![]() |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza haklısınız ama çok sinirliydim hemde çok yani .Haklısınız saolun ama artık gitmek istemiyorum okula bile |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza bu sadece sana zarar verir kimsenin umrunda olmaz . hayat karşılaştığın zorluklarla değil gemiyi kıyıya yaklaştırıp yaklaştıramadığınla ilgilenir..birileriyle sorunların var diye okula tepki veremezsin..yada verirsen hata yapmış olursun..başarısızlıklarını da onlardan bilirsinn..ohh..bütün sorumluklarından kurtulursun..ne kadar doğru.. sen başlı başına bir bireysin..iyiliğin yada kötülüğün başkalarına bağlı olmasınn..sevgiler.. |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza kendine zarar vermemek içinn ugraşşşş.okuldan geriye sadecee diploma kalacakk |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Alıntı:
|
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Ya ben açık söylüyorum, o sinirini çıakrtanlara karşı açık sözlü olursan hatta gerekirse yine dediğim gibi saçlarını yolarsan sevincli herşeyin daha farklı olacağını göreceksin. Sen içine atıyorsun ve bu briiktirdiğin sinir sadece sana zarar veriyor. |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Dayak acizliğin göstergesi değil mi erkekler el kaldırdığında bu savunmayı yapıyorsak bir bayanında diğer bayanı vurmasının savunmasıda aynı olması lazım. o yüzden onu pataklarsam yine ben haksız duruma düşücem ve acizim bak seni alt edemedim elimi kaldırıyorum demiş olmıcam mı ? |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Ne diyeceğimi bilemedim bi an. Bi erkeğin bayana el kaldırmasını veya kendisinden güçsüz olduğunu bile bile başka bir erkeğe sırf egosunu tatmin için saldırması acizliktir, evet ama yeri geldiğinde hayatımızda yer eden davranışların çoğu kendisine meşru bir zeminde yer bulabilir. Bazı şeyleri şartlar gerektirir. Eğer şartlar birileriyle kavga etmeni gerektirirse onu da yapmalısın, bu acizlik olmaz. Herkes hakettiğini yaşamıyor malesef. Bu yüzden olması gereken gibi olmaya çalışmak en doğrusu. |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Alıntı:
Onları düşünerek sadece kendini üzdüğünün farkına var artık. |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza haklısınız |
Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Saolun haklısınız bunun farkındayım zaten |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM. |