| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri "Böyle gelmiş böyle gider" mi bu devran? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cubba Nickli Üyeden Alıntı makoto arkadaşım, 1) çok güçlü bir dilin var. uslubun harika. 2) kendini çok iyi ifade etmişsin. 3) okurken "adama bak yaa.. beni anlatmış.." dedim. 4) yorumlara cevap verdiğin kısımdaki yazıların (iç konuşmaların) aynen benim kendime ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
İnce iltifatlarınız için teşekkür ediyorum. Şu anda ve yaklaşık bir haftadır, tam anlamıyla ve bütünüyle gelişmiş olduğumu görebiliyorum. İçimde bulunan iyiliği keşfettim ve ruhuma yön vermesine izin verdim. Yaptığım şeyleri merak ediyorsan eğer, ben sadece sitede yazılanları yaptım. Ve elbette bolca telkin dinledim.(Bolcadan kastım, günde 15 saatten fazla.) Telkin içeriklerini ikinci tekil şahısdan, birinci tekil şahısa çevirdim ve telkin dinlerken okumaya başladım.(Telkin içeriğinde bulunan "iyi olacaksın" kısmını, "iyi olacağım" şeklinde değiştirdim. Bütün metni kendime yönelmiş şekilde değiştirdim yani.) Aklıma geldikçe okudum. Düşüncelerimde olumsuz düşüncelere yer bırakmadım. Sürekli iyi düşündüm. Sonuçlarını almam çok ama çok az bir zaman aldı. Artık çok iyimserim ve hiç bir işimi yarım yapmıyorum. Yapmakta olduğum işi tam anlamıyla ve bütünüyle yerine getirene kadar uğraşıyorum. Sonucu aldığımda ise mutlu oluyorum. Önüme çıkan her zorluğu, karşıma çıkan bir meydan okuma gibi görüyorum :)(Bknz. ego güçlendirici telkin içeriği). Kendime karşı her zaman dürüst davranıyorum. Kendimle olabildiğine barışığım ve kendimi olabileceği kadar çok seviyorum. Düşüncelerim doğruluktan yana olduğu için, yaptığım her iş beni mutlu ediyor. Kendimi överek ödüllendirmek için fırsatlar yaratıyorum. Ufak olaylardan büyüklerine kadar doğru ve iyi şekilde yapıyorum. Terlikleri düzgün bir şekilde düzenleyip doğru olanı yaptığımı düşünüp iyi hissedebiliyorum. Evin bir köşesinde dağınıklık görünce gidip düzgünce düzeltiyorum. Masada toz görünce elime bezi alıp siliyorum. Bu düşünce tohumları beynimde büyüdü ve koccaman bir ağaç oldu diyebilirim. Artık her nerede olursam ve her ne yapıyorsam,bütünüyle hem de en doğru şekilde yapıyorum. Artık sinirlerim daha hazır ve daha tetikte. Hayır demem gereken yerlerde "-hayır" diyorum. Kendimi yaptığım hiç bir şeyden dolayı suçlamıyorum ve asla pişmanlık duymuyorum. Çünkü yaptığım işi hep iyi yapıyorum. Pişmanlığa yer bırakmıyorum. Bunlara saçmalık gözüyle bakanlar olabileceğini düşündüğüm için şunu söylemek istiyorum; kendi mutluluğunuzu yalnızca büyük olaylara bağdaştırmayın, ufak şeyler ile de mutlu olmayı bilin. Bu şekilde çok ama çok daha mutlu ve iyimser olabilirsiniz. Yani en azından ben bu şekilde hissediyorum. // Sanırım bu masalı da iyilik kazandı. Mutlu son ile bitiriyorum hikayemi. Emin ol ki telkinleri dinlemeye devam ettikçe gelişeceksin. Hemde çok hızlı bir şekilde ve bütünüyle gelişeceksin. Kalıcı olacağından da emin olabilirsin. Ben öyle olacağını hissediyorum çünkü.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | ||
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Tebrik ederim arkadaşım. umarım ben de başarırım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
8 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() abdullah merhaba yazdıklarını okudum seni çok iyi anlıyorum ben de zaman zaman böyle şeyler yaşadım sakın kendini yalnız hissetme bir abla olarak sana tavsiyem:telkinleri dinlemeye devam et onlar tamam ama sosyal hayatta insanları kendine yakın hisset hemen alınganlık yapma onlarla düşüncelerini paylaş onların sormalarını bekleme sonuçta herkes kendini düşünür ama inan paylaşım artıkça kendini daha rahat hissedecek ve onlarında sana yaklaştıklarını göreceksin .bişey anlattığında çok ilgilenmeseler bile pes etme sen anlatmaya devam et boşver sıkıldıklarını falan düşünme onların ne düşünüğünü önemseme tamammı dene yalnız değilsin |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri "Böyle gelmiş böyle gider" mi bu devran? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: cubba Nickli Üyeden Alıntı makoto arkadaşım, 1) çok güçlü bir dilin var. uslubun harika. 2) kendini çok iyi ifade etmişsin. 3) okurken "adama bak yaa.. beni anlatmış.." dedim. 4) yorumlara cevap verdiğin kısımdaki yazıların (iç konuşmaların) aynen benim kendime ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi