Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Başlıksız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/994-ba351l305ks305z.html)

Korkunc 20-04-2007 07:27 PM

Başlıksız

Karikatüre destek veriyorum. Ama ayrı bir kısım olmasa da olur. Zaten gönderiyorum da dusun

http://myimgs.net/images/vhoh.jpg

Orhan baba bir sen yakışırdın yanlarına. Gerisi yalan. guitar

Korkunc 20-04-2007 07:38 PM

Başlıksız

Bir metallica, bir orhan abi bir de şu helikopter. Ne güzel bir alettir. Özellikle TCR 00:24:12 ve TCR 00:21:05 cobra.

[youtube=425,350]uZj3VpWHOYc[/youtube]

Kullanmayı çok isterdim. Kullandım ama sadece oyunlarda 88a
Bari süremiyoruz aralarından biri beni de alsa da mevlana gibi dönse. Tuh be hepsi dolu. Hep kara yoluna talim.

Korkunc 21-04-2007 01:02 AM

Başlıksız

akşam saatlerinde bir işimi halletmek için dışarı çıkmıştım. aklımda da bir cümle vardı. savunmasını yapmayı tasarladığım...

sonra bir boşluk oluştu içimde...

yazı bitsin ve değiştirilsin limon sıkmadan ortama.

Korkunc 24-04-2007 04:35 PM

Başlıksız

Sabahın 6 45'inde girdiğimde çöken veritabanının tamiri ve eklenen özelliklerin yanında bizim avatarın da boyutunun büyüdüğü gözümden kaçmadı.

Neden acaba?

Koruma kalkanı büyüsünün ebatlarını büyütme çabası mı?
Avatarın alındığı sitenin net okunması mı?
www.coolbuddy.com (Aynısını kullanmanızda sakınca yok. Nasılsa ben yapmadım)
Torpilli eleman mıyım?

-------x--------
Böylece mesafe kısaldı. Gözlerim daha net gözüküyor mu?

Anlatacak birşey yakalayamadım aklımdan hızla geçen yüzlerce karenin arasından.
Bari en alakasızını saçmalarla donatayım. Fazla yaklaşmayın da değmesin saçmalar.

hayatimdegisti 24-04-2007 05:03 PM

Ynt: Başlıksız

Alıntı:

Korkunc Nickli Üyeden Alıntı
Sabahın 6 45'inde girdiğimde çöken veritabanının tamiri ve eklenen özelliklerin yanında bizim avatarın da boyutunun büyüdüğü gözümden kaçmadı.

Neden acaba?

Koruma kalkanı büyüsünün ebatlarını büyütme çabası mı?
Avatarın alındığı sitenin net okunması mı?
www.coolbuddy.com (Aynısını kullanmanızda sakınca yok. Nasılsa ben yapmadım)
Torpilli eleman mıyım?

-------x--------
Böylece mesafe kısaldı. Gözlerim daha net gözüküyor mu?

Anlatacak birşey yakalayamadım aklımdan hızla geçen yüzlerce karenin arasından.
Bari en alakasızını saçmalarla donatayım. Fazla yaklaşmayın da değmesin saçmalar.

Forumda ve sitede güncellemeler yapiliyor.Bazi dosyalar en son sürümleri ile değiştiriliyor. terli345
Yeni özellikler arasında avatar boyutu düzenlemesi var.İzin verilen avatar boyutunu yükselttim ancak sizin dışınızda ki üyelerin avatarı orjinali küçük olduğu için büyük gözükmüyor. y789

Korkunc 24-04-2007 05:08 PM

Yani beklenmedik bir şekilde torpilliyim. Teşekkürler Atakan Bey açıklama için. sapkal89

etterna_ 24-04-2007 05:12 PM

Akşam sabaha karşı birden bire internet bağlantısı kesildi, ardından eşimin baskonuş telefonunun baskonuş bağlantısı kesildi sinyal vermeye başladı. Sıfır noktasına mı yaklaştık diye korktum bir anda. Hani hiçbir elektronik alet çalışmayacakmış bir zaman diliminde. Bir de korkunç deyince sitenin veritabanı diye dunk56 iyice korkmaya başlamıştım... Ama ne var ki şimdi rahatladım biraz. Fazla mı fantastikim ya... khkh56

Korkunc 24-04-2007 05:56 PM

Elektrik elektronik aletlerin sağı solu belli olmaz. Sen yine de yaklaşma fazla. Ne olu ne olur. 2600

Ben de sonunda beni siteden attılar zannettim. sevincli

Merto 25-04-2007 11:00 AM

Dün bu sıkıntıları bende yaşadım elektronik aletlerle,
hemde işim hep elektronik cihazlarla olduğu için bayaa ürktük önce komple sistem arızası falan diye..
yrl78
Ama daha gelmemiş sıfır noktası etterna korkma...
Güneşte birtakım beklenmeyen patlamalar vardı dün ve yağmur yağamadığı için biriken statik elektrik sebep oldu.
blook
Herkez rahatlasın....

25emel 25-04-2007 11:22 AM

iyi geçici bi durummuş.teşekkürler

hayalayaz 27-04-2007 10:34 AM

arkadaşlar
enerjiniz yükseliyor, scriptleri dinledikçe zihin özüne dönüyor,alışmadığı bir durum olduğu için fazla enerjiyi nasıl kullanacağını bilmediğinde ve enerjiyi salıvermediği için bunlar yaşanıyor. topraklayın kendinizi,ben noluyo deyinceye kadar evde ampul kalmadı. birazda bu scriptlerin bu kadar etkili olacağına ihtimal vermemiştim başlamaya karar verdiğim zaman.ama scriptler zihnin enerji frekansını değiştiriyor. enerjinin ayaklarınızın altından toprağa aktığını düşünün ve yalın ayak gezin bir müddet.

lalezar 27-04-2007 11:29 AM

sevgili çöl fırtınam, çok hızlı bi degişim gözlemekteyim sende..hatta duruşun neredeyse ayaga tam şimdi kalkan bi insanınki kadar dikleşti...demek sanal egilip bükülmeler bizimkisi...yıllarca duvarlara bakıp oturan degil,bakışını o taştan tugladan geçiren bi kimlik ancak bu denli hızlı kalkabilir...yoksa bi alış-verişle düze çıkan bunalımlar mı bizimkisi??..bir aynada farklı bakışı bulandırmadan buluşturan ama hep kendini bulan...daim olsun.. blissy

hayalayaz 27-04-2007 02:20 PM

bir iki dakika önce sinemada gezerken lalezar nerede diye bir soru yükseldi içimden burdaymışsın

Korkunc 29-05-2007 03:20 AM

Başlıksız - Nothing

[youtube=425,350]W86ep2TSldM[/youtube]

There I go - turn the page

[youtube=425,350]wiy5kDOVSLo[/youtube]

At last... Fade to Black.

hayalayaz 04-06-2007 12:32 AM

korkunc oğlumcum umarım iyisindir,iyi ol emi

hayalayaz 13-06-2007 01:31 AM

korkunç oğlum umarım iyisindir,çok iyi ol emi,

hayatimdegisti 13-06-2007 01:33 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

Korkunç siteden hesabini silmiş ancak üyelik silme işlemini onaylamadim.. sad456
Geri geleceğini ümid ediyorum... clapping

25emel 17-06-2007 02:15 PM

rt67
Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

Korkunç siteden hesabini silmiş ancak üyelik silme işlemini onaylamadim.. sad456
Geri geleceğini ümid ediyorum... clapping

neden acaba ne oldu? dusun onaylamadığınıza sevindim gelecek bence 44

hayalayaz 23-06-2007 10:44 PM

onaylamayın atakan bey ben onun geleceğine inanıyorum,
korkunc oğlumcum hadi gel be çocuğum

ats2204 26-06-2007 08:31 AM

sizlere korkumç bir haberim var bad45 art56art56 cilgin897

korkunç yeni evine taşınması nedeniyle internetten geçici bir süre ayrı kalmak zorunda kalacak.
ama en kısa zamanda geleceğini belirtti. tabi bide işleri yoğun kendisi iyi selamı var herkese gulensmiley

hayatimdegisti 26-06-2007 10:57 AM

Alıntı:

ats2204 Nickli Üyeden Alıntı

korkunç yeni evine taşınması nedeniyle internetten geçici bir süre ayrı kalmak zorunda kalacak.
ama en kısa zamanda geleceğini belirtti. tabi bide işleri yoğun kendisi iyi selamı var herkese gulensmiley

Çok sevnidim bu habere...Zaten Korkunç'un başlıksız köşsesi sitenin en çok mesaj yazılan bölümüydü..
Gelince tekrar köşsesini canlandirir... sevincli

hayalayaz 26-06-2007 04:24 PM

hah haha hayt sağol ats2204 böyle korkunç haberlere bayılırım.. korkunç oğlumun evi hayırlı uğurlu olsun..o her neredeyse iyi olsun..arada bir siteye gelip cee.e desin bu bize yeter..çok şükür bin şükür iyi haberleri getiren, gönderen sağolsun

25emel 26-06-2007 10:08 PM

Alıntı:

ats2204 Nickli Üyeden Alıntı

ösledim yaf...!!! nese en azından istifa die bişey düşünmüyormuş gulensmiley bak yine içime dogmuş gelecek bence demiştimmm sevincli ay medyumluk falanmı yapmaya başlasam ne potansiyel var bende zannımca :)))

ats2204 29-06-2007 01:09 PM

haklısın kanımca

etterna_ 30-06-2007 11:39 PM

ya evet korkunç gelsin gene
korkunç bu sana bak sen seversin
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=5tl9MFgjRSQ&mode=related&search=[/youtube]
sensiz olmaz.. sadanim

etterna_ 30-06-2007 11:50 PM

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=NtrmAJpkRTo[/youtube]
korkunç bu da sana, beğeneceğine eminim actionsmile

hayalayaz 19-07-2007 02:06 AM

korkunç oğlumcum..her an bir öncekinden daha iyi ve daha mutlu ol emi..

25emel 20-07-2007 11:50 AM

ya bu korkunç nerede ya hani geliyordu. ya arkadaslar yokmu kimse de tel nosu? versin bana bea tuh788

Korkunc 23-07-2007 11:19 PM

Merhaba hayatimdegisti milletinin insanları.

Yanıtsız soruları geçip hepinize teşekkür ediyorum.

Varla yok arası salınımlara devam. Bir uğrayayım dedim.

İyi-kötü, var-yok. Nothing matter.

iki kelime işte.

25emel 23-07-2007 11:22 PM

n9598 ya sen nerdesin yaf! ne oluyor öyle kayboluyun ortalıktan kizgin1

25emel 23-07-2007 11:23 PM

yada kızmayayım sonra tümden kaçarsın sevincli hoşgeldin 44 nerelerdeydinnn?? ösledim yaf onayi

Korkunc 23-07-2007 11:42 PM

Başlıksız

Hoşbuldum şimdi :)

Evet sitenin siyah rengi yoktu anlaşılan.

Kara bulutlar gelir arasıra

Mekan değişikliği. Artık güneşin batışını daha rahat görebiliyorum ve de hüznün şehri ankarayı

------------------0--------------------
Let's ride. Klip severlere. Etterna ya

[youtube=425,350]nPB6TCfGzU8[/youtube]

hayatimdegisti 23-07-2007 11:52 PM

Hoşgeldin Korkunç..
Geri dönmene çok sevindim... thumbsanim

Çok fazla ara verme boyle.... hismiley

hayalayaz 23-07-2007 11:54 PM

gelimiş benim oğlumcum gözlerimiz aydın olsuuuun...ey be çocuğum iyi ol emi çok iyi ol..saygılı sevgiler..

Korkunc 24-07-2007 12:05 AM

Hoşbuldum. Sn.Admin.

Teşekkür ederim.

Çalışırım. Ama söz veremem. Söz verirsem yapmam gerekir sonra :) (Görende her verdiği sözü tutuyor zannedecek. Yanlış anlaşılmasın. Bir dost)

BURCU GELEGEN 25-07-2007 05:05 PM

seninle tamışamadık ama bu Hayal sayesinde tanıdım diyebilirim.
Hoşgeldin

Korkunc 25-07-2007 09:13 PM

Evet tanışamadık. Sen gelirken ben gidiyordum. Yanlış anlaşılmaya. Site giriş çıkış meselesi.

İnsan hayallere fazla aldanmamalı. Hayal hanım bu hayallerin dışındadır o da ayrı bir konu. Zaten beni bir tanımayan pişman bir de tanıyan. Kabuğu korkunc, eti acı, çekirdeği kalın, özü ateş. Kabuğundan çekinirsiniz, etinin tadı berbattır, çekirdeğini kırarken zorlanırsınız, özü hem sizi yakar hem de kendini için için.

Hoşbuldum.

hayalayaz 25-07-2007 09:40 PM

korkunç oğlumcum cevizi düşün ne kadar serttir hele birde çetin ceviz dediklerimiz denk gelirse zor kırılır özüne ulaşıncaya kadar canımız çıkar..ama özü ne kadar tatlı ve lezzetlidir...severiz cevizi, bazen içinin güzelliğini bildiğimiz için kırmadan saklarız...bence sen hani o, kırmadan sakladığımız çetin cevizlerden birisin varsın dış kabuğun sert olsun ben senin özünü biliyorum ya ,buda bana yeter..iyiki geldin oğlumcum, sevgiyle kal....

Korkunc 25-07-2007 09:59 PM

Sadece insanları süslü kelimelerle korkunc ağlarıma çekiyorum o kadar. Sanırım başarılı da oluyorum kelime süsleme sanatında. Öyle ateş, acılı adana falan. yoksa cevizli baklava değil. sadece çürük elma. yenebilir tarafı da var kurtlu tarafı da. Neyse iltifatlar edebiyat sanatının üstadlarına olsun.

etterna_ 27-07-2007 12:40 AM

hoşgelmişsin happy6

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM.