| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Evet Hayatım değişti..Ama kötü yönde.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hoşgeldin.. Hayatını iyi yada kötü yönde yaşamak senin tercihin önce bunun bilincinde ol. Sen bunalımda olmayı seçmiş, beynine bu komutu vermişsin o yüzden de şu an bu haldesin. Hakediyor musun önce bir düşün? Hakettiğini düşünüyorsan suçluluk duyguların, özgüven eksikliğin yada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2011
Tesekkür: 124
124 Mesajinıza toplam 327 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Hoşgeldin.. Hayatını iyi yada kötü yönde yaşamak senin tercihin önce bunun bilincinde ol. Sen bunalımda olmayı seçmiş, beynine bu komutu vermişsin o yüzden de şu an bu haldesin. Hakediyor musun önce bir düşün? Hakettiğini düşünüyorsan suçluluk duyguların, özgüven eksikliğin yada başka bir problemin vardır. Hemen hemen hepimizde olabilen şeyler. Bunlar üzerinde çalışırsın. Aksini düşünüyorsan bile yani haketmediğini bilinçaltında yine aynı şeyler vardır çok fark etmiyor yani.. İyice kurcala siteyi. Pek çok bilgi var, çeşitli kaynakları al oku, sitedeki suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinle. Fayda göreceksin emin ol. Ama acele etme. Olumsuz düşünce döngüsünü kırmak kolay değil istikrar emek ister. Bu arada yazmayayım dedim ama çünkü biliyorum egom konuşuyor. Sen Türkiye de kız Almanyada nasıl yürür. Böylesi ilişki çok sağlam temeller üzerine ise uzaktan yürütülür. Uzaktan tanışınca olmaz. Mutsuzluk verir. Hem bir söz var bak GÖZDEN UZAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLUR. Çok doğru. Yürütmek için yürütüyordun, içindeki boşluğu dolduruyordun belki de.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Evet Hayatım değişti..Ama kötü yönde.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hoşgeldin.. Hayatını iyi yada kötü yönde yaşamak senin tercihin önce bunun bilincinde ol. Sen bunalımda olmayı seçmiş, beynine bu komutu vermişsin o yüzden de şu an bu haldesin. Hakediyor musun önce bir düşün? Hakettiğini düşünüyorsan suçluluk duyguların, özgüven eksikliğin yada ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi