![]() |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Alıntı:
Senaryo Yazarı Olmak - Senaryo Yazmak Feridun Akyürek MediaCat Harika. Çok sevindim. Üçümüz bir senaryo yazalım ortak çekelim filmini. girlhaha |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... yazdıklarınızz gercektenn cok etkıleyıcıı..okurken bilee o enerjiyiii alıorum . vede yazdıklarınıı okurenn sizi olmak istediğinizz yerdeee imgeledim . yazınızın devamını merakla bekliorumm:) |
|
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... güzel bir filim olacak..ama lütfen korku filmi olmasın....... |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Benim hayalim Komedi senaryosu. Karakterleri oyuncuları sinopsisi yazdım. Tretman ve senaryosu kaldı. |
Alıntı:
|
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Korku filmi değil :) korkmayın :) buarada ilgili arkadaşlar ve senaryo yazmak isteyenler ortak çalışma yapalım Kültür bakanlığından bütçe için başvuruda bulunuyoruz çalışmak isteyen arkadaşlarla kısa film falanda yaparız bu arada ben direk feridun hocadan ders aldım :))))) ortak çalışma için belki evren bizi burda buluşturdu ay heyecanlandım şimdi :))))) isteyen herkese yardımcı olurum ve filmde yardım isterim birlikten kuvvet doğar hepinizi seviyorum |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... tebrikler house, herşey gönlünce olmaya devam etsin :) |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... Ne kadar heyecanlandım ben de anlatamam. Hayallerim gerçek oluyor hissediyorum. Hiç bu kadar yaklaşmamıştım. Çok çok çok mutlu oldum. |
Cevap: Bu gece birşey diledim,ziyadesiyle geldi... [QUOTE=cliviaf;792792]Ben korku yazmıyorum. Dram yazıyorum. Fark var khkh56 basbaya korkuu işteee senin senaryon.....hemde + 18 korku.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:16 PM. |