![]() |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) cEvap için teekkürler house. Ayrıca ilişkiler ile ilgili makaleni ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. Sevgiler |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Hafta sonu yazacağım o beklediğiniz yazıyı buarada çok teşekkür ederim yazımın bekliniyor olması beni onore etti öte yandan iş konusunda fazlaca çekim yasası işlettim sanırım işden başımı kaldıramıyorum buaralar yorgun argın dönüyorum eve sonrasındada taktım şu uçak fobisine onu yenmeye çalışıyorum gitmeme az kaldı çünkü herneyse haftasonu paylaşcam konu umarım dahada hareketleniyor herkesin fikir beyan etmesi paylaşımda bulunması çok hoşuma gidiyor çünkü benimde sizden öğrenecek çok şeyim var seviyorum hepinizi :D |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) housecim,bilgilerini bizimle paylaştığın için çook teşekkürler. Ama okurken çok zorlanıyorum,keşke arada virgül nokta büyük harf vs kullansan,ve paragraflara bölsen,inan okuyamadım bile bi çok şeyi gözüm yaşardı :D |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Alıntı:
|
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Walla bekliyyorumm yazini sabirsizlikla, Mutlu kal arkadasim... |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Geçmiş olsun house cuğuuum biz de seni çok seviyoruz. Allah yakın zamanda şifa versin. Sağlığına çabucak kavuştursun. Yazını da dört gözle bekliyoruz. |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Hepinize çok teşekkür ederim ben size verdiğim sözü yeri getirememenin altında ezilirken siz anlayışınızla beni mutlu ettiniz adam gibi doğru dürüst bir yazı olsun diye kendime iyce gelmeyi bekliyorum alelade sırf yazmak için olsun istemiyorum epey deneyim biriktirdim seve seve paylaşacağım sizi çoook seviyorum en kısa zamanda yayınlıcam öperim hepiniziii :)))) |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) canım arkadaşım benim süpersin yinee umarım tüm hayallerine bir bir kavuşursun:) harika olmuş yazın bayıldım çok ders çıkardım ama devamını bekliyoruzz:) |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) Tebrikler 25889 boyle guzel degisimleri okuyunca mutlu oluyorum sizin adiniza. Goruyorum ki degisime inananlar bi zamandan sonra degisimi yasiyorlar. |
Cevap: House ve Hayaller ve Yöntemler....:) house yazdı mı nereye yazdı ben göremedim :):) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM. |