Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri

Uyarılar

İş Yerleri İş Yerlerinin Ayrıntılı Listelerini Burada Bulabilirsiniz.Nerededir,nedir,teşefonu,adresi

Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv Petrol Ofisi A.Ş. Petrol Ofisi 5. Uluslararası Sponsorluk Konferansında 22 Eylül 2006 Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim ve Kültür Merkezi - Adile Sultan Sarayında 20- 21- 22 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi

Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-2009, 05:12 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv

Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası



Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv









Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi 5. Uluslararası Sponsorluk Konferansında



22 Eylül 2006



Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim ve Kültür Merkezi - Adile Sultan Sarayında 20- 21- 22 Eylül 2006 tarihlerinde düzenlenen 5. Uluslararası Sponsorluk Konferansının Sporda Pazarlama konusuna ayrılan 2. günü sabahı düzenlenen panelin konusu Petrol Ofisinin motor sporları, enerji, spor ve sosyal sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği başarılı sponsorluk öyküleriydi. Marka Yönetim Danışmanı Yrd. Doç Dr. Fatoş Karahasanın moderatörlüğünü üstlendiği panelin açılış konuşmasını Petrol Ofisi Kurumsal İletişim Müdürü Lebin Ebru Çokişler yaptı. Panele Petrol Ofisi FMS GP2 Takımı Pilotu Jason Tahincioğlu, F3 Pilotu Cemil Çıpa, Petrol Ofisi Ralli Takımı Pilotu Burak Çukurova, Petrol Ofisinin geleceğin pilotlarını yetiştirmeyi hedefleyen projesi 25 Küçük Adamdan; Emre Şentürk, Emir Kalafatoğlu ve Ayhancan Güven, Petrol Ofisi Everest Tırmanışı Takımından Burçak Özoğlu Poçan ve Serhan Poçan da konuşmacı olarak katıldı.



Shell V-Power, Şimdi 97 Oktan



16 Eylül 2006



Dünya çapında sahip olduğu araştırma-geliştirme teknolojisi ve tecrübesiyle sektöre farklılaştırılmış ürünler kazandıran Shellin Formula One teknolojisi ile ürettiği kurşunsuz benzini Shell V-Power şimdi 97 oktan olarak Türk sürücüsüyle buluşuyor. Shell mühendislerinin ve Ferrari teknik ekibinin işbirliğiyle geliştirilen Yeni 97 oktan Shell V-Power, güç ve ataklık veren özel formülü sayesinde daha ilk dolumdan itibaren araç performansını zirveye taşıyor. Artık, kurşunsuz benzin müşterileri tercihlerine göre 3 ayrı yakıtı Shell istasyonlarında bulabilecekler.



Rüzgar Enerjisi Satraline TSKB'den Finansman Desteği



5 Eylül 2006



Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), çevre kredileri konusundaki 20 yılı aşkın deneyimiyle, Türkiyenin ilk özel rüzgar enerjisi santraline finansman sağladı. BARES Elektrik Üretim A.Ş. tarafından Bandırmada inşa edilen ve 4 Eylül Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen satral, fiilen Mayıs 2006da üretime geçti. 30MW kurulu gücündeki Bandırma Rüzgar Enerjisi Santralinde (Bandırma RES) yıllık ortalama 120 milyon kWh enerji üretilerek serbest piyasaya satılacak. Santralin yapımı için TSKB, Dünya Bankası Yenilenebilir Enerji Kredisi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kaynaklarından 26 milyon ABD doları fon temin etti. Böylece, santralin yapımında kullanılan yabancı finansmanın tamamı TSKB tarafından sağlanmış oldu.



Farklı Motosikletlere Farklı Elf Motor Yağları



25 Ağustos 2006



Elf, motosikletler için geliştirdiği "Motoelf" ismindeki motor yağlarını üç farklı kategoriye ayırdı. Kullanıcıların istekleri ve motor özelliklerine gore farklılık gösteren Motoelf serisi, Race, Tech ve Scooter olarak üçe ayrılıyor. 4 ayrı ürünü içeren Özel Ürünler serisi de motor yağı ürünlerini tamamlıyor. Paris-Dakar Rallisinde yarışan tüm motosikletlerin resmi yağ tedarikçisi olan Elf, Moto GP de dahil olmak üzere pek çok motosiklet yarışına madeni yağ konusunda destek sağlıyor.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi'nden Nanoteknoloji Anlaşması



19 Ağustos 2006



Petrol Ofisi, Danışma Kurulunda Oxford Üniversitesi profesörlerinin de yer aldığı, İngiliz Oxonica firması ile nanoteknolojinin enerji sektörüne entegrasyonunu sağlayan ileri yakıt teknolojileri alanında işbirliği anlaşması yaptı. Petrol Ofisi Oxonica ile yaptığı tedarik anlaşması ile de Oxonicanın geliştirmiş olduğu Envirox adlı katalizörün Türkiyede kullanımı ve fikri mülkiyet hakkına sahip oldu. İleri yakıt teknolojileri, halen kullanımda olan yakıtlardan farklı olarak, yakıtın yanma ve enerji verme özelliğini daha iyi kontrol eden moleküler olarak müdahale edilen yakıt teknolojisi anlamına geliyor.



Çalık Enerji Ceyhana Rafineri İçin EPDKya Başvurdu



4 Ağustos 2006



Çalık Enerji, Ceyhanda, entegre bir rafineri ve petrokimya kompleksi kurulması ve işletilmesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna (EPDK) resmi lisans başvurusu yaptı. Proje, Çalık Enerji ve Hindistanın en büyük devlet petrol şirketi olan Indian Oil Corporation Limited (IOCL) işbirliği içerisinde yürütülecek. Yaklaşık 4.9 milyar dolara mal olacağı tahmin edilen bu entegre kompleksin yıllık ham petrol işleme kapasitesi 15 milyon ton olacak. Proje Samsun Ceyhan Boru Hattı Projesi ile entegrasyon düşünülerek planlandı.



BP'den Hidrojen Enerjisine Yeşil Işık



2 Ağustos 2006



BPnin Gaz, Enerji ve Yenilenebilir Kaynaklar Genel Müdürü Vivienne Cox ile GE Başkan Yardımcısı ve GE Altyapı Genel Müdürü David L. Calhoun, Londrada imzaladıkları sözleşme ile elektrik üretimi sırasında ortaya çıkan ve sera etkisi yaratan gazlardan biri olan karbondioksit emisyonunu büyük ölçüde azaltmaya yönelik hidrojen enerjisi projeleri geliştireceklerini ve bu projeleri en yakın zamanda hayata geçireceklerini açıkladılar.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi FMS için İlk Zafer



18 Temmuz 2006



Uluslararası otomobil sporları arenasında ilk Türk markası olan Petrol Ofisi FMS takımı ilk yılında, GP2 Şampiyonası'ndaki ilk zaferini Fransa'nın Magny-Cours pistinde koşulan yedinci ayak sonunda 40'55"810'luk dereceyi yapan Giorgio Pantano ile elde etti. Bu zafer ile toplam onbir ayak üzerinden koşulacak ve yarış takvimi uyarınca 25-27 Ağustos 2006 tarihleri arasında İstanbul Pist'te düzenlenecek GP2 Şampiyonası öncesinde, 6 puan elde etti.



Zorlu O&M Hizmetlerini Uluslararası Sahaya Taşıyor



3 Temmuz 2006



Zorlu Enerji Grubu bünyesindeki Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş. (Zorlu O&M) ile

Yunanistan Kamu Elektrik Kurumu (Public Power Corporation – PPC) arasında imzalanan anlaşma ile Girit Adasındaki Elektrik Santralinin tüm bakım hizmetlerini 5 yıllığına üstlendi. Zorlu O&M böylece ilk uluslararası uzun dönem bakım anlaşmasını gerçekleştirmiş oldu. Zorlu O&M, halen Türkiyede Zorlu Enerji, Nuh Enerji ve Bosen Enerji santrallerinin uzun dönem bakım hizmetlerini yürütüyor.







Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi'nden Voleybol 1. Ligine Destek



21 Nisan 2006



Petrol Ofisi, 2005-2006 voleybol sezonu Bayanlar ve Erkekler 1.Ligi Dörtlü Finalinin isim sponsoru olarak, spora verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Petrol Ofisi'nin voleybolda şampiyonun belirleneceği Final etaplarına isim sponsoru olması nedeni ile voleybol lig finalinin adı "Petrol Ofisi Bayanlar ve Erkekler Voleybol 1.Lig Finali" oldu. Bayanlar ve erkekler de ikişer farklı etap olmak üzere toplam dört etapta gerçekleşecek olan finallerde, dans gösterilerinin yanı sıra, çeşitli yarışmalar düzenlenecek.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi'nden Everest Türkiye Tırmanışı'na Destek



23 Mart 2006



Dünyanın zirvesi Evereste tırmanacak ilk Türk Takımı, Petrol Ofisi Sponsorluğunda yola çıkıyor. Evereste Türk Bayrağı ve Petrol Ofisi Bayrağı gidiyor. 10 kişilik tırmanış takımı, 1 ana kamp koordinatörü, 1 belgesel sorumlusu ve başta Petrol Ofisinin tüm kadrosu olmak üzere geniş bir destek ekibinden oluşan 2006 Everest Türkiye Takımı, 75 gün sürecek zorlu yolculukta 8.850 metrelik zirveye ulaşmak için Kuzey Sırtı rotasını kullanacak. 6 Nisan'da başlayacak tırmanış için ekip yaklaşık 4 aydır antrenmanlar yapıyor.



Shell V-Power Diesel As Audi R10 İle İlk Kez Sebringde



17 Mart 2006



Audi R10s, deposunda Shell V-Power Diesel Race ile ilk kez alanının favorisi benzinli araçların yarışına katılacak. İlk olarak geçen Aralık ayında Pariste yarış tutkunlarının karşısına çıkan yeni araç, ilk kez dayanıklılığın esas alındığı, katılımcıların en üst düzeyde performans, sağlamlık ve daha az yakıt ikmaliyle daha çok yol kat etme kriterleri temelinde rekabet edecekleri böylesine zor bir yarışta yerini alıyor. Bu en iddialı motor sporları projesinin temel hedefi, birinci sınıf dizel yakıtlı bir yarış aracı yaratmak ve öncü nitelikte bir dizel teknolojisini Audi Sport ile gerçekleştirmek.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi, Otomotiv Sektörünü Biraraya Getirdi



9 Mart 2006



Petrol Ofisi, akaryakıt ve madeni yağ konusundaki ürün ve hizmetlerini düzenlediği toplantı ile otomotiv sektörü ile paylaştı. Şirketin ürün ve hizmet markaları arasında BioBenzin, ProTech 98Plus, SüperExtra, EuropoDizel, ProDizel Plus, PetroGaz bulunuyor. Toplantıda Petrol Ofisinin Akaryakıt Kalitesi Takip Sistemi, Petrol Ofisi-Afton işbirliği, bireysel tüketiciler için geliştirilen Autoexpress ve kurumsal müşteriler için geliştirilen Automatic müşteri sadakat programları hakkında bilgi verildi.



Petrol Ofisi A.Ş.



Jason Tahincioğlu Petrol Ofisi Takımı ile GP2da Yarışacak



16 Şubat 2006



Akaryakıt ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi, Formula 1in bir alt kategorisi GP2da takım sponsoru olarak uluslararası motor sporlarında ikinci adımını attı. Petrol Ofisi FMS Team olarak uluslararası programda yerini alan takım, Türk pilot Jason Tahincioglu ve Italian F 3000 yarışının şampiyonu İtalyan asıllı pilot Luca Filippi ile yarışlara katılacak. Petrol Ofisi sponsorluğun Türkiyenin çağdaş, dinamik ve atak yüzünün uluslararası tanıtımı açısından yepyeni bir platform yaratmasını hedefliyor.







Shell, Croda Şirketini Satın Aldı



9 Şubat 2006



Shell UK Ltd., madeni yağ üretim kuruluşu Croda Uluslararası Kimyasal Ürünler Şirketinin akışkan sıvı ürünleri ve mühendislik işletmelerini satın alarak, metal işleme sektöründe madeni yağ ürünleri portföyünü genişletti. Satınalma ile Crodanın akışkan sıvı ürünler ve üretim mühendisliği işletmelerindeki teknik, satış ve müşteri hizmetleri personeli de Shelle transfer olacak. Devir işlemlerinin 2006 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Shell piyasadaki ürünlerin formüllerini aynen koruyarak ve mevcut markaların tanınma kolaylığını değiştirmeden satışını sürdürecek.



Shell V-Power Diesel 24 Heures du Mans Yarışlarında



22 Aralık 2005



Motor sporları tarihinde ilk kez dizel yakıtlı bir otomobil ünlü Le Mans yarışlarında. Le Mans yarışlarında kabına sığmayan güç, motor dayanıklılığı ve maksimum yakıt tasarrufu kritik başarı faktörlerini oluşturuyor. 2006 yılında Shell V-Power Diesel yakıt teknolojisi kullanan dizel yakıtlı Audi R10 Start çizgisinde benzin kullanan dünyanın en hızlı araçlarının arasında yer alacak. Geniş kapsamlı bir test programının ardından Shell V-Power Diesel kullanan Audi R10 ilk kez Sebring, Floridada Mart 2006da yarışacak. Daha sonra da 17 Haziran 2006 tarihinde Le Mans yarışlarına katılacak. Shell, Le Mans yarışlarında son yıllarda hakim durumunda olan Audi R8 aracının da madeni yağlarını sağlıyordu.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi'nden Madeni Yağ Eğitim Tırı



9 Aralık 2005



Petrol Ofisi, tüketici beklentilerini koşulsuz müşteri memnuniyeti çervesinde karşılamak hedefiyle hayata geçirdiği Madeni Yağ Eğitimlerine Türkiye'nin dört bir yanında devam ediyor. 2002 yılından beri 76 il ve 174 ilçede, 50 bin kişinin eğitim aldığı proje, tüketicileri madeni yağ konusunda bilinçlendiriyor. Madeni Yağ Eğitim Tırı, 2005 yılı programını Ege Bölgesi'ndeki durakları Muğla, Aydın ve İzmir'de tamamlıyor, 2006 yılında Edirne'den Van'a kadar uzanan geniş bir coğrafyada yoluna devam ediyor. Madeni yağ eğitimi, saha müdürleri ve bayiler aracılığıyla, eğitime katılacak usta ve çıraklara önceden bildiriliyor. Madeni yağ eğitmenleri, oto sanayi sitelerinde madeni yağ imalatı, makineye uygun yağ seçimi, uygulama, taşıma, depolama ve kullanım sonrası çevre açısından atık yağların rejenerasyonu gibi konularda eğitimler veriyor. Tam donanımlı TIR'da, görsel destekle birlikte 30 kişi aynı anda uygulamalı eğitim de alıyor. Eğitim sonunda ise yeni teknolojiler hakkında bilgilenen katılımcılara madeni yağ kitabı, katalog ve sertifika veriliyor.



Gaziantep'te Kojenerasyon Sistemleri Semineri



28 Kasım 2005



Borusan Güç Sistemleri, İTÜ ve Gaziantep Sanayi Odası işbirliği ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen Kojenerasyon Sistemleri Seminerinde enerji tasarrufu sağlayan kojenerasyon sistemleri tüm yönleri ile ele alındı. Enerjinin hem elektrik, hem de ısı formlarında aynı sistemden beraberce üretilmesi anlamına gelen kojenerasyon, çağdaş enerji yönetimi teknikleri içinde yükselen trend olarak öne çıkıyor. Kojenerasyon tekniğiyle kullanılan elektrik enerjisinden tasarruf yüzde 42 düzeyinde gerçekleşiyor. 20 yılı aşkın süredir dünyada başarıyla uygulanan kojenerasyon, sürekli uzmanlar tarafından, bilinen en verimli enerji üretimi olarak nitelendiriliyor. Türkiyede kojenerasyon kullanımı halen Avrupa ülkelerinin çok gerisinde, doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte önümüzdeki dönemde Marmara Bölgesi dışındaki kentlerde kojenerasyon kullanımında artış bekleniyor.



2006 Shell Eco-marathon Hazırlıkları Başladı



2 Kasım 2005



Türkiye'nin en parlak genç beyinleri arasından bir grup, Shell'in çağrısına olumlu yanıt verdiler ve geleceğin ulaşım sektörünü şekillendirmeyi amaçlayan Avrupa'nın en ünlü projelerinden birine katılım için hazırlığa başladılar.







Zorlu Enerji'den İsrailde Enerji Santrali Anlaşması



13 Ekim 2005



Zorlu Enerji Grubu bünyesinde yer alan Zorlu Endüstriyel ve Enerji Tesisleri İnşaat Ticaret A.Ş., Güney İsrail Ashdod bölgesinde üstlendiği anahtar teslimi doğal gaz kojenerasyon santrali projesiyle 100 milyon USD gelir sağlayacak müteahhitlik hizmetleri gerçekleştirecek. 100 MW elektrik ve 70 ton/saat buhar üretim kapasitesine sahip olacak santral 24 ay sonunda devreye alınacak. Grup şirketlerinden Zorlu O&M Enerji Tesisleri İşletme ve Bakım Hizmetleri A.Ş. ise, söz konusu tesislerin 20 yıllık uzun dönem işletme ve bakım hizmetlerini üstlenecek. Uzun dönem işletme ve bakım hizmetleri ile birlikte proje, 200 milyon doların üzerinde bir büyüklüğe ulaşacak.



Canensol Alternatif Enerji, Interlightta



1 Ekim 2005



ARGE ve ürün tasarımlarını Türkiyede gerçekleştiren Canensol Alternatif Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., tümü güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma üzerine geliştirdiği ürünleri ile ilk kez Interlight05 fuarında tanıttı. 2004 yılında kurulan Canensol Enerji, tüm dünyada giderek önem kazanan alternatif enerji kaynaklarının yönetimi konusunda çözümler üretiyor. Canensol, aydınlatma sektöründe Ar-Ge ve üretimini Türkiyede gerçekleştirdiği LEDli (ışık yayan diyotlar) aydınlatma sistemleri ile hizmet veriyor. Canensol güneş panellerinin yanı sıra, rüzgar jeneratörlerinin tüm ekipmanlarını üretmeye başlayarak belli lokasyonlarda enerji ihtiyacını rüzgar santralleri ile çözüm üretmeyi de hedefliyor.



Turcas Petrol ve Shell'den Ortak Girişim Şirketi



29 Eylül 2005



Turcas Petrol ile Shell kurmayı hedefledikleri ortak girişim şirketine ilişkin anlaşmayı imzaladılar. Anlaşma, kurulması hedeflenen ortak girişim şirketinin mülkiyet yapısı, faaliyetleri ve yönetimini düzenleyen hükümleri içeriyor. Yeni şirket akaryakıt ve madeni yağlar perakende ve ticari satışlar, pazarlama ve dağıtımı alanında faaliyet gösterecek. Kurulacak ortak girişim şirketinin yüzde 70 hissesi Shelle, yüzde 30 hissesi ise Turcas Petrole ait olacak.



Shell Gas Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarına Katılıyor



21 Eylül 2005



Shell Gas, Adana Ticaret Odasının girişimleriyle 26 Eylül - 2 Ekim 2005 tarihleri arasında düzenlenecek Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarına katılarak, çevre dostu, güvenli, ekonomik hizmet ve ürünlerini tüketicileriyle buluşturacak. Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarını ziyaret edenler, otogaz, dökme gaz ve tüplü gazda LPG sektörüne yeni bir soluk getiren Shell Gasın bu ürün ve hizmetlerini de yakından tanıma fırsatı bulacaklar.



İpragaz 44. Yılını Kutluyor



12 Eylül 2005



Sektörde 44. yılını dolduran İpragaz A.Ş, 44 yıllık geçmişinde sektördeki ilklerini ve kazandırdığı artı değerleri, 9 Eylül 2005 tarihinde düzenlediği basın toplantısı ile katılımcılarla paylaştı. İpragaz A.Ş Genel Müdürü Selim Şiper, "Sektörde 44. yılımızı geride bırakırken yarattığımız güven, kalite ve eğitim zincirinin halkalarına modern ve çağdaş hizmet anlayışını da eklemekten gurur duyuyoruz. Sunduğumuz katma değerli hizmetlerimiz ile sektördeki çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz. Geleceğe güvenle bakan bir şirket olarak, aktif ve dinamik bir çizginin takipçisi olacağız." dedi.



Petrol Ofisi A.Ş.



Petrol Ofisi, İstanbul Park'ın Resmi Akaryakıt İstasyonu



19 Ağustos 2005



Petrol Ofisi, 15 yıl boyunca Türkiyenin uluslararası yarış pisti İstanbul Parkın resmi ve tek akaryakıt istasyonu oldu. İstanbul Parkta kalıcı istasyon devreye girene kadar ziyaretçilere hizmet verecek olan mobil Petrol Ofisi istasyonu, 17 Ağustos 2005 tarihinde açıldı. İstasyonda Petrol Ofisinin, ProdizelEuroPlus ve BioBenzin satışı yapılacak. Pist içinde yer alan Petrol Ofisi standında ise simülasyon F1 oyunları oynanabilecek bir TIR da bulunacak.



OPETten New Holland Trakmak Traktörlerine Yakıt Güvence Sistemi



12 Ağustos 2005



OPET, Ford Otosan, FIAT ve IVECO ile gerçekleştirdiği akaryakıt kaynaklı arızaların giderilmesini garanti kapsamına alan Yakıt Güvence Sistemi'ne Traktör üreticisi New Holland Trakmak'ı ekledi. Yakıt Güvence Sistemi ile 1 Ağustos 2005 tarihinden itibaren New Holland Trakmak yetkili bayilerinden satın alınan sıfır kilometre araçlar akaryakıtlarını OPET istasyonlarından aldıkları sürece, yakıt sistemlerinde akaryakıt kaynaklı bir arıza çıktığında tüm maliyetlerini OPET karşılamayı taahhüt ediyor.



Universiade İzmir'in Meşalesini İpragaz Yakacak



9 Ağustos 2005



Olimpiyatlardan sonra dünyanın en büyük 2. spor organizasyonu olan 23. Universiade 2005 İzmirin meşalesini İpragaz yakacak. İzmir Atatürk Stadında 11 Ağustosta "Güneşin Doğduğu Yer Anadolu" isimli gösterinin ardından İpragazın yakacağı dev olimpiyat meşalesi, 21 Ağustosa kadar sürecek olan Universiadeın simgesi haline gelecek. İpragaz, müsabakalar boyunca yanacak ve alev boyu 2 metreyi bulacak dev meşale için yaklaşık 20 ton likit petrol gazı temin edecek. [

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Enerji ve Akaryakıt Sektör Dosyası Güncel | Internet Adresleri | Sektör Şirketleri | Arşiv Petrol Ofisi A.Ş. Petrol Ofisi 5. Uluslararası Sponsorluk Konferansında 22 Eylül 2006 Sakıp Sabancı Kandilli Eğitim ve Kültür Merkezi - Adile Sultan Sarayında 20- 21- 22 ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri nerededir kimdir İş Yerleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri hipnoz İş Yerleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.