Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

BOLLUK ÇALIŞMASI

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik BOLLUK ÇALIŞMASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUK ÇALIŞMASI Eğer hayatımızda para ile ilgili bir kısır döngü varsa, ilk önce dönüp kendi içimize bakmalıyız. Bu sorunu hayatımıza neden çektiğimiz üzerinde önemle durmalıyız. YÖNTEM Bunu yapabilmek için basit bir yöntem sunacağım. 1. Öncelikle çocuklukta para ve yaşam kalitesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

BOLLUK ÇALIŞMASI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-02-2008, 07:56 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart BOLLUK ÇALIŞMASI

BOLLUK ÇALIŞMASI

Eğer hayatımızda para ile ilgili bir kısır döngü varsa, ilk önce dönüp kendi içimize bakmalıyız. Bu sorunu hayatımıza neden çektiğimiz üzerinde önemle durmalıyız.

YÖNTEM

Bunu yapabilmek için basit bir yöntem sunacağım.

1. Öncelikle çocuklukta para ve yaşam kalitesi ile ilgili duyduğunuz cümleleri bir kağıda listeleyin.

2. Bu cümleler ile hayatınızda tekrar edip duran parasal sorun arasındaki paralelliği tesbit edin ve bunu da yazın.

3. Bu cümlelerin kendi inanç sisteminizden kaynaklanmadığını, başkalarının inancı olduğunu, sadece size istem dışı olarak empoze edildiğini fark edin.

4. Ve en önemlisi, sizi, bolluk ve bereket yokluğuna getiren kok korkunuza inmeye çalışın.

5. Kök korkuyu bulduktan sonra, onunla ilgili çalışma yapılması gerek. Bu çoğunlukla bir uzmanla birlikte çalışmayı gerektirir, ama yine de aşağıda vereceğim örnekle, sizlere ışık tutmaya çalışacağım.

Diyelim ki, belli bir miktarın üzerinde para kazandığımızda, muhakkak harcayacak bir yol buluyoruz, ve hiç para biriktiremiyoruz.

1. Bu kişi çocukluğunda “Para insanın elinin kiridir. Paradan çok daha önemli şeyler vardır. Zenginler kötüdür, insanlara yardım etmezler, zalimdirler. Fazla param olmasın ama gönlüm zengin olsun” gibi kalıplarla yetiştirilmiş olsun.

2. Kişi artık, belli bir miktarın üzerinde para sahibi olmaya başladığında, zihnen çeşitli bahaneler bularak harcamaya başlar. Diyelim ki, bilinçaltında babasına kendisini sevdirmek istiyordur. Babası, zenginlerin zalim olduğuna inanmıştır ve bunu oğluna da empoze etmiştir. Ama bilinç bunu hatırlayamaz. Sadece davranış modeli olarak ortaya koyar.

3. Bu kişide para harcarken değil, biriktirirken, belli bir huzursuzluk gözlenir. Bunun sebebi asla su yüzüne çıkmaz. Zihin bunu başarıyla kamufle eder. Harcayacak yerler bulur. Bahaneler yaratır.

Demek ki ilk yola çıkılacak duygu,

Para biriktirirken huzursuzluk

Bunun kökenine inildiğinde,

Çok parayla başa çıkamama korkusu ya da
Zenginlik korkusu, Zengin olduğunda kimse tarafından sevilmeme korkusu

Bu duyguların da kökenine inildiğinde,

Başkalarından onay bekleme ihtiyacı
Sevilmeme korkusu

Bu duygunun da kökeninde

Değersizlik duygusu bulunuyordur.

Bu örnekteki KÖK duygu, değersizlik duygusudur. İnsanlarda temel olarak bir kaç kök korku vardır. Bunlar, değersizlik, hayatta kalma, yüzleşme, kaybetme gibi korkulardır. Bu korkular bize acı verdiği için, yüzleşmemek adına, zihin her türlü yola sapar. Değersizlik duygumuzla başa çıkıp, kendimizi sevmek yerine, para harcayarak yaşamayı tercih eder.

Yukarıdaki kalıpların kişinin kendisine değil, babasına ait olduğunu tespit edip kendisini bundan ayrı tutmayı öğrenmesi ile birlikte KÖK duyguya inilmeli ve değersizlik duygusunu tedavi etmek üzere bir uzman ile çalışılmalıdır.

Değerli hanımlar.

Hayatımızda öğrenmemiz gereken en temel şey, kendimizi sevmektir.

Hiç değişmeden, olduğumuz gibi de olsak, kendimizi sevip kabul edebilmemiz gerekir. Sadece para bolluk ve iyi bir yaşam değil, en güzel eşi, aşkı, evladı, işi, tam sağlığı, istediklerimizi elde edebilmeyi hak ettiğimizi bilmemiz gereklidir.

Pek çoğumuz, farkında bile olmadan, parayı hak etmediğimizi düşünüp, kendimizi cezalandırıyoruz. Kimimiz ölesiye çalıştığı halde bir türlü takdir görmüyor. Demek ki bu kişiler, ilk önce kendi kendilerini takdir edebilmeyi öğrenmeliler.

Kimimiz kuru kuru takdir görüyoruz ama bunun karşılığı olan parayı alamıyoruz. Bu kişiler, para kazanmayı ve bolluğu hak ettiklerini bilmek ve kendilerinin gerçekten zengin bir yaşam sürmeye layık görmeyi öğrenmeliler.

Kimimiz ise, para kazansak bile bunu tutamiyoruz. Bu kisiler de, parayi sevmeyi, bunun, bizi yasamda gercekten özgür kılacak bir araç olduğunu öğrenmelidir.

Tüm bunları yaparken, kendimizi sevmek, en temel hakkımızdır. Bu bencillik degildir. Eger ilk önce kendimizi sevip özgür kılabilirsek, başkalarina akıtacak sevgiyi ve yardım edecek gücü bulabiliriz. Aksi taktirde, hep başkalarına verip kendimizi ihmal edersek, yaşam enerjimizden çalariz. Sürekli mutsuz, halsiz ve depresif bir ruh haliyle yaşarız. Mutluluk kaynaklarımız yavaş yavaş kurur, elimizden uçar gider.

Hepinize bolluk ve bereket dolu bir ömür diliyorum

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 11:32 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BOLLUK ÇALIŞMASI

hımm
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-05-2008, 11:04 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2008
Mesajlar: 55
Tesekkür: 72
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serkangs is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: BOLLUK ÇALIŞMASI

Selamlar,

ilk önce bu güzel paylasim icin cok tesekkür ederim (ben bir Hanim olmasam bile ).
Bu yaziyi okuyunca icimde birseyler oldu, kendi icime baktigimda gercekten ben parayai bollugu muttlulugu hak etmiyormus gibi hissetdigimi anladim.
Bugün itibariyle kendimi yavas yavas en güzel seyleri benimde hak etdigimi kendime kabul etdirecegim. Herzaman baskalarinin mutlulugu nu dünüsüp elimden geleni yapip yorulmakdan, yaptiklarimin degerini bilinmdedigini görüp üzülmekten biktim artik. Herkes zaten egoist bir hal almis, elden ne gelir...

serkangs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2009, 09:34 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
aquariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 123
Tesekkür: 407
114 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aquariel will become famous soon enoughaquariel will become famous soon enough
Standart

Slm arkadaslar bu yaziyi okurken farketmeden oglumu para konusunda inanilmaz karamsar yetistirdigimi anladim. Neden mi? O kadar cok oyuncagi var ki her alisverise ciktigimizda 1-2 oyuncak zorla aldirir. Henuz 4 yasinda ama odasini goren dukkan acin siz diyor. Ustelik oyuncaklarina da zarar vermedigi icin de kirilip atilmiyor. Ben de bu durumda ilk once "dunyada oyuncak alamayan cok cocuk var. Bu yuzden cok oyuncak almayalim" dedim. Onceleri kabul ediyordu ama simdi asla. Ben de paramiz yok demeye basladim. "Baban musterilerinden(esim mali musavir) para alirsa sana oyuncak almaya calisiriz. " demeye basladim. Gecen gun hayali arkadasi ile konusuyor ve diyor ki" bekle biraz, musterilerim para getirirse istediklerimizi alabiliriz." O zaman bu onemli gorunmedi gozume ama simdi daha iyi anladim. Benim para konusunda sanssiz olusum da cocukluguma dayaniyor. Devlet memuru bir babanin kizi olunca aybasini beklemeye alisiyorsunuz.
Secret kitabini okudugumda bazi seyleri hayatima cok kolay cektigim halde parayi bir turlu cekemedim. Cunku kendimi bildim bileli hep beni begenen basarili ve guzel bulan insanlar sayesinde (lutfen ukalalik saymayin) her zaman aski yasadim. Is hayatina gelince gercekten basarili bir is hayatim oldu. Yapamayacagim sey yok. Mutlaka basaririm. Ama para....
aquariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-03-2009, 03:05 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 9
Tesekkür: 11
9 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cowboy_85 is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
aquariel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm arkadaslar bu yaziyi okurken farketmeden oglumu para konusunda inanilmaz karamsar yetistirdigimi anladim. Neden mi? O kadar cok oyuncagi var ki her alisverise ciktigimizda 1-2 oyuncak zorla aldirir. Henuz 4 yasinda ama odasini goren dukkan acin siz diyor. Ustelik oyuncaklarina da zarar vermedigi icin de kirilip atilmiyor. Ben de bu durumda ilk once "dunyada oyuncak alamayan cok cocuk var. Bu yuzden cok oyuncak almayalim" dedim. Onceleri kabul ediyordu ama simdi asla. Ben de paramiz yok demeye basladim. "Baban musterilerinden(esim mali musavir) para alirsa sana oyuncak almaya calisiriz. " demeye basladim. Gecen gun hayali arkadasi ile konusuyor ve diyor ki" bekle biraz, musterilerim para getirirse istediklerimizi alabiliriz." O zaman bu onemli gorunmedi gozume ama simdi daha iyi anladim. Benim para konusunda sanssiz olusum da cocukluguma dayaniyor. Devlet memuru bir babanin kizi olunca aybasini beklemeye alisiyorsunuz.
Secret kitabini okudugumda bazi seyleri hayatima cok kolay cektigim halde parayi bir turlu cekemedim. Cunku kendimi bildim bileli hep beni begenen basarili ve guzel bulan insanlar sayesinde (lutfen ukalalik saymayin) her zaman aski yasadim. Is hayatina gelince gercekten basarili bir is hayatim oldu. Yapamayacagim sey yok. Mutlaka basaririm. Ama para....
Aynı olay bende de var nedense her şekilde dikkat çekmeme rağmen para konusunda biraz daha cimri davransam da elimden olmadan harcıyorum...Bir şekilde kurtulmanın yolu olmalı :)
cowboy_85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BOLLUK ÇALIŞMASI

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik BOLLUK ÇALIŞMASI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BOLLUK ÇALIŞMASI Eğer hayatımızda para ile ilgili bir kısır döngü varsa, ilk önce dönüp kendi içimize bakmalıyız. Bu sorunu hayatımıza neden çektiğimiz üzerinde önemle durmalıyız. YÖNTEM Bunu yapabilmek için basit bir yöntem sunacağım. 1. Öncelikle çocuklukta para ve yaşam kalitesi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.