Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Skorpy seninle kesinlikle aynı fikirdeyim.Bir saniye durup bi düşünelim şimdi ne sıkıntımız var?stres,hüzün vs. aklımıza gelen her duygu olabilir.Hangisi var şimdi?Şimdi bizi üzecek olaylar yoktur,efkarlandıracak şeyler de yoktur...bize etki eden ya geçmiştir yada gelecek.Bir saniye sonrası dahi olmuş olsa geçmiş,bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-04-2007, 02:20 AM   #4 (permalink)
25emel
Guest

Standart KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ

Skorpy seninle kesinlikle aynı fikirdeyim.Bir saniye durup bi düşünelim şimdi ne sıkıntımız var?stres,hüzün vs. aklımıza gelen her duygu olabilir.Hangisi var şimdi?Şimdi bizi üzecek olaylar yoktur,efkarlandıracak şeyler de yoktur...bize etki eden ya geçmiştir yada gelecek.Bir saniye sonrası dahi olmuş olsa geçmiş,bir saniye öncesi dahi olsa o gelecektir.Madem bunun farkındayım neden geçmişi-gelecegi düşünüp anımı kenime cehenneme cevireyim?Neden enerjimi negatife cevireyim?Neden anımı geçmişin tozlu raflarına kendi ellerimle bırakayım,vazgeçeyim?Yoo sizi bilmem ama arkadaşlar ben bırakma taraftarı deilim bu hayat benim ve ben nasıl istersem öle olur benim hayatım tozlu raflar olmamalı!bunun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum nitekim yaptığımıda düşünüyorum. Bazen her insan gibi bunu unutuğum bi anım geliyor.ha! işte o zaman sevgili skorpy senin dediğin olay devreye giriyor, derin derin nefes alıp veriyorum anımı düşünüyorum.Sadece o an vardır bunu bilmek sukunet veriyor,sakinlik veriyor... ve böle olunca bilincimi baskı olusturacak çogu etkiden arındırmış hissediyorum.Yükü hafiflemiş bilinç ile üretim şansım daha fazla.
En zevk aldığım şeylerden biri insanları izlemek.evet bazılarınıza garip gelebilir ama gerçekten öle... hiç bi kenara çekilip insanları izledinizmi?Özellikle parkda oturmaya bayılırım.her karakterden bir sürü insan vardır karşımda onları izlerim.Aniden bi tebessüm belirir bazen yüzlerinde bazen aniden çatılan kaşlar süsler simayı... o anda acaba ne düşünüyor die tahminler yürütüyorum.sanki bir bilmece gibi...Her insanın içinde sakladığı bir dünya var gizemli,görkemli belkide öfkeli...bakışlardan jest ve mimiklerden ele veriyor hemen kendini.bazen gidip yanlarına oturuyorum.konuşuyorum.
Sizlere de tavsiye ederim hem eğlenceli hemde faydalı bi deneyim oluyor...
Saygılar hepinize...

Bookmarks

« ego ve suçluluk telkinlerini bu linkten indirebilirsiniz | farket-hoşlan-sabret »