Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > İş Dünyası ile İlgili Cd'ler > Yöneticilik Yetenekleri

Uyarılar

Yöneticilik Yetenekleri yöneticilik nedir, yöneticilik kavramı, yöneticilik bölümü, yöneticilik eğitimi, yöneticilik eğitim, liderlik yöneticilik, yöneticilik makale, yönetim yöneticilik, yöneticilik teknikleri, işletmelerde yöneticilik, iyi yöneticilik, yöneticilik vasıfları, başarılı yöneticilik, lider yöneticilik, apartman yöneticilik, yöneticilik kursu, yöneticilik kursları, yöneticilik, yöneticilik özellikleri, eğitimde yöneticilik, yöneticilik hakkında, yöneticilik kitapları, etkin yöneticilik, yöneticilik yüksek lisans, yönetim ve yöneticilik, yöneticilik programı, yöneticilik ve motivasyon, yöneticilik oyunu, profesyonel yöneticilik

YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Yöneticilik Yetenekleri YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Light, 1 kalorilik erkek gibi yönetici değil, Taş Fırın Erkeği gibi yönetici olmalısınız... Yönetim ve yönetici krizi yaşamıyor muyuz? Yaşıyoruz. O zaman neden yurdum insanına uygun yöneticinin nasıl olması gerektiğini düşünmüyoruz? Sık yazılan ve söylenenlerin aksine yurdum insanı, Türk insanı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yöneticilik Yetenekleri telkin cd indir izle İstanbul Yöneticilik Yetenekleri nerededir kimdir Yöneticilik Yetenekleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yöneticilik Yetenekleri hipnoz Yöneticilik Yetenekleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yöneticilik Yetenekleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yöneticilik Yetenekleri kuantum düşünce kitap haberi

YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 11:55 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 233 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakan_oz will become famous soon enoughhakan_oz will become famous soon enough
Standart YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK...

Light, 1 kalorilik erkek gibi yönetici değil, Taş Fırın Erkeği gibi yönetici olmalısınız...

Yönetim ve yönetici krizi yaşamıyor muyuz? Yaşıyoruz. O zaman neden yurdum insanına uygun yöneticinin nasıl olması gerektiğini düşünmüyoruz? Sık yazılan ve söylenenlerin aksine yurdum insanı, Türk insanı batı tipi katılımcı yönetim, paylaşımcı, demokratik yönetici mi arıyor diye düşünüyorsunuz? Belki de yanılıyorsunuz.

Yurdum insanı için etkili yönetici kötü yöneticidir. Sevilen bir yönetici olabilirsiniz, paylaşımcı, takım ruhuna inanan, katılımcı model uygulayabilirsiniz bunların hepsi sizi sevilen bir yönetici yapar. Ancak sevilmeniz etkili olmanız anlamına gelmez. Aksine sevilen yönetici iseniz muhtemelen etkili de değilsiniz demektir. Başarılı olmak için yurdum insanına uygun KÖTÜ YÖNETİCİ (!) olmalısınız.

Alın işte size sevgili dostum Mehmet Auf ile yazdığımız “Kötü Yöneticinin El Kitabı”nda yer alan yurdum insanına uygun kötü yönetici olmanın anayasasını sunuyoruz:

Yurdum İnsanına Uygun Yöneticinin Tanımı:
Benim yöneticimin ilk yapması gereken her konunun kendisinde başlayıp aynı yerde bittiği yaklaşımını açık ve net bir şekilde uygulamaya koymasıdır. Çalışanlarıyla arasında açık iletişim kanalları kurulmasına kesinlikle engel olmalı ve emirleri vasıtasıyla çalıştırmalıdır. Emirlerinin hiç bir şekilde tartışılmayacağını gerekiyorsa birkaç kişinin başını yakarak göstermelidir.

Çalışanlarının fikir, bilgi ve deneyimleri kendisine zaten fayda sağlamayacağı için anlamsız tartışma ve iletişimin önü kesilecek ve kurum dikensiz gül bahçesine dönüşecektir. Yönetici isteğini sadece bir kere anlatmalı ve anlamadığı yerlerle iligili soru sorma çılgınlığını gösteren çalışanlarını herkesin önünde yerin dibine sokmalıdır. Sizin sadece emir vermek ve hesap sormak için iletişim kurduğunuzu bilen çalışanlarınız olabildiğince sizden uzak durmaya çalışacak ve fırça yememek için üretkenliklerini en üst noktaya çekmek zorunda kalacaklardır.

1. LIGHT’lığın lüzümu yok: Bugün birçok yönetici, yönetici kimliğini unutmuş durumda. Daha doğrusu onlara unutturdular. Modern yönetim uygulamaları kandırmacasıyla, katılımcılık, paylaşımcılık, lider yöneticilik yutturmacalarıyla sizi kandırdılar. Etkili yöneticiliği yanlış tarif ettiler. Tüm bunlar siz etkili yönetip başarılı olmayın diye yapıldı. Yöneticilik, patronluk sizin genlerinizde var. Siz yönetmek için yaratılmışsınız zaten.
Unutmayın siz bir yöneticisiniz ve doğal olarak da patronsunuz, yani mükemmelsiniz.

Çalışanlarınız ise sadece “Onlar” Bu nedenle onları çok da fazla önemsemeyin...

2. Etkili olun: Etkili yönetici, astlarınca kötü gözle görülür, o nedenle etkili yönetici kötü yöneticidir. Yani kötü insan olarak görülür. Varsın olsun, önemli olan etkili şekilde yönetmektir. Siz sevilmek zorunda değilsiniz. Siz iyi yönetmek, başarılı ve kalıcı olmak zorundasınız.

3. Patronun siz olduğunu herkes bilmeli:
İyi patron olmak için birinci kural; zor adam olmaktır. Her detaya inmeli ve sonuçta tek siz karar vermelisiniz. Yetki devretmiş gibi görünseniz bile her şey sizin kontrolünüz altında olmalı. “Dediğiniz dedik çaldığınız düdük” olmalıdır.

4. Göreviniz ceza:
Yöneticinin görevi planlar yapmak, bunların uygulanması için personeli desteklemek, gerekli sistem ve ortamı yaratmak değildir. Görev, işlerin yapılıp yapılmadığını sıkı şekilde denetlemek ve yapılmadığı zaman cezalandırmaktır.

5. Çatışmaları sevin: Çatışma mı? Çatışmalara bayılmalısınız. İşyerinde çalışanlar arasında problemlerin ortaya çıkması sizin kıymetinizin ortaya çıkması açısından oldukça faydalıdır. Personelinizin arasındaki çatışmalardan memnun olmalısınız. Buna engel olmayın.

6. Uzlaşmayın: OECD’nin yaptığı bir araştırmaya göre biz uzlaşmayı sevmiyormuşuz. Neden sevmeyelim ki canım, bizim istediğimiz olursa uzlaşırız tabi. Sizin istediğiniz olmadan uzlaşmayın.

7. Sadece kendinize güvenin: Ne demişler “Babana bile güvenme”. Güzel bir söz... Boşuna dememiş atalarımız. Güveni boşverin ve sırtınızı sağlama almaya çalışın. Temelde iki şeye güvenmelisiniz: 1. Kendinize 2. Yine kendinize

8. Ne motivasyonu?: Bir çalışanı en çok bir işe sahip olması motive eder. Yönetici olarak bir çalışandan esas olarak öğrenmek istediğiniz, onu neyin motive ettiği değil, neyin en çok korkuttuğudur.

9. Açık kapı politikası uygulayın: Bazıları iyi yöneticinin kapısının sürekli açık olması gerektiğini, ulaşılabilir olması gerektiğini söylerler. Ancak, açık kapı cereyan yapar. Bizce kapılarınızı açık bırakmanızın bir sakıncası yok yeter ki siz içeride olmayın.

10. Duygusuz olun: Duygular mı? Onlar da neymiş? İşle ilgili olumsuz duygular mı? Siz personeliniz sizi veya kurumu sevmesini istemiyorsunuz ki. Onlar kalplerinin değil mantıklarının sesini dinlemeliler.

11. Dolaylı iletişin: Yurdum insanı söylemez, söylenir. Biz “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla” felsefesini uygularız. Etkili bir yönetici olmak için de bu felsefeden vazgeçmemelisiniz. Sizin elemanlarınıza doğrudan söyleyebileceğiniz bir şey yoktur.

12. İnisiyatif vermeyin: İnisiyatif de ne demekmiş? Teoride, çalışanların kendi kendilerine karar almaları ve uygulamaları olduğu söyleniyor. Peki siz orada necisiniz? Siz neyi yöneteceksiniz? Eğer insanlar kendi kendilerini yönteceklerse, yönetebileceklerse size ne ihtiyaç var?

13. Zamanını bekleyin: Yapılması gerekli işin, yapılması gerekli zamanda, yerde, doğru ve tam olarak yapılması önemlidir. Bu nedenle “Yumurta kapıya gelmeden” iş yapmayınız. Çünkü olmuş ile olacağa çare yoktur. Neyin önlemini alacaksınız ki? Yurdum insanı gayet iyi bilir ki “Kul sıkışmayıca hızır yetişmezmiş”.

14. Yaratıcıları yerebatırın: Her ne kadar yenilik ve yaratıcı düşüncenin şirketler için yararlı olduğu söylense de, bu fikirlerin kimden çıktığı önem taşır. Eğer yaratıcı, yenilikçi fikirler sizden çıkmış ve kabul görmüşse sorun yok. Fakat ya elemanlarınızdan böyle fikirler çıkarsa ne yapacaksınız? Şunu; dışlayacak, bastıracak, iteleyecek, kakalayacak ve yere batıracaksınız. “Eski köye yeni adet mi getiriyorsun?” “De geeet” “İcat mı çıkarıyorsun?” “Atma Recep din kardeşiyiz” “Senin başka işin yok mu?” “Git oradan” “Anlat, anlat hoşuma gidiyor”

15. Karizmayı çizdirmeyin: Biliyorsunuz görünüş her şeydir. Beyninizin içinin dolu olması değil, dış görünüşünüz her zaman için daha önemlidir. Fikirsel değil, fiziksel karizmaya sahip olun. Çünkü fikir üretmek, fikirlerle insanları etkilemek zor ve yorucu bir iştir.

16. Stratejik yönetim: Ana stratejiniz birilerini takip ve taklit etmek olmalıdır. Bu, bugüne kadar hep işe yaramıştır. Zahmete girmeyin ve stratejinizi taklit üstüne kurun. Denenmiş ve ispatlanmış şeyleri taklit etmek en güvenli stratejidir. Zaten strateji risk almamak demektir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hakan_oz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK...

İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Yöneticilik Yetenekleri YURDUM İNSANINA UYGUN YÖNETİCİ OLMAK... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Light, 1 kalorilik erkek gibi yönetici değil, Taş Fırın Erkeği gibi yönetici olmalısınız... Yönetim ve yönetici krizi yaşamıyor muyuz? Yaşıyoruz. O zaman neden yurdum insanına uygun yöneticinin nasıl olması gerektiğini düşünmüyoruz? Sık yazılan ve söylenenlerin aksine yurdum insanı, Türk insanı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yöneticilik Yetenekleri telkin cd indir izle İstanbul Yöneticilik Yetenekleri nerededir kimdir Yöneticilik Yetenekleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yöneticilik Yetenekleri hipnoz Yöneticilik Yetenekleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yöneticilik Yetenekleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yöneticilik Yetenekleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.