Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Çok ihtiyacım var yardımınıza (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/618396-cok-ihtiyacim-var-yardiminiza.html)

bluegirlx 25-04-2011 12:06 AM

Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza

ne istiyorsan o olacak..bane ne gerekiyorsa onu istiyorum demen bile yeterlii..

Nickenad 25-04-2011 12:08 AM

teşekkür ederim hepinize kendimi iyi hissediyorum sayenizde

sweeet 25-04-2011 12:28 AM

Asla üzüntünün seni ele geçirmesine izin verme, kötü hissettiğinde odağını değiştir(başka bir şeye odaklan). Ne bileyim eğlenceli bir şarkı getir aklına, sevdiğin, içinde güzel şeyler söyleyen ya da sözlerini anlamasan da melodisini sevdiğin bir şarkı :) sanırım sen çok duygusal bir yapıya sahipsin ve onların yaptıklarını kabul edemiyorsun. Sen değerlisin ama onların seni üzmesine yine sen izin veriyorsun. Hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme.

Berilce 25-04-2011 11:43 AM

Birbirini deyim yerindeyse gıcık eden, küsen, çalım atan arkadaşlar...
Kankilik yeni bir deyim, eskiden bu tip şeyler yoktu, bu çocukları yetiştiren bir
ana baba var, Türkiyede iyice bir çocukerkil yapıya dönüşüm var... Çocukları
geliştirmeye yönelik daha çok şey yapılması lazım. Dersaneye göndermekten ve her istediklerini yerine
getirmekten değil kastım. Çocuklarımıza nasıl yatırım yapıyoruz? Belki bir yetişkinlerin dünyasında bu
tip sorunların aşıldğı düşünülür, fakat duygu durumu çocuk, kaprisli olan bir sürü insan ile aynı işyerini paylaşabiliyoruz.
Kendinden emin, başı dik olan birine tabi kimse bir şey yapamaz, fakat o seviyeye gelirken de eğitimin yanısıra anne babaların
ruhsal yeterlilikleri çok önemli bence, çocuğun ruhuna çekirdek aile öncelikle biçim veriyor...

Nickenad 25-04-2011 04:32 PM

:(
ben iyi yetişmiş bir aile çocuğuyum ama içime kapanğım hepsi bu

topalsolucan 25-04-2011 05:43 PM

Alıntı:

Nickenad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796848)
:(
ben iyi yetişmiş bir aile çocuğuyum ama içime kapanğım hepsi bu

yaşadığın sorunları zamnaında bende yaşadım ama hiç bi zaman sorun olarak kabul etmedim bunları ve Allaha şükür eskiden gözüme problem gibi görünen şeylere gülüyorum şimdi kendine güven yeter hiç kimseden bi eksiğin yok hatta fazlan var aklın ki doğru kullanabiliyorsan! aklını kullana bildiğin sürece varsın...
içine kapanık olup olmamak senin elinde yeni insanlarla tanışmaya gayret et sosyal sorumluluk projelerine katıl okul gösterileri geziler yada bi çok şey işte hatta ilgi duymadığın seminerlere bile katılabilrsin:) değişiklik olur açılmanda yardımcı olur. aslında içine kapanık biri olduğunuda düşünmüyorum bak ne güzel paylaştın duygularını bizimle bu önemli birşey :) unutma sen değerlisin çünkü senden bir tane daha yok hepimiz tekiz :) kendine telkinler vermeye gayret et en azından günde bir kere 'Ben değerliyim ailem için ve arkadaşlarım için önemliyim gelecekte bu ülke için önemli bir yerim olacak bana ihtiyacı olan insanlar olacak bunun için kendimi seviyorum' desen bazı değişiklikler olacağını hissedeceksin... 956k 956k

Nickenad 26-04-2011 05:11 PM

Değişiklik var evet benim başka bir arkadaşımla knşup her yere onunla gitmemi ezikliğim olarak görüyor.
Ve diğer arkadaşla samimiyet diz boyu .
Allahım insanlardan tiksiniyorum artık bilemessiniz içimdeki fırtınaları ..ya da ben anlatamam size.
Ve gel gelelim bugüne.
Bugün günün ilk saatlerinde geri kafalı mahlukat yanıma gelmiş kitabımı getirdiğini söylüyor.Senin bende bir bu kitbın var diyor diğer kalan eşyalarınıda yarın getiriyorum.
Biraz duraksıyorum soruyorum benim sende ne eşyam var diyorum .Ses yok sonra bana aldıkların diyor.
Üf sabah sabah saçmalama seninle uğraşamam diyor kestirip atıyorum.
Ve yarın eşyaları getircek napmalıyım.
Bana kalsa gözünün önünde çöpe atıcam onları almak benim tarzım değil.
Ben ilköğretim seviyesinde bir insan değilim.
Ve bu kadar alçalamamda.
Sizin öneriniz nedir bana ?

yelda_k 26-04-2011 09:06 PM

sinirlerinize hakim oluppp .olgunluklaa yaklaşmaya çalışınnn benceeee .işler biraz dahaa sabır aşamasını geçmiş ama inanın bana artık insanlarrr iğrenilcekk boyuttaaaa

Nickenad 28-04-2011 07:07 PM

Maalesef bugün dahada iğrendim insanlardan.
O insan arkamdan atıp tutmaya başlamış.
Benim için şöyle demiş.
Bir topluma girdiğimizde kendini birşey sanıyor bizi arkada bırakıp önplana kendini çıkarıyor ve çok bilmiş demiş.
Ne iğrenç.
Ve bu insan zamanında benim ekmeğimi yiyen birisi.
Şeytan diyor laf vur ama it laftan anlamazdı değil mi ?
Napsak bilemedim siz diyin bana ne demeye napmaya çalışıo

bluegirlx 28-04-2011 07:51 PM

Alıntı:

Nickenad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797196)
Maalesef bugün dahada iğrendim insanlardan.
O insan arkamdan atıp tutmaya başlamış.
Benim için şöyle demiş.
Bir topluma girdiğimizde kendini birşey sanıyor bizi arkada bırakıp önplana kendini çıkarıyor ve çok bilmiş demiş.
Ne iğrenç.
Ve bu insan zamanında benim ekmeğimi yiyen birisi.
Şeytan diyor laf vur ama it laftan anlamazdı değil mi ?
Napsak bilemedim siz diyin bana ne demeye napmaya çalışıo

merhabaa..sanırım sinirlisiniz ama yinede keşke uslubunuzu bozmasanız..çünkü burası böyle bir site değil..

ikincisi elimden geldiğince sorunuzu yanıtlamaya çalışayım..

birincisi başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü sizi çok ilgilendiriyor gibi.bu ne kadar doğru..

ikincisi madem birşey söyleceğiniz vardı ve kızdınız kendinizi savunma gereği duydunuz ki buna gerek yok , savunsaydınız içinizde öfke biriktirmekten iyidir..

üçüncüsü biz çevremizden kendi içimizin yansımasını duyarız sizin içinizde bunu duymanıza sebep olan ne var bir düşünmenizi öneririm..yu89

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM.