![]() |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) o kadar çok şekil değiştiriyoki şu kuantum ben artık olumlu olumsuz ne düşünüceğimi bırakın kafayı bırakıcam yani:) |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) bende :)))) ama kendime bir yol tayin ettim.. önce matrikse hükmedin ve zero limiti okuyacağım -daha bulamadım- bu kitapları anlayıp özümsedikten sonra başka konulara bakacağım.. böylelikle daha kolay odaklanıp ayıklayabilirim.. çünkü keopsun dediği gibi tam olarak ne istediğimin üzerindeki katmanları ayıklamam gerek.. teşekkür ederim sam; |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) sevgili keops olumlama yapmayin diyorsunuz ama sitenin bazi bolumlerinde de olumlamalar var. Yani celismiyormu kafam karisti. |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Olumlama yapmayın demiyorum...olumlamaları şans duası gibi kullanmayın diyorum... Ben sabırlıyım başarılıyım gibi olumlamalar kişilik özelliklerinizi hedef alır ve kişiliğinizde ciddi değişimler yaratabilirler Ama Olumlamaları bir çok insan inançlarını değiştirmek yerine hemen birşeyler istemek için kullanıyorlar örneğin: İdelalimdeki eve,arabaya,eşe şu an sahibim şeklinde... Bu tarz olumlamalardan önce kişiliğinizi dönüştürmeye dönük olumlamalarla önce içinizdeki negatif inançları kırmanız gerekiyor.. O yüzden olumlamaların sihiri sizin çekirdek inancınızı kırmasıdır |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Sevgili keops çok yeni olumlara başlamıştım.Bu verdiğin bilgiler yolun başında yanlış yol aldığımı bana gösterdi çok teşekkürler. peki bir sorum olacak.Enerjimizi yönetmek ile ilgili yazılar okumuştum. Burasa inanmak konusunda hayal et,güven ve görselleştir diye bilgi verilmiş. Sizde hayal ettiğin şeyi varmış gibi yapmayın diyorsunuz. Bu yönden biraz kafam karıştı. Mesela ben anne olmak için bir yolunu bulacağım.Peki bana bu konuda nasıl yol almamı ve bu hedefime ulaşmak için nasıl bir adım atmam gerektiğini söylermisiniz? Çok teşekkürler... |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Eğer bilinçaltınızı kandırabilirseniz isterseniz bir bmw sahibiyim deyin, çünkü otobüsede binseniz bilinçaltınızı siz yönettiğiniz sürece sorun çıkmaz,örneğin şuan otobüse bindim çünkü geçen ay almış olduğum bmw yi 3 aylığına bakıma verdim diyebilirsiniz, bilinçaltı herşeye inanır bunu unutmamak lazım, tekrarlar bilinçaltını yenmezide sağlar. keops güzel anlatmış, ama şunuda belirtmek istiyorum, bilinçaltınızı kandırdığınız sürece yapamayacağınız şey yok, bunu bizzat kendim deneyimledim, kağıda şöyle yazabilirsiniz, örneğin ayda şu kadar para alarak bir işte çalışıyorum gibi, bunu yazın kağıda sabah ve yatmadan okuyun, okuduğunuz anda kelimelerin anlamını hissedin duyguyu yaşayın, 21 gün devam edin, bilinç altınız ona inanacaktır, ama normal hayatta pozitif düşünmeyi bilmek gerek gerçekten. İnanın o istek içinizde olunca ve gerçekten olumlu düşünmeyi azda olsa başarabilirseniz yapılmayacak birşey yok, eft,nlp,subliminal telkinler hepsini inceleyin uygulayın, bilinçaltınızdaki blokajları kaldırdıktan sonra zaten engel yok. |
Cevap: Ynt: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Alıntı:
Aslında evet bende sabahtan beri bunu düşünüyordum birden karşıma çıktı.. bende olmayan bir şey için olumlama yapıp bende imiş gibi düşünüreke kendimi kandırıyorum diyip duruyordum kendi kendime.. Keops Üstadın dediği gibi bu pek mantıklı değil.. Değil ama hedefede gidecek yolu pek anlamadım doğrusu.. yani mesela ben önümüzdeki ay 01.10.2010 da borçlarımı ödeyebilecek kadar maaşlı bir işe girmek istiyorum. bu şimdi bir hedef midir.. bunu mu sürekli tekrarlayıp söyleyeceğim. istedim mesela eylemede dönüştürdüm gerekli yerlere başvurdum şimdi beklemedemiyim.. ay amma kafa karıştırıcı şeyler yahuu.. valahi ağzımdan kötü bi olumlama çıkacak yada kötü bir şey düşünüp başıma kötü bişi gelecek diye düşünmekten bile korkar oldum ... idea3 |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) yada şöle sorayım telkin ile olumlama arasında ki fark nedir.. ? dusun2 |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Merhaba Keops; Yazdıkların keyifle okudum sıkmadan akılda kalıcı bi uslupla anlatmışsın paylaştığın için teşekkürler :) Bende olumlama yaparken yanlış bişey diyeceğim korkusu tasıyorum hep .Acaba doğrumu yapıyorum,yanılıyomuyum soruları aklımı kurcalıyodu.yazdıklarından sonra bi nebze olsun bilinçlendim.İnşallah daha iyisi olacak. Sağlık ve Sevgi ile Kal :) |
Cevap: Daha Olumlu Düşünme Sanatı :) Alıntı:
hpm2hpm1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM. |