Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/617838-bu-siteye-uye-olanlari-ruh-hastasi-ilan-etmisler.html)

imported_Angel 03-03-2011 10:54 AM

Cevap: Bu siteye üye olanları ruh hastası ilan etmişler....!

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791468)
bad45http://forum.donanimhaber.com/m_37972354/tm.htm
diye bir adrese girdim bugün yanlışla, sitemize girmeye çalışırken, yazılanlar ilgimi çekti ve paylaşmak istedim, 15 dakika boyunca su sesi dinleyen ruh hastaları olarak bahsetmişler bizden..Allah'ım olumlu düşünmenin rahatlamaya,hayata pozitif bakmaya çalışmanın nesi kötü yahu? herkese çamur atmak ruh hastası demek kolay bence bu site kendinin farkında olan akıl sağlığı gayet yerinde kendine saygısı olan insanlarla dolu biz ruh hastası falan değiliz çooook kızdım.....agl34

başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin dinlersen bu kişilerin de olumsuz görüşlerinden bu kadar etkilenmezdin ve hatta bunu kendine konu bile etmezdin bence 12389 eğer dinlemiyorsan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de listene eklemeni tavsiye ediyorum :)

maviinci 03-03-2011 11:41 AM

OOhh bee!! Valla bu sayfada yazılanları okudum, içim rahatladı.. Sizi, hepinizi çook seviyorum.. Böyle güzel insanlarla birarada olmak insana huzur veriyor sevincli y789khkh56blissyhappy6

kristalkalp 03-03-2011 11:46 AM

hayata positif bakmaya çalışmak ruh hastalığıysa ben ağır bi vakayımmmsevincli8977 bizim ülkemizde psikoloğa gitmek bile delilik olarak adlandırılır... yabancı ülkelerde ise gitmeyene deli gözüyle bakılır fark bu malesefff !!!!! eğitim şart diye boşuna bağırmıyoruz bangır bangır !!!!

daktilo 03-03-2011 03:23 PM

ben kızmadım ama biraz gülümsedim . eskiden bende böyle düşünürdüm.bu insanlar ne yapıyor böyle diye saçma bulurdum.ihityacım olan bir psikolojik durumumda siteye üye oldum ve denedim telkinleri.ha telkinlerin çok mu faydasını gördüm sanmıyorum ama bi farkındalık oluştu bende. aynı zaman da güzel insanlarla arkadaş oldum. değişik fikirler okumak hoşuma gitti.artık değişik fikirlere kapalı olmayacağım.hani orda birisi demiş ya su sesiyle mi değişicem diye; işte değişen insanlar var. ben artık olmaz demiyorum hiç birşeye.ÇÜNKÜ OLMAZ OLMAZ.

neşeli hayat 03-03-2011 03:58 PM

bence bu yorumu yapan arkadaş telkinleri dinlediğinde kendisiyle yüzleşmeye başlamış bunu kabul edemediği için siteye karşı öfke patlaması yapmış ...bu arkadaşımızı anlayışla karşılıyor onuda en kısa zamanda aramıza bekliyoruz onun hertürlü bakış açısıda bize birşeyler katabilir bence başka sitelerle uğraşmasın yorumunu direk buraya yazsın

house 03-03-2011 07:33 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791899)
başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinin dinlersen bu kişilerin de olumsuz görüşlerinden bu kadar etkilenmezdin ve hatta bunu kendine konu bile etmezdin bence 12389 eğer dinlemiyorsan başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini de listene eklemeni tavsiye ediyorum :)

tavsiyen için teşekkür ederim ama ben başkalarının ne düşündüğünü önemsemekten öte, bu siteye üye olan herkes adına sinirlendim, biz başkalarına nasıl saygı duyuyorsak onlarda bize duymalı diye paylaştım ve tahmin ettiğim gibi oldu herkes kendinden emin hala yoluna devam ediyor ve kimseyi takmıyor işte ben bu farkındalığımızı gösterelim diye çabaladım zaten herkesin farkındalığı çok yüksek bu sitede yanlış anlaşılmasın velhasılıkelam öyle bir telkin dinlememe gerek yok, başkalarını senin zannettiğin kadar taksam şimdiye çoktan kafayı yemiş olurdum sevincli

ELPARANOID 13-03-2011 09:50 PM

Verdiğin linke baktım, ama orada "ruh hastası" diye bir yazıya rastlamadım. O sitenin uyesi falan değilim yanlış anlaşılmasın. 2008-de araba almak istediğim zaman arabalarla ilgili bölümünü okumuştum. Verdiğin linkteki yazıları okumasam ben de saldıracaktım)) Eğer birisi subliminal telkinleri anlamıyorsa ya beynin çalışma şekliyle ilgili bilgisinin azlığındandır, ya da subliminalın ne olduğu ile ilgili hiç bir fikrinin olmamasındandır. Mazur görmek gerek. Bana da telkinin plesebo etkisini gösterdiğini söyleyen birisi oldu. Ama ben de ona telkinlerin 24 yaşımda benim boyumu yaklaşık 1.5 sm uzattığını söyledim. Bu somut bir cevaptır. İşin içine fiziksel değişim girince hiç kimse bir söz söyleyemiyor.
O sitede ve hatta bu sitede subliminal telkinlerin kötü amaçla kullanıla bileceği fikirleri geçiyor. Tamam kullanıla bilir, güvenmiyorsan dinlemeyeceksin. Ama 2006-dan bu yana bu sitedeki telkinleri dinleyenlerden hiç biri zombi olmadı. y789 Demek ki, güvenilir bir site.

cymbella 13-03-2011 11:01 PM

boşverin üstünde durmaya bile değmez.desinler nolmuş ki ruh hastaları dediler diye ruh hastası mı olduk???

Zafer yolcusu 14-03-2011 12:01 AM

Buraya üye olan mutluluktan havalara uçmuş insanları,düşüncelerini,paylaşımlarını, 2.evim olarak gördüğüm bu tımarhaneyi seviyorum :)

avrupalı 14-03-2011 12:30 AM

sesi duyuyor musunuz?

iyice kulak verin; duydunuz mu?

tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

bende ciddi birşey sandım.
10 gram akılla 10 kilo laf etmek bu olsa gerek.
salla gitsin.

bak! bende; buradan o sitedekilerin basur sorunu yaşadıklarına kanaat getirdim...
boşver.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 PM.