Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   ailem...(yardımınıza ihtiyacım var) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/623132-ailemyardiminiza-ihtiyacim-var.html)

seniha. 06-07-2013 03:28 PM

Cevap: ailem...(yardımınıza ihtiyacım var)

annene üzülmen normal ama bu onun imtihanı .sen ancak annene dua edebilirsin. bu olayı serbest bırakman lazım. şunu unutma; belki seni üzecek ama psikologların ve kuantumcuların dediği bu ve benim izlenimlerimden elde ettiğim sonuçta bu. kızlar babaları gibi erkekle ;erkeklerde anneleri gibi kızla evlenirler. o yüzden babanı serbest bırakman lazım. o enerjiye takılı kalırsan, peşinde hep o enerjili insanlar olacaktır.

şu videoyu 20 .dk'dan sonra izlemeni tavsiye ediyorum.

letca 06-07-2013 05:32 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844777)
annene üzülmen normal ama bu onun imtihanı .sen ancak annene dua edebilirsin. bu olayı serbest bırakman lazım. şunu unutma; belki seni üzecek ama psikologların ve kuantumcuların dediği bu ve benim izlenimlerimden elde ettiğim sonuçta bu. kızlar babaları gibi erkekle ;erkeklerde anneleri gibi kızla evlenirler. o yüzden babanı serbest bırakman lazım. o enerjiye takılı kalırsan, peşinde hep o enerjili insanlar olacaktır.

teşekkür ederm. ama ben burada video göremedim:( bende mi gözükmüyor acaba

atlante 06-07-2013 05:32 PM

Alıntı:

letca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844775)
teşekkür ederim...kendi yoluma bakabilirim babamı böyle kabullenebilirim ama duygusal yönden kötü oluyorum çünkü annemi de düşünüyorum onun mutsuz bir hayatı olduğunu biliyorum ama elimden hiçbir şey gelmiyor oysa ben mutlu olmalarını istiyorum . birlikte değil yani ailemin neşeli aileler gibi olmasını kastetmiyorum ayrı bireyler olarak mutlu olmalarını istiyorum birbirlerini sevmesinler ama kendi ayrı hayatları olsun istediklerini yapsınlar istiyorum ama annemin ev işlerinden başka yaptığı doğru düzgün bir şey yok bir de üstüne babamın suratsızlığını çekiyor... sanırım bir şeyleri değiştiremeyeceğim neyse ben de işe başlayınca annemi maddi yönden mutlu ederim belki.....

Bahsettiğin tarzda çok örnek tanıyorum ki çoğu da yakınlarım..Evet çıkar yolu senin söylediğin; senin faydan dokunacak annene..

seniha. 06-07-2013 06:17 PM

Alıntı:

letca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844778)
teşekkür ederm. ama ben burada video göremedim:( bende mi gözükmüyor acaba

eklememişim : )

Diamon Eros - Konuşturan Tatlar - YouTube

letca 07-07-2013 02:53 PM

Alıntı:

seniha. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 844780)

çok teşekkür ederim izledim programı. daha önce dediğiniz gibi kişisel gelişim kitapları vs. okuyum ben en iyisi ama hala eve girer girmez suratı asık oflayan bi insan varken nasıl pozitif olabileceğimi düşünüyorum zor ama imkansız değil öyle değil miart56art56 madem elimden başa bir şey gelmiyor annemi de bari ben üzmeyim zamanı gelince de ona maddi destek sağlayım oyy kıyamam ona ya o kadar yoruluyo ediyo ama sonuç sıfır...

seniha. 07-07-2013 04:15 PM

rica ederim. tecrübelerle olgunlaşıyoruz.sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM.