![]() |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Alıntı:
|
|
Yakisiyor mu portal doktoruna b456 khkh56 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? maaşallah bi smiley için neler oldu tamam bidaha kullanmayız ne bilim hoşuma gitti doktoruz die nie yakışmasın halla halla sevincli dl78 8977 cilgin897 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Vallahi nezamandır izlememiştim, ilk kez izlemişim gibi yine heyecan ve hüzünlenerek izledim. fakat gözlerimi verip motorların sesiyle yetinecek bir kişi degilim şaşkın, oyüzsden birini verirdim ki dieriyle beni hiçbir zaman bırakmayacak olan iki tekerden kopmayayım, super rüzgarı ve virajı hissetmezsem işte o zaman biterim ben http://img166.imageshack.us/img166/9...picx161xq4.jpg |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? [i]Aslında ben yaparmıydım kocaman bir soru işaretii ???? dusun sevgilimle beraber izlemiştim ama ben videodan çok onu ızledim hala aklımda bittikten sonra gözlerıme baktı gülerek acaba ne anlatmak ıstemişti bana kım bılır onu çokkkkkkk özledimm sad456 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Pek acıklı bir klipmiş..İnsanların sevgiden kaçışını çok güzel ifade etmiş. Müzik de şahane..Bence öyle olmamalıydı. Adam biraz daha sorumlu davranabilirdi. Fakat hissetmediği şekilde de nasıl davranabilir ki insan? Ay, İçim doldu, ağlayacağım galiba.:((( |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? kanımca "acaba" diyenlerin bir sevdiğimi yok ,yoksa varda dusun, ama ben olsam tek gözümü verirdim nedenmi çünkü iki gözümü vermem sevdigimin benim için üzülmesine sebep olabilir,sevdiğimin kesinlikle üzülmesini istemem... 25889 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? yok ben yapmazdım ,,bana ne,,-belkide yapacak kadar sevmedim kimseyi böyle konuşuyorum-ama ÖLDÜM AĞLAMAKTAN .... ttli3 |
Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? Ay çok güzeldi kızımla ikimiz seyretik.İlk seyretiğimizdede çok etkilemiştik. yrl78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |