| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü ve Yaratıcı Yazarlar Klubü Yazma Terapisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşe döndüm yüzümü sanki uzun zaman karanlıkta kalmış ruhum çiçeklerime su verdim yavaşça güzel bir müzik vardı ve kuşların cıvıltısı kulağımda hayat gerçektende güzeldi dönüp baktığımda neden kaçırdım neden umutsuzca geçti koskoca birkaç ay sebepsiz olsun onda da vardı bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaratıcı Yazarlar Klubü telkin cd indir izle İstanbul Yaratıcı Yazarlar Klubü nerededir kimdir Yaratıcı Yazarlar Klubü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaratıcı Yazarlar Klubü hipnoz Yaratıcı Yazarlar Klubü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaratıcı Yazarlar Klubü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaratıcı Yazarlar Klubü kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() güneşe döndüm yüzümü sanki uzun zaman karanlıkta kalmış ruhum çiçeklerime su verdim yavaşça güzel bir müzik vardı ve kuşların cıvıltısı kulağımda hayat gerçektende güzeldi dönüp baktığımda neden kaçırdım neden umutsuzca geçti koskoca birkaç ay sebepsiz olsun onda da vardı bi hayır az şey mi öğrendim mis gibi hava ve martı sesleri,denizin dingin güzelliği mutluluk ışıl ışıl gözlerimde ve sebepsiz sevinçler içimde belki sadece nefes alıyorum diye belki meydan okuyorum diye... herneyse her nedense... duvarlarıma kapılar pencereler açmadım,yıktım sevgiyle onları her korkumun yerini sevgiye bıraktım ve her öfkeyi dinginliğe... en önemlisi yazdıklarımı yaşadım yaşadıklarımı yazdım söylemlerde kalmadı mutluluklar hayatımdaydı... renkler daha canlı ,güneş daha parlak ve yaşamak kolay... saatime baktım mutluluğu sevinçle geçiyordu ama yeter esir aldı mutluluğum kalemimi susmuyor ![]() yazdım işte bişeyler... ![]()
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü ve Yaratıcı Yazarlar Klubü Yazma Terapisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız güneşe döndüm yüzümü sanki uzun zaman karanlıkta kalmış ruhum çiçeklerime su verdim yavaşça güzel bir müzik vardı ve kuşların cıvıltısı kulağımda hayat gerçektende güzeldi dönüp baktığımda neden kaçırdım neden umutsuzca geçti koskoca birkaç ay sebepsiz olsun onda da vardı bi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yaratıcı Yazarlar Klubü telkin cd indir izle İstanbul Yaratıcı Yazarlar Klubü nerededir kimdir Yaratıcı Yazarlar Klubü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yaratıcı Yazarlar Klubü hipnoz Yaratıcı Yazarlar Klubü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yaratıcı Yazarlar Klubü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yaratıcı Yazarlar Klubü kuantum düşünce kitap haberi