| ||||||||||
|
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Zihin Gücüyle Zengin Olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben yaklasik iki yil once 'secret' diye bir kitap aldim ve zaman zaman kitabi karistirip biraktim cok ilgimi cekti aslinda ama bir turlu bitirememistim. Bir hafta once oglum havale gecirdi ve hastanede yatti ben de yaninda kaldim bu sure zarfinda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009
Tesekkür: 0
110 Mesajinıza toplam 562 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben yaklasik iki yil once 'secret' diye bir kitap aldim ve zaman zaman kitabi karistirip biraktim cok ilgimi cekti aslinda ama bir turlu bitirememistim. Bir hafta once oglum havale gecirdi ve hastanede yatti ben de yaninda kaldim bu sure zarfinda kitabi bitirdim. Cok begendim. Aslinda hep bildigimiz ama israrla kabul etmek istemedigimiz kurallar oldugunu bir kez daha fark ettim. Kitapta da kuantum dusuncesinden bahsetmisti ve internete kuantum yazdim sizinle tanistim. Ulasabildigim olumlamalari uygulamaya calisiyorum.Cok ilgileniyorum ama acikcasi daha cok bilgiye ihtiyacim var.Yakinda cd leri ve Sanal Bey'in kitaplarini da alacagim.Umutluyum. Bu arada oglum su an cok saglikli. Oncelikle hedeflerim bes on kilo fazlam var onlari verecegim. Yurt disinda yasiyorum daha guzel yeni bir ev ve yurdumda bir ev istiyorum. Surekli bir isim yok zaman zaman olesiye calisiyorum, zaman zaman da aylarca calismiyorum. Bunun disindaki gercek hedeflerimi tam belirliyemiyorum henuz net degil kendime guvenemiyorum cok imkansiz gelen isteklerim var onlari da istemeye cesaret edemiyorum, sanirim hakkim olmdadigini dusunuyorum. Yazdiklarima yorum yaparsaniz sevinirim. Icimdeki gercek beni nasil bulabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Zenginlik Zihin Gücüyle Zengin Olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben yaklasik iki yil once 'secret' diye bir kitap aldim ve zaman zaman kitabi karistirip biraktim cok ilgimi cekti aslinda ama bir turlu bitirememistim. Bir hafta once oglum havale gecirdi ve hastanede yatti ben de yaninda kaldim bu sure zarfinda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Zenginlik telkin cd indir izle İstanbul Zenginlik nerededir kimdir Zenginlik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Zenginlik hipnoz Zenginlik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Zenginlik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Zenginlik kuantum düşünce kitap haberi