Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/462879-iste-boyle-zeengin-olunur.html)

glshzn 10-12-2009 02:38 PM

Cevap: İŞTE BÖYLE ZEENGİN OLUNUR

Ben Nil Günün Cdlerini indirdim arkadaşlar fakat o afirmasyonların altında da subliminal var mı diye merak ediyorum. Bir yardan telkin dinlerden bir yandan da Nil Günü dinledim ama acaba NilGünün afirmasyonunun altında subliminal mesajlar varsa bizim dinlediğimiz telkine engel olur mu? Bir de bütün afirmasyonlar yarım saat.. Ve dikkatle dinleyip tekrarlamak, bilinçli olarak sindirmek gerekiyor.. Bir sürü de ayrı konusu var, nasıl o kadar vakit ayırıcaz ki dinlemeye?

Ne bilim kafam karıştı ya:D

janwayjan 11-12-2009 12:58 AM

Alıntı:

glshzn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573363)
Ben Nil Günün Cdlerini indirdim arkadaşlar fakat o afirmasyonların altında da subliminal var mı diye merak ediyorum. Bir yardan telkin dinlerden bir yandan da Nil Günü dinledim ama acaba NilGünün afirmasyonunun altında subliminal mesajlar varsa bizim dinlediğimiz telkine engel olur mu? Bir de bütün afirmasyonlar yarım saat.. Ve dikkatle dinleyip tekrarlamak, bilinçli olarak sindirmek gerekiyor.. Bir sürü de ayrı konusu var, nasıl o kadar vakit ayırıcaz ki dinlemeye?

Ne bilim kafam karıştı ya:D

part 1 de subliminal msj yok part 2 de var onuda dinlemenizi tavsiye etmem çünkü içeriginin ne oldugu belli bile degil.. Fkat para dostumdur 1 i günde bir kez de olsa bilinçli olarak dikkatinizi verip dinlemenizi tavsiye ederim ben bayagı faydasını görmeye başladım çokda sindirmeniz gerekmiyo aslında zamanla zaten agzınızdan çıkan şeyleri gerçek kabul etmeye başlayacaksınız..

janwayjan 11-12-2009 01:39 AM

Alıntı:

çok_mutlu:) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573294)
acaba bu soylediğin programı nerden bulabilirim bana yardımcı olmanız mümkünmü ekranımda var olması beni daha motive edecek biliyorum çünkü ayrıca kullandığınız yontemler çok hoşuma gitti bende uygulmak istiyorum bu güzel bilgileri bizle paylaştığınız için teşekkürler bende bugün okumaya başlayacam nil günün kitaplarını elimden geldiğince sizlere etkilendiğim ve etkili olan tarafları burdan aktaracağım arkadaşlar sevgiyle dostça kalın:)

merhaba programı burdan indirebilirsin ( Subliminal Images 1.2 Download by Subliminal Messages, Inc - Imprint positive images into your subconscious mind and change your life. ) programı kullanmak basit sadece sahip olmak istedigin ne varsa onun resmini eklemen yeterli olacaktır ama daha önce de dedigim gibi isterseniz resimlerin üstüne olumlamalar yazarak kullandıgınız programın etkilerinin artmasını saglayabilirsiniz örnek para bana akar beklenmeyen oaralar alıyorum para üstüme çıg gibi düşer bunun gibi şeyler .. sizde benim gibi faydasını görürsünüz inşallah.

glshzn 11-12-2009 09:18 PM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573094)
Birde untmadan ,1. Gecen cuma sabahi psikologumla randevum vardi icimden hic gitmek de istemiyorum dedim telefonu elime aldim baktim sesli mesaj ,psikologumun asistani randevunuz iptal edildi diye msj birakmis 2. kizim icin eve yardim istedim sabah kresten donerken oyalanmisim eyvah gec kaldim kadin kapimda bekliyory789 derken kadin aradi gec kalacagini soyledikrzm67 3.arkadasimin hazirladigi nefis yemekleri dusundum ertesi gun yasgunune cagirdi dokturmus nasil yedim sormayin (nasil olsa kilo telkini eklicem ) Bu 3 olay tesaduf mu? 3 haftadir uyesi oldugum bu harika sitede zaman zaman okudugum cekim yasasi bilgilerinden bilmeden de olsa cekmis olabilirmiyim ? coooooooooook merak ediyorum? konuyla alakasiz ama pek mutluyum sebepsiz yerekhkh56khkh56khkh56khkh56cilgin897cilgin897s456 sevinclimusic45:zpzp:96kl

Evet çekim yasası işlemiş diyebilirim:) Ki çekim yasası biz bilsek de bilmesek de işler..

Ve sebepsizce mutlu olmanızı telkinlerden aldığınız bir sonuç olarak düşünüyorum. Çünkü ben de ilk dinlediğimde nedensizce ve aşırı mutluluk hissediyordum ;)

Turhan 05-02-2010 08:05 AM

Merhaba arkadaşlar, Merak ettim Nilgün yada diğer cd leri dinleyenler somut sonuç elde eden oldumu. Örneğin Jabwayjan bana çok faydası oldu diyor. Ne oldu Janwayjan bizimle paylaşabilirmisin. Teşekkürler. Yani ölçebileceğimiz bir gelişme varmı.

tuuba_2883 05-02-2010 07:22 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573470)
merhaba programı burdan indirebilirsin ( Subliminal Images 1.2 Download by Subliminal Messages, Inc - Imprint positive images into your subconscious mind and change your life. ) programı kullanmak basit sadece sahip olmak istedigin ne varsa onun resmini eklemen yeterli olacaktır ama daha önce de dedigim gibi isterseniz resimlerin üstüne olumlamalar yazarak kullandıgınız programın etkilerinin artmasını saglayabilirsiniz örnek para bana akar beklenmeyen oaralar alıyorum para üstüme çıg gibi düşer bunun gibi şeyler .. sizde benim gibi faydasını görürsünüz inşallah.

linki yazdığın için teşekkürler ama ben indiremiyorum Download Link 1
yazan yerden indirmesi gerekmiyormu?
tıklıyorum fakat sayfa açılmıyor
dusun2

aslanbey 05-02-2010 08:19 PM

düşünmem lazım?

cigdemmm1977 06-02-2010 02:58 PM

Arkadaşlar siz aşağıya linkini yazdığım programı indirin çok süper bir program hem resim hem yazı halinde ekranınızda aksınn.

Bu vesileyle bu programı buraya koyan, yazan arkadaşlarada teşekkür edeyim.

Teşekkürler arkadaşlar bu program çok güzel ve kullanışlı...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...p-therapy.html

gurbetci 14-02-2010 10:47 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573119)
Benim tavsiye ettigim resimli subliminal program sen ben zenginim dediginde hadi ordan yalan söyleme ne zengini diyen bilincaltını susturur sen ben zenginim dedigin zaman o program sayesinde bilinçaltına gönderdigin para reimlerini bilinçaltın gerçetten onlara sahipmişsin gibi algılar ve direnmez aksine burda bininçaltın sana hizmet eder ve zaten sahibim duygusu içinde olursan isteklerinie dahı hızlı ulaşırsın ....

ben zenginim subliminal programi ve nil gun mp3 unu bu siteden indirebilir miyiz yoksa satin mi almamiz gerekiyor

gurbetci 14-02-2010 11:02 PM

Alıntı:

janwayjan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573470)

merabalar arkadaslar resimleri nasil eklemeliyim. Yani orda cola resmi falan var ben para resmini ya da guzel bir ev resmini nasli ekleyebilirim .
lutfen yardimci olurmusunuz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM.