![]() |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Herhalde kelimelerin yetmediği bir durum bu.Bir solukta okudum,hem güldüm hem de tüylerim diken diken oldu.Sevgiyle kalın.Allah sizin hepimizn iyiliğini versin bu yazıyı böyle güzel bir uslupla yazmış olmasaydınız okuyamazdım herhalde:))) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Süpperrr ya tek kelimeyle süper ;))) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) girlhahagirlhahahahah süpermiş...bende hep takım elbiseli bi koca isterdim...ama...eşim hep spor giyiniyor...önceden okumuş olsaydim yapıverirdim bi bebe girlhaha ama şimdi ablam için düşünmüyo degilim...25 yasında daha ama ben ondan once evlendıgımden, evde kalma korkusuyla yasıyor... annem gecen hafta oyun hamurundan baktıgı bebege mavi ve turuncu renklerde aynı anlattıgınz gibi avuc içi kadar bi adam yapmıstı...kaşkollu,montlu...üşümesin diye de giydirmiş sıkıca...vitrine koyduk kıyamadık bozmaya... düşündümde ablam gider gelir bakarmıs adama...sonrada turuncu(kızıl olur herlde) bi kocası olurmus .... ay cookkkk güldüm y789 girlhahagirlhahagirlhahagirlhaha |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) süpersinnn :) anlatımına bayıldım, seninle sohbet etmeyi çok isterimm :) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Anlatımınız çok hoş. Özellikle şu iki yeri seçip alıyorum: "...Bence keyifli ve eğlenceli,yani mutlu ve huzurlu olan insanların,hayatlarına istedikleri şeyleri çekmesi çok daha kolay oluyor.Çünkü bilinaçtına indiğinizde,yasayı devreye sokmayı engelleyecek olumsuz hiçbir şey yok,herşeyi zaten güzel görüyor ve güzel düşünüyor.Sorunları yok,takıntıları,saplantıları yok.Gözyaşı yok.Umut var,inanç var,orda burda gereksiz yerde harcanan,yeri yurdu belli olmayan enerjiler yok..." ''...şunu asla ama asla unutmayın,Allah yağmumu isteyene yağmumu,balmumu isteyene balmumu verirmiş.Yani dili,dini,ırkı ne olursa olsun,bu dünyada her gün milyonlarca insan,istediklere şeylere kavuşuyor bir şekilde.Kimi buna inanç gücü,kimi çekin yasası,kimi beyin gücü,kimi mucize,kimi olması gereken diyor.Siz ne Allah inancınızı kaybedin,ne de bilgiye olan inancınızı.Ama öyle,ama böyle,istemekten asla vazgeçmeyin.Sonuçta düşüncelerinizin içinde saklandığı o beyin kabınıda size veren Allah değil mi?..." Başından sonuna kadar çok değerli bir yazı olmuş. Teşekkürler. |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Tüm yazdıklarını okudum echoo'nun onu tanıyan var mı? Kendisini tanımayı çok isterim , diğer sitelerde de adresine ve yazdıklarına ulaştım fakat şubattan beri hiçbirine girmemiş , açıkçası sağlığından endişe ettim... :(( |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) harika bir yazıymış iyiki okumuşum :) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Muhteşem!!!Hem güldüm hem de hayretler içinde okudum.Ve bir kez daha anladım ki 'acaba,olur mu,olmaz mı' diye düşünmemek gerekiyormuş.Ben şimdi gidiyorum...Önce zihnimde kalan,olumsuz düşünceleri kovmaya.Sonra da,oyun hamurlarımı almaya:))) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Yok böyle bişey ya tamamını okudum yazıdım ve tarif edilemeyecek duygular yaşadım!!!Büyük bir ilham oldu bana anneme anlattım hemen sonra başladım yorum yazmaya annem bile hayret etti :) Çekim yasasını kullanma isteği yeni başladı bende bu site sayesinde başladı ve bu yazı bana gerçekten çok büyük bir ilham oldu! Çok teşekkür ederim echoo bu güzel olayı en ince ayrıntısına kadar bizlerle paylaştığın için erinmeyip bu kadar uzun bir şekilde yazdığın için ve bu siteye de çok teşekkür ederim çünkü telkinleri de dinliyorum 8 gündür ve gerçekten hayatım değişmeye başladı bunu farkediyorum ama anlatamıyorum :) Benimde çok büyük bir isteğim var ve bunu çekim yasasınıda kullanarak gerçekleştirmeyi istiyorum.Bu arada dualarımı vs ihmal etmiyorum ve ihmal etmekte istemiyorum hem dualarla hem çekim yasasıyla başaracağım bu isteğimi ve isteğim gerçekleştiğinde ilk olarak namazımı kılacağım şükürler edeceğim teşekkür edeceğim ve sonrada hemen sizlerle paylaşacağım arkadaşlar! Herkese teşekkür ederim :))) Ayy çok mutlu oldum ya :)))) |
Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) merhaba, siteye ve forumlara yeni üye oldum ve ilk okuduğum yazı bu oldu :) süper umut verici bir bir örnekmiş :) çok çok aşık olduğum bir adam var ve onunla evlenmeyi çok istiyorum, eh bende de resmi var ben de ona baka baka aynılarını yapıcam :) düğün tarihi olarak da kasım istiyorum ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 PM. |