![]() |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak sevgili intercool tavsiyelerine uyacagim tesekkur ederim. Evet kusursuz dusunmek cok zor oluyor, yani beynim bir taraftan da hadi canim sende diyor ornegin su an guzel bir evim var ama ben havuzlu guzel bir ev arti birde hizmetci hayal ediyorum ama bir tarafimda bana alayci bir sekilde guluyor olsun ben hayal ediyorum... |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak İnsan onurlu bir varlıktır. Onurunu koruyor ve gözetiyorsa onurludur. Onurlu olmayan insanlar da vardır. Sıfat olarak herkes insan sayılabilir;ancak vasıf gözetilir ise bir çok insanda bulunamayan erdem çok nadiren ortaya çıkar. Bu erdem cevherdir. Cevher özdür. Cevher saflıktan oluşur. Sevgili Gurbetçi; sizin yapabildiğinizi çoğu yapamıyor. Kapıdaki bekçi (bilinçli zihin) buna engel oluyor. Subliminal mesaj kullanabilir ya da alfa düzeyinde iken çalışabilirsiniz. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Merhaba Zivzy, Bak bende yeniyim ama sana şöyle açıklayim. Parayı sevdiğine, istediğin kadar param olduğuna ve zengin olduğuna bilinç altını ikna edersen evren kuantum vs bişeler buna göre sana imkan yaratır. tabiki hiçbirşey yapmadan zengin olamazsın. loto çıkması için bile oynaman lazım :). Çevrendeki fırsatları görmeye başlarsın yada yeni fırsatlar oluşur. mesela yeni bir iş teklifi alırsın yada sen başvurursun ve kabul ederler. Yoksa bi sabah yatağının başında 1 çuval dolusu para ile uyanmazsın. "Bunu yapabilenler olabilir ama o başka bir yetenekmiş. Y |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Sevgili Arkadaşlar, bir konuda aklıma bir fikir gelmişti, ben bunu sanırım iyice netleştirdim. Sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım. Örneğin parasal konularda sıkıntı çekiyorken, bu sıkıntının bolluğa dönüşmesi gibi bir arzunuz var. Alınacak şeyleriniz var ya da gidecek bir yeriniz var ama feraha erişmeden bunu yapmak istemiyorsunuz. Kendi kendinize diyorsunuz ki, şu maaşımı bi alayım ya da şu beklediğim şey olsun veya dolar yükselsin bozdurup alayım vb. gibi düşünceleriniz varsa; işte o beklediğiniz ama bir türlü oluşmayan bolluk durumu genellikle, etrafınızda oluşturduğunuz bir negatif çemberin dışına çıkmadığınız için olabilir diye düşünüyorum. Bu çemberden çıkıp herşeyi oluruna bırakınca yani; beklentinin dışına çıkmaya karar verdiğinizde, bekleyip ve gözleyip alamadığınız şeyleri almaya başlıyorsunuz. Mesela telefonunuz hep açıktır. Beklediğiniz bir telefon olduğu halde kimse aramamıştır. Bir gün telefonunuzu yanınıza almayıp akşam eve döndüğünüzde birsürü cevapsız aramalar görebilirsiniz. Beklenti gerçekleşiyor ama; siz beklentiyi serbest bırakıırsanız. Bollukta böyle birşey. Olsun da bir an önce kurtulayım şu darlıktan diye düşünmeyiniz. İyice sıkıntıya girmeden beklentilerinizi serbest bırakın.Beklemediğiniz anda arzularınız gerçekleşebilir. Para harcarken eksildiğini hissediyorsanız muhtemelen yokluk çemberi ileride daralacaktır. Acaba doğru tespit yapabilmiş miyim? |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak çok güzel aynen katılıyorum.çünkü hep yaptığım hatalar sanki benim yaptıklarımı anlatmışsın...y789şimdi serbest bırakıyorum.girlhaha |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Untmayın! Ne kadar serbestlik o kadar boşluk, o kadar bolluk getirir. Ben denemeden emin olmadan buraya birşey yazmam. Bu arada kuantum düşünceye merak sardım hayırlısı:) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak evet sevgili inetercool ne kadar serbestlik o kadar bolluk ben bunu gecen hafta yasadim. Hafta sonu icin program yapmistik maasim gelecekti.Maasim gelmis fakat beklenmedik bir fatura da gununden once bankadan yatmis oyle olunca da esim ben eve gelince de paranin gittigini soyledi. Ben sinirlendim fakat hemen kendimi topladim ve olumlamalari dusundum. Sonra?... Ertesi gunun bir sonraki hafta gelmesi gereken cocuk parasi geldi ustelik te bir miktar zam gelmis, inanamadim demeyecegim cunku 'ben bir sekilde bu hafta sonu cocuklarimla bu programi uygulayacagim' demistim kendi kendime ve buna inanmistim. Bana gercekten cok