Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Çok ihtiyacım var yardımınıza (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/618396-cok-ihtiyacim-var-yardiminiza.html)

Nickenad 28-04-2011 08:18 PM

Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza

haklısınız ama çok sinirliydim hemde çok yani .Haklısınız saolun ama artık gitmek istemiyorum okula bile

bluegirlx 28-04-2011 08:34 PM

bu sadece sana zarar verir kimsenin umrunda olmaz .

hayat karşılaştığın zorluklarla değil gemiyi kıyıya yaklaştırıp yaklaştıramadığınla ilgilenir..birileriyle sorunların var diye okula tepki veremezsin..yada verirsen hata yapmış olursun..başarısızlıklarını da onlardan bilirsinn..ohh..bütün sorumluklarından kurtulursun..ne kadar doğru..

sen başlı başına bir bireysin..iyiliğin yada kötülüğün başkalarına bağlı olmasınn..sevgiler..

yelda_k 28-04-2011 09:17 PM

kendine zarar vermemek içinn ugraşşşş.okuldan geriye sadecee diploma kalacakk

Houner 29-04-2011 12:58 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797203)
merhabaa..sanırım sinirlisiniz ama yinede keşke uslubunuzu bozmasanız..çünkü burası böyle bir site değil..

ikincisi elimden geldiğince sorunuzu yanıtlamaya çalışayım..

birincisi başkalarının sizin hakkında ne düşündüğü sizi çok ilgilendiriyor gibi.bu ne kadar doğru..

ikincisi madem birşey söyleceğiniz vardı ve kızdınız kendinizi savunma gereği duydunuz ki buna gerek yok , savunsaydınız içinizde öfke biriktirmekten iyidir..

üçüncüsü biz çevremizden kendi içimizin yansımasını duyarız sizin içinizde bunu duymanıza sebep olan ne var bir düşünmenizi öneririm..yu89

müthiş tespit etmişsin bluegirlx superxy soruların harika tam 12'den vurmuşsun

maviinci 30-04-2011 11:58 AM

Ya ben açık söylüyorum, o sinirini çıakrtanlara karşı açık sözlü olursan hatta gerekirse yine dediğim gibi saçlarını yolarsan sevincli herşeyin daha farklı olacağını göreceksin. Sen içine atıyorsun ve bu briiktirdiğin sinir sadece sana zarar veriyor.

Nickenad 01-05-2011 08:24 AM

Dayak acizliğin göstergesi değil mi erkekler el kaldırdığında bu savunmayı yapıyorsak bir bayanında diğer bayanı vurmasının savunmasıda aynı olması lazım.
o yüzden onu pataklarsam yine ben haksız duruma düşücem ve acizim bak seni alt edemedim elimi kaldırıyorum demiş olmıcam mı ?

maviinci 01-05-2011 10:45 AM

Ne diyeceğimi bilemedim bi an. Bi erkeğin bayana el kaldırmasını veya kendisinden güçsüz olduğunu bile bile başka bir erkeğe sırf egosunu tatmin için saldırması acizliktir, evet ama yeri geldiğinde hayatımızda yer eden davranışların çoğu kendisine meşru bir zeminde yer bulabilir. Bazı şeyleri şartlar gerektirir. Eğer şartlar birileriyle kavga etmeni gerektirirse onu da yapmalısın, bu acizlik olmaz. Herkes hakettiğini yaşamıyor malesef. Bu yüzden olması gereken gibi olmaya çalışmak en doğrusu.

sweeet 01-05-2011 01:47 PM

Alıntı:

Nickenad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797527)
Dayak acizliğin göstergesi değil mi erkekler el kaldırdığında bu savunmayı yapıyorsak bir bayanında diğer bayanı vurmasının savunmasıda aynı olması lazım.
o yüzden onu pataklarsam yine ben haksız duruma düşücem ve acizim bak seni alt edemedim elimi kaldırıyorum demiş olmıcam mı ?

Düşüncelerini saygı çerçevesinde ifade edemeyen insanların şiddet yollarına başvurduğunu düşünüyorum. Haksız duruma düşmemen konusuna da katılıyorum. Şiddet hiç bir şeyi çözmez, çözüm senin içinde. Kimse aciz değil ki bu dünya da sadece içindeki gücün sırrını çözememiş insanlar var. Unutma sana yardım edebilecek tek kişi yine kendin. O sinirini bozacak davranışlara bir süre sonra aldırmayacaksın. Sen hep başkalarının davranışlarına ve söylediklerine odaklanmışsın sen şimdi, bugün, şu anda hayatta ne yapmak istediğine karar ver, yakın zamanda yapmak istediğin ya da sahip olmak istediğin bir şeye. Ve tam olarak o hedefe odaklan. Bırak diğer insanları onlar da ne ederlerse kendine ederler. Şimdi karar ver istediğin aynı ortamı paylaştığın sürece o insanlarla mı uğraşmak? Eğer aynı ortamda olmasan unutup gideceksin onları. Farzet ki onlar artık orda yok(en azından senin için).

Onları düşünerek sadece kendini üzdüğünün farkına var artık.

maviinci 01-05-2011 02:47 PM

haklısınız

Nickenad 01-05-2011 04:40 PM

Saolun haklısınız bunun farkındayım zaten

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:29 PM.