![]() |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU - Hedefler Sorular çok güzel, dediğiniz gibi güzel soru sormak, cevaptan daha önemli, ama sormak.. cevaplar yaşamın ta kendisi.. Sorular benı benımle yüzleştiriyor, herşey birbirine bağlı ufacık bir olay, tüm yaşamı ve hayatı etkiliyor. Öğrenmenin ve öğretmenin sonu yok her an insanlar yenileniyor.Sevgiyle kalın teşekkürler..Ben yardım istiyorum sizden.. Korkuyorum.. |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU mrb korkuyor yardimmi istiyorum dedin? |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU Mert bey gerçekten düşündürücü sorular bunlar. Her güne bir tane sorarsam bu zaman içerisinde eksiksiz yanıtlarım.Sizin sorularınızın herbirini word dosyasına kaydettim. Peki ben neden soruları sorarken kendime zorlanıyorum biraz, soru sorma alışkanlığı eksikliğinden mi? |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU telkinler sonrasında kararlarımın netleşeceğini biliyorum,cevaplar ozaman ortaya çıkacak |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU - Hedefler Alıntı:
İşte bu nedenle sorular burada önem kazanır.... Bu arada son satırlarınızda korkudan bahsetmişsiniz; Nedir tam olarak korktuğunuz? Nelerden korkuyorsunuz? Bu korkular hayatınızı nasıl etkiliyor? Korku nedir? Korkularınız devreye girdiğinde nelerden korunuyorsunuz? Sevgiler MERT. |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU Alıntı:
Cevap vermekte zorlanmak ise bu gayet normal çünkü bunlar çok sık belkide hiç kendimize sorup cevaplarını düşündüğümüz sorular değil. Yada bazı kendimizi kandırmalarımızı ortaya çıkaracak sorular olduğundan cevaplar bizi kendimizle yüzleştirir ve buda bizi zorlar. Bazende kullanmadığımız kendi gücümüzle ve yeteneklerimizle yüzleşmek istemeyiz.... Ancak üzerinde düşünerek ve dürüstçe vereceğimiz cevaplarla kendimizi keşfedip potansiyelimizi kullanmamızı sağlarlar..... Sevgiler MERT. |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU Alıntı:
Ya şimdi ya hiç, hayat böyle bir şey.... |
HER GÜNE BİR SORU - Kazı Bazı zamanlarda istediğimiz şeyler konusunda emin olamayız ve gerçekten istediğimiz şeyler yerine yapmamız gerektiğini düşündüğümüz şeyleri hedefleriz. Yada kendimize sınırlar koyarız, olmayan sınırlar...... Hiç bir engel ve kısıtlamanız olmadığında neler yapmak istersiniz? Hedefleriniz sizi nasıl farklı kılıyor? Amaçlarınız ve değerleriniz yüzde kaç paralel? Hedefleriniz için her gün neler yapıyorsunuz, neler yapmak isttersiniz? Sınırlarınız nelerdir, kendinizi nelerle sınırlarsınız? |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU Kendimize sorabileceğimiz soru; Ben kimim? Hayatımdan ne kadar sorumluyum? Nereye gidiyorum? |
Cevap: HER GÜNE BİR SORU Bu gün yaptığım ve enerjimi akıttığım şeylerin ne kadarı istediğim hayatı geliştirmeme hizmet ediyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:21 PM. |