| ||||||||||
|
Yüksek Ses Korkusu Yüksek Ses Korkusu |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Yüksek Ses Korkusu Depremi Hatırlatıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Berilce Nickli Üyeden Alıntı Yalnız benim bildiğim kadarıyla, insanların sadece "ses korkusu" ile doğduğunu okumuştum, yani yaşamımızdaki diğer korkular sonradan öğrenilmiş, kazanılmış korkularmış, EFT'nin bu korkuyu tamamen söküp atması mümkün mü? Doğuştan geldiği düşünüldüğünde... Sevgili Berilce yazınızı geç farkettim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yüksek Ses Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Yüksek Ses Korkusu nerededir kimdir Yüksek Ses Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yüksek Ses Korkusu hipnoz Yüksek Ses Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yüksek Ses Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yüksek Ses Korkusu kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Antalya
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Sevgili Berilce yazınızı geç farkettim ancak cevaplıyabiliyorum. Ben bu konuda size katıldığımı söyliyemem.Şöyleki; Tüm insanlık ses korkusu ile doğuyor olamaz.Tanrı böyle bir şeye niye gerek görsün ki. Şu noktada size katılabilirim.Artık biliyoruz ki ana karnında bebekler doğmadan önce her türlü dış şartlardan psikolojik olarak etkileniyorlar.Her türlü kavga gürültü ve stress ortamını algılayıp buna göre kayıt yapabiliyorlar. Bu yüzden çok aşırı gürültülü ortamlarda bu dönemlerini geçiren veya ani gürültülere maruz kalan anne karnındaki bebeklerin bu korkularla doğmaları doğaldır diye düşünüyorum.Bu konuda elbette ki otorite olmadığım için sadece mantık yürütüyorum. Sevgi ile kalınız.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Yüksek Ses Korkusu Depremi Hatırlatıyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Berilce Nickli Üyeden Alıntı Yalnız benim bildiğim kadarıyla, insanların sadece "ses korkusu" ile doğduğunu okumuştum, yani yaşamımızdaki diğer korkular sonradan öğrenilmiş, kazanılmış korkularmış, EFT'nin bu korkuyu tamamen söküp atması mümkün mü? Doğuştan geldiği düşünüldüğünde... Sevgili Berilce yazınızı geç farkettim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yüksek Ses Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Yüksek Ses Korkusu nerededir kimdir Yüksek Ses Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yüksek Ses Korkusu hipnoz Yüksek Ses Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yüksek Ses Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yüksek Ses Korkusu kuantum düşünce kitap haberi