![]() |
Buda Şimdiki Hikayem :) Hayatımdan oldukça memnunum. Daha memnun hissettiğim dönemlerde oluyor sitede fazla aktif olamasamda herkesin yazdıklarını takip etmeye çalışıyorum ve sizleri çok seviyorum. 956k s456 öncelikle olumlu düşünceye dair bir takım sorunlarım var. Olumsuz düşündüğümde veya birisi bana olumsuz bir eleştiri yaptığında kendimi çok kötü hissediyorum ve istemesemde onlara inanıyorum. Mesela tanışmayı çok istediğim bir ünlü var o yabancı ama ona ulaşmak basit çünkü fazla ünlü değil.Onunla birgün tanışacağıma eminim. Ama annem bana gelip "hayatta herşey olacak değil ya!" dedikten sonra çok olumsuz etkilendim. Bunu çözmeme yardımcı olursanız çok sevinirim :)) u859 |
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) Annenin her söylediği doğru olucak değil ya. bu taraftan bak istersen. |
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) Etrafındaki olumsuz düşüncelerin senin enerjinden çalması çok normal. Bunun ilacı ise kendi düşüncelerine olumsuzlukların karışmasına izin vermemek. Onlar olumsuz bir şey söylediğinde sen onu olumluya çevirecek bir panzehir bul yoksa etki altında kalman çok normal. "Hayatta herşey olacak değil ya!" konusuna hak verirsen nur topu gibi bir çekirdek inancın olabilir. Elinden geleni yapar ve fırsatları değerlendirirsen neden olmasın ki istediğin bana göre çok imkansız birşey değil. Ayrıca bugün dünyada imkansız denilen şeyleri başarmış insanların hikayeleri okuyoruz. O ünlü dediğin kişi müzisyen mi? |
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) Alıntı:
Benim annem hep haklı olduğunu söyler haklı olmasa bile "anneyim ben olsun o kadar" der :) bunun için ben ne yapayım? Seviyorum annemi ya bitanem o benim bazen ayrı düşsek de düşüncelerimizde baş tacım :) |
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) Alıntı:
|
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) Arkaya fon olarak Orhan Baba'dan "Hatasız kul olmaz" şarkısı bile girsem "anneyim ben olsun o kadar" bahanesini değiştiremiyorum. |
Cevap: Buda Şimdiki Hikayem :) anneler işte :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:55 PM. |