|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü de ve Yaşam Forumumuzda Bulunan Yaptıklarım Bazı kişilerde Farklı bakış açısı uyandırdı Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Yaptıklarım Bazı kişilerde Farklı bakış açısı uyandırdı için kişisel gelişim konusunda www comYaptıklarım Bazı kişilerde Farklı bakış açısı uyandırdı önceden yapmadığım belki yapıpta aşırıya kaçmadığım.Sevme, güleryüz,konuşkanlık gibi ....ters tepki uyandırdı bazılarında neden acep benim gibi bunları yaşıyan varmı. Umarım tek değilmdir izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Üsteğmen
![]() |
önceden yapmadığım belki yapıpta aşırıya kaçmadığım.Sevme, güleryüz,konuşkanlık gibi ....ters tepki uyandırdı bazılarında ![]() neden acep benim gibi bunları yaşıyan varmı. ![]() Umarım tek değilmdir
|
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 214
221 Mesajinıza toplam 947 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Alıntı:
Bende aynı şeyler oldu merak etme.Kendimden bu kadar emin oluşum,isteklerimde ve tepkilerimde net oluşum özellikle ailede ne oluyor buna sinirleri iyice yıpradı bunun yorumlarına sebep oldu.
|
|||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() |
Alıntı:
![]() iyi bari değişmeyi onlar yüzünden bırakacak değildim zaten. Tekrar çok teşekkür ederim
|
|||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 214
221 Mesajinıza toplam 947 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Alıntı:
Sevgiyle kal
|
|||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() |
Teşekkür eederim Kesinlikle bırakmam..
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Üsteğmen
![]() |
ARTIK İLGİLENMİYORUM SENİNLE Bunca yıkılmış dağlar üstüne Kalbimin kanını buharlaştırdı gözlerin Oysa kaç güvercin havalanmıştı içimden Konarak pervazlarına gülüşlerinin Kaç mermi sıyırmıştı ruhumu acımasız yürüyüşlerinin mevzilerinde Dayanmıştım Ağlamıştım saatlerce parçalanan düşlerime Ta ki sevgilim Kızaran bir gök bulutu Ölümü Bir yıldırımla düşürdüğün ana değin Kalbimin haritasına Artık ilgilenmiyorum seninle Demiştin barut kokan kelimelerle Demiştin de hayat ölü bir bıldırcın gibi Tutuşup yanmıştı yanan bir tahta içinde Tarla küllerle dolu, ortasında yumurta Çatladıkça yeniden doğuruyor kanımdan Fışkıran harflerle kalbim olan cümleyi: Ben ancak bir tarih kitabı kadar İlgileniyorum seninle... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|