Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/462879-iste-boyle-zeengin-olunur.html)

janwayjan 18-02-2010 11:56 AM

Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR

Alıntı:

gurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584705)
merabalar arkadaslar resimleri nasil eklemeliyim. Yani orda cola resmi falan var ben para resmini ya da guzel bir ev resmini nasli ekleyebilirim .
lutfen yardimci olurmusunuz?

selam delete butonundan ordaki resimleri silebilir ve sonra da pc deki istedigin resimleriri yükleyebilirsin çok kolay bi program...956k

yunus balığı 18-02-2010 02:21 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585344)
selam delete butonundan ordaki resimleri silebilir ve sonra da pc deki istedigin resimleriri yükleyebilirsin çok kolay bi program...956k

selam... güzel yazmışsınız teşekkürler ama ben indirdim açılmıyor... yanlış birşeyler mi yaptım bilemiyorum... benim kullandığım makine machintosh ondan kaynaklı olabilir miiii....

gurbetci 20-02-2010 01:23 AM

sanirim benim virus koruyucu yuzunden indiremiyorum. olabilir mi

gurbetci 21-02-2010 05:59 PM

my desktp therapi yi indinrdim ama ingilizce yine de faydasi olur u acaba
arkadaslar ya ben herseyi karistiriyorum galiba, my desktop therapi de bolluk ve bereket icindi degilmi ?????

Selm_A 22-02-2010 03:21 PM

Alıntı:

gurbetci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 585883)
my desktp therapi yi indinrdim ama ingilizce yine de faydasi olur u acaba
arkadaslar ya ben herseyi karistiriyorum galiba, my desktop therapi de bolluk ve bereket icindi degilmi ?????

İstediğin herşeyi ekleyebilirsin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p-therapy.html

Bu linke tıklayıp nasıl eklendiğini öğrenebilirsin.:)

altann 22-02-2010 05:25 PM

teşekkürler güzel paylasım

gülata 22-03-2010 01:18 PM

ARKADAŞLAR HERŞEY İYİ HOŞTA BU TELKINLERI DINLEYEREK BEREKETI BOLLUGU ARTAN ZENGIN OLAN ARKADAŞLARINDA YORUMLARINI ALABILRIMYIZ?

hayallerimgerçekleşiyor 22-03-2010 01:58 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573089)
MERHABA arkadaşlar.
Bogaza nazır harika bi malikane garajda 5 araba bugatti bmw m6 audi a 5 bentley bide 1993 model kırmızı şahin. Evin 5 e 2 mt Genişligindeki çelik kasasında yüzlerce milyon euro para koçaman bi bahçe bu bahçenin içinde muz , mandalina palmiye agaçları.bahcede iki kucu kucu kangal ve pit onlarla arkadaşlık etmesi için bi tane iran kedisi nil karaibrahimgil gibi tatlı bi hatun 6 edet bebik istiklal de restorant bunlar benim .. Sizinde istekleriniz var sizde bunları gerçekleştirebilirsiniz bilinççaltının kalıplarını kırmalıyız bunun için beneden size tavsiyeler, .

1. NİL GÜN e ait para dostumdur olumlama mp3 ünü indirip dinleyebilirsiniz.. çok hoş olumlamalar var önce nilgün söylüyor sen onun söyledigini tekrar ediyorsun ve sen bitirdikten sonra pcden bi ses daha geliyor o da senin söylediklerini tekrar ederek seni onaylıyor bence en etkili olumlama yapma şekli bu olsa gerek.

2.. Düzenli olarak zengin oldugunu düşünmek, İMGELEME YAPMAK..

3.. İstedigimiz ne varsa onun resmini pc de bir dosya açıp oraya sıralamak ve her gün onlara bakmak.

4 .. Sesli subliminal zenginlik VE REFAH telkinini dinlemek.

5 .. RESİMLİ subliminal program var onu indirin ve pc başındayken programı çalıştırın istediginiz resmi koyabilirsiniz ben sadece para resmi koydum resimler ekranda çok kısa bi şekilde görünüp kaybolur ve bilinçaltına aslında ben buna zaten sahibim mesajı gönderilir ve çekim yasının harekete geçiren de bu düşüncedir (zaten sahibim)isterseniz para resimlerinin üzerine istediginiz şekilde yazı da YAZABİLİRSİNİZ yazılarda bilinçaltı tarafından algılanır buda bir subliminal yöntemdir.. mesela benim para resimlerinin üzerinde para bana akar ben çok parayı hakederim para benim dostumdur ben çok zenginim gibi yazılar var ve gerçekten etkisini görmeye başladım ...

6.. Amatist alın bu taş sizin daha sevgi dolu VE HUZURLU olmamnızı saglar evrenle aynı olursunuz. birde kırmızı lal taşı bu taş sizin hayal kurmanzı yani daha yaratıcı imgeleme yapmanızı saglar istediginiz şeye odaklanır ve onu daha gerçekci imgelersiniz ve isteginiz sizin ayaklarınıza gelir.. sadece amatist ve lal degil diyer enerji taşlarını da tavsiye ederim çünkü istediginiz şeye yakın olmak istiyorsanız bünyede kesinlikle stres barındırmamanız gerekiyor..
Para üstüme çıg gibi düşer..

y789 Nasıl yani, gerçekten sadece bunları yaparak, tüm bunları elde ettin mi? Yoksa bunlar sende bunları yapmadan önce zaten var mıydı ben onu anlayamadım. Ben çekim yasasına inanıyor ve uyguluyorum az buçuk başarılı sayılırım, henüz çok aşırı büyük isteklerim olmadı ama onlarda olur biliyorum. Daha kısa yoldan elde etmek isterim yani sizin bu yaptıklarınız doğruysa süper. Bu arada o mp3 linkini rica etsem buraya yazar mısınız ve o subliminal programın linki, burada paylaşılabiliniyor diye biliyorum çünkü pekçok arkadaş sayesinde birsürü mp3 öğrendik. Sevgiler, acil mesajınızı bekliyorumpartysmileykahvesmileyu859s456happy6smil 56

zeyz 22-03-2010 02:39 PM

Elinize sağlık güzel paylaşım.

janwayjan 22-03-2010 04:09 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591164)
y789 Nasıl yani, gerçekten sadece bunları yaparak, tüm bunları elde ettin mi? Yoksa bunlar sende bunları yapmadan önce zaten var mıydı ben onu anlayamadım. Ben çekim yasasına inanıyor ve uyguluyorum az buçuk başarılı sayılırım, henüz çok aşırı büyük isteklerim olmadı ama onlarda olur biliyorum. Daha kısa yoldan elde etmek isterim yani sizin bu yaptıklarınız doğruysa süper. Bu arada o mp3 linkini rica etsem buraya yazar mısınız ve o subliminal programın linki, burada paylaşılabiliniyor diye biliyorum çünkü pekçok arkadaş sayesinde birsürü mp3 öğrendik. Sevgiler, acil mesajınızı bekliyorumpartysmileykahvesmileyu859s456happy6smil 56

Yanlış anlamayın bunlar benim derken sadece istedigim ve gerçekleştirecegim şeyler anlamında söylemiştim bu teknikler bana fayda sagladı işlerde çok güzel hareketlenmeler oldu belki henüz yukarıda yazanlara kavuşamadım ama neden olmasın..??? demi kendimi geçindirebilecek bi durumdayım allaha şükür bi
arabam ve alçı alçıpan bayimiz var işlerimiz yolunda ama bu durumu korumak için de hem bedenen hemde beyin olarak yıpranıyorum ve eger gerçekten bu isteklerimi hayata geçirebilirsem kendimi ailemi ve ihtiyacı olan herkesi çok mutlu edecegim... bence büyük şeyler istemelisin ki çaba gösterdigine degsin tabi gerçekten inanıyorsan . subliminal bölümünde aradıklarını bulabilirsin by. sapkal89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM.