![]() |
BAŞARDIM ARTIK HERŞEY GÜZEL HERŞEY OLUMLU DÜNYA MÜTHİŞ SANKİ BU GÜNE KADAR YAŞAYAN BEN BEN DEĞİLDİM TEŞŞEKKÜRLER ATAKAN BEY BU MP3 LER COK İŞE YARADI |
BAŞARDIM Alıntı:
|
BAŞARDIM teşekkürler ben gecikmez ismim değişti çok sağolun bütün güzellikler sizlerle olsun |
BAŞARDIM mrb çooook tebrik ederim sizi ne güzel,ben de bgn siteye güzel gelişmeler yazdım ,sizde.... atakan abi mutlu oluyordur bizleri duydukça=)) [/quote] Elbette mutlu oluyorum.Ben zaten kendim mutluyum.Sizleri mutlu olması iyi olmasıda beni ayrıca mutlu ediyor. Birde aradan aylarda geçse merak ediyorum.Kim neler yapıyor nasıl diye.Bu nedenle elbette hayatın ne getireceği belli olmaz ileride internete giremeyebilirsiniz vs ancak mutlaka buraya uğrayınız gelişiminizden ve değişimnizde bizleri haberdar ediniz. |
BAŞARDIM dün kendimi biraz kötü hissettim acaba eskiyemi dönüyorum diye korku sardı içimi ama en önemli gelişme ise eskiden böyle olduğumda hemen beynime olumsuz düşünceler hücum ederdi fakat dün bu düşüncelerden eser yoktu demekki eskiye dönmüyorum heralde atakanın dediği gibi 40 haramiler içeri girmeye calışıyorlar ama yapamıyorlar inşaallah hepimiz için gelecek günler güzel cok güzel olacak yinede yaşamak güzel |
BAŞARDIM Eskiye dönüş sözkonusu olmuyor hayatta, yeniden aynı durumu yaratmaya çalışma olabiliyor bence. İnsan kötü olduğunu bilsede, bilinçsizce eski durumda bir güvence hissediyor. Değişim insanı ürkütüyor başlarda. Ve bilindik olduğu için ne kadar kötü olursa olsun eski duruma dönülmek isteniyor. Senin dün yaşadığın gibi durumları zaman içinde birçoğumuz yaşıyor, hatta bunu dalgalanma başlığı altında paylaşıyoruz. Skorpy, seni elde ettiğin farkındalıktan dolayı tebrik ediyorum, 25889 samimi paylaşımların için ayrıca teşekkürler... Sen izin vermedikçe geri dönüş yok..... super Bilinmeyenden korkmadan ilerliyoruz birlikte...Sevgiler. |
BAŞARDIM cok teşekkür ederim şu anda gayet iyiyim birbirimize destek olalım panik atağı ve depresyonu yaşamayan bilemez evet dediğiniz gibi değişim zor ama inanıyorum bu sitede benim gibi bir çok arkadaş değişimi yakalayacak sizin destekleriniz ve atakan beyin mp3 leriyle kendinize iyi bakın güleryüzünüz hiç solmasın |
BAŞARDIM Eski ne olursa olsun kötü bile olsa yinede bildik olduğu için istenilir... Gerçekten güzel bir tespitte bulunmuşsunuz. Skorpy'de iyi ki geldi.Paylaşımları katkıları ilerenk kattı forumumuza... Değişim gerçekten uyum isteyen bir süreçtir.Karadan inip denizde yolculuk ettiğimizde bile bir süre midemiz bulanır zorlanırız. Elbette suçluluk duygularımızdan kurtulup senelerin birikimini atarken ufak tefek arada dalgalanmalar olabiliyor. Bunları da elbette normal karşılamak gerekiyor. |
BAŞARDIM Alıntı:
Tekne gezisinden sonra, bir süre için duşa girdiğinde tekrar kendini teknede sallanır gibi hissettiğini söylerdi. y789 Yani su sesi deniz tutmasına benzer etkiler yaratıyordu onda. Bizlerdede eskiden bizi rahatsız hissettiren bir tetikleyici olduğunda böyle bir etki oluyor sanırım. Ama artık teknede değiliz..... |
BAŞARDIM atakan bey ve merto bey ilginizden dolayı çok teşekkür ederim smiliyface |
BAŞARDIM bu gün çok güzel bir gün |
BAŞARDIM İçsel konuşma bölümümüze böyle yaptığınız içsel konuşmaları yazabilir bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizde iyi ki varsınız :)) |
BAŞARDIM smiliyface smiliyface telkinleri dinlemeye halen devam ediyorum sanki herşeye daha olumlu bakmaya başladım başardım gibi geliyor ama daha yolun başındayım |
BAŞARDIM yaklaşık 4-5 gündür süperim artık telkinlerin kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim eski huzursuzluklar bitti buna ben bile inanamıyorum şu anda o kadar mutluyumki anlatamam gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley önceden gel gitler olurdu ama artık bitti süperim hayat dahada güzelleşti atakan sana borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum teşekkürler |
BAŞARDIM ben ocak 22 de kayıt oldum daha evvel de üyeydim ama tam olarak ocak 22 de dinlemeye başladım bu gün şubat 23 ve tam 1 ay olmuş bu kadar sürede bu değişim bence mükemmel herkese tavsiye ederim birde hatırlatayım arkadaşlar işyerinde devamli dinledim her akşam telefonumun kulaklığından sabaha kadar dinledim hiç bırakmadım başladığımda ben bile inanmıyordum ama bu bir mucize olmalı kendimi seviyorum korkularım artık yok anksiyete yok panik ataklar yok herşey geçti geçmişi yine hatırlıyorum ama eskisi gibi böyle değil agl34 artık böyleyim smil56 bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler art56art56 |
BAŞARDIM arkladaşlar yaşadığım ve tesbit ettiğim en önemli şeylerden bir taneside telkinleri dinlemeden evvel bende kendine güvensizlik vardı ama telkinleri dinledikten sonra problem olduğunda içimden ben kendime güveniyorum diyorum ve sanki sihirli değnek değmiş gibi o an herşey düzeliyor ama ben kendime güveniyorum derken kendimi sevdiğimi hissederek söylüyorum belki sizde yapabilirsiniz bu benim tesbitim sizede yararı olabileceğini düşündüm smiliyface |
BAŞARDIM Meraba Skorpy..çook geçmiş olsun ne hoş herşey geride kaldı senin için..bu panik atak illetiyle ben deniz de yakından tanışırım,aramızdan su sızmaz...seni çok iyi anlıyorum..telkinler bana da çook iyi geliyo,biraz da kişinin iyileşmeyi istemesiyle ilgili,hiçbi doktor sana senin kadar yardımcı olamaz...bende de bi gıcır hisler var sanki yeniden eşyaların ,renklerin üstüne bi kat cila atılmış,bişeyler hayat daha bi parlak oluyo,yollarda daha rahat yürüyo insan...son günlerde durduk yere çook içten güldüğümü farkettim kendi kendime,yani bi dış sebep olmaksızın....fikirlerim netleşti bi de,muglakmış baya aslında önceden..hayırı daha rahat söylüyorum..kendimi biraz daha hayatın merkezine koydum..hayır demek bayaa zevkliymiş,abartıp herkese hayır demeye başlııcam yakında...bi yerde okumustum insanın sabah uyanıncaki psikolojisi tam gerçegi yansıtırmıs,veya gece yarısı da uyar buna biraz,mahmurluktan kurtulamadıgın anlardaki duyguların...hemen kafana geçmişten bi balyoz mu iniyo,yoksa umut dolu musun gibi...farklılıklar çok aşikar... tabi arada bi muhalif güçler hucum etmeye çalısıyo..kaçsam mı saldırsam mı oluyo kişi... 26 msn de konuşurken bi arkadaşa önerdim bu siteyi napıyosun bu aralar falan dedi..baktı baktı hiçbişey anlamamış,ne sitesi bu diye sorup durdu..ben de anlattım,bak dinle harika falan dedim ama korktu galiba ne tuhaf insanlar var dedim..bişey yok bak ben sigarayı bıraktım diyorum...algılar kapalı demekki dedim..bir hazineyi kaçırdı... |
BAŞARDIM Alıntı:
uzaktan davulun sesi hoş gelir yaşamayan asla anlayamaz bu atakları çok şükür ben atlattım sana yerden göğe katılıyorum ve telkinleri hiç aksatmadan dinle kendine güven ve bu güveni hisset ve belki en önemlisi kendini boş bırakma devamlı birşeylerle uğraş göreceksin farkı allah hepimize en kısa zamanda şifa versin bu sitedeki herkesi seviyorum hepsi birbirinden değerli insanlar ve tekrar şunu söylemek istiyorum bize bizden daha iyi kim yardım edebilirki smiliyface |
BAŞARDIM Güzel paylaşımların ve sözlerin için teşekkür ediyorum Scorpy.Bu sitenin öncelikli amacı kişisel gelişim.Ancak kendine güven suçluluk duygularından kurtulma vb gibi telkinler aynı zamanda geçmişte panik atak sorunu yaşayan üyelerinde kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor. Burada altının çizilmesi gereken konu her zaman belirttiğimiz üzere mücadeleye devam etmektir.Eğer bu konu ile ilgili doktorunuzun önerdiği ilaç vs kullaniyor yada terapi görüyorsaniz bunlara yani tedavinize devam ediniz.Bunlara ek olarak telkinlerin desteği ve kendi gayretleriniz sabrınız ile yenilmeyecek hiç bir sorun yoktur. Ahmet bey mesela bu panik atak konusunda oldukça deneyimli.Telkinlerin yanısıra sabahları yürüyor spor yapıyor bol bol okuyor bir çok şey yapiyor. Mert bey'in imzasında yazdığı gibi "Her şeyi başarabilirsiniz imkansızı başarmak sadece biraz daha fazla zaman alır" Madem yenebiliyorsunuz oyleyse gevsemeden mucadeleye devam. 26 Ta ki tüm olumsuz duygular denize dokulene kadar.Su gibi akip gidene kadar. thumbsanim |
BAŞARDIM evet çok haklısınız ben ilaç çok azda olsa kullamıyorum birde dikkatimi çekti ben bu konunun ismini neden başardım koydum diye düşündüm ilginç neden başaracağım başarmak istiyorum değilde başardım çok basit atakan siz bana bu güveni vermişsiniz ilginizle bizden birisi olmanız nedeniyle yazdıklarınızla vs tekrar teşekkür ederim size başarılarınızın devamını dilerim insanların size ihtiyacı var ne mutlu bize sizin gibi birisini tanımakla (hayatımız değişti)!!!!!!!!!!!!!!!!!! işte sitenin adı ve gerçekten ismini ve herşeyi hakediyorsunuz |
BAŞARDIM haklısın dostum kesinlikle mendebur bu illet..ben de ilaç alıyorum,aslında bagımlı bile olabilirim,telkinlerle ilaçdan kurtulacagımı sanıyorum...en son pa bende hortladıgında,ara sıra gelir hatırımı sorar kendisi.,ne kadar berbat oldugunu anlatamam,oglum parka gidelim diye kapıya dayanmış aglıyo ama ben onu götürecek halde degilim,pa' beni esir etmiş,sürekli titriyorum,insanlar anlamasın diye milletin içine çıkamıyorum,anlasa neolur sanki de ondan degil nefes alamıyorum...bi süre sonra bi yakınımla bi hastaneye onun için yani gitmem gerekti,doktor bana baktı,depresyonda bu demiş hemen ilaca başlasın.. ben kendi ilacımı biliyorum dedim yine eski günler yani..oglum öyle kapıda agladıgı gün kendimden nefret ettim,bidaa bunu asla sana yaşatmııcam,ne gerekiyosa yapıcam,annenle gurur duyacaksın dedim..ne kadar yabancı site var pa ile ilgili,dolaştım hepsini,ne gerekiyosa ögrendim..hipnozu ögrendim saymakla bitmez,,kendimi manen tabi uçurumlardan aşagı savurmayı ögrendim...ben de çok şiddet gördüm hep buna baglıyodum artık bişeye baglamıyorum...bişeye sıgınmıyorum,kendi limanım geniş her gemi kalkar bu limandan artık her kıyıya ulaştırır beni...sevgiler.. wave wave |
BAŞARDIM Alıntı:
|
BAŞARDIM dinleme şeklini ve hangileri dinlediğini ve hayatındaki değişimleri bizimle daha açık paylaşırmısın |
BAŞARDIM ben ego ve suçlulukla başladım hergün işyerinde 6-7 saat daha sonra uykuda sabaha kadar şu anda ego suç ve kendine güven dinliyorum mümkün olduğunca çok dinleyin farkı göreceksiniz |
BAŞARDIM he unutmadan ben ocak 22 de dinlemeye başladım şu anda gayet iyiyim bu arada olumlu içsel konuşmaların yararı çok ve herkese tavsiyem ben ............. hastalığı yaşadım diye yazmayalım böyle olduğumuzu bile söylemeyelim ki kabullenmiş olmayalım bu illetleri çünkü kırk gün ben kötüyüm derseniz mucize gerçekleşir ve kendinizi kötü hissedersiniz teşekkürler aysekim 98569 |
BAŞARDIM evet ben de hastalığı kabullenmeye karşıyım ama şöyle bir bakış açısıda olamaz mı bak ben de böyle bir sorun vardı artık bunu aştım bu düşünce insana müthiş bir güven duygusu kazandırır diye düşünüyorum tabi neyi yazacağını yine en iyi sen bilirsin |
BAŞARDIM olumlu düşünmek gibisi yok gerçekten.ve yasanılan her neyse onu dili geçmiş zamanla anmalıyız.örnegin bende böyle olmuştu ve hatta daha da çok önerdigim unutmak.unutmak öyle birseydir ki onu artık hiçbirsey getirmeyecek.geçti gitti.artık önümüze bakalım yapacaklarımıza yasamak çok güzel |
BAŞARDIM Evet o yönden haklısın insanın geçmişin de ki olumsuzlukları düşünüp üzülmesi gelecekte oluşması muhtemel sorunları düşünüp kaygılanması kadar saçma bir mantalite yoktur şu anın keyfini çıkartalım ve her daim ümitvar olalım |
BAŞARDIM turgay sana katılıyorum şimdinin gücü en güzeli blissy |
BAŞARDIM Evet bu kelimeyi çok seviyorm ve kendime bazen soruyorum ne zaman huzurlu ve mutlu olacağım diye içimde o muazzam ses yankılanıyor şimdi şimdi şimdi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |