![]() |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? Neseli ceni cokgüzel birsey yakaladin Basa gelen cekilir; (teslim ol hicbirsey yapma yapsanda zaten degismez böyle gelmis böyle gider) olumlamasi Bence söyle olmali fikri olan yazsin tabiki (Simdiyedek yasadiklarimi hayatima bencektim gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum kendi hayatimi kendim sekillendiriyorum ) oldumu sizce? |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? "Simdiyedek yasadiklarimi hayatima bencektim gecmisimi sevgiyle arkamda birakiyorum kendi hayatimi kendim sekillendiriyorum" Hemde süper oldu,güzel bir konu açmışsın,tebrikler... 956k |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? Kızım o erkek.. Büyüğün dediği olur.. Arkadaslar bu iki olumsuzluga kim olumlama bulabilir??? |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? Allah çirkin şansı versin, bu yaştan sonra böyle boş işlerle uğraşılmaz, kafası karışıksın, korkaksın, birşeylere sahip olmak için tırmalamalısın hayatta kolay bir şey yok, yapmak istediğinden emin misin?, paratoner gibisin bela çekiyorsun, kimseye güvenme, çok para sahibi olacağını mı zannediyorusn?, iyi niyetlisin, enayi misin?, erkeklere güvenilmez, o kariyeri ancak rüyanda görürsün(alinti) |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? hep benimi bulur böyle seyler, ne yaparsam yapayim zaten bosuna, Ugrasmaya degmez kiymet bilenmi var, Yaptikda neoldu ne degisti, Biz calisiyoz baskalari yiyo, kackere denedim olmuyo iste, neyaparsan yap nafile, calisan bizi kaymagini baskalari yer.... |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? bütün deliler beni mi bulur Allahım? nasılsa çıkmaz ama bi piyango alayım.(her yılbaşı yaparım.) her neyi elde etsem tırmalaya tırmalaya ediyorum hiç bişi kolayca olmuyor. dahada vardır da aklıma bu kadar geldi . ama konuya bayıldım. |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? bu sene piyango aldım ehehehe :) |
Cevap: Bilinc altina yerlesmis olan inanclar neler olabilir? Senn çok ketumsunnnn. ( Herşey hakkında yorum yapmak zorunda değilsin, içinden gelmiyorsa zorlaman anlamsız olur ( ayy bu ne biçim olumlama oldu :))) ) Böyle yaparsan insanlar senden uzaklaşır ( Doğal ve içten olan davranışlar insanları çeker davranışlardır ) Bana bak ego musun nesin gelirsemm fena yaparımmm smil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:45 AM. |