![]() |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Ben Nil Günün Cdlerini indirdim arkadaşlar fakat o afirmasyonların altında da subliminal var mı diye merak ediyorum. Bir yardan telkin dinlerden bir yandan da Nil Günü dinledim ama acaba NilGünün afirmasyonunun altında subliminal mesajlar varsa bizim dinlediğimiz telkine engel olur mu? Bir de bütün afirmasyonlar yarım saat.. Ve dikkatle dinleyip tekrarlamak, bilinçli olarak sindirmek gerekiyor.. Bir sürü de ayrı konusu var, nasıl o kadar vakit ayırıcaz ki dinlemeye? Ne bilim kafam karıştı ya:D |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Alıntı:
|
merhaba programı burdan indirebilirsin ( Subliminal Images 1.2 Download by Subliminal Messages, Inc - Imprint positive images into your subconscious mind and change your life. ) programı kullanmak basit sadece sahip olmak istedigin ne varsa onun resmini eklemen yeterli olacaktır ama daha önce de dedigim gibi isterseniz resimlerin üstüne olumlamalar yazarak kullandıgınız programın etkilerinin artmasını saglayabilirsiniz örnek para bana akar beklenmeyen oaralar alıyorum para üstüme çıg gibi düşer bunun gibi şeyler .. sizde benim gibi faydasını görürsünüz inşallah. |
Evet çekim yasası işlemiş diyebilirim:) Ki çekim yasası biz bilsek de bilmesek de işler.. Ve sebepsizce mutlu olmanızı telkinlerden aldığınız bir sonuç olarak düşünüyorum. Çünkü ben de ilk dinlediğimde nedensizce ve aşırı mutluluk hissediyordum ;) |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Merhaba arkadaşlar, Merak ettim Nilgün yada diğer cd leri dinleyenler somut sonuç elde eden oldumu. Örneğin Jabwayjan bana çok faydası oldu diyor. Ne oldu Janwayjan bizimle paylaşabilirmisin. Teşekkürler. Yani ölçebileceğimiz bir gelişme varmı. |
linki yazdığın için teşekkürler ama ben indiremiyorum Download Link 1 yazan yerden indirmesi gerekmiyormu?tıklıyorum fakat sayfa açılmıyor dusun2 |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR düşünmem lazım? |
Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR Arkadaşlar siz aşağıya linkini yazdığım programı indirin çok süper bir program hem resim hem yazı halinde ekranınızda aksınn. Bu vesileyle bu programı buraya koyan, yazan arkadaşlarada teşekkür edeyim. Teşekkürler arkadaşlar bu program çok güzel ve kullanışlı... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p-therapy.html |
|
lutfen yardimci olurmusunuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM. |