![]() |
Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! bad45http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....agl34 |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! verdiğin linkten bende okudum yazılanları tek söyleyebileceğim ön yargının ne kadar kötü bir düşünce şekli olduğu.bilmeden anlamadan okumadan incelemeden yorum yapmışlar.yazık. |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! Konuyu açan kişi telkinler hakkında hiçbir araştırma yapmamış ve subliminal telkin nedir bilmiyor anlaşılan. :) Çok komik... khkh56 Üzerinde durmaya gerek yok. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak deniyor buna. :zpzp: İçiniz rahat olsun sevgili house. Bizler kendimizi biliyoruz. Üzerinde durmayı gereksiz görüyorum. Sevgiyle kalınız. actionsmile |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! haklısınız ancak nedense (çekiyorum sanırım) bugünlerde ben ne kadar yoluma azimle devam etmeye çalışsam karşıma saçmaladığımı düşünen tipler çıkıyor, Allah'tan yolumdan dönmüyorum sadece sinir oluyorum....Olumlu düşünce meğer ne kadar rahatsız ediyormuş insanları :))) |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! Alıntı:
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! Hahaha çok komik yaa :) Burası bir TIMARHANEEEE y789 |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! kızmayalım...demekki doğru yoldayızz..Einstein a da deli demişler..diğerlerinedee..insanlar anlamadıkları şeylere deli derler.. |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! acaba 15 dk su sesini dinleyemeyecek kadar kendilerinden kaçtıkları için mi,hiiiiiç önemi yok. |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! Alıntı:
durmak yok aynen yola devam güzel günler yakinda. t678 |
Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! Evet sana katılıyorum bluejaon, insanın kendisi hakkında birşeyler yapmak istemesine nasıl ruh hastası denilebilirki?.. Ben bu sitede tam tersi çok akıılı ruh sağlığıda yerinde olan insanlar gördüm, kesinlike anlamadıkları için öyle demişlerdir... :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:30 AM. |