| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Buda Şimdiki Hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Etrafındaki olumsuz düşüncelerin senin enerjinden çalması çok normal. Bunun ilacı ise kendi düşüncelerine olumsuzlukların karışmasına izin vermemek. Onlar olumsuz bir şey söylediğinde sen onu olumluya çevirecek bir panzehir bul yoksa etki altında kalman çok normal. "Hayatta herşey olacak değil ya!" ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Etrafındaki olumsuz düşüncelerin senin enerjinden çalması çok normal. Bunun ilacı ise kendi düşüncelerine olumsuzlukların karışmasına izin vermemek. Onlar olumsuz bir şey söylediğinde sen onu olumluya çevirecek bir panzehir bul yoksa etki altında kalman çok normal. "Hayatta herşey olacak değil ya!" konusuna hak verirsen nur topu gibi bir çekirdek inancın olabilir. Elinden geleni yapar ve fırsatları değerlendirirsen neden olmasın ki istediğin bana göre çok imkansız birşey değil. Ayrıca bugün dünyada imkansız denilen şeyleri başarmış insanların hikayeleri okuyoruz. O ünlü dediğin kişi müzisyen mi?
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Buda Şimdiki Hikayem :) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Etrafındaki olumsuz düşüncelerin senin enerjinden çalması çok normal. Bunun ilacı ise kendi düşüncelerine olumsuzlukların karışmasına izin vermemek. Onlar olumsuz bir şey söylediğinde sen onu olumluya çevirecek bir panzehir bul yoksa etki altında kalman çok normal. "Hayatta herşey olacak değil ya!" ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi