Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/)
-   -   Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yeni-halimizi-mutlaka-deneyelim/387-yeni-halimizden-korkmayalim-sevk-kiranlara-dikkat.html)

dejavu-x 08-02-2013 05:10 AM

Cevap: Yeni halimizden korkmayalım, şevk kıranlara dikkat.

merhaba,bende telkinleri işyerimde hergün Atakan beyin verdiği sırayla 7-8 saat aralıksız peşpeşe dinledim.Bazen gece yatarkende...Sonra bir sabah uyandım kurulmuş robot gibi gidip ehliyet kursuna yazıldım:)dersler başladı ve ben devam ederken kendime ait bir arabam olduğunu direksiyonunu tutarken ellerimi,işe gidiş yolunda kendi arabamı ustalıkla kullandığımı imgeledim.Dersler bitene kadar(o bedava telkinleri telefonumda sıraya koymuştum zaten) sürekli dinledim.Sınav günüm geldi çattı.Ama ben zaten o arada bir şekilde para denkleştirip arabamı almış ve çaktırmadan işe gidip geliyordum bile :)Sınavı başarıyla geçtim.Şu an ehliyetim var ve kendi arabamla heryere gidip geliyorum.Bunu neden tekrar tekrar söylediğime gelince:Ben aslında arabada şoförün yanında bile oturmaktan korkacak kadar trafik fobisi olan birisiydim.Ve şimdi 3 ay gibi bir sürede şu yaptıklarıma hala inanamıyorum ve şükrediyorum.Ben refahı,huzuru,mutluluğu,başarıyı çeken bir mıknatısım ve evrenin bana sunduğu güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum.Korkularım evrendeki boşluğa gitti ve orada kaldı.Ben yüce kuvvetin korumasıyla sarmalanmış değerli bir varlığım...Herkese güzel ve hayırlı deneyimler diliyorum

kutayhun 08-02-2013 04:31 PM

çok sevindim, telkin dinlemeye devam

sweeet 08-02-2013 05:08 PM

Tebrikler. Harikasınız. Gelişimlerinizin devamını dilerim.

eskidost 08-02-2013 09:35 PM

Şu dinleme sıranı bir yazarmısın? Aynı sıkıntı bende de var da.

dejavu-x 11-02-2013 06:49 PM

Alıntı:

eskidost Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836687)
Şu dinleme sıranı bir yazarmısın? Aynı sıkıntı bende de var da.

Eski dost benim telefonumdaki sıra şöyle:toplamı 1,5 saati geçiyor.bitince başa dönüp dinliyorum ve hiç kapatmıyorum işyerindeyken.zaten mesai de 8-9 saat olduğuna göre :) 1.suçluluk duygusu klasik versiyon 2.suçluluk duygusu new age versiyon 3.ego güven güçlendirici klasik versiyon 4.ego güven güçlendirici new age versiyonu 5.kendine güven klasik versiyon 6.kendine güven new age 7.koruma kalkanı klasik 8.koruma kalkanı new age. eve gittiğimde de su sesi versiyonlarla aynı sıra ama tek olarak dinleyip uyuyordum.şimdi tekrardan başladım.sevgiyle.....

cansuyu 12-02-2013 02:54 PM

sürüden ayrılanı kurt kapmaz :)

kutayhun 12-02-2013 03:54 PM

yeni halinizden tabii ki korkmayın....

hayatimdegisti 29-01-2020 10:01 PM

Cok.onemli. bir paylasim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 PM.