![]() |
SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=zhlhsB0VkkA[/youtube] Bu videoyu sonuna kadar izleyin(sesli daha güzel) bakalım adam haklı mı?? gogogo |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? ben mi çok duygusalım klip mi? b456 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Gözün biri neyse de, ikisi birden verilir mi? kardes payi yapsalarmis. Bana göre gercek disi ,ama insan asik olunca hertürlü sacmalik yapiyor. Belki hala sevdigi icin böyle seyler yapabilecek insanlar vardir. ooo67 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Alıntı:
En iyisi bunun b456 birde kurdelasiz olanini eklemek... khkh56 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? ya ben öle zarar veren şeyleri öle tepelerde tutmama taraftarıyım f678h . kazaya davetiye çıkarmayalım ne geregi var coffe2 |
|
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? 88a 88a 88a bilmem heralde cok seviyorsam ve gozlerini benim yuzumden kaybettiyse gozlerimi veririm mi ne sad456 ay klibi seyrederken cok etkilendim sanki bende ayni seyi yaparim gibi geldi ooo67 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? 88a 88a ama bu çok güzel 88a 88a |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Kesinlile vermezdim.Bilmediğin evin düzenini kurcalarsan olacağı bu işte.Sana ne, kendin al de geç.Zaten bıdıcık boyun var.Sen bir uzak doğulusun, hani olsan bir rus falan.Tamam git merdiven gibi boyunla her odaya takıl, kurcala.Senin neyine, yukarılara uzanmak, allaa allaa ya!Sinirim geldi. 88a |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |