Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Uykusuzluk (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/)
-   -   Uyuyamamakla UYUMAMAK arasındaki fark (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uykusuzluk/372486-uyuyamamakla-uyumamak-arasindaki-fark.html)

comte 23-09-2009 11:30 PM

Cevap: Uyuyamamakla UYUMAMAK arasındaki fark

Uyuduğunda ne oluyor tam olarak. Uyumak ne demek senin için.

Ertesi gün gergin olmak mı, kendine ait olan zamanı uyuyarak boşa harcamak gibi bir şey olmalı ..super

Işıldayan Safir 23-09-2009 11:43 PM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490623)
Bende de kesinlikle aynı sorun var. Mesela, dünden beri hiç uyumadım desem yeridir; plajda bölük pörçük 2 saati saymazsak. Uyumam gerektiğini biliyorum, yatarsam uyuyacağımı da biliyorum ama şu saat oldu hala ayaktayım. Hayatı kaçırmaktan mı korkuyorum diyeceğim ama uyumadığımda çok da mühim işler yapmıyorum açıkçası. Uykuyu seviyorum ama uyumak istemiyorum. Böyle abuk bir durum işte :))

canım yaa seni o kadar iyi anlıyorumki ağla2
hiç bi şeyin sebebi yok en azından biz öyle düşünüyoruz ama gerçekten bütün gün boşa zaman geçirip sonra uyumayı bile istemiyoruz. bende hiç yatmak istemiyorum insan uyurken bile sıkılırmı sıkılıyorum işte ama bu durumdanda sıkıldım 3 gündür daha erken uyumaya çalışıyorum her şeyin hayırlısısad456

comte 23-09-2009 11:51 PM

Uyuyamamak ya da uyumayı istememek. İkisi de aynı şey.

Uyuyamamak bir depresyon belirtisi. Uyuyamayız, çünkü zihnimizde tamamlayamadığımız, cevabını veremediğimiz bir çok konu vardır.

Uyuyamayız, yarın yine aynı derecede sıkıcı olacaktır.

Uyuyamayız, kendimize az da olsa ayırabildiğimiz zaman dilimi bu sürede yok olur gider.

Uyuyamayız, uyuduğmuzda, korkularımız çeşitli şekillerde ortaya çıkar ve kabus halini alır.

Uyuyamayız, geleceğe güvenmiyoruzdur.

Uyuyamayız, hala geçmişte yaşıyoruzdur.

vs. vs.

Uykusuzluk, en önemli rahatsızlık bana göre. Bunun için gerkirse ilaç alıp uyumayı deneyin. Beyninizin dinlenmeye ihtiyacı var. Bütün organlarınızın olduğu gibi..super

_EliF_ 24-09-2009 01:44 AM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473849)
Seneler önce yaşanmış ve şu an aklımıza gelmeyen, bastırılmış ya da unutulmuş kızgınlar, bağışlanmadığı sürece gelişim konusunda ayak bağı olurlar. Yaşamımızı olumsuz yönde etkilerler.
Geçmişi hiç bağışladınız mı? Serbest bırakıp rahatladınız mı? O rahatlığa erdiniz mi?

Evet sağolsun abdullahın yardımıyla yaptım onu. Ama hala durum aynı.

renkli61 24-09-2009 12:52 PM

geçmişi silmedikçe rahat yok yani...gece uyuyamıyorum ben de sabah gün aydınlanana kadar uyuyuyncada yataktan çıkmak istemiyorum...haftalardır okulun açılmasını bekledim şimdi uyuycam diye kalkıp gitmedim ne dengesizim yaa...

SuSKuNKRaL 22-06-2010 09:46 PM

Ewt aynen günde en fazla 7 saat uyuyorum :( Çözüm yolu yokmu :(

hester 22-06-2010 10:08 PM

bende birkere ertesi gün çok heycan verici birşeyin olması yüzünden sabaha kadar uyumamıştım uyunca zaman çabuk geçiyor çabuk geliyor .S:S:S:S:S:S

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM.