dejavu-x | 08-02-2013 05:10 AM | Cevap: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat. merhaba,bende telkinleri işyerimde hergün Atakan beyin verdiği sırayla 7-8 saat aralıksız peşpeşe dinledim.Bazen gece yatarkende...Sonra bir sabah uyandım kurulmuş robot gibi gidip ehliyet kursuna yazıldım:)dersler başladı ve ben devam ederken kendime ait bir arabam olduğunu direksiyonunu tutarken ellerimi,işe gidiş yolunda kendi arabamı ustalıkla kullandığımı imgeledim.Dersler bitene kadar(o bedava telkinleri telefonumda sıraya koymuştum zaten) sürekli dinledim.Sınav günüm geldi çattı.Ama ben zaten o arada bir şekilde para denkleştirip arabamı almış ve çaktırmadan işe gidip geliyordum bile :)Sınavı başarıyla geçtim.Şu an ehliyetim var ve kendi arabamla heryere gidip geliyorum.Bunu neden tekrar tekrar söylediğime gelince:Ben aslında arabada şoförün yanında bile oturmaktan korkacak kadar trafik fobisi olan birisiydim.Ve şimdi 3 ay gibi bir sürede şu yaptıklarıma hala inanamıyorum ve şükrediyorum.Ben refahı,huzuru,mutluluğu,başarıyı çeken bir mıknatısım ve evrenin bana sunduğu güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.Korkularım evrendeki boşluğa gitti ve orada kaldı.Ben yüce kuvvetin korumasıyla sarmalanmış değerli bir varlığım...Herkese güzel ve hayırlı deneyimler diliyorum |