Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   BAŞARDIM (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/701-basardim.html)

skorpy 22-01-2007 06:43 PM

BAŞARDIM

ARTIK HERŞEY GÜZEL HERŞEY OLUMLU DÜNYA MÜTHİŞ SANKİ BU GÜNE KADAR YAŞAYAN BEN BEN DEĞİLDİM TEŞŞEKKÜRLER ATAKAN BEY BU MP3 LER COK İŞE YARADI

mügeee 22-01-2007 06:48 PM

BAŞARDIM

Alıntı:

skorpy Nickli Üyeden Alıntı
ARTIK HERŞEY GÜZEL HERŞEY OLUMLU DÜNYA MÜTHİŞ SANKİ BU GÜNE KADAR YAŞAYAN BEN BEN DEĞİLDİM TEŞŞEKKÜRLER ATAKAN BEY BU MP3 LER COK İŞE YARADI

mrb çooook tebrik ederim sizi ne güzel,ben de bgn siteye güzel gelişmeler yazdım ,sizde.... atakan abi mutlu oluyordur bizleri duydukça=))

skorpy 22-01-2007 09:02 PM

BAŞARDIM

teşekkürler ben gecikmez ismim değişti çok sağolun bütün güzellikler sizlerle olsun

hayatimdegisti 22-01-2007 10:19 PM

BAŞARDIM

mrb çooook tebrik ederim sizi ne güzel,ben de bgn siteye güzel gelişmeler yazdım ,sizde.... atakan abi mutlu oluyordur bizleri duydukça=))
[/quote]

Elbette mutlu oluyorum.Ben zaten kendim mutluyum.Sizleri mutlu olması iyi olmasıda beni ayrıca mutlu ediyor.
Birde aradan aylarda geçse merak ediyorum.Kim neler yapıyor nasıl diye.Bu nedenle elbette hayatın ne getireceği belli olmaz ileride internete giremeyebilirsiniz vs ancak mutlaka buraya uğrayınız gelişiminizden ve değişimnizde bizleri haberdar ediniz.

skorpy 24-01-2007 10:01 AM

BAŞARDIM

dün kendimi biraz kötü hissettim
acaba eskiyemi dönüyorum diye korku sardı içimi ama en önemli gelişme ise eskiden böyle olduğumda hemen beynime olumsuz düşünceler hücum ederdi fakat dün bu düşüncelerden eser yoktu demekki eskiye dönmüyorum heralde atakanın dediği gibi 40 haramiler içeri girmeye calışıyorlar ama yapamıyorlar inşaallah hepimiz için gelecek günler güzel cok güzel olacak yinede yaşamak güzel

Merto 24-01-2007 11:27 AM

BAŞARDIM

Eskiye dönüş sözkonusu olmuyor hayatta, yeniden aynı durumu yaratmaya çalışma olabiliyor bence.
İnsan kötü olduğunu bilsede, bilinçsizce eski durumda bir güvence hissediyor. Değişim insanı ürkütüyor başlarda.
Ve bilindik olduğu için ne kadar kötü olursa olsun eski duruma dönülmek isteniyor.

Senin dün yaşadığın gibi durumları zaman içinde birçoğumuz yaşıyor, hatta bunu dalgalanma başlığı altında paylaşıyoruz.

Skorpy, seni elde ettiğin farkındalıktan dolayı tebrik ediyorum, 25889 samimi paylaşımların için ayrıca teşekkürler...

Sen izin vermedikçe geri dönüş yok..... super
Bilinmeyenden korkmadan ilerliyoruz birlikte...Sevgiler.

skorpy 24-01-2007 11:53 AM

BAŞARDIM

cok teşekkür ederim şu anda gayet iyiyim birbirimize destek olalım panik atağı ve depresyonu yaşamayan bilemez
evet dediğiniz gibi değişim zor ama inanıyorum bu sitede benim gibi bir çok arkadaş değişimi yakalayacak sizin destekleriniz ve atakan beyin mp3 leriyle kendinize iyi bakın güleryüzünüz hiç solmasın

hayatimdegisti 24-01-2007 01:49 PM

BAŞARDIM

Eski ne olursa olsun kötü bile olsa yinede bildik olduğu için istenilir...

Gerçekten güzel bir tespitte bulunmuşsunuz.

Skorpy'de iyi ki geldi.Paylaşımları katkıları ilerenk kattı forumumuza...

Değişim gerçekten uyum isteyen bir süreçtir.Karadan inip denizde yolculuk ettiğimizde bile bir süre midemiz bulanır zorlanırız.
Elbette suçluluk duygularımızdan kurtulup senelerin birikimini atarken ufak tefek arada dalgalanmalar olabiliyor.
Bunları da elbette normal karşılamak gerekiyor.

Merto 24-01-2007 02:07 PM

BAŞARDIM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı

Değişim gerçekten uyum isteyen bir süreçtir.Karadan inip denizde yolculuk ettiğimizde bile bir süre midemiz bulanır zorlanırız.

Bu söz bana bir arkadaşımı hatırlattı...

Tekne gezisinden sonra, bir süre için duşa girdiğinde tekrar kendini teknede sallanır gibi hissettiğini söylerdi.
y789
Yani su sesi deniz tutmasına benzer etkiler yaratıyordu onda.

Bizlerdede eskiden bizi rahatsız hissettiren bir tetikleyici olduğunda böyle bir etki oluyor sanırım.
Ama artık teknede değiliz.....

skorpy 24-01-2007 02:16 PM

BAŞARDIM

atakan bey ve merto bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:48 AM.