![]() |
Cevap: Geri döndüm! :) Ben onunlayken başka bi ben keşfettm kendimde... Daha iyi niyetli, daha yardımsever, çevresindeki insanlara güzellik katan bir ben.. şimdi o beni kaybetmicem hayatımda o yok diye... çünkü karanlık yanım beni kendime, insanlara ve hayata karşı büyük güvensizliklere itiyo.. bi daha asla öyle olmıcam, ben ne yaşarsam yaşayayım içimdeki güzellikleri korumaya ve onları sevdiklerim için de kullanmaya devam edicem... kendimi bir daha asla harcamıcam, kimsenin beni harcamasına da izin vermicem... :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Sanırım Onur'la sınavımdan da alacağım dersi aldım.... Spiritüel yolculuğun ne olduğunu anlamaya başladıktan sonra geçmişime dönüp bakıyorum da, ne çok sınavdan geçmişim, ne çok öğretmen girmiş hayatıma... "Öğrenci öğrenmeye hazır oldukça öğretmen gönderilecektir... " der spiritüel felsefe.... Şimdi daha da büyük dersler bekliyor beni.... Onları karşılamaya hazırım... :) veee aşksız bir hayat istemiyorum Onur'a da beni gerçek aşkıma bi adım daha yaklaştırdığı için teşekkür ediyorum.. :) |
Cevap: Geri döndüm! :) "Öğrenci öğrenmeye hazır oldukça öğretmen gönderilecektir... " canım bu söze bayıldıım. |
Cevap: Geri döndüm! :) gerçekten öyle ama sweetcim genelde beklemediğimiz anlarda karşımıza çıkarlar melekler sürpriz yapmayı da sever öyle ne kadar hazır olsak da en beklemediğimiz anda çok tesadüfen tanışmış gibi görünen insanlar genelde bizim öğretmenlerimiz... :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Alıntı:
bunlardan biri sweeet diğeri de benim sanırım smil56 |
Cevap: Geri döndüm! :) eveeeet siz benim yeryüzü meleklerimsiniz :) |
Cevap: Geri döndüm! :) Yol arkadaşlığı birbirimizle bildiklerimizi paylaştıkça daha güzel ve verimli oluyor, kızlar sizi seviyoruuum... |
Cevap: Geri döndüm! :) ben de ben de :)) |
Cevap: Geri döndüm! :) hayıııır en çok ben hıhhhhh :D:D D |
Cevap: Geri döndüm! :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |