Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Zenginlik

Uyarılar

Zenginlik zenginlik dua, zenginlik dualar, zenginlik duasi, yeni zenginlik, tarihi zenginlik, zenginlik resimleri, kültür zenginlik, zenginlik, zenginlik suresi, sularimizdaki zenginlik, sularımızda zenginlik, zenginlik tercihtir, feng shui zenginlik, para ve zenginlik, zenginlik testi, varlık zenginlik, manevi zenginlik, maddi zenginlik, görsel zenginlik, kültürel zenginlik, kültürel zenginlik nedir, zenginlik sınırı, zenginlik oyunu, zenginlik zamanı, zenginlik oyunları, zenginlik sahibi, zenginlik istemek, zenginlik ve evlenme, zenginlik ayetleri, zenginlik ayeti, zenginlik dualari, zenginlik sureleri, zenginlik duaları, zenginlik süresi

Para Enerjisi...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Para Enerjisi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham Enerji enerji enerji - Abraham'dan Secemeler Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir. Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz. Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi

Para Enerjisi...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-01-2008, 06:21 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Para Enerjisi...

Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham

Enerji enerji enerji - Abraham'dan Secemeler

Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir.
Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz.
Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir evin,
istediginiz arabanin, mukemmel bir sagligin, tum bu tip isteklerinizin
veya herhangi birinin size gelmesini istiyorsaniz pozitif titresime gecmeniz ZORUNLUDUR.

Bunun anlami da kendinize bayilmanizdir! !

Eger kendinizi sevmezseniz, yuzunuz maviye donene kadar isteseniz de, istedikleriniz deneyiminize gelemez.
---
Kucuk bir cocukken anneniz size hic "Tatlim, yeterli Enerji Akisi olmayacak" dedi mi? Hayir. Diger bir deyisle Enerji Akisina dair negatif titresim yayan seyler ogrenmediniz. Fakat para ile ilgili negatif titresimi ogrendiniz ("yeterli paramiz olmayacak" veya "yeterli paramiz yok" gibi) ama Enerji akisi ile ilgili negatif titresimi ogrenmediniz. Dolayisi ile yapacaginiz sey, parayi bu denklemden cikartmak cunku para o kadar yokluk iceren bir yerde ki, onu denkleme koymak herseyi berbat ediyor. Parayi denklemden cikartin ve yerine sinirsiz bir Enerji Akisi banka hesabina sahip oldugunuzu kabul edin.

Bu Enerji Akisi, paranin alamayacagi seyleri almanizi saglayacak.
Size iyilik alacak, size nese alacak, size iyi deneyimler alacak, size guzel iliskiler saglayacak,
size tatmin duygusunu yasatacak ve size para da getirecek.
Bu, herseyin geldigi Kaynaktir.
Saf Pozitif Enerji ve bolluk, bereket icinde akiyor ve bu banka hesabina bagli gold kredi kartiniz var.
Bu hic tukenmeyecek hesaba erismek icin yapmaniz gereken iki sey var:
Birincisi kendinize bu hesaptakileri akitabileceginiz bir "odak noktasi" bulmaniz gerekiyor.
Diger bir deyisle, eger hesabinizdakileri odaginiza (yani istediginiz seye) dogru akitmazsaniz, o size gelemez.
Dolayisi ile hesabinizdaki Enerji Akisini akitmak icin surekli olarak yollar acmaniz gerekiyor.
Ikinci olarak "Sunu istiyorum, sunu istiyorum" demeniz ve ayni zamanda istediginizle ilgili kendinizi iyi hissetmeniz gerekiyor
(orn. "Para istiyorum ama ekonomi kotu" celiskili titresim tasiyan bir istek.
"Para istiyorum ve kendimi para kanallarina, bolluk bereket kanallarina aciyorum" titresimi yuksek ve akisa uygun bir istek).
Siz yollari actikca, bir seye odaklanip, ona dogru pozitif enerjinin gidisini hissedince Enerji Akisi baslar ve size soz veriyoruz, isteginizi size getirecek kapilar acilacak.
Bu kapi bazan parasal bir kapi olacak, bazan degil ama bu onemli degil.
Isteginize karar verip kendinizi iyi hissettiginiz o yeri bulunca o size gelmek zorunda.
----
Eger size kendinizi daha iyi hissettirmeyecekse bir seyle ilgili konusmayin.
Sadece, sayet hakkinda konustugunuz sey size kendinizi iyi hissettiriyorsa konusun.
Size iyi hissettirmeyen bir sey hakkinda konusmak ve onu aktive etmek hic bir deger tasimaz
cunku konustugunuz sey sizin titresiminizde tekrar aktive olur ve dikkatinizi ona yoneltmenize neden olur, netliginiz azalir.

Diger bir deyisle, baskalarinin sorunlarina odaklandiginizda onlara yardim edebilme imkaninizi yok edersiniz. Insanlar cozum bulabilmek icin soruna odaklanmaniz gerektigine inanirlar.
Biz diyoruz ki, soruna odaklanarak hic bir cozum elde edemezsiniz, cozumle ilgili ilham alamazsiniz.
Cunku bunlar tamamen farkli titresimlerdir.

Eger etrafinizda herseyi yanlis giden birisi varsa ve sadece bir sey dogru gidiyorsa, o yolunda gidene odaklanin ve cekim alaninizin o olmasina izin verin. Eger onlarin sorunlarina odaklanirsaniz, size cozumu verecek olan Kaynak'tan farkli olan ve negatif bir seyle titresime girersiniz.

Alinti: Abraham
www.abraham- hicks.com
Ceviri: Lale Kulahli

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2009, 10:42 PM   #2 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Para Enerjisi...

bisi daha ögrendim
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2009, 11:03 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 205
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Para Enerjisi...

Esther ve Jery Hicks kanallığıyla sprituel bilgiler veren dünya dışı varlık grubu Abraham'ın öğretileri esas olarak pozitif olmayı ve dünyamızı pozitif veya negatif hislerimizle nasıl yarattığımızı öğretir.O,hayatımızın her anını ve her gününü bizden başkasının yaratmadığını açıklar.Temel eylem aracı da Çekim Yasasıdır.Türkçe'de "Çekim Yasası" ve "Yeter ki İsteyin" adlı kitaplarla, kolayca ulaşabileceğiniz ve emin olun hayatınızı gerçekten değiştirebileceğiniz muhteşem bilgiler vermektedir.Çiçek1973 bu çok önemli konuyu gündeme getirdiğinizi için çok teşekkür ederim.Eminim bundan yararlanacak olanlarımız vardır.
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-10-2009, 11:46 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
renkli61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: Bedenen Trabzon ruhen Kocaeli:):):)
Mesajlar: 237
Tesekkür: 483
229 Mesajinıza toplam 948 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
renkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura aboutrenkli61 has a spectacular aura about
Standart Cevap: Para Enerjisi...

ne acayip bi şeymiş ya iste olsun:):)
__________________


MÜKEMMEL OLMAK YERİNE,KENDİM OLMAYI SEÇTİĞİMDE,ASLINDA GERÇEK MÜKEMMELLİĞİN BU OLDUĞUNU BİLİRİM.KENDİM OLMANIN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU.

MUTLUYUMMMMM HER GEÇEN SANİYE DAHA DA MUTLU OLUYORUM:):):)

renkli61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-07-2014, 06:09 PM   #5 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Para Enerjisi...

iste olsun değil o aslında istediğin şeyi değil, olduğun şeyi hayatına çekersin. Yani kendini değersiz, mutsuz hissediyorsan sadece elde edeceğin şey biraz daha mutsuzluk olur. Yani, şanslı hissetmelisin, mutlu hissetmelisin ve değerli hissetmelisin.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Para Enerjisi...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Para Enerjisi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Enerji enerji enerji - "kendinize bayildiginizda dilekleriniz gerceklesir"- Abraham Enerji enerji enerji - Abraham'dan Secemeler Kendinizle ilgili iyi hissettiginizde enerjiniz pozitif titresir. Enerjiniz pozitif titresirken kendinize pozitif seyler cekersiniz. Eger istediginiz esin, ihtiyaciniz olan paranin, tatminkar bir isin, yeni bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.