![]() |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Alıntı:
|
selam... güzel yazmışsınız teşekkürler ama ben indirdim açılmıyor... yanlış birşeyler mi yaptım bilemiyorum... benim kullandığım makine machintosh ondan kaynaklı olabilir miiii.... |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR sanirim benim virus koruyucu yuzunden indiremiyorum. olabilir mi |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR my desktp therapi yi indinrdim ama ingilizce yine de faydasi olur u acaba arkadaslar ya ben herseyi karistiriyorum galiba, my desktop therapi de bolluk ve bereket icindi degilmi ????? |
İstediğin herşeyi ekleyebilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p-therapy.html Bu linke tıklayıp nasıl eklendiğini öğrenebilirsin.:) |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR teşekkürler güzel paylasım |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR ARKADAŞLAR HERŞEY İYİ HOŞTA BU TELKINLERI DINLEYEREK BEREKETI BOLLUGU ARTAN ZENGIN OLAN ARKADAŞLARINDA YORUMLARINI ALABILRIMYIZ? |
|
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Elinize sağlık güzel paylaşım. |
Yanlış anlamayın bunlar benim derken sadece istedigim ve gerçekleştirecegim şeyler anlamında söylemiştim bu teknikler bana fayda sagladı işlerde çok güzel hareketlenmeler oldu belki henüz yukarıda yazanlara kavuşamadım ama neden olmasın..??? demi kendimi geçindirebilecek bi durumdayım allaha şükür bi arabam ve alçı alçıpan bayimiz var işlerimiz yolunda ama bu durumu korumak için de hem bedenen hemde beyin olarak yıpranıyorum ve eger gerçekten bu isteklerimi hayata geçirebilirsem kendimi ailemi ve ihtiyacı olan herkesi çok mutlu edecegim... bence büyük şeyler istemelisin ki çaba gösterdigine degsin tabi gerçekten inanıyorsan . subliminal bölümünde aradıklarını bulabilirsin by. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |