![]() |
Cevap: asosyal ve sosyal. Alıntı:
Çok haklısın artık daha iyiyiz :) |
Cevap: asosyal ve sosyal. Kendisi ile kavgalı..Motive edilip cesaretlendirilmeli bu arkadaşınız... |
Cevap: asosyal ve sosyal. Ukala, narsist, münasebetsiz, ortamda hiç tanımadığı insanlara laf atanlardan daima uzak dururum. Beni hiç tanımıyor ama laf atıyor soru soruyor. Kusura bakmayında bu sosyal olmak değildir. Arkadaş olmam. Asosyal arkadaşların böyle insanlardan uzak durmasını tavsiye ederim. |
Cevap: asosyal ve sosyal. Minnet duygusu ile bağımlılık çok kötü bir şey. Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Arkadaşlığına mesafe koyduğun zaman çok rahat edeceğini düşünüyorum. Özellikle dikkat etmen gereken şey minnet duygusuyla bağımlı olmak... Çok tehlikeli... Aslında çok sevdiğin için yanında değilsin o kişinin. O bana çok yardım etti. Şimdi ben onu nasıl bırakırım? diyorsun. Bu sevgi değil... Ayrıca taviz taviz doğurur. Sen bu kadar çok şey veriyorsan kendinden karşındaki her seferinde daha fazla beklenti içinde olacaktır senden ve sen de her seferinde çok daha fazla yorulacaksın. Ona yardım etmiş de olmuyorsun. İlerde ikiniz de daha çok üzülürsünüz. Geri geri gidiyorsun canım şu anda. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: asosyal ve sosyal. Arkadasim, Acaba ortak arkadaslarinizdan neden koptunuz ve saniyorum bu kopusta sen biraz kendini sucluyorsun yaniliyor muyum?yu89 Bana kalirsa onu kirmadan konusmalisin, soru sorarak ya da yargilayarak degil de ``onceden soyle davranirdir, su ara hayatinda farketmedigim seni olumsuz etkileyen sanirim bazi problemler var ve bunu benimle paylasmani istiyorum`` ..vb. gibi.. Bence bunu yaparsan hem kendi icindeki minnet duygusundan kurtulursun hem de ikinize de arkadasligin devami ya da devam etmemesi konusunda size yardimci olabilir diye dusunuyorum.... Umarim hersey yoluna girer, sevgilerle, |
Tanımasam da hepinizi gerçekten çok seviyorum. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur ve ömrünüz boyunca mutlu olursunuz. |
Cevap: asosyal ve sosyal. Elegans,artık yaptığın hataları düşünüp,kendini yıpratmayı bırakmalısın.Söyle bana;hangimiz hata yapmıyoruz ki?Hepimiz hatalar yapıyoruz ve bu hatalar bizleri olgunlaştırıp,geliştiriyor,hayatı öğrenmemize yardım ediyor.Kendini,yaptığın hataları sürekli sorgularsan sürekli mutsuz olursun.Şöyle düşün;Her ne yaptıysan,o zaman onu yapman,öyle davranman gerekiyordu ve yaptın,bitti.Geriye dönük yaşamaya devam edersen önünü göremezsin,tökezler ve düşersin.Telkinleri dinliyor musun?Eğer dinlemiyorsan bir an önce dinlemeye başlamanı tavsiye ediyorum.Mutlu kal. |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:19 PM. |