Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Makaleleri ve Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/)
-   -   SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-makaleleri-ve-yazilari/2020-siz-bunu-yaparmiydiniz.html)

tulu 08-09-2007 09:15 PM

Ynt: SİZ BUNU YAPARMIYDINIZ???

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlile vermezdim.Bilmediğin evin düzenini kurcalarsan olacağı bu işte.Sana ne, kendin al de geç.Zaten bıdıcık boyun var.Sen bir uzak doğulusun, hani olsan bir rus falan.Tamam git merdiven gibi boyunla her odaya takıl, kurcala.Senin neyine, yukarılara uzanmak, allaa allaa ya!Sinirim geldi. 88a

ablacım sen aglamışın amma velekin ben baya güldüm özellikle o bıdıcık boy bölümüne smil56 khkh56 yayındayım okudum ay sarkı bitti ben hala gülüyorum toparlıyamadım kendimi...okudum bende radyodan ... khkh56 khkh56

Gülücükler yüzünüzden hiiiiiiiiiç eksik olmasın! neseli56

tulu 08-09-2007 09:19 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
ben mi çok duygusalım klip mi? b456

Benim dikkatimi daha çok psiko'nun kullandığı smiley çekti... y789
En iyisi bunun b456 birde kurdelasiz olanini eklemek...
khkh56

Ama Atakan, o kurdeleli olduğu için o kadar güzel!Ben bayılıyorum ona msnme bile aldım onu!hehehe! b456(yaaaaa!)

hayatimdegisti 09-09-2007 11:25 PM

Alıntı:

Kurby Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
ben mi çok duygusalım klip mi? b456

Benim dikkatimi daha çok psiko'nun kullandığı smiley çekti... y789
En iyisi bunun b456 birde kurdelasiz olanini eklemek...
khkh56

Ama Atakan, o kurdeleli olduğu için o kadar güzel!Ben bayılıyorum ona msnme bile aldım onu!hehehe! b456(yaaaaa!)

Kurdeli güzel bende seviyorum da..
Yakisiyor mu portal doktoruna b456 khkh56

PSİKO 10-09-2007 03:06 PM

maaşallah bi smiley için neler oldu tamam bidaha kullanmayız ne bilim hoşuma gitti
doktoruz die nie yakışmasın halla halla sevincli
dl78 8977 cilgin897

BHTYR_VFR 10-09-2007 03:11 PM

Vallahi nezamandır izlememiştim, ilk kez izlemişim gibi yine heyecan ve hüzünlenerek izledim. fakat gözlerimi verip motorların sesiyle yetinecek bir kişi degilim şaşkın, oyüzsden birini verirdim ki dieriyle beni hiçbir zaman bırakmayacak olan iki tekerden kopmayayım, super
rüzgarı
ve
virajı hissetmezsem işte o zaman biterim ben

http://img166.imageshack.us/img166/9...picx161xq4.jpg

farkvar 20-12-2007 09:18 PM

[i]Aslında ben yaparmıydım kocaman bir soru işaretii ????

dusun

sevgilimle beraber izlemiştim ama ben videodan çok onu ızledim hala aklımda bittikten sonra gözlerıme baktı gülerek acaba ne anlatmak ıstemişti bana kım bılır onu çokkkkkkk özledimm sad456

fatale 20-12-2007 11:26 PM

Pek acıklı bir klipmiş..İnsanların sevgiden kaçışını çok güzel ifade etmiş. Müzik de şahane..Bence öyle olmamalıydı. Adam biraz daha sorumlu davranabilirdi. Fakat hissetmediği şekilde de nasıl davranabilir ki insan? Ay, İçim doldu, ağlayacağım galiba.:(((

xenesx 01-01-2008 02:28 AM

kanımca "acaba" diyenlerin bir sevdiğimi yok ,yoksa varda dusun, ama ben olsam tek gözümü verirdim nedenmi çünkü iki gözümü vermem sevdigimin benim için üzülmesine sebep olabilir,sevdiğimin kesinlikle üzülmesini istemem... 25889

hava-hoş 01-01-2008 12:28 PM

yok ben yapmazdım ,,bana ne,,-belkide yapacak kadar sevmedim kimseyi böyle konuşuyorum-ama ÖLDÜM AĞLAMAKTAN .... ttli3

Mustang 19-02-2008 01:10 AM

Ay çok güzeldi kızımla ikimiz seyretik.İlk seyretiğimizdede çok etkilemiştik. yrl78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM.