Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı? > Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim!

Uyarılar

Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Ne Yapmalı? ve Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Daha önce yapamadığımızı düşündüğümüz şeyleri başardığımızda derin bir mutluluk duygusu ve kıvanç hissi içimize dolar başlangıçta. Sonra ikinci tepki olarak genelde başımıza gelen şeyi tesadüflere bağlama yada şans işte diye geçirme ve yeniden eski güvenli -öyle olduğu düşünülen- bölgeye çekilme. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! telkin cd indir izle İstanbul Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! nerededir kimdir Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hipnoz Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! kuantum düşünce kitap haberi

Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2006, 05:34 PM   #1 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Daha önce yapamadığımızı düşündüğümüz şeyleri başardığımızda derin bir mutluluk duygusu ve kıvanç hissi içimize dolar başlangıçta. Sonra ikinci tepki olarak genelde başımıza gelen şeyi tesadüflere bağlama yada şans işte diye geçirme ve yeniden eski güvenli -öyle olduğu düşünülen- bölgeye çekilme. Oysaki kendimizde farkettiğimiz bu olumlu değişikliklerin tamamen kendi içimizden geldiğini kabul ederek o yönde davranmaya devam etsek sonuç inanılmaz derecede şaşırtıcı olabilir. Farkettiğimiz değişiklikleri denemeye tekrar edelim. Yeni alışkanlıklar edinmenin yolu pratikten geçer. İlk düştüğümüzde vazgeçseydik, hala emekliyorduk. Şevkimizi kaybetmeyelim.

Bakın yazar Tom Hopkins şevk konusunda neler söylüyor;

Siz de yaşamında gerçekten istediği şeylere ulaşamayan milyonlarca insandan biriyseniz, bunun nedeni "şevk kıran" birkaç basit tutum olabilir. Deneyimlerimden edindiğim kadarıyla, hepimizi etkileyen ve hedeflerimize ulaşmak için üstesinden gelmek zorunda olduğumuz dört şevk düşmanı var.

Birinci şevk düşmanı, güvenliğimizi yitirme korkusudur.

Sahip olduğumuz güvenliği kaybetmekten o kadar çok korkarız ki peşinde koştuğumuz daha güçlü güvenliği elde etmek için ondan vazgeçemeyiz. Kendi içimizde oluşturduğumuz güvenliğin dışında bir güvenlik olduğuna inanmıyorum. Aslında, yaşam denen mücadeleyle başa çıkma yeteneğimiz ölçüsünde güvendeyiz ve güvensizliği yönetme becerimizin izin verdiğinden daha güvende olamayız.
Bunun anlamı, istediğimiz şeye sahip olmak için elimizdekini feda etmemiz gerektiğidir. Herhangi bir şeyden vazgeçmeyi reddedersek, yeni başarılar için gerekli alan, zaman, para ve enerjiyi nereden temin edeceğiz?

İkinci şevk düşmanı, başarısızlık korkusudur.

Kaç kez, başarısız olacağınız korkusuyla birşey denemekten vazgeçtiniz? Çoğumuzun, başarının gerektirdiği anlık isyanları kabul etmek yerine vasat yaşamlara razı olması yazık değil mi?
Korkularımıza meydan okumalıyız ve her korkuyu sonsuza dek fethetmeliyiz. Çok geçmeden, korkuyu her fethedişinizde, bir sonrakini alt etmek kolaylaşacaktır. Unutmayın. En çok korktuğunuz şeyi yapın; sonuçta, o korkuyu kontrol edeceksiniz.

Üçüncü şevk düşmanı, kendinden şüpheye düşmektir.

Olumsuz düşüncelerin pençesine düşmüşsek, yaptığımız her şeyin yanlış olacağına inanırız. Bu şekilde düşündüğümüzde, büyük ihtimalle, herişimiz aksar ve sonunda başarısız oluruz.
Neyi yanlış yaptığınıza bakmak yerine, neyi doğru yaptığınıza bakın."Hep ileriyi" hedefleyin, itirazları alt edin ve denemeyi sürdürün.
Çok geçmeden, kazanmaya başlarsınız. Zaferler, arka arkaya gelir ve sonunda, kendinize yönelik şüpheleri bir "olumlu düşünceler" dağının altında boğar.

Dördüncü şevk kırıcı, değişim sancısıdır.

Değişime direniriz; çünkü değişim, eski benliğimizin bir bölümünün ölmesi gerektiği anlamına gelir ve hiç bilmediğimiz bir benlik doğar. Yeninin doğuşu için emek verirken, aşina olduğumuz şeyin kaybı için yas tutarız.
Bu tutumun üstesinden gelmek için, mecbur olmadığımız halde yeni şeylerdeneme alışkanlığı edinmeliyiz.
Böylece yaşamımızda, güçlü bir duygusal temel olarak, eskinin en iyi yönlerini koruyabiliriz. Unutmayın.
Her tür değişim, biraz sancılı geçer; ama kendi kendinize eyleme geçirdiğiniz değişimler, başkaları tarafından dikte ettirilen değişimlerden çok daha az sancılıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-11-2006, 11:04 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

İnsan ne olduğuna inanıyorsa odur.Elbette çevrede şevk kıranlar olabilir.Ancak eğer içinizde yeterince enerji varsa kim ne derse desin neye inaniyorsanız o gerçekleşir.Ne düşünürseniz o...










__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-12-2007, 02:51 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 409
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEPAYY is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Teşekkür mert:)
İnsan ne olduğuna inanıyorsa odur ..:)evt hayatım değişti çok doğru söz hatta bu yazıyı okuduktan sonra şu aynada kendini aslan gören kediye döndüm bi an sanki:))
Saolun..:)
__________________
ZEYNEPAYY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-12-2007, 03:42 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 284
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatale will become famous soon enoughfatale will become famous soon enough
Standart Ynt: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Kesinlikle şevk verici bir paylaşım. Okumaktan mutlu oldum, zira bahsettiklerinizi yaşayanlardan biriyim.Teşekkürler..:)
__________________
Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun...
fatale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-04-2008, 01:11 AM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 44
Tesekkür: 4
13 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
umut_84 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Çok güzel bir yazı bencede. İnsan ne olduğunu düşünüyorsa o dur bence.
__________________
Başkalarından duymak istediğin şeye,
Kendin yürekten inandığında,
Yaptığının değerli
Kendinin önemli
Olduğunun farkına vardığında
Başkalarıda sana bunu söylemeye başlayacak..
umut_84 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-07-2008, 12:40 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 2
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mukemmelliksanati is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

insanin hayatta hedefleri oldugu zaman insan cevreden cok daha az etkileniyor hayatta hedefi olmayanlar baskalarinin planlarina dahil olurlar.
mukemmelliksanati isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2009, 11:31 PM   #7 (permalink)
 
gülsedef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 11
Tesekkür: 59
10 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülsedef is an unknown quantity at this point
Standart

bende bu yazılanları yaşıyorum ve değişmek istiyorum
gülsedef isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-03-2009, 09:38 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 5
Tesekkür: 5
4 Mesajinıza toplam 25 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeb is an unknown quantity at this point
Standart

benimde başımdan bir olay geçti onu paylaşmak öistiyorum sizlerle..bben karanlıktan ve yalnız kalmaktan cok korkardım :D yalnız kalamam hatta ışık acık uyurdum ben yurtta kalıyorum ve bu ışık sorunu yüzünden sorunlar da yasadım :) gecenlerde hiçkimse gelmemıstı yurda ve tek kalmak zorunda kaldım ilk önce cok zor gibi göründü fakat üstesinden gelmelıydım bunun korkularımla yüzleştim ve o gün tek basıma kaldım bu benım ıcın cok farklı bı deneyım olduu sabah uyandıgım zaman kendımı cok huzurlu hissettm :D gerçekten bunların faydasını goruyorum cok tesekkur ederım :=)
mügeb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2010, 12:05 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
denizyıldızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 260
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizyıldızı is on a distinguished road
Standart Cevap: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Çok yararlı bir yazı evet bencede kendimize güvendikten sonra herşey daha kolay hale gelmeye başlar, teşekkürler... :))
__________________
Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var.
denizyıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2011, 03:55 PM   #10 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

"Korkularımıza meydan okumalıyız ve her korkuyu sonsuza dek fethetmeliyiz."

Ne harika bir cümle bu! Muhteşemsin Mert abiii. Bu zamana kadar nasıl dikkat etmedim ona şaştım.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

Ne Yapmalı? ve Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Daha önce yapamadığımızı düşündüğümüz şeyleri başardığımızda derin bir mutluluk duygusu ve kıvanç hissi içimize dolar başlangıçta. Sonra ikinci tepki olarak genelde başımıza gelen şeyi tesadüflere bağlama yada şans işte diye geçirme ve yeniden eski güvenli -öyle olduğu düşünülen- bölgeye çekilme. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! telkin cd indir izle İstanbul Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! nerededir kimdir Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hipnoz Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.