Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Yaşam Koçluğu

Uyarılar

Yaşam Koçluğu yaşam koçluğu eğitim, yaşam koçluğu nedir, yaşam koçluğu, yaşam koçluk, yaşam koçluğu kitap, yaşam koçluğu eğitimi, yaşam koçluğu eğitimleri, yaşam koçları, yaşam koçluğu seminerleri, nlp yaşam koçluğu,

Amacınızı Keşfedin !

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu Amacınızı Keşfedin ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eminim kullanılmamış bir potansiyeliniz vardır. Yazılmamış kitaplarınız, başlanmamış işleriniz, parlak fikirleriniz, büyük icatlarınız, insanlığa yararlı düşünceleriniz ve kullanılmamış enerjiniz vardır. Ama amacınızın ne olduğunu tam olarak bilmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz. Yaşamınızda pek çok rol üstlenmiş olabilirsiniz. Eş, baba ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi

Amacınızı Keşfedin !

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2009, 12:22 PM   #1 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Question Amacınızı Keşfedin !

Eminim kullanılmamış bir potansiyeliniz vardır. Yazılmamış kitaplarınız, başlanmamış işleriniz, parlak fikirleriniz, büyük icatlarınız, insanlığa yararlı düşünceleriniz ve kullanılmamış enerjiniz vardır. Ama amacınızın ne olduğunu tam olarak bilmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz.

Yaşamınızda pek çok rol üstlenmiş olabilirsiniz. Eş, baba ya da anne, okul- aile birliği üyesi, koç, işçi ya da toplum gönüllüsü gibi. En büyük keyif ve tatmini size hangi rollerin vereceğini nasıl bileceksiniz? Herhalde siz de kabul edersiniz ki öncelikle aile ve dostlarıyla sevgi dolu ilişkilere yatırım yapmak en önemlisidir. Bu ilişkiler, duygusal sağlığımızın ve iyiliğimizin bir parçasıdır. Peki bunun dışında ne için yaşarsınız? Amacınız ve tutkunuz nedir? İlgi alanlarınız, yetenekleriniz, üstünlükleriniz nelerdir? Yaşamdaki misyonunuz nedir?

Büyük hayaller kurma cesaretiniz olsun. Her sabah yataktan kalkmayı hoş bir şey haline getirecek bir amacınız olsun. İstediğiniz gibi bir insan olacağınıza ve hayalinizi gerçekleştireceğinize inanın. Eğer amacınızın ne olduğunu bilmiyorsanız şimdi bunu bulmanın zamanıdır.

Dört Soru Düşüncelerinizi yönlendirmenize ve amacınızı keşfetmenize yardımcı olmak amacıyla birtakım sorular ve egzersizler oluşturdum. Bu sorular üzerinde ciddi olarak düşünün; ta ki yanıtlarını buluncaya kadar:

1. 90 yaşındasınız ve harika bir yaşam sürdünüz. İstediğiniz her şeyi gerçekleştirdiniz, hem de beklediğinizden fazlasıyla. Peki ölümünüzden sonra nasıl anılacaksınız? Cenaze töreninizde neler söylenecek?

Cenaze töreninizde yapılacak konuşmayı yazın.

2. Sihirli bir lamba bulduğunuzu düşünün. Lambayı ovuyorsunuz, içinden bir cin çıkıyor ve size bir dilekte bulunma hakkınız olduğunu söylüyor. Ama bir şartla, dileğiniz dünyanın daha iyi olmasını sağlamalı. Dünyanın daha iyi bir yer olmasını sağlamak için ne yapabilirsiniz? Tek dileğiniz ne olur?

3. Yaşamda pek çok şey denemek istiyorsunuz. Ama başarısızlık korkuları ve eleştirilme kaygısı sizi harekete geçmekten alıkoyuyor. Zihninizde aralıksız dönüp duran “Ya başaramazsam*” ve “Başkaları ne düşünür?” soruları sizi durduruyor.

Başaracağınızı ya da başarısızlık olasılığının olmadığını bilseydiniz neler yapardınız?

4. Bir avukat telefonla sizi arıyor ve uzun süredir izini kaybettiğiniz bir akrabanızın öldüğünü, size de 10 milyon dolar bıraktığını bildiriyor. Bir daha asla çalışmak zorunda değilsiniz. Bundan sonra zamanınızı nasıl geçirir, nasıl bir yaşam sürersiniz?

Yeni elinize geçen parasal kaynaklarınızı ve boş zamanınızı nasıl kullanırsınız?

Sağlıklı Alışkanlıklar
Başarılı olma beceriniz alışkanlıklarınıza ve seçimlerinize bağlıdır. Örneğin herkesin başına gelebilecek bazı yaşam olaylarını düşünün. Yıllar içinde yavaş yavaş kilo alır, ama bu kiloları birkaç gün içinde vermek istersiniz. Benzer şekilde yıllar içinde giderek daha fazla borca batar, ama bir gecede borçlarınızdan kurtulmayı, zengin olmayı istersiniz. Koşu tarihine bir ay kala maratona katılmaya karar verirsiniz. Sınavda birinci olmak ister ama çalışmak için kendinize yalnızca bir saatlik süre tanırsınız. Önünüzde yalnızca beş yıl kalmışken aklınıza emekliliğiniz için birikim yapmak gelir. Yaşamda pek çok şeyi hızla ve kolayca elde etmek istersiniz ama başarının bu şekilde geldiği çok enderdir. Başarı birden olup bitiveren bir olay değil, bir süreçtir. İlerleme önce siz gerekli temeli hazırladıktan sonra adım adım gerçekleşir.

Onun için alışkanlıklarınıza bakın, kötü alışkanlıklarınızın neler olduğunu belirleyin ve normal davranışlarınızın yüzde 90’ından fazlasının alışkanlıklara dayandığını görün. Alışkanlıklarınızı bir yerlerden; genellikle düşünmeden, farkında bile olmadan edindiniz ve neden edindiğinizi de bilmiyorsunuz. İyi ve kötü alışkanlıklarınız üzerinde düşünün. Çin atasözünde söylendiği gibi, “Bir metrelik buz bir günde donan suyla olmaz.” Kötü alışkanlıklarınızın tümünden bir kerede vazgeçmeye çalışmak yerine her birinin yerine bir başka alışkanlık edinmeyi deneyin. Kendinize yine keyifli ve doyurucu, ama daha üretken başka faaliyetler seçin. Kendinize şu soruları sorun: Alışkanlıklarınız sizi nereye götürüyor? Hangi alışkanlıklarınız sizi geride tutuyor? Kötü alışkanlıklarınızdan birini ele alın; bu alışkanlığınızla ne kadar süreyle mücadele ettiniz? Bu alışkanlık neden başladı? Bu alışkanlığın uzun vadeli sonuçları nedir? Bu alışkanlığı nasıl değiştireceksiniz?

Mutluluk
Başarılı insanlar mutludur. Yaşamı sever, yaşamdan keyif alırlar. Toplum başarıyı nasıl tanımlıyor?

Ün, servet, başarı ya da maddi zenginlikle, değil mi? Oysa bunların hiçbirinin iç huzur ya da amaçla bir ilgisi yoktur. Sonunda zengin olduğunuz, üniversiteden mezun olduğunuz, emekli olduğunuz ya da terfi ettiğiniz, ya da şirketin başına geçtğiniz zaman mutlu olacağınızı düşünürsünüz. Oysa bunların hiçbiri size derin ya da kalıcı bir mutluluk getirmez. Neden çocuklar günde 400 kere gülerken yetişkinler yalnızca 15 kere güler? Çünkü çocuklar önemli statülerde oldukları ya da etkileyici başarılar elde ettikleri için gülmezler. Onlar neşeyi ve mutluluğu basit şeylerde, yalnızca varolmakta bulurlar. Başka insanları etkilemek ya da başarı basamaklarını tırmanmak onları fazla ilgilendirmez. Siz mutluluğu nasıl tanımlıyorsunuz? Gözünüzü nereye diktiğinize dikkat edin. Uzun bir yaşamın sonuna geldiğinizde yanlış hayallerin peşinde koşmuş olduğunuzu fark etmek ne utanç vericidir. Dale Carnegie’nin şu sözünü hatırlayın: “Başarı, istediğinizi elde etmektir; mutluluk ise elde ettiğinizi istemektir.”
Bugün zaman ve enerjinizi daha tasarruflu kullanmak için pek çok olanağınız var ama mutluluğunuz şu iki nedenle azaldı: Birincisi, hedeflerinizle beklentileriniz birbirleriyle çeliştiği zaman gerginlik ve mutsuzluk duyuyorsunuz. Hedefleriniz arasında çelişki olduğunu bilmek bile savaşın yarısını kazanmak demektir. İkincisi, belli birtakım etkilerin zihinsel, duygusal ya da fiziksel sağlığınıza zararlı olduklarını düşünüyorsunuz.

Mutlu olduğunuz, sabah yataktan kalkıp bir an önce güne başlamak için can attığınız bir zamanı hatırlayın. Büyük olasılıkla yaptığınız işin ve gittiğiniz yerin doğruluklarından emindiniz. Kendinize güvende hissediyordunuz. Mutluluk sıklıkla ilginç bir hedefe doğru ilerlemeyi de içerir. Yaşamınızın koşulları ne olursa olsun; nerede yaşarsanız yaşayın, nasıl bir araba kullanırsanız kullanın, ne kadar para kazanırsanız kazanın amaç ve yön duygusuna sahip olduğunuzda mutluluk duyarsınız. Hayalinizi hemen gerçekleştiremeyebilirsiniz ama vazgeçmeyin ya da hayalinizi gerçekleştirmek için uğraşmaya değmeyeceğine karar vermeyin. Denemeye devam edin. İstediğiniz şeyi gerçekleştirmek için yeni yollar bulun.



Kurt Mortensen, The Persuasion Institute’un kurucusu ve Maximum Influence, Persuasion IQ, Power Negotiation ve Persuasive Presentations adlı kitapların yazarıdır.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 09:55 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
KURDELE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 96
Tesekkür: 46
95 Mesajinıza toplam 665 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KURDELE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

1:Cenaze törenimde yaşarken çok sıkıntı çekti ama hepsinin altından kalkmayı becerdi denirdi heralde

2:bu irreal bir soru cevabımda irreal olucak.Benim isteklerim dünyaya fayda sağlayacak şeyler olmaz tamamen kişisel istekler olurdu. Ama dünya için salgın hastalıkları yok etmesini isterdim.

3:Boş geçiyorum daha çok düşünüp cevap vericem

4:Bi süre bana yetecek kadarını kullanır ,ama başka bir iş kurarak çalışma hayatıma devam ederdim kalan parayı çocuk esirgeme kurumuna verirdim.
KURDELE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 10:39 AM   #3 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

Sevgili kurdele,

Cevapların kendi içinde tutarlı hatta fazlasıyla tutarlı.

2. soruda irreal bulduğun şey nedir tam olarak?

Ve ayrıca gerçek vegerçekdışılık kavramları hakkında ne düşündüğünü aslında gerçeklik kavvramıyla ilgili ne düşündüğünü merak ediyorum.

Bu sorular sana destek olacak bazı ipuçlarını bulma amaçlı sorulmuştur, eğer yargı içeren bir tarzı varsa benim hatamdır.

Sevgiler Mert.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 10:58 AM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

1-yeterki istesin her şeyi başarırdı diye söylerler.
2-dünyanın barış içinde yaşamasını nükleer denemelerle kirletilmemesini dilerdim.
3-başaramazsam ne olur diye hiç düşünmedim her yaptığım işte başarılı olduğumu düşünüyorum.
4-yapmaktan keyif alacağım bir iş kurar gerisini sokakta yatan evsizler için bir vakıf kurardım.
her zamanki gibi güzel sorular mert bey
__________________
hemen şimdi mutlu olalım
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 11:01 AM   #5 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

Alıntı:
aybükem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1-yeterki istesin her şeyi başarırdı diye söylerler.
2-dünyanın barış içinde yaşamasını nükleer denemelerle kirletilmemesini dilerdim.
3-başaramazsam ne olur diye hiç düşünmedim her yaptığım işte başarılı olduğumu düşünüyorum.
4-yapmaktan keyif alacağım bir iş kurar gerisini sokakta yatan evsizler için bir vakıf kurardım.
her zamanki gibi güzel sorular mert bey
Süpermiş valla.

Peki ne yapmayı istiyorsun Aybüke?

Yada başarma motivasyonunu nelere harcıyorsun?

Bu arada dünya barışına katkı sağlamak istiyen herkez iç barışını tesis etmeli.
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 11:16 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

evet mert bey iç barışımı sağladım.
doğrudan satış iş yapmaktan mutlu olduğumu farkettim.zirveye 5 kala bırakmamaya karar verdim.insanlarla konuşmaktan bir şeyler paylaşmaktan keyif alıyorum.
ve sizde iyiki varsınız....sevgiler
__________________
hemen şimdi mutlu olalım
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 11:18 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
KURDELE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 96
Tesekkür: 46
95 Mesajinıza toplam 665 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KURDELE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

Hayır hiçbir şekilde yargı içerdiğini düşünmüyorum, hatta benim içinde beyin jimnastiği oluyor. Genelde toplam faydaya inanmam yani birey için iyi olanın grup içinde iyi olduğu düşüncesine inananlardan değilimdir, sabaha kadar düşünüp bir liste hazırlasam benim istediklerimden hemen hemen hiçbiri doğru dürüst dünya menfaati için olan şeyler değildir. oyüzden irreal olduğunu düşünüyorum.Real ve irreal arsındaki farkı benim nasıl yorumladığıma gelince real üzüldüğün ,sevindiğin ,acı çektiğin durumlar realdir irreal bunların dışındaki şeyler hayal ürünü olan şeyler.

KURDELE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 11:50 AM   #8 (permalink)
Site Yaşam Koçu
Mert Ölçer
 
Merto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 660
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Merto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond reputeMerto has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

Alıntı:
KURDELE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır hiçbir şekilde yargı içerdiğini düşünmüyorum, hatta benim içinde beyin jimnastiği oluyor. Genelde toplam faydaya inanmam yani birey için iyi olanın grup içinde iyi olduğu düşüncesine inananlardan değilimdir, sabaha kadar düşünüp bir liste hazırlasam benim istediklerimden hemen hemen hiçbiri doğru dürüst dünya menfaati için olan şeyler değildir. oyüzden irreal olduğunu düşünüyorum.Real ve irreal arsındaki farkı benim nasıl yorumladığıma gelince real üzüldüğün ,sevindiğin ,acı çektiğin durumlar realdir irreal bunların dışındaki şeyler hayal ürünü olan şeyler.

Selamlar Kurdele,

Bu real irreal ayrımı dünyayı ve diğer herkezi senin karşında tutmaya ve katı bir şekilde sana karşıymış gibi görünen sert bir tutum sergilemesine yol açacaktır.

Hayal ürünü olarak algıladığın şeyler somut ve görünen şeyler dışındaki şeylerimi kapsıyor?

Üzüntü, sevinç, acı çekme olarak başlıkladığın ve real yani gerçeklik olarak kabul ettiğin herşeyin bir duygu durumu olduğunu düşünürsek; bu duyguları üretenin sen olması, bu realiteyi yaratanın daha doğrusu seçenin sen olduğu sonucuna bizi götürür.

Realist bakış açının temelleri ve üstünde yükselen değerler skalası yaşamda bulunduğun yeri ve dünyayı yorumlayış şeklini ortaya koyar.

Ayrıca madem "yargı" tutumunu aşarak söyleşiyoruz ve sende bunları geri dönüş yada tespitler olarak kabul ediyorsun başka bir tespit daha yapmak istiyorum izninle;
Görünüşte sadeleşme isteği ve sade bir yaşam özlemi "boşvermişlik" tutum ve durumu için bir maske halini alıyor gibi gözüküyor. Elbette hakkında bu kadar az şey bilirken bunu nasıl söyleyebildiğimi öne sürebilirsin.

Ancak az şey biliyor olmam ve sadece samimi şekilde buraya yazdıklarını okumam ve mesleki reflekslerim gereği hakkında çok şey bilenlere nazaran sana karşı daha önyargısız yaklaşmamı sağlıyor. Lütfen bu "sadelik " ve "boşvermişlik" arasındaki dinamikleri kendinde gözden geçir...

Mert ÖLÇER
__________________
HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR.

http://www.mertolcer.com/
http://www.facebook.com/yasamkocum
http://www.facebook.com/vizyongelistirme
Merto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 11:56 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
KURDELE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 96
Tesekkür: 46
95 Mesajinıza toplam 665 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
KURDELE is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

teşekkürler önerinizi uygulayacağım.
KURDELE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-12-2009, 12:00 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Amacınızı Keşfedin !

bana öneri yok mu:)))
__________________
hemen şimdi mutlu olalım
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
amacinizi, kesfedin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Amacınızı Keşfedin !

Alternatif Kişisel Gelişim ve Yaşam Koçluğu Amacınızı Keşfedin ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eminim kullanılmamış bir potansiyeliniz vardır. Yazılmamış kitaplarınız, başlanmamış işleriniz, parlak fikirleriniz, büyük icatlarınız, insanlığa yararlı düşünceleriniz ve kullanılmamış enerjiniz vardır. Ama amacınızın ne olduğunu tam olarak bilmekte güçlük çekiyor olabilirsiniz. Yaşamınızda pek çok rol üstlenmiş olabilirsiniz. Eş, baba ya da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaşam Koçluğu telkin cd indir izle İstanbul Yaşam Koçluğu nerededir kimdir Yaşam Koçluğu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaşam Koçluğu hipnoz Yaşam Koçluğu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaşam Koçluğu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaşam Koçluğu kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.