faydali oluyorsunuz ama yogun calstigim icin biraz yavas ilerliyorum.. tessekkurler... |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak bu arada subliminal msj lara ulasamiyorum biraz yardimci olur musunuz |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Bugün bir örnek daha kafamda şekillendi. İyice netleştirdiğimi sanıyorum. Ortalama maaşlarımız 600-1500 arası değişiyor. Odaklandığımız rakamlar bunlar. Eğer 5000 lira maaş alsaydık, ona göre giderlerimiz olacaktı. Yine sıkışıklık sözkonusu olabilecektir. Derler ki; "2000 lira maaşın var, hala borçluyum diyorsun! Ben 300 liraya ev geçindiriyorum. Senin maaşını ben alsam 2 daire alırdım" Bunun gibi örnekler vardır. Öte yandan aylık 5000 lira bile alsak, bolluğun kapılarını aralamadan pek rahat edebileceğimiz söylenemez. Bolluk, bereketli olmak çok yönü olan farklı bir kavram. Yardımcı olabiliyor isem; bu benim, kendimi de geliştirdiğim anlamına geliyor:) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum zenginlik için yapılan telkinleri dinleyip değişme gören var mı ?burası konusu değil galiba ama aramada bulamadım,cevplarsanız sevinirim teşekkürler.. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak y789arkadaşım zenginlik telkini dinleyip, hayatı değişenler bir daha bu siteye uğramamışlardır.geişmeleri ve değişmeleri yazmaya vakitleri olmamıştır.girlhahaşaka bir tarafa hayatı değişince yoğunluktan foruma girmeye vakti olmayan arkadaşlarımız var.actionsmile |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak nerden bulabiliriz zenginlik telkinini |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak zenginlik telkinini sipariş vererek alabiliyoruz,sipariş formunu dolduruyosun ya da özelden msj da atabilirsin |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak bende merak ettim diğer cd ler hakkında birsürü olumlu mesajlar var herkes çok işe yaradığını söylüyo ki gerçekten ben ve ailem de faydalandı ama nedense zenginlik ile ilgiili dinleyipte işe yaradı diyen yok yada çok az merak ettim. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Selamlar; Zengin olmak için telkin yoktur; Bizler zaten zenginiz. Bu ne demek şimdi? Bolluk telkini zenginliğe karşı, bilinç ve bilinçaltımızdaki yatan dirençleri kaldırıyor. Bu dirençlerdir bizi zenginliğimizden alıkoyan. Bu dirençler olmasa hayatımıza giremeyen ne olabilir? Çok küçük ince bir nüansa dokundum. Odaklanırsanız; anlarsanız mükemmeli yakalabilirsiniz.. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Sevgili İntercool iyi güzel söylemişsinde işte bunun farkına varabilmek için bu telkinleri dinlemiyormuyuz?Bende bilmek istiyorum bu telkinleri dinleyip te bi şeyler başaran yokmu hiç.Mesela özgüven dinleyenlerin çok güzel yorumları var.ama buna benzer yorumlar zenginlik cd si ile ilgili göremedim aslında işe yaraması gerekiyo ben daha yeni başlıycam ama bi türlü nasip olmadı.Belkide biliç direnç gösteriyodur. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Evet Zar, bollukla ilgili telkinlerden fayda görmüş olanların yorumlarını ben de sizin gibi okumak istiyorum. İşe yaramadığını söylemek doğru olmaz. Sanırım inancım işe yaradıkları yönünde.. Bir de negatif yüklü insanlardan uzak durmak lazım. Bu benim kendi düşüncelerim. Çünkü bu tür insanlar da kısmeti kesiyorlar. Gelebilecek iyilikleri bilerek veya bilmeyerek engellemiş oluyorlar. Eğer telkinlerden faydalanmaya başlarsanız, bunu açık açık herkese söylememekte fayda var. İnsanların birçoğu bu gelişmeyi bir bakışıyla bile nazar edebilirler. Ben bunu yaşadığım için söylüyorum. Hoşçakalın.. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak dinleyip değişim görenler yazmıyo bari dinleyp değişim göremeyenler varsa onlar yazsın en azından fikir ediniriz:) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Bilinçaltı otoriter bir yaklaşımla seçtiğimiz cümlelerin etkisinde kalır. Mesela küçük bir alıştırma yapacak olursak; *Zihninizi boşaltıktan sonra birkaç derin nefes alıp veriniz. *İçsel bakışınızı biraz yukarıya çeviriniz. *Yüksek benliğimize hitaben otoriter bir biçimde "Ben bolluk içinde yaşamayı istiyorum" deyiniz. Bunu yaparken yarınlar için değil, şimdi almak istercesine betimleyiniz. Bilinçaltınız er geç ikna olacak ve gereken tüm enerjiyi yaşamınıza çekecektir. |
Cevap: Ynt: ZİHİN GÜCÜYLE ZENGİN OLMAK Alıntı:
tüm bu yazdıklarınızı tersine çevirip olumlu cümleler kurup tekrar edin ve o cümlelerin gerçekleştiğini hayal edin... Belki de yaptınız ve şu an evinizde yeni Bilgisayarınızın başındasınız.. Benim çok param var.. Ben ....tarihindekendi bilgisayarıma sahip oluyorum. Ben borçlarımı kısa sürede ödedim. Ben bolluk ve bereket içindeyim. Benim istediğim her şeyi alacak kadar param var. Ben istediklerimi aldıkça paramı harcadıkça ve verdikçe çoğalarak sevgiyle yine bana geliyor.. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak çok merak ediyorum zihin gücüyle sevgiliyi yola getirme var mı katil olmadan. çok düşündümde bi türlü olmadı da. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak hay allah çok güldüm gece gece :) İnsanları kendi isteği dışında değiştirmek ne kadarda zordur.hatta kendi isteğimizle değişmek için bak ne kadar uğraşıyoruz gece gündüz telkin dinleyerek.ona göre hesap et artık. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak dimi yaaa:)o zaman işimiz zorrr:) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak yok valla zor değil kendini değiştirdin mi karşındaki de otomatik değişiyor dene bak görürsün değiş bak gör sonra bana hak vereceksin |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak bakalımm değişmeye çalışıyoruz bende model çok :)biri olmadı öbürküsü:) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Zihin gücüyle arabamın modelini değiştirebilir miyim? :)) |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak ben hergün çalışıyorum kendimi değiştirmeye, hergün birşeyler öğreniyorum, yaşanan günler bizim. Kederide , mutluluğuda , parayıda biz çekiyoruz. Hayat bizim hayat.... |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak Alıntı:
|
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak güzel bir yazı teşekkürler... |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak düşünce her şeyi gerçekleştiriyor.iyi veya kötü ne istiyorsanız o oluyor arkadaşlar buna çok dikkat etmemeiz lazım.benim hayatım boyunca hep soru işaretlerim vardı.40 yaşına gelinceye kadar bunları bilmiyordum.şimdi çok bilinçlendim istemenin sınırı yok olmanında .güzel düşünün dua edin rabbim herşeyi veriyor.ama herşeyi...... |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak bizim dinimizin tevekkülü teslimiyeti batılılar tarafından secret ,çekim yasası olmuş.bizim erenlerimiz evliyalarımız yüzyıllar öncesinden bu iananışa sahiptiler.çok şükürler olsun |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak ben bir evim olsun istiyorum....olması için şimdi her gün evin hayalinimi kurmam lazım....biri bana bunu tam anlatsın yoksa kafayı sıyırıcam...:(( |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak malesef kafayı yiyerek istersen zor biraz..bilinçli şekilde detaylıca düşünüp daha sahip olmadan sahipmiş gibi nasıl olsa olacağını verileceğini bilerek istemen gerekiyor..şimdiden hayırlı olsun..sevgiler.. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak merhaba arkadaşlar geçen haftaki süper lotonun antalya talihlisini izledim televizyonda adam emekli, yaşlı ve eminim ne çekim yasasından ne kuantumdan haberi vardır nasıl aldı bu 11 trilyonu anlamadım bizmi hata yapıyoruz anlamadım gitti. |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak evet bu benim kafamada takıldı....antalya loto talihlisini bende izledim...çekim yasasından bihaberdir mutlaka...kaldıki bu konular bilinçli şekilde anlatılsa gülüp geçebilirde...ama 11 milyonu aldı..anlayamadım..:)alk78 |
Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak günaydın. bence aslında birçok kişi zihinle ilgili bişeylerin farkında ama araştıran, üzerinde duran kesim çok az. insanlar günlük yaşama kendilerini öyle kaptırmışlar ki belki konuşmak istesen deli diyecekler y789 ya da hacı hoca işleri karışacak. zengin olmaya gelince, fazla hırs yapmamak gerek diye düşünüyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 AM. |