın, bunu şimdi yapın, Beş dakikanızı ayırarak aşağıdaki sözlerin doğruluğunu hissedin:

http://www.yde.yildiz.edu.tr/images/hrk-mgkwand-01.gifŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. GEÇMİŞ YAŞANDI BİTTİ, GELECEK HENÜZ YAŞANMADI. SADECE YAŞANAN ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇEBİLİRİM.ŞU AN BENİM GÜÇ NOKTAM. TAM ŞU ANDA HAYATIMI DEĞİŞTİRMEK İÇİN HAREKETE GEÇMEYİ SEÇİYORUM.

Özlem hanım konu içerisine eklemiş sağolsun. Konu içinden takip edebilirsiniz. 5. sayfadan başlıyor.

Sevgiler. actionsmile

Gulba 11-03-2011 12:31 PM

Çok teşekkürler... Toplam kaç günlük egzersiz bu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:09 PM.