|   | house | 06-03-2011 07:41 PM |  
 Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi...
 Evet arkadaşlar bende burda hikayemi üstelik bir başarı hikayesini  paylaşmaktan gurur duyuyorum bunuda hep hayal etmiştim birşey  başaracaktım ve hem kendi hayatıma hemde diğer arkadaşlarımın hayatına  ışık tutacaktım sonunda nasip oldu şükürler olsun. Yazımın başında  bahsettiğim yaklaşık2 senelik süreç şöyle başladı kısaca anlatayım; 2009  temmuz ayında radyo-tv-sinema mezunu olarak evime döndüm, o gün  bugündür hala evdeyim, hiç bir yere kıpırdamadım,çeşitli işlerde  çalıştım bu arada zaten berbat ve saygısız kötü ilişkim bitti bunalıma  girdim ama şimdi ondan beni kurtardığı için Rabbime şükrediyorum, neyse o  bunalımın üstüne birde Bu yazı umudunu kaybeden herkes için ve affetme  forumlarında bahsettiğim ailevi kötü durumlar eklendi ve ben artık ölmek  istiyordum tam o sırada kişisel gelişime merak saldım ve hayatım  kurtuldu, parasızlık, aile içi şiddet, işsizlik, her gün edilen kavgalar  beni tüketmişti, işte yazının başaında sözü geçen o iki yılda bunlar  oldu halada oluyor ama ben her geçen saniye dahada artan şevkim ve  farkındalığım ile tüm engelleri tek tek yıkıyorum.Hayattaki en kötü  şeylerden biride insanın hedefi olmaması benim sinema sevdam çok şükür  ben kendimi bildim bileli hep var sanki doğar doğmaz ben bu işi  yapacağım diye niyet etmişim gibi, geçenlerde 9-10 yaşlarında yazdığım  senaryoları bulup okudum hatta duygulandım yani bu sevda benim içime  işledi ama şartlar beni bazı şeylerden alıkoydu yani aslında o şartları  yaratan bendim :) Herneyse 2004'de 19 yaşımdayken alev alev yanan  tutkumu arıyordum o zamanki ben neredeydi? 19 yaşımdayken daha yeni  liseden çıkmışım elime bir kamera aldım oynadım yazdım montajladım ve  kısa film festivallerine katıldım hatta almanyadan davet bile almıştım  ama yıllar sonra ne olduysa neredeyse acınacak durumdaydım bütün gün  evde oturuyordum sadece gündüzleri anneanneme yardım ediyor sonra tekrar  eve dönüyordum aslında hala öyle şimdide ordan geldim eve ama bu nokta  çok önemli; farkındalığımı değiştirdim bardağın dolu tarafına bakmanın  bir klişeden ibaret olmadığını anladım ve bu olaydanda sevinecek bir yan  çıkardım Sevdiklerimle beraber yaşamak bana yıllarca bakmış insanların  emeğini karşılamak yardım etmek müthiş bir duygu bu açıdan bakınca  hayatım berbat değil ayrıca Allah korusun bi gün onlar hakk'A  yürüdüğünde ben bugünlerimi anıp keşke onlar burda olsa 1 dakika  geçirebilsem diyebileceğim şimdi bu sevgi dolu anları doyasıya yaşıyorum  eskiden aman derdim herkes geziyo tozuyo hayatını yaşıyo ben 2 ev arası  hayat tüketiyorum hayır aslında ileride malesef arayacağım bir hayat  biçimi buda ve bu farkındalık içinde şükrediyorum...Ayrıca bu zaman  diliminde senaryolar yazmaya ve kendimi elimden geldiğince geliştirmeye  devam ettim bu senaryoda ilginçtir ben 12 yaşındayken aklımda olan bir  konuydu yani düşüncede başladı şimdi sayfalar dolusu elimde tutuyorum  onu...düşünceler maddeye dönüşür :) ben öyle bir hayat yaşıyorumki sanki  her an her dakika bir filmin içindeymiş gibi, o kadar içime işlemiş bu  hedef benim,arkadaşlar sizde hedeflerinizi böyle içselleştirin  işte,artık öyleki biri ile aynı anda hem konuşup hemde karşımda kanlı  canlı tasarladığım bazı sahneleri görebiliyorum :) Neyse gerçekleşen şey  ise senaryomu ulaştırmak istediğim bağlantı kurmak ve hayatıma  girmesini istediğim biri vardı,haliyle ünlü biri bu yani herkes belki  ilk etapta bilmez ama tanınmış biri, neyse arkadaşım onun setinde  çalışmıştı hatta o film hala vizzyonda ;) neyse onun vasıtasıyla faceye  ekledim ben bunu ama tabi sadece ekledim, bu sitede görüp indirdiğim  çekim yasası meditasyonunu bu kişiyi hayatıma çekmek için kullanmaya  karar verdim ve çalışmaya başladım eee olmadı tabi, :D Ama sonra azimle  denemeye devam ettim tam manasıyla onu karşımda hiç bir şey düşünmeden  imgeleyip enerji yolladım ve olacağına güvendim sanırım o kuantumsal  alanda onla iletişime geçtiğimi hayal ettim çok keskin hatlarla hayal  ettim onu neredeyse ona dokunduğumde tenini hissedebiliyordum birde  bilinçaltımı şöyle uyardım ondan mesaj alsaam ne hissederdim ben genelde  mideme yumruk yemiş gibi olurum heyecanlanıp sevinince bu duyguyuda  yapay olarak yaşattım kendime ama hala içimde bir şüphe vardı beni  tanımaz görmez ne diye iletişime geçsin diye ama onları yok etmeyi  başarmışım demekki işte düngece ben bu konuyu başlatmadan hemen önce  iletişime geçti benle, öle durduk yerde,bişeyim ilgisini çekmiş :)  çekildi bana doğru :) ee tabi hemen yarın filme başlamıyoruz ama süreç  başladı su yoluna girdi inşallah 30 martta istanbulda yanında olacağım  :) çevremde o kadar çok insan bana dediki bu işler istanbulda olmazsan  olmaz kimseye uulaşamazsın bu işte çalışman için ahlaksız olman gerekir  hayır alakası yok ben canlı bir kanıtıyım bir şeyi çok isterseniz o şey  zaten sizindir ve birde bakmışsınız ayağınıza gelivermiş tabi sizde  fiziksel anlamda çaba sarfedeceksiniz.Bi ayrıntı daha; bu olay olmadan o  akşam TRT'de beraber çalıştığım bir arkadaşım vardı saatlerce ona  nasihat ettim işini sırf para için yapıyor ve sinema yapmak istiyor ama  paradanda vazgeçemiyor mutsuz aklı sinemada bende onu yüreklendirdim  hayata bi kez geliyosun 50 yaşına geldiğinde pişman olma sakın dedim  meğer karşımızdakiler aynamızmış ona söylerken kendimi yüreklendirmişim  :) arkadaşlar şu son 2 yılda neler yaşadığımı ayrıntılı anlatabilsem  valla oturup aağlardınız halime, ve çok şaşırıdınız bu kişi nasıl oldu  böyle nasıl böyle konuşuyor diye sizi temin ederim ama şimdi burdayım ve  hala yaşıyorum nefes alıyorum ya yeter hala bir umudum var yarın bana  daha fazla güzellik getirecek öbür gün daha fazla ve sonra artık  mucizelerle yaşayacağım :) ev hala yangın yeri ama olsun benim yüreğim  pırıl pırıl parlıyor parlaklığımı herkese herşeye yaymak istiyorum :) ve  bu site, sizler iyki varsınız diyorum çünkü başıma ne zmaan iyi bir şey  gelse hemen sizle paylaşmak ve yardım etmek istiyorum çok mutluyum Tek  aşmam gereken şeyler şunlar kaldı çok mutlu olunca hemen kötü bişey  olcak sanıyorum hala, ha birde sabırlı olmam gerekiyomuş benim en kötü  huyum hemen olsun demem ama bu süreç bana sabırlı olmam için verilmiş  sanırım işte böyle arkadaşlar benim hikayem daha çok şey var anlatacak  ama artık onlarda sırası gelince, umarım mutlu ayrıntılarla....herkese  sevgiler saygılar..... :) |