| ||||||||||
|
İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi |
Serbest Kürsü ve İş Yerleri Akademi Marmara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Akademi Marmara Yaşamda tek zevk ve mutluluk ancak gelecek kuşakların onuru, varlığı ve mutluluğu için çalışmakla sağlanır. M.Kemal Atatürk Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine baktığımız zaman piramidin son basamağında, bireyin tüm davranışlarını ‘kendini gerçekleştirme ihtiyacının karşılanması yönünde gerçekleştirdiğini görüyoruz. Atatürkte tam bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Akademi Marmara Yaşamda tek zevk ve mutluluk ancak gelecek kuşakların onuru, varlığı ve mutluluğu için çalışmakla sağlanır. M.Kemal Atatürk Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine baktığımız zaman piramidin son basamağında, bireyin tüm davranışlarını ‘kendini gerçekleştirme ihtiyacının karşılanması yönünde gerçekleştirdiğini görüyoruz. Atatürkte tam bu noktaya işaret etmekte ve gelecek kuşakların mutluluğu için çalışmanın tek ve en büyük mutluluk olduğunu belirtmektedir. Biz Akademi Marmara kurucuları olarak hayatımızı böyle bir mutluluğa adadık. Gelecek kuşakların iyi eğitilmesi ve bir bütün olarak iş dünyasına hazır olması bizim en büyük mutluluk kaynağımızdır. Ancak şöyle bir çelişkiyle karşı karşıyayız; uzaktan öğretim sistemi, teknolojik gelişmelerinde katkısıyla her geçen gün önemini artırırken, bu sistemin dünyadaki öncülerinden Anadolu Üniversitesinin kamuoyunda açık öğretim olarak bilinen uzaktan öğretim sisteminin ülkemizde ki algılanma şekli dünyadaki popülaritesiyle paralellik göstermemektedir. Yinede ülkemizde 630 bin mezunu ve bir milyona yakın öğrencisi bulunan uzaktan öğretim sistemine talep her geçen gün artmakta ve iş dünyasının, gerekli donanımı sağlamış ve kendini geliştirmiş uzaktan öğretim sistemi mezunlarına karşı ilgisi her geçen gün artış göstermektedir. Akademi Marmara olarak geliştirdiğimiz Açık Öğretimde Bütünsel Yaklaşım Sitemiyle, uzaktan öğretimin dezavantaj gibi görünen bazı noktalarını avantaja dönüştürme çabasındayız. Açık öğretimin açığını kapatma hedefiyle geliştirdiğimiz Bütünsel Yaklaşım Sistemi varış noktasında, örgün öğretim ile açık öğretim öğrencisi arasında donanım olarak bir farkın olmamasına ve hatta açık öğretim öğrencisinin tecrübe kaynaklı olarak bir adım önde olması öngörüsüne dayanır. Akademi Marmaranın faaliyet alanlarının gövdesini yüksek açık öğretim dersleri oluşturur. Açık öğretim dışındaki tüm faaliyetlerimiz öğrencilerimizin donanımını arttırmak için organize edilmiştir. Sonuç olarak Akademi Marmarada eğitim bütünsel bir olgudur. Sizi bu bütünselliğe katılmaya ve gelecekte ne kadar önemli bir karar verdiğinizi görmeye davet ediyoruz. Ana Faaliyet Konumuz Açıköğretim Akademi Marmaranın ana faaliyet konusu İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakültesi öğrencilerini bir bütün olarak iş dünyasına hazır hale getirmektir. AÖBYS Açıköğretimde Bütünsel Yaklaşım Sistemi bu hedef doğrultusunda hazırlanmış sistemli bir kariyer planlama programıdır. Bu sisteme dahil olmuş her bir öğrenci araç ile amaç arasındaki farkın tam olarak bilincindedir. Yani; amaç Matematik dersinden geçmek değil fakat bu başarının kesin hedef doğrultusunda nasıl bir etkiye sahip olduğunu bilmektir. Bu anlayış da beraberinde sadece ders geçmeyi değil aynı zamanda öğrenilmiş teorik bilgiyi pratik iş dünyasında nasıl kullanacağını bilmeyi getirir. Fark Yaratmak Uzaktan öğretime her geçen gün talebin arttığı günümüz koşullarında esas olan mezun olmanın yanında fark yaratmaktır. Fark yaratmanın da öğrenmeden geçtiği bilinciyle öğrenmenin tüm bilimsel şartalarını yerine getiriyoruz. Bu ilke, yazarak, görerek, duyarak ve teknolojiyi en üst seviyede kullanarak bir eğitim süreci organize etmemizi sağlıyor. Bu doğrultuda hazırlanmış projektörlü sınıflar öğrenmeyi hızlandırıyor. Tüm Dersler Açık Açıköğretimde Bütünsel Yaklaşım Sistemi kolay ya da zor ders ayrımı yapmaz. Bu nedenler kurumumuzda 1.2.3.4. sınıfların tüm dersleri işlenir ve öğrenci mezun olma yolunda bir bütün olarak Soru çözmeyi kolaylaştıran ders notları Sadece öğrencilerimize özel ve sadece kurum içi kullanıma açık özel ders notları test tekniğine göre hazırlanmıştır. Her an her yerde soru çözümü ve deneme sınavı Her ders için geçmiş yıllarda çıkan soruların yanında, kurumumuzun konusunda uzman kadrosu tarafından hazırlanmış binlerce soru ve deneme sınav çözümleri. Genel Bilgiler 2004 tarihinde kurulan Akademi Marmara DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 0 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.akademimarmara.net Akademi Marmara, Marmara Açikögretim, Marmaraaçikögretim, Açikögretim Pendik, Pendik Açikögretim Kurslari, isletme, Muhasebe, Iktisat, Matematik, Ingilizce Kursu Pendik, Pendik Ingilizce kursu, marmaraaof, açikögretim, açikögretim isletme, açikögretim muh akademi marmara, açikögretim kursu pendik, pendik açikögretim, marmara açikögretim, açikögretim kurslari, marmaraaof,pendik ingilzce kursu, ingilizce pendik, isletme iktisat, açikögretim isletme, açikögretim halkla iliskiler, akademi marmara, açikögretim kursu pendik, pendik açikögretim, marmara açikögretim, açikögretim kurslari, pendik ingilzce kursu, isletme hukuk, isletme muhasebe, isletme iktisat, açikögretim isletme, açikögretim halkla iliskiler, pendik ingili Marmara Açık Öğretime Hoşgeldiniz Marmara Açıköğretim Yeni Web Sitesiyle Hizmetinizde HABERLER Yeni Web Sitemizle Karşınızdayız! Garantili İngilizce Konuşun!! Marmara Açıköğretim Pendik`te sizlerle .... -Açıköğretim Kayıtları başlıyor, açıköğretim bürosundan kayıdınızı yaptırmayı unutmayın! -Marmara Açıköğretim sizlere Açıköğretim konusunda her türlü destek vermeye hazır.. -Marmara Açıköğretim Hatboyu cad. Zeynep İşmerkezi 3. kat Pendik / İstanbul da Hizmetinizde Marmara Açıköğretim den ŞOK KAMPANYA!!! Ekim ayından itibaren tek ders 275 YTL! 4 Ders alana 1 ders bedava Tüm Dersleri Alana 1,500 YTL Ayrıntılı bilgi : 0 216 483 20 35 -Açıköğret... - Piknik Fotoğrafları İçin Tıklayın! - Derslerle ilgili deneme sınavları almak için mail atın! - Kime Diyorum Ben Fotografları için Tıklayın! - Tıkla Kayıt Ol! - Sercan KARABULUT - Web Counters 29.09.2008 Etiketler: Açıköğretim İngilizce KPSS ALES SMMM
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve İş Yerleri Akademi Marmara Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Akademi Marmara Yaşamda tek zevk ve mutluluk ancak gelecek kuşakların onuru, varlığı ve mutluluğu için çalışmakla sağlanır. M.Kemal Atatürk Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine baktığımız zaman piramidin son basamağında, bireyin tüm davranışlarını ‘kendini gerçekleştirme ihtiyacının karşılanması yönünde gerçekleştirdiğini görüyoruz. Atatürkte tam bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi